2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:21 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:55 pm
Στο ΝΒΑ με εβγαλαν Γουοριορ
Α τους αλήτες. Φαντάσου να είχες βάλει το σήμα των Γουοριορς για αβαταρ τι θα ελεγαν :hoho:

Γουοριορς υποστριζω
:obey:
Ρε μπαμια μαζι δεν λεγαμε πως δεν γεννηθηκα στο Σαν Φραντσισκο ή το Οκλαντ για να μαι καλυμμενος για να ειμαι εκ γεννητης Γουοριορς και ημουν με Σαν Αντονιο επι Ντανκαν; :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:24 pm

Hipster έγραψε:
yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:55 pm

Α τους αλήτες. Φαντάσου να είχες βάλει το σήμα των Γουοριορς για αβαταρ τι θα ελεγαν :hoho:

:obey:
Ρε μπαμια μαζι δεν λεγαμε πως δεν γεννηθηκα στο Σαν Φραντσισκο για να ειμαι εκ γεννητης Γουοριορς και ημουν με Σαν Αντονιο επι Ντανκαν; :roofl:
Ναι , αφού μας έβαλες το λόγκο της γέφυρας της χαμοστερνας κι έγραφες σαν τον Κανέλλοτης θύρας 39 (pier 39, το πιάσατε το υπονοούμενο ή να κάνω και κακα; )

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:26 pm

yorgos έγραψε:
Hipster έγραψε:

Ρε μπαμια μαζι δεν λεγαμε πως δεν γεννηθηκα στο Σαν Φραντσισκο για να ειμαι εκ γεννητης Γουοριορς και ημουν με Σαν Αντονιο επι Ντανκαν; :roofl:
Ναι , αφού μας έβαλες το λόγκο της γέφυρας της χαμοστερνας κι έγραφες σαν τον Κανέλλοτης θύρας 39 (pier 39, το πιάσατε το υπονοούμενο ή να κάνω και κακα; )
Δεν ξερω τι ειναι ο Κανελλος εγω ξερω πως η Ανατολη εμεινε παλι με το....στο χερι :P
Απο ΣΦ μονο το χαιτ ασμπουρι ξερω και λογο μουσικης, δεν παω σε εμπορικα κεντρα ετσι κι αλλιως :wink:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:35 pm

Hipster έγραψε:
yorgos έγραψε:

Δεν ξερω τι ειναι ο Κανελλος εγω ξερω πως η Ανατολη εμεινε παλι με το....στο χερι :P
Απο ΣΦ μονο το χαιτ ασμπουρι ξερω και λογο μουσικης, δεν παω σε εμπορικα κεντρα ετσι κι αλλιως :wink:
Άσε ρε φώκια.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions: 20
Αγαπημένος παίκτης: Che
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:36 pm

Χαιρετίζω την αλλαγή του topic ως ενα σε προτασεις και μεταγραφολογία. Επρεπε να ειχε γινει και παλαιότερα. Μακάρι να μακροημερευσει οπως εκεινο που υπήρχε πριν την ανανεωση του forum που ξεκιναγε απο τη μερα που αλλαξαμε bagde το 2009 :wink:

0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:39 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 2:35 pm
Hipster έγραψε:

Άσε ρε φώκια.
Θαλλασιο λιονταρι παρακαλω!!! :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:42 pm

Πάντως χθες ο Ντορσει με την Εθνική ήταν εξαιρετικός, στο τέλος δε δέχθηκε επίθεση λατρείας από πολλά παιδιά και δεν αρνήθηκε σε κανέναν φωτογραφίες και αυτόγραφα.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 3:23 pm

Ακομα και με τον Νιανια εβγαλε φωτο ο Ντορσευ μαζι με τ αλλα παιδια. :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Παρ Ιούλ 01, 2022 3:30 pm

Δεν ξέρω αν ο Νιανιας έχει δίκιο. Ξέρω οτι ο Dorsey καθυστερεί πολύ και ελπίζω να εχουν βάλει Deadline. Και λίγο εγωισμός ε,άλλο πέρσι που έλειπε ένας παίκτης. Εδώ καθυστερεί όλος ο σχεδιασμός...

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 01, 2022 3:38 pm

prime7 έγραψε:
Δεν ξέρω αν ο Νιανιας έχει δίκιο. Ξέρω οτι ο Dorsey καθυστερεί πολύ και ελπίζω να εχουν βάλει Deadline. Και λίγο εγωισμός ε,άλλο πέρσι που έλειπε ένας παίκτης. Εδώ καθυστερεί όλος ο σχεδιασμός...
καλά δε ξέρουμε αν καθυστερεί ο άνθρωπος, σίγουρα θα υπάρχει deadline αλλά αυτό μπορεί να είναι και στις 10 Ιουλίου. δε το βρίσκω παράλογο να έχει ζητήσει αυτό το περιθώριο μπααας και βρει τίποτα στο ΝΒΑ και να το έχουν αποδεχτεί στην ομάδα.

και σαφώς δε γνωρίζουμε αν καθυστερεί ο σχεδιασμός ή όχι, γενικά από την ομάδα τα τελευταία χρόνια δε βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, παίκτες τύπου Ζαν Σαρλ, Έισι κτλ ανακοινώθηκαν χωρίς να έχει γραφτεί ποτέ το όνομα τους οπουδήποτε.

