Τι βασικό είναι να μείνει ο Σάσα. Μετά μπορεί να στηθεί οκ το ρόστερ ακόμα και με απώλεια του Ντόρσεϊ και να μην μπλέξουμε με Καλάθη και λοιπές ιστορίες.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Οκ είναι ο Πίτερς για Μπακ απ του Βεζενκοφ. Αυτό γιατί έχουμε 2 καλούς αμυντικούς στο 5. Λογικά θα παίζει το δίδυμο second unit με Πίτερς στο 4 και μπολομποι στο 5.
Τι βασικό είναι να μείνει ο Σάσα. Μετά μπορεί να στηθεί οκ το ρόστερ ακόμα και με απώλεια του Ντόρσεϊ και να μην μπλέξουμε με Καλάθη και λοιπές ιστορίες.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά το λες λογικά....Κάτι χάνεις (αμυντικά κυρίως) και κάτι κερδίζεις (σκοράρισμα και σουτ), αλλά λογικά λίγα λεπτά θα βλέπουμε και Μπολομπόϊ στο 4!Εναλλαγές Σάσα-Πίτερς στο 4 πάντως με τέτοιο σουτ, θα ανοίγουν διαδρόμους και για drive από πιο γρήγορους παίκτες όπως ο Σακ....JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:14 pmVezenkov(4/3) - Peters
Fall - Bolomboy(5/4) - Antetokounmpo
Σε αυτο το σχήμα ο Μπολομποι θα ανεβαίνει αρκετά στο 4 κι ο Σασα αρκετά στο 3, ώστε να βρίσκει χρόνο ο Κώστας ως σεντερ.
Καθόλου ασχημη 5αδα, σίγουρα πιο ποιοτικη απτη φετινή σας με :
Vezenkov(4/3) - Livio(4/5) - Printezis
Fall - Martin
Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως ο Πιτερς δεν ειναι καλο συμπλήρωμα στον Βεζενκοφ, ΑΝ μεινει ο Βεζενκοφ. Ίδωμεν.
2
2

ο Φαλ τι συμβόλαιο να έχει άραγε μετά την ανανέωση; γιατί αν ισχύει το εκατομμύριο του Μπολομπόι που είπε ο Διαμαντόπουλος θα είναι περίεργο ο αναπληρωματικός να παίρνει περισσότερα από τον βασικό.
σε κάθε περίπτωση πάντως έχουν ήδη πέσει πολλά λεφτά στη 2nd unit της ομάδας αν προσθέσουμε και τον Πίτερς, δε το περίμενα αυτό για να είμαι ειλικρινής.
σε κάθε περίπτωση πάντως έχουν ήδη πέσει πολλά λεφτά στη 2nd unit της ομάδας αν προσθέσουμε και τον Πίτερς, δε το περίμενα αυτό για να είμαι ειλικρινής.
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το πορτοφολι του Ολυμπιακου μια χαρα ειναι. Βελτιωση απο περσυ στην θεση του Πριντεζη. Ισως ενας Φοιτγκμαν με Μπολομποι στο 5 θα ηταν καλυτερο και δοκιμασμενο, αλλα ο Φοιτγκμαν δεν ειναι για το πορτοφολι του Ολυμπιακου. Και ενας Σεγκελια πχ θα ηταν ακομα καλυτερος αλλα κι αυτον ουτε στο ονειρο του ο Ολυμπιακος δεν μπορει, ασε που δεν ξερω αν θα ηταν μπακ απ του Βεζενκοφ ή το αναποδο.
Αν μεινει ο Βεζενκοφ ο Ολυμπιακος ηθελε ενα 4αρι που να ξεκουραζει τον Κυπριο και οχι να του παρει τον μισο χρονο. Δεν υπηρχαν παιχτες με εμπειρια στην ΕΛ που να ταιριαζαν στον Ολυμπιακο και οικονομικα και σαν ρολος περισσοτερο απο τον Πιτερς.
Αν φυγει που το θεωρω δυσκολο, θα εχει προβλημα ετσι και αλλιως. Δεν κλεινει η θεση με ελληνικο διαβατηριο, θα παει σε αλχημειες που θα επιρεασουν πιθανον την χημεια τους.
Παραμενει μια ομαδα λοου Μπατζετ ο Ολυμπιακος, μην το ξεχναμε. Και παλι ο στοχος του θα ειναι να μπει 8αδα και οτι καλυτερο μετα. Με απαοχωρηση Βεζενκοφ θα πεσει πιο κατω στο ρανκινκ της ΕΛ.
