2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7263
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:35 pm

Hipster έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:27 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:21 pm
καπου ειδα οτι ο κανααν ζητουσε 400χιλ για να μεινει στην γαλατα,βεβαια ο καβαλιερατος ειπε 1εκ..καλα εγω δεν το πιστευω το 1εκ οπως και τα 900 στον πιτερς..πολυ υπεραξια για να τα εχει δωσει ο ολυμπιακος..
Ο καλαθης ισως χωραει στο μπατζετ αν πηρε 500-600 ο κανααν..αλλα σαν χρονους πως θα βγει ρε παιδια,ακομα και ο μακισικ να παει αποκλειστικα στο 3..θα πρεπει λαρε λουτζης να παρουν ποδι και ο κανααν με τον γουοκαπ να παιζουν 15λ μαξ..
Τα λογικα διδυμα στην περιφερεια ειναι Καλαθης- Κααναν και Γουοκαπ -Σλουκας και Μακισικ στο 3 στρειτ. Μπασκετικα μια χαρα ειναι, ασχετα αμα σας αρεσει ή αρεσει στον Σλουκα. Αλλωστε ξαναλεω
α) αν ειχε προβλημα ο Σλουκας δεν θα γινει κινηση , ουτε καν κουβεντα δεν θα ειχε ακουστει και
β) Καλαθης με Σλουκα εχουν τον ιδιο μανατζερ. Γι αυτους που ξερουν δεν ειναι καθολου ασημαντος παραγοντας αυτος.
μωρε εγω γουσταρω να ρθει ο καλαθης μαζι με τον καναν αλλα για βγαλε μου λιγο τους χρονους..γιατι ο σλουκας γκρινιαζε φετος που επαιζε μονο 25λεπτα και εσυ το κοβω να τον βαλεις στο 20λεπτο :D ..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:38 pm

Stavros83 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:29 pm
Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ μετράει 235 συμμετοχές στο ΝΒΑ και 8.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ μ.ό. με τους Ρόκετς, τους Σίξερς, τους Μπουλς, τους Ρόκετς, τους Σανς, τους Τίμπεργουλβς και τους Μπακς.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν, σημειώνοντας 11.8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 24 συμμετοχές στην EuroLeague πριν από την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση.
Θα πέσει τρελή κωλοτούμπα από μερικούς μεσούσης της σεζόν για τον Κάνααν!
Αν θυμάμαι καλά είναι ο παίκτης που προτιμήθηκε από τους Σανς και σούταραν το Τζέημς που μόλις απέκτησε εγγυημένο συμβόλαιο έφτυνε μέλος του προπονητικού σταφ. :obey:

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:39 pm

Stavros83 έγραψε:
Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ μετράει 235 συμμετοχές στο ΝΒΑ και 8.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ μ.ό. με τους Ρόκετς, τους Σίξερς, τους Μπουλς, τους Ρόκετς, τους Σανς, τους Τίμπεργουλβς και τους Μπακς.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν, σημειώνοντας 11.8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 24 συμμετοχές στην EuroLeague πριν από την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση.
Η κωλοτουμπα ειναι η αδυναμια μου, πιστος οπαδος της ρυθμικης παντα οσο με αφορα.
Αλλα τα ποσοστα γιατι τα εβαλες;
Για δες αυτα
14.3 πον 2,2 ριμπαουντ και 3.2 ασιστ σε 26 συμμετοχες. Ξερεις ποιανου ειναι αυτα; Φετινα Γιουρολιγκ ειναι. :)