και πέρυσι κάπως έτσι είχε πάει αν θυμάμαι καλά, γκρίνια μέχρι αρχές Ιουλίου και στις 15 του ίδιου μήνα λέγαμε πώς θα περάσει το καλοκαίρι τώρα που έκλεισε το ρόστερ (πλην Ντόρσεϊ). :D

το μοναδικό πραγματικό μου άγχος είναι μη μας την κάνει ο Βεζένκοφ, που δε νομίζω όμως.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 3:42 pm

prime7 έγραψε:
Θα υπογραψει 90%, στις λεπτομερειες ειναι φρονω. Ποσο συμβολαιου, διαρκεια και ΝΒΑ οπτ αουτ.
Ετσι κι αλλιως πρετοιμασια κανονικη με την εθνικη να παιζει Αυγουστο δεν θα κανουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος. Πιστευω το πολυ σε μια βδομαδα το πολυ 10 μερες, θα εχει ληξει το θεμα θετικα (μαλλον) ή αρνητικα. Δεν θα τραβηξει πολυ γιατι καθυστερει πραγματικα ο σχεδιασμος σας.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 3:46 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 3:38 pm
prime7 έγραψε:
το μοναδικό πραγματικό μου άγχος είναι μη μας την κάνει ο Βεζένκοφ, που δε νομίζω όμως.
Ειναι φουλ σ αυτες τις θεσεις οι Σακραμεντοι και μιλαω για 4 γιατι 3 στο ΝΒΑ χλωμο. Μπαρνς, Σαμπονις, Λαιλς και το 4 στο Ντραφτ Κιγκαν Μαρευ. Μονο αμα αρχισουν τιποτα ανταλλαγες για να βρουν Γκαρντ που ψαχνουν αν και χθες υπεγραψαν τον Μαλικ Μονκ στο 2.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 01, 2022 4:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:43 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 9:45 am

Για χάρη της συζήτησης και όχι για να σου πάω κόντρα θα σου πάω λίγο κόντρα κι εγώ. :D

Νομίζω το λάθος που κάνεις δεν είναι ότι υπερτιμάς αυτούς που προτείνεις αλλά ότι υποτιμάς τον Χασάν και τον Εϊσι.

Ο Εϊσι επίσης δεν είναι κακός, κάνει μερικά χαζά τακτικά λάθη αλλά έχει κίνηση εκτός μπάλας επιθετικά, έχει μάκρος και άκρα αμυντικά, δεν είναι για βασικός αλλά επίσης δεν βλέπω σαν αναβάθμιση τον Γκιφάι και τον Μπεντίλ, ούτε βλέπω τον Χάουαρντ σαν αντικαταστάτη του είναι διαφορετικού τύπου παίκτες.
Εγω νομιζω πως τους υπερεκτιμας αυτους τους παιχτες. 3 προσθήκες θα κάνει ο οσφπ , αντι - Ζαν Σαρλς, αντι - Εισι και ισως αντι - Μαρτιν. Ειδικα ο Εισι ηταν, δεν ήταν στην ομαδα δεν νομίζω να το έπαιρνε χαμπάρι κανεις, οπότε δεν ειναι και δύσκολο να βρεις κάποιον καλύτερο του.
.
Αντικατέστησε όπου έγραφα Εισι με Λιβιο και θα επανέλθω αργότερα. :sorry:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Παρ Ιούλ 01, 2022 4:48 pm

Και εγώ θα ήμουν ΟΚ με την παραμονή ή του Χασάν ή του Λιβιό για χάρη της ομοιογένειας, αν αντίστοιχα στην θέση του άλλου ερχόταν κάποιος παίκτης από το πάνω ραφί.
Αν πχ ερχόταν ο Μιλουτίνοφ αντί του Χασάν, τότε θα δεχόμουν τον Λιβιό ως δευτερότριτο τεσσάρι (μαζί δηλαδή με ένα 3-4άρι).
Αντίστοιχα, είμαι ΟΚ να μείνει ο Χασάν, αν αποκτηθεί 4-5άρι επιπέδου Γκιλ πχ (που ανανέωσε ΝΒΑ ο συγκεκριμένος, λέμε τώρα).

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2594
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 01, 2022 5:32 pm

benchwarmer έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 4:48 pm
Και εγώ θα ήμουν ΟΚ με την παραμονή ή του Χασάν ή του Λιβιό για χάρη της ομοιογένειας, αν αντίστοιχα στην θέση του άλλου ερχόταν κάποιος παίκτης από το πάνω ραφί.
Αν πχ ερχόταν ο Μιλουτίνοφ αντί του Χασάν, τότε θα δεχόμουν τον Λιβιό ως δευτερότριτο τεσσάρι (μαζί δηλαδή με ένα 3-4άρι).
Αντίστοιχα, είμαι ΟΚ να μείνει ο Χασάν, αν αποκτηθεί 4-5άρι επιπέδου Γκιλ πχ (που ανανέωσε ΝΒΑ ο συγκεκριμένος, λέμε τώρα).
Ο Λιβιο ούτως ή άλλως γυρισε στη Βιλερμπαν.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”