Πιστεύω θα μας προτιμήσει αν πληρωθεί κοντά στα θέλω του! Το Παπαπετρου out Χεζονια in πως θα φαινόταν άραγε ;pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 7:25 pmΚαταλαβαίνω την κίνηση Μποχωρίδη γιατί ο Καλάθης κάθε άλλο παρά δεδομένος είναι και ο άλλος Καλαιτζάκης φαίνεται ότι δεν έρχεται.
Δηλαδή αν ο Καλάθης δεν έρθει και δεν κρατήσεις Μποχωρίδη ποιοί θα είναι οι Έλληνες;
Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Καλαιτζάκης Μαντζούκας, Χουγκάζ, Καββαδάς μόνο;
Αβδάλας και Σαμοντούροφ στο εφηβικό θα παίζουν, δεν μπορούν ακόμα να υπολογίζονται για το ροτέισον ούτε Α1
Τον Καλάθη σίγουρα θα τον θέλει η Φενέρ, πιθανώς και ο Ολυμπιακός και η Αρμάνι.
Δεν είναι σίγουρο ότι θα τον έχουμε...
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σωστό είναι Χεζόνια ιν, Νέντοβιτς άουτ. Μια χαρά παίζει στο 2 ο Χεζόνια το έκανε κιόλας, δημιουργεί ματσαπ, πιέζει στη μπάλα και δε στέκεται στη γωνία να περιμένει τη μπάλα από το Νέντοβιτς.Phys87 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 7:32 pmΠιστεύω θα μας προτιμήσει αν πληρωθεί κοντά στα θέλω του! Το Παπαπετρου out Χεζονια in πως θα φαινόταν άραγε ;pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 7:25 pmΚαταλαβαίνω την κίνηση Μποχωρίδη γιατί ο Καλάθης κάθε άλλο παρά δεδομένος είναι και ο άλλος Καλαιτζάκης φαίνεται ότι δεν έρχεται.
Δηλαδή αν ο Καλάθης δεν έρθει και δεν κρατήσεις Μποχωρίδη ποιοί θα είναι οι Έλληνες;
Αβδάλας και Σαμοντούροφ στο εφηβικό θα παίζουν, δεν μπορούν ακόμα να υπολογίζονται για το ροτέισον ούτε Α1
3
1
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό θα ήταν σωστό, να ερχόταν σεμας ο Πρι να κλείσει σωστά την καριέρα του..
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ πάντως θα προτιμούσα Hezonja αν δεν έχει κλείσει Ρεάλ και έχει αλλάξει γνώμη ο νέος προπονητής.
Ο Μάριο έχει 6.1 ριμπάουντ, 14,2 πόντους και 14,3 pir ,έχει βαλει 45 τριποντα 35%
Ο love is love(το μότο του Deshaun lol ) έχει 3,2 στα ριμπάουντ 9,6 πόντους και 7,9 pir.Εχει βάλει 42 τρίποντα 40%
Αν υπάρχει μια ευκαιρία για Μάριο,αυτη είναι τώρα !!!
Φανέλες,πράσινο γήπεδο και ανεβασμένο μπάτζετ.
Και αν κάτι πάθει ο Παπί μπαίνει κανονικά ο Μάριο και στο 3.
Δεν νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές τους αμυντικά.Ισα ίσα που ο Μάριο πιέζει πιο πολύ παραεξω και παίρνει περισσότερα ριμπάουντ.Ειναι και πιο γρήγορος.
Μπορεί πράγματι ο Καλάθης να μην έλθει Ελλάδα και σου λέει κάτσε να κρατήσουμε Μποχωριδη για 3ο.
Σε 48 ώρες θα πάρουμε λέει την τελική απόφαση μας για Gudaitis.Προφανως είδανε τις μεταγραφές απέναντι και τα βάζουν κάτω τι συμφέρει.Δεν πιστεύω να αλλάξει όμως το σκεπτικό τους.
Ο Μάριο έχει 6.1 ριμπάουντ, 14,2 πόντους και 14,3 pir ,έχει βαλει 45 τριποντα 35%
Ο love is love(το μότο του Deshaun lol ) έχει 3,2 στα ριμπάουντ 9,6 πόντους και 7,9 pir.Εχει βάλει 42 τρίποντα 40%
Αν υπάρχει μια ευκαιρία για Μάριο,αυτη είναι τώρα !!!
Φανέλες,πράσινο γήπεδο και ανεβασμένο μπάτζετ.
Και αν κάτι πάθει ο Παπί μπαίνει κανονικά ο Μάριο και στο 3.
Δεν νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές τους αμυντικά.Ισα ίσα που ο Μάριο πιέζει πιο πολύ παραεξω και παίρνει περισσότερα ριμπάουντ.Ειναι και πιο γρήγορος.
Μπορεί πράγματι ο Καλάθης να μην έλθει Ελλάδα και σου λέει κάτσε να κρατήσουμε Μποχωριδη για 3ο.
Σε 48 ώρες θα πάρουμε λέει την τελική απόφαση μας για Gudaitis.Προφανως είδανε τις μεταγραφές απέναντι και τα βάζουν κάτω τι συμφέρει.Δεν πιστεύω να αλλάξει όμως το σκεπτικό τους.
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Phys87 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 7:32 pmΠιστεύω θα μας προτιμήσει αν πληρωθεί κοντά στα θέλω του! Το Παπαπετρου out Χεζονια in πως θα φαινόταν άραγε ;pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 7:25 pmΚαταλαβαίνω την κίνηση Μποχωρίδη γιατί ο Καλάθης κάθε άλλο παρά δεδομένος είναι και ο άλλος Καλαιτζάκης φαίνεται ότι δεν έρχεται.

