2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:02 am

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:59 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:57 pm

Ε, άρα ή ο Ολυμπιακός θα πάει 1 μύριο πιο πάνω το μπάτζετ φέτος ή θα χαιρετήσουμε τον Βεζέ....απλά τα πράγματα.
Τι συμβολαιο ειχε περσυ ο Πριντεζης, γιατι θα τρελλαθουμε εδω. Οχι ποσο νομιζεις πως ειχε, με αποδειξεις αν μπορεις.
Δεν ξέρω, υποθετικά είπα το ποσό πάνω κάτω....επειδή ήταν 37 σίγουρα θα χε χαμηλό πάντως.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2203
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:06 am

Αυτά για τον Πριντ και τον Σπαν τα διάβαζα πάντα και γέλαγα σορι

Παίκτες με την ιστορία τους θα καθοντουσαν να παίζουν για 300 κ πχ ; ΟΚ δεν θα παίρναν τα.λεφτα που έβγαζαν αλλά μην τρελαθουμε κι ολας

Επαγγελματίες είναι ξέρετε δεν παίζουν για την φανέλα

1
1 Εικόνα
corsaopc

junior
Reactions: 63

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:17 am

Hipster έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:57 pm

Ε, άρα ή ο Ολυμπιακός θα πάει 1 μύριο πιο πάνω το μπάτζετ φέτος ή θα χαιρετήσουμε τον Βεζέ....απλά τα πράγματα.
Τι συμβολαιο ειχε περσυ ο Πριντεζης, γιατι θα τρελλαθουμε εδω. Οχι ποσο νομιζεις πως ειχε, με αποδειξεις αν μπορεις.
650.000 ευρώ έπαιρνε ο Πρίντεζης και 450.000 ο Ζαν Σαρλ.
Ο Εισι δεν έχω ιδέα πόσα πήρε.
Έχουμε 1.100.000 δηλαδή για τον Πίτερς και ένα συμβόλαιο στον Κώστα Αντετοκούμπο. Αυτά τα λεφτά φτάνουν. Μετά τα λεφτά που έπαιρνε ο Χασάν και ο Εισι και κάτι παραπάνω θα πάνε σε σέντερ αν έρθει ο Μιλου. Αλλιώς φτάνουν για παίχτη τύπου μπολομποι.
Η αύξηση μπάτζετ θα ειναι τα συμβόλαια που πήραν αύξηση όπως Σάσα,Φαλ, Ντόρσεϊ αν μείνει. Και το τριάρι που θα αποκτηθεί.

Τα νούμερα βγαίνουν με αύξηση στο μπάτζετ 2.000.000 ευρώ αλλά με προβληματίζει το αγωνιστικό στυλ του Πίτερς στο ότι μπορεί να φεύγει ο Σάσα. Παίχτες με ίδια χαρακτηριστικά.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:18 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:02 am
Hipster έγραψε:

Δεν ξέρω, υποθετικά είπα το ποσό πάνω κάτω....επειδή ήταν 37 σίγουρα θα χε χαμηλό πάντως.
Παντως στο τελευταιο τριετες 17-20 ειχε κοντα στα 1.2 τον χρονο , στα δυο τελευταια χρονια λες να επεσε στα ποσα πχ. Ετσι στο περιπου ρε παιδι μου. 20-21 στα ,μισα στα 600 και στο 21-22 στο ενα τεταρτο στα 300. σου φαινεται λογικο για εναν Πριντεζη; Εγω αν ημουν Πριντεζης θα το θεωρουσα ξεφτιλα. Τα μισα θα τα βγαζουν απο την φανελα του που λεει ο λογος

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:26 am

Aποκλειεται να πηρε 300 ο Πριντεζης παιδια. Θυμαμαι τον Διαμαντοπουλο να λεει στο τελευταιο συμβολαιο του Σπανουλη, οτι πηρε ενα ποσο το οποιο δειχνει τον απαραιτητο σεβασμο στον παικτη πανω απο 600 χιλ , χωρις να πει λεπτομερειες. Καπως ετσι εγινε και με τον Πριντεζη που ισως να πηρε και κατι παραπανω επειδη ηταν στην ομαδα απο 15 του ως κινηση σεβασμου κτλ. Σιγα μην πληρωσε και απο την τσεπη του ο Πριντεζης λες και ειναι στο παμπαιδικο για να παιξει :P .

Απο εκει και περα σιγουρα καλη κινηση του Πιτερς αν ισχυει, σιγουρα αναβαθμιση σε σχεση με Λιβιο-Εισι-Πριντ , αλλα προσωπικα θα ηθελα κατι διαφορετικο στο 4. Δεν με χαλαει καθολου εννοειται.

