2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:54 pm

tanasen01 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:20 pm

Παλιά καψούρα αλλά πλέον δεν τρελαίνομαι. Είναι και 33 κι αυτός.
Vietnam Veteran. Δεν το πιστευω. Καλυτερα να εμενε ο Νεντοβιτς

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:05 pm

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ts/4310830

Αν είναι να φέρει χάσαν μαρτιν αντί Γκουνταιτις καλύτερα να ξεκόψει συνεργασία με ραζνατοβιτς. Έλεος

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:13 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:05 pm
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ts/4310830

Αν είναι να φέρει χάσαν μαρτιν αντί Γκουνταιτις καλύτερα να ξεκόψει συνεργασία με ραζνατοβιτς. Έλεος
Ο Ραζνάτοβιτς μας κοροϊδεύει κανονικά, δε γίνεται ο κάθε μάνατζερ να παίζει με την ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:18 pm

Η φυγή του Νέντοβιτς μοιάζει με Χριστουγεννιάτικο δώρο. Μέχρι και 300 χιλιάρικα θα τσιμπήσουμε.
Σίγουρα θα μας λείψει η αποχή του σε όλους τους περσινούς τίτλους και η συμμετοχή του στο φετινό μηδέν. Θα μας λείψουν και οι ηγετικές του ικανότητες με δύο 16ες θέσεις σερί στην Ευρολίγκα. Πλέον έχει 3 χρόνια μπροστά του να καταφέρει να δει πως είναι τα πλέι οφ για μία φορά στην καριέρα του.
Πιο πιθανό να μας λείψουν μερικά χάιλαιτς για το youtube αλλά μικρό το κακό.

Δεν ξέρω τι στ' αλήθεια έχει παιχτεί αλλά νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και όλοι βγαίνουν κερδισμένοι απ' αυτό.

Μέικον για μπακ απ λοιπόν και ένας βασικός στο 2.

Για ΛεΜπο η πρώτη μου αντίδραση ήταν να χτυπήσω κάποιον τοίχο με το κεφάλι αλλά αφού συγκρατήθηκα και το ξανασκέφτηκα δεν είναι κια τόσο άκυρη κίνηση. Έτσι όπως βλέπω (ή ελπίζω) να σχηματίζεται το ρόστερ, για μάχη με Χούγκαζ για την τελευταία θέση στη 12άδα τον κόβω. Προτιμούσα έναν Μωραίτη ή έναν Μουράτο να ελπίζουμε σε στεπ απ αλλά μάλλον θέλανε να παίζουν και να μην είναι κερκίδα με πολιτικά. Δηλαδή δεν του ζητάμε και πολλά και μια κάποια εμπειρία την έχει. Μέχρι εκεί γιατί κατά τα υπόλοιπα δεν μπορει το παλικάρι.

Μυρίζομαι ότι δεν θα κάτσει του Γκουντάιτις και ξενερώνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:18 pm

Αυτό γίνεται όταν μπλέκεις με τον Ραζνάτοβιτς.
Είναι ότι ήταν ο Ραιόλα στο ποδόσφαιρο.

Αλλά δεν πολυπιστεύω τα περί Μάρτιν.
Θα είχε βάση στο γιατί δεν ανακοινώνουμε τον Γκουντάιτις, ότι τον έχουμε κλεισμένο αλλά προτιμάμε Μάρτιν και θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν αλλά είναι αντίθετοι παίκτες.

Σαν να είσαι ανάμεσα σε σκόρερ 2αρι 1.85 και άσουτο δίμετρο αθλητικό 2-3αρο.