2
1
1

μπήκα και διάβασα το 100% προϊόν δημοσιογραφίας άρθρο του σλαμντακ, το γεγονός ότι εκφράζεται θετικά για το Μάρτιν ίσως θα έπρεπε να μας/σας βάζει σε σκέψεις.
θα τον θέλατε στον Παναθηναϊκό;
προσωπικά δε μου κολλάει καθόλου με τον Παπαγιάννη. όπως σωστά έχουν γράψει και άλλοι αυτός είναι ο mobile center σας, δε χρειάζεστε και δεύτερο. ο Γκουντάιτις είναι καλύτερο φιτ νομίζω και πιο Ραντονιτσικός παίκτης.
άσχετο αλλά αγαπώ τους ξένους παίκτες που τα ονόματα τους τονίζονται στο φωνήεν πριν το ι και δε χρειάζεται να βάζεις διαλυτικά όταν τους γράφεις, φέρτε τον

θα τον θέλατε στον Παναθηναϊκό;
προσωπικά δε μου κολλάει καθόλου με τον Παπαγιάννη. όπως σωστά έχουν γράψει και άλλοι αυτός είναι ο mobile center σας, δε χρειάζεστε και δεύτερο. ο Γκουντάιτις είναι καλύτερο φιτ νομίζω και πιο Ραντονιτσικός παίκτης.
άσχετο αλλά αγαπώ τους ξένους παίκτες που τα ονόματα τους τονίζονται στο φωνήεν πριν το ι και δε χρειάζεται να βάζεις διαλυτικά όταν τους γράφεις, φέρτε τον

-
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... myria-eyro
Αν ισχύει τέτοια πρόταση, νομίζω ότι θα έρθει σε εμάς! Μακάρι η καραφλή μαγεία να επιστρέψει!
Αν ισχύει τέτοια πρόταση, νομίζω ότι θα έρθει σε εμάς! Μακάρι η καραφλή μαγεία να επιστρέψει!
2
1
1

-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι παίζει με την παραμονή του Μποχωριδη
που φέρνει ντόμινο Καλάθη κλπ κλπ
Αν δεν έλθει Ελλάδα ο Καλάθης,δεν επιστρέψουν Ντορσει και Βεζενκοφ στον Πειραιά. ...σκεφτήκατε πως θα είναι πιθανόν οι δωδεκάδες των αιωνίων;;;;;;;;;
Walkup(Ξ)
.............(Ξ)
Παπανικολάου
Peters (Ξ)
Fall (Ξ)
Σλούκας
Λαρεντζάκης
McKissic(Ξ)
Βolomboy(Ξ)
Κ.Αντετοκουνμπο
Λουτζης
Αγραβάνης
Σε έμας τώρα...lol
................(Ξ)
Νedovic(Ξ)
Παπαπέτρου
................(Ξ)
Παπαγιάννης
Lee(Ξ)
Μποχωριδης
Καλαϊτζάκης
................(Ξ)
.................(Ξ)
Μαντζουκας
Χουγκαζ η Καββαδας
Τα λέω καλά;;;;;;;;;;lol

Αν δεν έλθει Ελλάδα ο Καλάθης,δεν επιστρέψουν Ντορσει και Βεζενκοφ στον Πειραιά. ...σκεφτήκατε πως θα είναι πιθανόν οι δωδεκάδες των αιωνίων;;;;;;;;;
Walkup(Ξ)
.............(Ξ)
Παπανικολάου
Peters (Ξ)
Fall (Ξ)
Σλούκας
Λαρεντζάκης
McKissic(Ξ)
Βolomboy(Ξ)
Κ.Αντετοκουνμπο
Λουτζης
Αγραβάνης