0
Μύριο ο μπολομποι ούτε στην ΤΣΣΚΑ δεν έπαιρνε. Εγώ για 650.000 συμβόλαιο διάβασα. Κάπου εκεί είναι η τιμή του. Καλός ρολιστας είναι όχι παίχτης εκατομμυρίου.austerity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:31 pmο Φαλ τι συμβόλαιο να έχει άραγε μετά την ανανέωση; γιατί αν ισχύει το εκατομμύριο του Μπολομπόι που είπε ο Διαμαντόπουλος θα είναι περίεργο ο αναπληρωματικός να παίρνει περισσότερα από τον βασικό.
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν γίνει καμιά τέτοια νίλα δεν το βλέπω καλά το φιλαράκι, θα αποτρελαθει χαχαχαχαχαRedfly έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:25 pmΝαί και εγώ συμπαθώ το ταπεραμέντο του reaper, είναι εντός ορίων και περιμένω ατάκες. Αν και αυτό που διάβασα πιο πριν, ότι παίζει να ήρθε ο κομπολόι (λολ) σαν αντιΛιβιό, παίζει , και θέλω να μας κάνει κάποια σχόλια επί του θέματος![]()
Η μεταγραφή του Αντε, είναι το κλειδί στο πρόβλημα.

1
1

- shaq7
- Reactions: 7270
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1,4 επαιρνε στην τσσκα αποτι εχω δει..Ο παντελης το ελεγε για συμβολαιο κοντα στο εκατομμυριο το πρωι,εγω με το ματι γυρω στις 750-800 θα τον κοστολογουσα οποτε υπαρχει περιπτωση να ισχυει. Και το 1εκ στο μπολομποι και τα 900 στον πιτερς νομιζω οτι ειναι ολιγον τι φουσκωμενα παντως.corsaopc έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:48 pmΜύριο ο μπολομποι ούτε στην ΤΣΣΚΑ δεν έπαιρνε. Εγώ για 650.000 συμβόλαιο διάβασα. Κάπου εκεί είναι η τιμή του. Καλός ρολιστας είναι όχι παίχτης εκατομμυρίου.austerity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:31 pmο Φαλ τι συμβόλαιο να έχει άραγε μετά την ανανέωση; γιατί αν ισχύει το εκατομμύριο του Μπολομπόι που είπε ο Διαμαντόπουλος θα είναι περίεργο ο αναπληρωματικός να παίρνει περισσότερα από τον βασικό.
0
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ανακοινωσαμε Μπολομποι, επομως οριστικα κουναμε λευκη πετσετα στον κοντοπιθαρο σεντερ του Μισκο. Ανακουφιση και χαμογελο.
Μενει πλεον το θεμα Ντορσεϊ (του Σασα το θεωρω μυθευματα των δημοσιογραφων κατα κυριο λογο που δεν εχουν τι να γραψουν αυτη την περιοδο), στο οποιο ελπιζω να κινηθουμε με κριτηρια διεκδικητη Ευρωλιγκας αν φυγει - δηλαδη να παμε για ισαξιο παικτη, οχι να μετραμε τα ελληνικα διαβατηρια.
Μενει πλεον το θεμα Ντορσεϊ (του Σασα το θεωρω μυθευματα των δημοσιογραφων κατα κυριο λογο που δεν εχουν τι να γραψουν αυτη την περιοδο), στο οποιο ελπιζω να κινηθουμε με κριτηρια διεκδικητη Ευρωλιγκας αν φυγει - δηλαδη να παμε για ισαξιο παικτη, οχι να μετραμε τα ελληνικα διαβατηρια.