Εκτός αν ο ένας είναι αυτός που προτιμάει ο Πεδουλάκης, ο άλλος αυτός που προτιμάει ο Ράντονιτς και το παίζουν στα ζάρια :D

Αν ισχύει όμως κάτι πάει λάθος με τον σχεδιασμό.
Δηλαδή και μπακάπ να είναι ο ένας αν δεν μας κάτσει ο άλλος μιλάμε για διαφορετικούς παίκτες εντελώς.
Το μόνο κοινό τους είναι ότι παίζουν στην ίδια θέση.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:21 pm

Αν έρθει ο Καλαθης είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε 3 ελίτ σουτερ, να παίζουμε αποκλειστικά σε γρήγορο τέμπο και να τον πληρώνουμε και περιπου 1μυριο/χρόνο. 'Νταξει, δεν ακούγεται κι άσχημα αλλά γίνεται; εκείνος ο Πιερια Χένρι που πήγε;

0
BillyPao

allstar

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:28 pm

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή του SDNA; Αν ισχύει ότι μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες δυσάρεστες εξελίξεις (φυγή Παπαπέτρου ή Παπαγιάννη), τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Το μόνο θετικό είναι ότι επιβεβαιώθηκε η πρόταση μας στον Καλάθη, ο οποίος πρέπει να απαντήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:33 pm

Τι Delaney ρε παιδιά ;;;;Το άτομο είναι καμμένο στον εγκέφαλο.Χαλασε μια όμορφη καριέρα με την αντίληψη που έχει για το χρήμα και τα μυαλά του πήρανε αερα.Μακρυα από εμάς όσο ταλέντο και αν είχε.

Και εγώ Gudaitis θα προτιμούσα από τον ταλαιπωρημένο Hassan Martin και λόγω μεγέθους.

Για να καταλάβω....ο Μάνατζερ έκλεισε τον παίχτη άλλου ....χωρίς την συγκατάθεση του παίχτη ;;;;; lololololololplpl

Δεν πρέπει να περιμένουμε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal με Καλάθη για να κλείσουμε τους άλλους 5 παιχτες !!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:34 pm

BillyPao έγραψε:
Τι ειπώθηκε στην εκπομπή του SDNA; Αν ισχύει ότι μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες δυσάρεστες εξελίξεις (φυγή Παπαπέτρου ή Παπαγιάννη), τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Το μόνο θετικό είναι ότι επιβεβαιώθηκε η πρόταση μας στον Καλάθη, ο οποίος πρέπει να απαντήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.
Αν φύγουν αυτοί που λες, γυρίζουμε σε εποχές πρώτης θητείας Πεδουλάκη που έπρεπε να φτιαχτεί ομάδα από το 0, αλλά τότε υπήρχε ο έστω μη πράιμ ΔΔ και ο καημένος ο Τσαρτσαρής. Τώρα ποιος θα μείνει, ο ΛεΜπό; Δε νομίζω να φύγουν αυτοί.

Αυτό με τον τσακωμό με το Ραζνάτοβιτς μυρίζει Μερσεντές. Επειδή ο Ράντονιτς δε νομίζω να τσακώθηκε, τον RG δεν τον κόβω να καιγόταν για το Νέντοβιτς (μάλλον χόρευε από τη χαρά του όταν του το είπαν), καταλάβαμε ποιος τσακώθηκε, άλλωστε είναι καραμπινάτη περίπτωση εγωιστικού γινατιού. Δηλαδή τώρα τσακωθήκαμε με το μάνατζερ του προπονητή μας; Φορ ρίαλ; Καλά θα πάει αυτό :roulette:

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
BillyPao

allstar

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:45 pm

yorgos έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Αν φύγουν αυτοί που λες, γυρίζουμε σε εποχές πρώτης θητείας Πεδουλάκη που έπρεπε να φτιαχτεί ομάδα από το 0, αλλά τότε υπήρχε ο έστω μη πράιμ ΔΔ και ο καημένος ο Τσαρτσαρής. Τώρα ποιος θα μείνει, ο ΛεΜπό; Δε νομίζω να φύγουν αυτοί.

