Καλημέρες.
Καθώς έτρωγα το πρωινό μου(πρωινό χωρίς αβοκάντο ρε φίλε,λες και βρισκόμαστε στο 1995 ξέρω γω

),σκεφτόμουν(μην πω αναπολούσα και φανώ γραφικός

) όσα ζήσαμε χτες, στο Νέο Κλειστό Καρδίτσας(και δεν αναφέρομαι στα air cond που απότι κατάλαβα η Θεσσαλία δεν τα πολυαγαπάει γενικότερα

).
Δυο (πολύ) μεγάλα φαβορί .
Και τα δύο στο καναβάτσο.
Πρώτα ο υπερόπτης Παναθηναικός ,που επαιξε πολύ μετρια και έχασε από την ΟΜΑΔΑ που φέτος τρυπάει το ταβάνι της σε κάθε διοργάνωση.
Με μόλις 4 παίχτες να σκοράρουν(ούτε στο γυναικείο αυτά) και μόλις 6 ασιστ ,δεν μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο(δεν έχω δει φάσεις στο yt και δεν σκοπέυω κιόλας).
Ο Λιοτόπουλος μέσα στο 2022 κοντεύει να μαζεψει κούπες που για το υπόλοιπο της ζωής του.
Μόνο με εθνική μένει να παρει
Και μετά έρχεται το Περιστέρι με τον Προμηθέα.
Γνωρίζοντας πως έχει αποκλειστεί ο Παναθηναικός (που καλώς ή κακώς λόγω ροστερ+εμπειρίας ήταν το φαβορί ,κάτι που φάνηκε και στην ψηφοφορία που σας είχα γράψει που πηρε περίπου το 70% των ψηφων )το κίνητρο για τον νικητή είναι τεράστιο.
Και βλέπουμε έναν ΓΣΠ παντελως απροετοίμαστο για το ματς,σαν να νόμιζε πως θα κερδίσει χωρίς να παιξει.
Που μεταξύ μας ,ολοι αυτό περίμεναν ,να κερδίσει.
Άλλοι το είχαν και δεδομένο κιολας μόλις εληξε ο 1ος ημιτελικός...
Ακόμα και γω που δεν το περίμενα καθολου αυτό που έγινε(ακόμα περισσότερο ετσι οπως ξεκίνησε το ματς) έλεγα να μην βιαζόμαστε.
Και στήνει την ζώνη ο Προμηθέας-που ήξερες απο πριν πως θα το κάνει όπως το έκανε προχτές με Παναθηναικό- και οι πρίγκηπες χάνονται.
Στο τέλος πήγαν να σώσουν οτι σωζότανε,αλλά η μπάλα είχε άλλα γούστα και η μπίλια έκατσε στην Πάτρα
Aυτό ειναι το μπάσκετ,ας πρόσεχαν.
Αν και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα(μην κρυβομαστε πίσω απο το δάχτυλο μας δηλαδή) ,δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως την νίκη την πήρε η ομάδα που την "ζήτησε" πιο πολύ σε όλο το 40λεπτο.
Στο κάτω κάτω δεν μπορώ προσωπικά να παραπονεθώ όταν και τα 4 τελευταία ματς που είδα δια ζώσης κρίθηκαν ΟΛΑ στο σουτ(οι 2 τελικοι των παμπαιδων και οι 2 ημιτελικοί χτες).
Τι άλλο να ζητήσω δηλαδη?
Οπότε σε λίγο ΠΑΟ-ΓΣΠ με άρωμα ΕΣΚΑ.
Τελικό τον περιμέναμε ,μικρός τελικός μας προέκυψε.
Ας είναι.
Θα φύγουμε και νωρίτερα για Αθήνα
That's life !
Υ.γ.Τελικό ο Προμηθέας που δεν τον είχα καν στην ψηφοφορία.
Καλά πήγε αυτό...
Υ.γ.2.Τελικό ο Προμηθέας που έφτασε ενα σουτ μακριά απο το χάσει απο Ηράκλειο και να μην μπει 4άδα.
Αυτο ειναι ομως το μπασκετ...