2
2

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
- Reactions: 1242
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σλουκας εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα και ξεκιναει απο παγκο , δεν εχει πλεον βασικους και αναπληρωματικους ... η λογικη λεει οτι οποτε ειναι μεσα ο σλου ο μπολομποι θα ειναι μεσα κι εκεινος να πιανει τις λομπεςausterity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:31 pmο Φαλ τι συμβόλαιο να έχει άραγε μετά την ανανέωση; γιατί αν ισχύει το εκατομμύριο του Μπολομπόι που είπε ο Διαμαντόπουλος θα είναι περίεργο ο αναπληρωματικός να παίρνει περισσότερα από τον βασικό.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο που το συμβολαιο "πρεπει" να ειναι βασικο ειναι μυθος των δημοσιογραφων - και καταλοιπο των ανοησιων του NBA περι "starters" και "bench" (σαν την χαζοκαζουρα του Ντορσει που νομιζει οτι επειδη ξεκιναει στην 5αδα σημαινει κατι).fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 6:25 pmο σλουκας εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα και ξεκιναει απο παγκο , δεν εχει πλεον βασικους και αναπληρωματικους ... η λογικη λεει οτι οποτε ειναι μεσα ο σλου ο μπολομποι θα ειναι μεσα κι εκεινος να πιανει τις λομπεςausterity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 4:31 pmο Φαλ τι συμβόλαιο να έχει άραγε μετά την ανανέωση; γιατί αν ισχύει το εκατομμύριο του Μπολομπόι που είπε ο Διαμαντόπουλος θα είναι περίεργο ο αναπληρωματικός να παίρνει περισσότερα από τον βασικό.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
λογικα θα μεινει ο Σασα, ενω ο Ντορσευ οχι, αν και ποτε δεν ξερεις. Μοιαζει δεδομενος ο Πιτερς που μαλλον απλα περιμενουμε να περασει η ημερομηνια που εχει δικαιωμα να τον ανανεωσει η Βασκονια. Πλεον πολυ πιθανο μοιαζει να ερθει και ο Κ. Αντετοκουνμπο. Πιστευω οτι ο πρωτος στοχος αν φυγει ο Ντορσευ, θα ειναι ο Γκριγκονις, που εχει ξαναπαιξει με Ουοκαπ και τον κοιταμε 2 χρονια τωρα και ηταν και το πρωτο ονομα που ακουστηκε και ενω ειχε γραφτει για ενδιαφερον της Βαλενθια, ειναι εβδομαδες που δεν παιζει πουθενα. Διολου απιθανο να ειναι η λυση του Μπι αν ο Ταιλερ δεν παραμεινει.
Ουοκαπ-Γκριγκονις-Παπανικολαου-Βεζενκοβ-Φαλ
Σλουκας-Λαρεντζακης-Μακισσικ-Πιτερς-Μπολομποι
Λουντζης-Αντετοκουμπο να κλεινουν την 12αδα.
Θα εχουμε παλι ενα θεμα στο 3, αλλα απο εκει που ειχαμε 7 παικτες επιπεδου πλει-οφ/Φ4, θα εχουμε τωρα 9 και ελπιζουμε Λαρεντζακης-Λουντζης-Αντετοκουνμπο να δειξουν βελτιωση.
Η πρωτη πενταδα θα ειναι καλυτερη με τον Γκριγκονις αντι του Ντορσευ, οπως και η 2η με Πιτερς αντι Πριντεζη και Μπολομποι αντι Μαρτιν. Ο Λιβιο δεν θαμπωσε, αλλα ηταν τιμιος, ας ελπισουμε ο Κωστας θα προσφερει, μου μοιαζει πολυ αγουρος ακομα αν και σιγουρα εχει προσοντα και πλεον καποια εμπειρια.
Θα εχουμε παλι ενα θεμα στο 3, αλλα απο εκει που ειχαμε 7 παικτες επιπεδου πλει-οφ/Φ4, θα εχουμε τωρα 9 και ελπιζουμε Λαρεντζακης-Λουντζης-Αντετοκουνμπο να δειξουν βελτιωση.
Η πρωτη πενταδα θα ειναι καλυτερη με τον Γκριγκονις αντι του Ντορσευ, οπως και η 2η με Πιτερς αντι Πριντεζη και Μπολομποι αντι Μαρτιν. Ο Λιβιο δεν θαμπωσε, αλλα ηταν τιμιος, ας ελπισουμε ο Κωστας θα προσφερει, μου μοιαζει πολυ αγουρος ακομα αν και σιγουρα εχει προσοντα και πλεον καποια εμπειρια.