Αυτό με τον τσακωμό με το Ραζνάτοβιτς μυρίζει Μερσεντές. Επειδή ο Ράντονιτς δε νομίζω να τσακώθηκε, τον RG δεν τον κόβω να καιγόταν για το Νέντοβιτς (μάλλον χόρευε από τη χαρά του όταν του το είπαν), καταλάβαμε ποιος τσακώθηκε, άλλωστε είναι καραμπινάτη περίπτωση εγωιστικού γινατιού. Δηλαδή τώρα τσακωθήκαμε με το μάνατζερ του προπονητή μας; Φορ ρίαλ; Καλά θα πάει αυτό :roulette:
Δε μου αρέσουν αυτά που ακούγονται, εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Αν είναι να αποφασίζει τις μεταγραφές μας ο Ραζνάτοβιτς, τότε τι ακριβώς κάνει ο Πεδουλάκης; Όχι πως ο Γιαννακόπουλος είναι καλύτερος βέβαια, πάλι η ομάδα θα πληρώσει τα ξεσπάσματα του. :roulette:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:48 pm

BillyPao έγραψε:
yorgos έγραψε:

Δε μου αρέσουν αυτά που ακούγονται, εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Αν είναι να αποφασίζει τις μεταγραφές μας ο Ραζνάτοβιτς, τότε τι ακριβώς κάνει ο Πεδουλάκης; Όχι πως ο Γιαννακόπουλος είναι καλύτερος βέβαια, πάλι η ομάδα θα πληρώσει τα ξεσπάσματα του. :roulette:
Κοίτα η εκδοχή που ξέρουμε είναι του sdna, δηλαδή του ΔΓ. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά έγινε. Μπορεί να εκνευρίστηκε ο πρόεδρος που πλέον του μένει μόνο ο Λοπίνι και ο Νέστορας να τον καλούν στα γενέθλιά τους. Αντε και ο αντιπρόσωπος της Φεράρι γιατί είδα ότι άλλξε αμάξι και το μποστράρει σα γύφτικο σκεπάρνι στο ίνστα με κάτι "fuck-you@mercedesbenz". :drunk:

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
BillyPao

allstar

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:52 pm

yorgos έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Κοίτα η εκδοχή που ξέρουμε είναι του sdna, δηλαδή του ΔΓ. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά έγινε. Μπορεί να εκνευρίστηκε ο πρόεδρος που πλέον του μένει μόνο ο Λοπίνι και ο Νέστορας να τον καλούν στα γενέθλιά τους. Αντε και ο αντιπρόσωπος της Φεράρι γιατί είδα ότι άλλξε αμάξι και το μποστράρει σα γύφτικο σκεπάρνι στο ίνστα με κάτι "fuck-you@mercedesbenz". :drunk:
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε, σε μας έπρεπε να τύχει αυτός ο άνθρωπος;

0
BillyPao

allstar

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:02 am

"Βλέπουμε" Γκριγκόνις, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μακάρι να προχωρήσει, αλλά βλέπω να μένουμε στο απλό ενδιαφέρον.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:04 am

Grigonis νο1 στοχος της ομαδας για το 2 συμφωνα με sdna . Για Καλαθη τα μασαγαν λιγο , κατι για φενερ κατι για μονακο , κατι για ολυμπιακο προσωπικα δεν τον βλεπω τον Καλαθη .Επίσης ειπωθηκε οτι το μπατζετ θα ειναι πανω απο 8-9 μιλ .

Κατι τετοιο βλεπω προσωπικα και απο γυρω γυρω πληροφοριες.

Σοβαρος ασσος(οχι Καλαθης) , Le, Μποχω
Grigonis,Macon
Παπαπετρου,Ματζουκας,
Hayes,Μητογλου,Αγραβάνης
Παπαγιαννης,Γκουνταιτις

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:05 am

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:52 pm
yorgos έγραψε:

Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε, σε μας έπρεπε να τύχει αυτός ο άνθρωπος;
Μας δοκιμάζει ο Θεός, 6 ευρωπαϊκά μας έδωσε η Παναγιά, να μη δοκιμαστούμε και λίγο;

0

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”