lefpan έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 11:39 pm
prime7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 11:27 pm
Ρε κομάντο και εμένα μου αρέσουν τα παιδιά αυτά αλλά με το Περιστέρι αντίπαλο παίζουν. Ο άλλος μέχρι και συμπαίκτης του Lebron ήταν. Όντως έχει πολλά αρνητικά αλλά με Σλουκα δεν πιστεύεις οτι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα προσόντα του? Ο Μπαρτζω νομίζω μπορεί να τον αναδείξει.
Βασικά, πιστεύω πως ακόμα και αν πάρουμε Κωστάκη, δεν θα παίζει πάνω από 5 λεπτά και αποκλειστικά στο 5.
Δεν μπορεί να πάρει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω σε βάρος οποιουδήποτε άλλου ψηλού του Ολυμπιακού.
Ε γι αυτό θα τον πάρεις τον Κωστάκη, πόσο νομίζεις έπαιζε παραπάνω ο Πρίντεζης;Ποιον να πάρουμε για 3ο ψηλό, ο Τανούλης 19 χρονών είναι ταλεντάρα, έχει προοπτικές αλλά θέλει δουλειά!Το γνωρίζουμε ότι ο Κωστακούνμπο δεν μπορεί να προσθέσει ούτε σουτ, ούτε τεχνική στο παιχνίδι του και πιθανόν να δούμε και κάνα ερ μπολ σε βολές!
Έχει τρομερή αθλητικότητα βέβαια, ριμπάουντ θα δεις και alley hoop.....Σε αυτά μπορεί να βελτιωθεί μόνο και ίσως να παίζει και σωστή άμυνα με αλλαγές, να φορτώνεται και κάνα garbage φάουλ και τα γνωστά....
Αν δε δεχτεί ξέρει ότι θα πάει σε καμιά Άλμπα για 6-7 λεπτά παραπάνω και τι θα καταφέρει;να βγει προτελευταίος!
Επίσης ο κυριότερος λόγος που τον θέλουν είναι λόγω διαβατηρίου φυσικά....