Για μενα ο Μητογλου πρεπει να ειναι ο πρωταρχικος μας στοχος ακομα και ας μην παιξει φετος....
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Αν οντως ισχυουν τα δημοσιευματα για Κ. Αντετοκουνμπο εγω ιδανικα θα παλευα για Γκριγκονις.... Καμμια σχεση με Κανααν... Ο Λιθουανος ειναι πολυεργαλειο, διπλοθεσιτης, ψηλος σε σχεση με Κανααν, ξερει μπασκετ και σε αριστη ηλικια... Με κλειστα ματια.... Ειδικα αν μεινει ο Βεζενκοφ θα πηγαινα με κλειστα ματια..... Τωρα αν σου καθοταν και ο Μητογλου τι να πω.... Εισαι υπερπληρης....
Για μενα ο Μητογλου πρεπει να ειναι ο πρωταρχικος μας στοχος ακομα και ας μην παιξει φετος....
1
1

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει βγει αχρηστος ο κανααν ειδικα στο τουιτερ..εντυπωση μου κανει αν και οι περισσοτεροι δεν τον εχουν δει ουτε ενα ματς γιατι λενε οτι δεν ειναι σουτερ..Προσωπικα εμπιστευομαι τον μπαρτζω οτι αμα τον παρει θα τον αξιοποιησει καταλληλα.
Ισως ειναι και θεμα χρηματων η ολη φαση μιας και ο κανααν με κανα 600ρι θα ερθει ενω κατι γκριγκονιδες θα θελουν κοντα στα διπλα. Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που τα 1,1 τα διναμε μονο στον ντορσει και σε ολους τους αλλους τα μισα..
0
- eddiedimitris
- Reactions: 685
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξερω μπορει να λεω μπουρδες αλλα εφοσον ερθει ο Κώστας Αντετοκουνμπο δε ξερω αν θα υπηρχε περιπτωση να ερθει και ο Θανάσης για το 3....Θα προσθέταμε ενα παιχτη φοβερό όπλο αμυντικά και με πολυ ενέργεια χωρις να μας προβληματίζει τοσο πολυ αν ο σκόρερ που θα παρουμε δεν ειναι φοβερός αμυντικός....Το ελληνικό διαβατήριο ειναι επισης πλεονεκτημα μεγαλο.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδια για εμενα αν ο κανααν ειχε 4-5 ασιστ μο και ειχε καλυτερη αμυνα πανω στη μπαλα και γενικα ηταν αξιοπεπης αμυντικος θα ηταν ενας δευτερος λαρκιν στην ευρωπη οχι ιδιου επιπεδου αλλα εκει κοντα.
Προφανως δεν ειναι ιδιας παστας για αυτο και δεν θα τον εβαζα στο ιδιο επιπεδο.
Ειναι ενας λαρκιν σε χαμηλοτερο επιπεδο με αρκετα χειροτερη οργανωση και δημιουργια και μαλλον γι'αυτο και ο σειν παιρνει κατι φορες παραπανω εκατομμυρια αλλιως δεν θα τον συζηταγαμε τωρα....
Αυτη ειναι η αποψη μου παιδια μπορει να κανω και λαθος και προς θεου δε λεω οτι ειναι το καλυτερο φιτ για την ομαδα απλα λεω τις σκεψεις μου...
Προφανως δεν ειναι ιδιας παστας για αυτο και δεν θα τον εβαζα στο ιδιο επιπεδο.
Ειναι ενας λαρκιν σε χαμηλοτερο επιπεδο με αρκετα χειροτερη οργανωση και δημιουργια και μαλλον γι'αυτο και ο σειν παιρνει κατι φορες παραπανω εκατομμυρια αλλιως δεν θα τον συζηταγαμε τωρα....
Αυτη ειναι η αποψη μου παιδια μπορει να κανω και λαθος και προς θεου δε λεω οτι ειναι το καλυτερο φιτ για την ομαδα απλα λεω τις σκεψεις μου...

0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενα ειναι σιγουρο, δεν πηγε για τα λεφτα στην Αμερικη ο Ντορσευ.
https://www.sport24.gr/basket/o-tailer- ... 89947.html
https://www.sport24.gr/basket/o-tailer- ... 89947.html
0
Στην κυριολεξία για ψίχουλα πήγε. 250.000 καθαρά το χρόνο θα πάρει και μπορεί να βρεθεί και εκτός ομάδας κάπου μέσα στη σεζόν. Εγώ πιστεύω ότι θα κατοχυρώσει το δικαίωμα σύνταξης και θα επιστρέψει Ευρώπη πάλι. Μπορεί και πιο γρήγορα από την επόμενη σεζόν. Δύσκολο να βρει ρόλο και να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι είναι ΝΒΑ style madness, άμα τον πάρει ο Μπαρτζώ και κάνει τέτοια θα τον βάζει δίπλα δίπλα με Λάρε στο πάγκο για να φωνάζει και να ρίχνει εξαπτέρυγα προς 1 κατεύθυνση....Τέτοιες συνήθειες κόβονται πάντως με λίγη επιμονή, το χαρακτήρα του παίκτη δε ξέρω κι αν κλωτσάει όταν του τη λένε.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 4:09 pmO Canaan είναι καλύτερος αμυντικός απ ο,τοι γράφεται εδώ, ειδικά πάνω στη μπάλα και ειναι και πάρα πολύ δυνατος. Το πρόβλημα είναι οι είναι τρελός και σβούρες, δεν ξέρω πως κολλάει στο Μπαρτζωκα. Η τρέλα του είναι απωθητικό για μένα, κάτι pullup για 3 ενώ η ομάδα κερδίζει με 2π και μένουν 16" για τη λήξη έχουν μείνει επικά.
0
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αμερικανοι...βλεπουν την Ευρωλιγκα οπως βλεπουμε εμεις την Κινα...αρπαχτη για λεφτα.corsaopc έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:33 pmΣτην κυριολεξία για ψίχουλα πήγε. 250.000 καθαρά το χρόνο θα πάρει και μπορεί να βρεθεί και εκτός ομάδας κάπου μέσα στη σεζόν. Εγώ πιστεύω ότι θα κατοχυρώσει το δικαίωμα σύνταξης και θα επιστρέψει Ευρώπη πάλι. Μπορεί και πιο γρήγορα από την επόμενη σεζόν. Δύσκολο να βρει ρόλο και να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πάει στο Λας Βέγκας ο Βεζένκοφ
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... as/4310836
Ειναι νομιζω σιγουρο πως υπεγραψε ο Κααναν. Ελπιζω για το καλο της ομαδας σας να εχω αδικο και δικαιο ο Μπαρτζωκας. Που μαλλον ετσι θα ειναι βεβαια
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... as/4310836
Ειναι νομιζω σιγουρο πως υπεγραψε ο Κααναν. Ελπιζω για το καλο της ομαδας σας να εχω αδικο και δικαιο ο Μπαρτζωκας. Που μαλλον ετσι θα ειναι βεβαια

0
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0