τον ποιον?austerity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 12:23 pmκι εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή τη μεταγραφή, νομίζω δε θα πάρει πάνω από 2-3 παιχνίδια για να ξεχάσουμε τον Μάρτιν (καλά πολλοί προσπαθούν εδώ και καιρό να το κάνουν αυτό)
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
μαλλον για να καλυψει καποιο αποτομο αρνητικοausterity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 10:23 amΛίγο απότομα έσκασε αυτό σήμερα![]()
Αναβάθμιση σε σχέση με Μάρτιν σίγουρα, αυτό αρκεί και με το παραπάνω.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Ο Μπολομπόι φέρνει δυναμισμό, mobility και αλτικότητα στο 5 που είχε να δει ο Ολυμπιακός από εποχές Μπιρτς (με επιπλέον σουτάκι που δεν είχε ο συμπαθής Κεμ). Τέτοιες προσθήκες, αν υπάρχει υγεία, δεν μπορούν να πάνε άσχημα με τη καμία και ειδικά σε ομάδα που έχει αρχές και καθορισμένους ρόλους στο παιχνίδι της. Ξεκάθαρη ποιοτική αναβάθμιση για το ρόστερ. Κάτι τέτοιες μεταγραφές, ταυτόχρονα ουσίας και εντυπωσιασμού, έκανε ο Παναθηναϊκός στα υπερ-ρόστερ που έστηνε εκεί γύρω στο 2006-09 και με καλύτερες προϋποθέσεις από άποψη οικονομικών συνθηκών (π.χ. Ντικούδης).
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το λεει αμερικανικα. Τα υπερβολικα καλα στο Αμερικα τα λενε γελοιαJimmyrogue84 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:53 am46-48% είναι....ε δε το λες και γελοίοberry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:44 amτο ποσοστο του Τομας στο τριποντο ειναι γελοιο παντως
δεν υπαρχουν αυτα τα νουμερα
https://www.basketball-reference.com/in ... _game-all-![]()

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
4-5 ειναι ο Μπολομποι, αφου σου τα ειχα πει με Πιτερς. Πιτερς στο 4, Μπολομποι 4-5, Αντεντο 5.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 10:37 amΠάνω που έγραψα πριν ότι θα του γίνει και δεύτερη πρόταση, τελικά ούτε μπασκετικοί δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού δεν τα μαθαίνουν όλα!Ήδη είχε συμφωνήσει όταν γράφανε ότι θα του ξαναγίνει πρόταση....Ως αντιΜάρτιν ικανοποιητική προσθήκη, για 2ος σέντερ τίμιος με όπλο την άμυνα και λίγο πιο αθλητικός του Μάρτιν!Απο κάποια highlights που είδα.
Οπότε εκτός απροόπτου μας μένει ενα 4-5αρι και ενα 2άρι ή 2-3άρι ακόμα!

0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
σωστοςbenchwarmer έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 12:08 pmΝα πούμε επίσης ότι αν έρθει ο ΚωσταΚούμπο (στην θέση Έλληνα του Πρίντεζη), και μείνει ο Σάσα φυσικά, τότε η θέση Έλληνα του Ντόρσεϊ μπορεί να καλυφθεί από ξένο (Matt Thomas λέω εγώ τώρα), μιας που πέρυσι ο 6ος ξένος μας ήταν ο 13ος μας παίκτης...
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω, δεν ειναι αμυντικος ογκολιθος ο Πιτερς , αλλα εχει μπασκετικο IQ και γερο κορμο. Με την καταλληλη πενταδα δεν θα ειναι τρυπα.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 11:47 amΩραία κλείσαμε το θέμα με τον 2ο ψηλό μας, ιδανική ηλικία, εμπειρία σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, καλύτερος του Χασάν στα ριμπάουντ και στο ψηλό παιχνίδι, αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι.