1
1

-
- Reactions: 2595
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εμενα μου φαίνεται εξαιρετική η 12αδα που παρουσιάζεις και πάτε να φτιάξετε. Προφανώς αποτελεί αναβάθμιση ο Γκριγκόνις σε σχεση με τον Ντορσει, για τον Ματ Τομας που επισης ακούγεται δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Ουσιαστικά κρατάτε τον κορμο σας και φέρνετε Γκριγκονις αντι Ντορσει, Πιτερς αντι Λιβιο, Αντετο αντι Πριντεζη και Μπολομποι αντι Μαρτι. Upgrade σε όλες τις θέσεις δηλαδή και οχι απλά με παιχτες καλύτερους απτους προηγούμενους αλλα και με παιχτες που ταιριάζουν φουλ μεταξύ τους. Εύγε!Pointgod έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 6:43 pmλογικα θα μεινει ο Σασα, ενω ο Ντορσευ οχι, αν και ποτε δεν ξερεις. Μοιαζει δεδομενος ο Πιτερς που μαλλον απλα περιμενουμε να περασει η ημερομηνια που εχει δικαιωμα να τον ανανεωσει η Βασκονια. Πλεον πολυ πιθανο μοιαζει να ερθει και ο Κ. Αντετοκουνμπο. Πιστευω οτι ο πρωτος στοχος αν φυγει ο Ντορσευ, θα ειναι ο Γκριγκονις, που εχει ξαναπαιξει με Ουοκαπ και τον κοιταμε 2 χρονια τωρα και ηταν και το πρωτο ονομα που ακουστηκε και ενω ειχε γραφτει για ενδιαφερον της Βαλενθια, ειναι εβδομαδες που δεν παιζει πουθενα. Διολου απιθανο να ειναι η λυση του Μπι αν ο Ταιλερ δεν παραμεινει.
Και δεν νομίζω πως σας είναι απαραίτητο το διαβατήριο και του Ντορσει και του Σασα αν ειναι να πάρετε Κώστα. Και με εναν απτους 2 καλα θα στε απο θεμα Ελλήνων, με προτεραιότητα να πρεπει να δοθεί προφανώς στον Σασα.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε, ο Ντόρσεϊ είναι πιο πλήρης απ τον Τόμας,
Κάνει περισσότερα πράγματα από τον Τόμας, ναι.
Δεν υπάρχει σύγκριση. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός να έχει τον καλύτερο σουτέρ της Ευρώπης. Στο μεταξύ αν παίζει με Φαλ που έχει την πάσα και απαιτεί double team , θα κάνει παπάδες, λογικά με το Γουόκαπ δίπλα του.αλλά ο Τόμας είναι ακόμα πιο καλός σουτέρ απ τον Ντόρσεϊ.....
Λίγο, ναι. Πάντως για τις αντίπαλες άμυνες ο Τόμας (που κινείται πολύ καλά χωρίς τη μπάλα), θα είναι πολύ μεγαλύτερος πονοκέφαλος απ' ό,τι ο Ντόρσεϊ. Στην Ευρώπη το ότι είναι λίγο αργός δε θα φαίνεται. Δε θα έχει την (αμερικάνικη) πίεση στη μπάλα που είχε ο Ντόρσεϊ αλλά έχει ύψος, έχει κορμί κι έχει αντίληψη. Συνολικά ο Ολυμπιακός θα βγει κερδισμένος αν τον εκμεταλλευτεί σωστά, που λόγω Μπαρτζώκα θα το κάνει. Στη Βαλένθια τον έπαιζαν πολύ λάθος.Υστερεί σε άμυνα όμως και λίγο σε δημιουργία σε σχέση με Ντόρσεϊ.
Προς το παρόν ο Ολυμπιακός έχει κάνει φανταστικές κινήσεις (αν ισχύουν) βασει αναγκών και διαθέσιμων χρημάτων. Ο Μπολομπόι σε σχέση με το Μάρτιν δίνει σουτ, ύψος, μήκος, ο Τόμας αν έρθει δίνει σταθερό σουτ, πολύ σοβαρές επιλογές (καμία σχέση με τις επιπολαιότητες του Ντόρσεϊ). Ο δε Πίτερς είναι ένας δεύτερος Βεζένκοφ που ανοίγει πολύ το γήπεδο, σίγουρα καλύτερος από τον περσινό Πρίντεζη, επίσης πολύ σοβαρό παιδί.
Με σχετικά λίγα λεφτά σε 2 χρόνια (Γουόκαπ και Φαλ στοίχοσαν από 650χιλ, άντε λίγο παρπάνω, απίστευτα πράγματα, θυμίζει Πέδουλα η αγορά) ο Μπαρτζώκας φτιάχνει σύνολο που είναι τοπ 4-6 για Ευρωλίγκα βάσει χημείας, αλλά σε κόστος είναι πολύ πιο κάτω. Ο ορισμός της ιδανικής δόμησης.
2
2