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:29 am

Με το που το διάβασα για Πίτερς φοβήθηκα. Αν ισχύει και το 900άρι τον χρόνο που λέτε, τότε... Σάσα αγόρι μου καλή τύχη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού :sad:
Δεν μου κολλάει καθόλου να δίνουμε τέτοιο ποσό σε παίχτη ίδιου στυλ με τον Βεζένκοφ, απλά για να κάνει τα ρεπά του.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:32 am

corsaopc έγραψε:
Hipster έγραψε:

Έχουμε 1.100.000 δηλαδή για τον Πίτερς και ένα συμβόλαιο στον Κώστα Αντετοκούμπο. Αυτά τα λεφτά φτάνουν. Μετά τα λεφτά που έπαιρνε ο Χασάν και ο Εισι και κάτι παραπάνω θα πάνε σε σέντερ αν έρθει ο Μιλου. Αλλιώς φτάνουν για παίχτη τύπου μπολομποι.
Η αύξηση μπάτζετ θα ειναι τα συμβόλαια που πήραν αύξηση όπως Σάσα,Φαλ, Ντόρσεϊ αν μείνει. Και το τριάρι που θα αποκτηθεί.

Τα νούμερα βγαίνουν με αύξηση στο μπάτζετ 2.000.000 ευρώ αλλά με προβληματίζει το αγωνιστικό στυλ του Πίτερς στο ότι μπορεί να φεύγει ο Σάσα. Παίχτες με ίδια χαρακτηριστικά.
150 ο Εισι λενε παντα οι φημες. Λογιστες δεν ημαστε. Και ο Πιτερς ειναι 850, το ποσο του ιταλου ειναι σε δολαρια. Δεν βλεπω και καμια μεγαλη διαφορα. 200 χιλιαρικακια για να παρεις ενα 27 χρονο στην θεση ενος 37 χρονου.
Και μενουν αλλες δυο αλλαγες σε θεση Λιβιο και Εισι. Ολα τα αλλα ειναι φημες και εκτακτα γεγονοτα που δεν εχουν και μαλλον , δεν θα επιβεβαιωθουν ειναι η γνωμη μου.
Μιλαμε για περιπτωσεις Ντορσευ βασικα γιατι το να παρει ο Ολυμπιακος τον Μιλουτινοφ εχει τοσες πιθανοτητες οσες να παει ο Βεζεκοφ στο ΝΒΑ. Ελαχιστες και περα της λογικης δηλαδη.
Το να μην αρεσει σε καποιον ο οποιος Πιτερς ειναι πολυ πολυ σεβαστο, αλλα να λεει πως επρεπε να καλυψει τον Βεζενκοφ με ενα αθλητικοτερο οταν ο Πιτερς θα παρει την θεση του Βετερανου Πριντεζη, ειναι εσωτερικη του αναγκη και οχι γεννημα της πραγματικης ζωης. Ο Πιτερς ειναι αθλητικοτερος απο τον Πριντεζη των 37. Μην τρελλαθουμε εντελως. Ή εχω αδικο;

5
5 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2138

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:43 am

corsaopc έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:54 pm
O Αντρεανι έγραψε για τα λεφτά. 1.800.000 για διετές συμβόλαιο.
Ποιός είναι ο Αντρεάνι;

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:49 am

tarp7 έγραψε:
corsaopc έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:54 pm
O Αντρεανι έγραψε για τα λεφτά. 1.800.000 για διετές συμβόλαιο.
Ποιός είναι ο Αντρεάνι;

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:53 am

Καλά, προφανώς κι ο Πιτερς είναι είναι πιο αθλητικός από τον Πρίντεζη, συγκρίνουμε κι ανόμοιες ηλικίες!Να μενε ο Σάσα και να χα 2ο τον Πίτερς επίσης είναι μεγάλη αναβάθμιση και ο αθλητικός παίκτης που μπορεί να παίξει και στο 4 να ταν ενα 4-5αρι....Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι ο Πρίντεζης έπαιρνα τόσα λέφτα.Για κάνα 450αρι τον είχα, 400 τον Σαρλς και 200 τον Έϊσι....Για του άλλους 2 κοντά έπεσα εντάξει.
Αλλά μη ξεχνάμε ότι εχει δωθεί και γεναία αύξηση στον Ντόρσεϊ για να μείνει.
Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πάντως ότι μοιάζουν σε στυλ Σάσα και Άλεκ, πράγμα που μπορεί να σημαίνει και κάτι αυτό.Απ την άλλη ο Μπαρτζώ μπορεί να θέλει το 4άρι του να βομβαρδίζει απ εξω όποιο κι αν είναι στο παρκέ μέσα....Και να χει αλτικότητα απ το 4-5αρι του.Μακάρι....

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:54 am

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:49 am
tarp7 έγραψε:

Ποιός είναι ο Αντρεάνι;
Α έτσι κόπηκε απ τους "γιατρούς" εκει ε;

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:55 am

Hipster έγραψε:
Το να μην αρεσει σε καποιον ο οποιος Πιτερς ειναι πολυ πολυ σεβαστο, αλλα να λεει πως επρεπε να καλυψει τον Βεζενκοφ με ενα αθλητικοτερο οταν ο Πιτερς θα παρει την θεση του Βετερανου Πριντεζη, ειναι εσωτερικη του αναγκη και οχι γεννημα της πραγματικης ζωης. Ο Πιτερς ειναι αθλητικοτερος απο τον Πριντεζη των 37. Μην τρελλαθουμε εντελως. Ή εχω αδικο;
άδικο εννοείται πως δεν έχεις, προφανώς ο Πίτερς είναι αθλητικότερος του 37χρονου Πρίντεζη. τα κατά τη γνώμη μου υπαρκτά ερωτήματα είναι α) αν χρειαζόταν ένας αθλητικότερος του Πίτερς για μπακάπ του Σάσα και β) αν είναι όντως μπακάπ του Σάσα ή αντικαταστάτης του.

austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:01 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:53 am
Απ την άλλη ο Μπαρτζώ μπορεί να θέλει το 4άρι του να βομβαρδίζει απ εξω όποιο κι αν είναι στο παρκέ μέσα...
ο Μπαρτζώ νομίζω πάντα θέλει να έχει ένα 4άρι να τσιλάρει στις γωνίες να ανοίγει χώρους και να εκτελεί, έτσι χρησιμοποιούσε τον Πέτγουεϊ τα παλιά τα χρόνια, έτσι χρησιμοποιούσε ακόμα και τον Έισι πέρυσι (όσο τον χρησιμοποιούσε τέλος πάντων). ακόμα και ο Ζαν Σαρλ που δεν ήταν σταθερός σουτέρ άραζε αρκετά στις γωνίες.

ο Πίτερς είναι ξεκάθαρα παίκτης Μπαρτζώκα. το αν θα είναι βασικός ή αναπληρωματικός μένει να φανεί.

tarp7

allstar
Reactions: 2138

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:02 am

Hipster έγραψε:
corsaopc έγραψε:

150 ο Εισι λενε παντα οι φημες. Λογιστες δεν ημαστε. Και ο Πιτερς ειναι 850, το ποσο του ιταλου ειναι σε δολαρια. Δεν βλεπω και καμια μεγαλη διαφορα. 200 χιλιαρικακια για να παρεις ενα 27 χρονο στην θεση ενος 37 χρονου.
Και μενουν αλλες δυο αλλαγες σε θεση Λιβιο και Εισι. Ολα τα αλλα ειναι φημες και εκτακτα γεγονοτα που δεν εχουν και μαλλον , δεν θα επιβεβαιωθουν ειναι η γνωμη μου.
Μιλαμε για περιπτωσεις Ντορσευ βασικα γιατι το να παρει ο Ολυμπιακος τον Μιλουτινοφ εχει τοσες πιθανοτητες οσες να παει ο Βεζεκοφ στο ΝΒΑ. Ελαχιστες και περα της λογικης δηλαδη.
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει ο πίτερς ανεξαρτήτως χρημάτων από τότε που έπαιζε στην τσσκα.
τα 850 με τα 150 είναι μεγάλη διαφορά.
]
Ρε σε τι χωρα ζω θεε μου.
Θα παρει ο ασχετος ο Μπαρτζωκας ταχα μου τον Πιτερς τον μη αθλητικο στην θεση του πυραυλοκινητου Πριντεζη περσι και κλαμα στο ερυθρολευκο στρατοπεδο.
Και με 900 μαλιστα που ειπε και ο Μπαμπης ο Σουγιας στο σαιτ του , ενω ο Πριντεζης επαιζε με τον κατωτατο μισθο . :banghead: :banghead:
Επελεξα να μην κανω παραθεση σε κανενα, παρακαλω να σεβαστειτε τον πονο μου. Ειναι καθαρα φιλοσοφικο το ζητημα. :roulette:
Οποιος δεν γουσταρει την αποψη μου υπαρχει και το ντισλαικ :)
Μεταγραφές! Ένα αγαπημένο σπόρ των Ελλήνων φιλάθλων και παραγόντων. Είναι κάτι παραπάνω από κλασσική εικόνα, τους μήνες του καλοκαιριού, η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού να βρίσκεται σε κάποια παραλία και να ξεφυλλίζει τις αθλητικές εφημερίδες μαθαίνοντας τα τελευταία νέα της αγαπημένης του ομάδας. Είναι το μυστήριο του νέου, μια αρχή με καινούργιους συντελεστές, είναι το παιχνίδι της γρήγορης πληροφόρησης , η αύξηση των πωλήσεων άλλοτε για τις εφημερίδες ή της επισκεψιμότητας τώρα για τις αθλητικές ιστοσελίδες, είναι το παιχνίδι των μάνατζερς, η δίψα του φίλαθλου κοινού να ακούσει και να διαβάσει κάτι «φρέσκο», η έλλειψη κάποιας άλλης αξιόλογης είδησης, η όλα τα παραπάνω που το κάνουν τόσο ενδιαφέρον διαχρονικά.
Πόσα χρόνια άλλωστε έχουμε διαβάσει τόσα και τόσα ονόματα , ρεαλιστικά η «φανταστικά» να έχουν παρελάσει από πρωτοσέλιδα και πηχυαίους τίτλους και να έχουν καταλήξει σε φιάσκο

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:04 am

Πιτερς αναβαθμιση απ τον περσινο Πριντεζη.

Δινει σουτ, που ειναι κατι που χρειαζομασταν στη 2η 5αδα.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”