Αν πάρουμε τον Πίτερς να πω ότι διαφωνώ ότι είναι τρύπα στην άμυνα, δεν είναι τέρας αθλητικότητας ή εκρηκτικότητας και ταχύτητας αλλά δεν τον θυμάμαι ούτε στις περιστροφές να χάνεται, ούτε να αδιαφορεί, εγώ νομίζω ότι αν έρθει μια χαρά θα κουμπώσει στην άμυνα με αλλαγές που παίζουμε.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1790
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γουοκαπ ντορσει ; Παπ βεζε φαλ οι σταρτερς και μετά Σλούκας μακισικ λαρε; Πίτερς μπολομποι ..εγώ το βλέπω σοβαρή αναβάθμιση από πέρσι , ειδικά αν φέρουμε και ένα 3ρι ακόμα ! Σίγουρα θα δούμε και βελτιωμένο σλουκα όταν θα χει να δίνει την μπάλα σε καλύτερους συμπαίκτες. Ότι κοιτάμε καλαθη μάλλον για να ανεβάσουμε το κασέ του είναι ..όχι ότι θα μας κακοπεφτε αλλά πέφτει πάνω σε σλουκα γουοκαπ
0
- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο σαν παιχτες περαν του οτι παιζουν την ιδια θεση? ο ενας ειναι καλος αμυντικος τοσο ψηλα οσο και στις αλλαγες, με γρηγορα ποδια, εκρηκτικος και επιθετικα εχει και σουτ σε αντιθεση με τον Μιλου ο οποιος ζει και πεθαινει κατω απο τη ρακετα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
οκ δεν ειναι και τσεπης ο συγκεκριμενος 207 ειναι νομιζω οχι 185 (που λεει ο λογος) με το ανοιγμα χεριων του και την αθλητικοτητα του ειναι σαν να παιζεις με 2 σεβεν φουτερ (οχι μπλουζακια φουτερ ,να εξηγουμαστε) αν τωρα θελουν και κωστακουμπο για τριτο ψηλο (διαβατηριο γαρ) ε εκει μακραινει και ψηλωνει αρκετα η φροντ λαινthory έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 10:19 amΤα έλεγα ότι ο μπαρτζω θέλει δυναμίτη πίσω από τον φαλ και όχι άλλον γίγαντα.GDENA έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 10:07 amhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... oi/4310514
Μπολομπόι ο πρώτος...
Καλή αρχή!
Τα καλύτερα έρχονται...
Πολύ καλή κίνηση.
Καλωσηρθες παικταρα!!
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο στοχος ειναι να καλυψει το "ελληνικο διαβατηριο" του Πριντεζη ο Κωστας και οχι του Ντορσευ. Βλεπω πως δεν αρεσει στους Ολυμπακος, αλλα την θεση του Ντορσευ θα επιχειρηθει να τη καλυψει ο Καλαθης. Δεν ειναι η καλυτερη λυση σαφως, αλλα ειναι η καλυτερη δυνατη αν φυγει ο Ντορσευ. Αλλιως πρεπει να πατε αλλη μια χρονια με ενα τριαρι και το Παπανικολαου ενα χρονο μεγαλυτερο (σερνονται και τραυματισμοι χτυπαω ξυλο για το παιδι)
Βεβαια υπαρχει και η λυση για ενα 2 αρι που παταει και στο 3 σαν τον Γκριγκονις, αλλα εκτιμω πως ο Ολυμπιακος θελει ενα τριαρι που παταει στο 4 πιο πολυ.
Στο 2 ηδη εχει Λαρεντζακη και Μακισικ που ειναι η κανονικη τους θεση.
Δεν καταλαβαινω γιατι τοση φρικη με τον Καλαθη, οταν το συνηθεστερο ροτεισον στο 1-2 οταν εβγαινε ο Ντορσευ ειδικα σε κλεισιματα παιχνιδιων, χρησιμοποιηθηκε το Σλουκας -Γουοκαπ πιο πολυ απο το Σλουκας Μακισικ (ο Λαρε δε νεμπαινε οπως θα προσεξατε) . Και επισης τριαδα Σλουκα-Γουοκαπ-Ντορσευ ή Σλουκας- Γουοκαπ-Μακισικ με τον Παπανικολαου εξω. Οι θεσεις στο συχρονο μπασκετ τεινουν να γινονται σχετικες. Πιο πολυ μιλαμε για κοντους-ψηλους, σουτερ ή οχι και δημιουργους ή οχι. Ολοι οι καλοι χωρανε. Καλυτερα να εχεις 3 PG απο κανεναν. Αυτο βεβαια θα κοστισει στον Λουντζη πολυ και τον Λαρεντζακη.
Να θυμισω ή να πω σε οποιον δεν το ξερει πως στο κολεγιο ο Γουοκαπ επαιζε στο 3 κυριως. Στην Ευρωπη εγινε 1.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Τετ Ιούλ 06, 2022 1:37 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.