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:40 pm

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:27 pm

Τα λογικα διδυμα στην περιφερεια ειναι Καλαθης- Κααναν και Γουοκαπ -Σλουκας και Μακισικ στο 3 στρειτ. Μπασκετικα μια χαρα ειναι, ασχετα αμα σας αρεσει ή αρεσει στον Σλουκα. Αλλωστε ξαναλεω
α) αν ειχε προβλημα ο Σλουκας δεν θα γινει κινηση , ουτε καν κουβεντα δεν θα ειχε ακουστει και
β) Καλαθης με Σλουκα εχουν τον ιδιο μανατζερ. Γι αυτους που ξερουν δεν ειναι καθολου ασημαντος παραγοντας αυτος.
μωρε εγω γουσταρω να ρθει ο καλαθης μαζι με τον καναν αλλα για βγαλε μου λιγο τους χρονους..γιατι ο σλουκας γκρινιαζε φετος που επαιζε μονο 25λεπτα και εσυ το κοβω να τον βαλεις στο 20λεπτο :D ..
Εγω θα εβαζα ολους 20 λεπτο και οποιος ειναι καλυτερος να κερδιζε τον χρονο του. Οποιανου δεν αρεσει να κανει ομαδα να παιζει οσο θελει. :)

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:42 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:24 pm
Τι σημασία έχει;
Είτε πάρει τον Ρογκαβόπουλο είτε πει ότι 3ο 3αρι θα είναι ο Λούντζης δεν έχει σημασία.
Δεν πρόκειται ποτέ(την ερχόμενη χρονιά εννοώ, όχι ποτέ στην καριέρα του :D ) να δεις τον Ρογκαβόπουλο να παίρνει τα 15 λεπτά πίσω από τον Παπανικολάου, το πολύ να είναι στην 12αδα αν στον εσωτερικό ανταγωνισμό κερδίσει τον Λαρεντζάκη και τον Λούντζη.
Δηλαδή, θα πάμε πάλι, για δεύτερη χρονιά χωρίς μπακάπ 3άρι;
Πέρυσι παίξαμε μόνο με ένα 3άρι, αφού ούτε ο Μακίσικ παίζει ικανοποιητικά τη θέση, ούτε ο Λάρε, ούτε καν ο ίδιος ο Βεζένκοφ (που στη θέση 3 χαντακώνεται).

Ο Ρογκαβόπουλος, έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα, είναι πολύ καλύτερο 3άρι από όλους τους παραπάνω, και μπορεί άνετα να μοιραστεί αμέσως τη θέση με τον Παπ.
Για δε το μέλλον, δεν το συζητάω καν. Θα έχεις κλείσει τη θέση για τουλάχιστον 8-10 χρόνια (αλα Παπ, Πρι).

Αν δεν πάρουμε ΚΑΘΑΡΟ τριάρι (όχι 2-3άρι, ούτε 3-4άρι) πολύ φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε ακριβά φέτος, αν τύχει κάτι στον Παπ. Πέρυσι σταθήκαμε τυχεροί, αλλά δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:43 pm

Hipster έγραψε:
Stavros83 έγραψε:

Η κωλοτουμπα ειναι η αδυναμια μου, πιστος οπαδος της ρυθμικης παντα οσο με αφορα.
Για δες αυτα
14.3 πον 2,2 ριμπαουντ και 3.2 ασιστ σε 26 συμμετοχες. Ξερεις ποιανου ειναι αυτα; Φετινα Γιουρολιγκ ειναι. :)
Σας έχω και καλύτερα:
13.1π, 2.2ρ, 3.6 ασ σε 31 συμμετοχές, σε 26' . Χιντ: ρούκι και δεν πήρε πάνω από 400, με καμία εκτίμηση από την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας που έπαιξε.

0

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Bolomboy
Canaan
Antetokoumpo
Peters

Θεωρητικά συνολικά καλύτεροι θα είμαστε με περισσότερες επιλογές. Αν δεν κανω λάθος κλείνουν και οι 6 ξένοι παίκτες ε?

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:45 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:42 pm
pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:24 pm
Τι σημασία έχει;
Είτε πάρει τον Ρογκαβόπουλο είτε πει ότι 3ο 3αρι θα είναι ο Λούντζης δεν έχει σημασία.
Δεν πρόκειται ποτέ(την ερχόμενη χρονιά εννοώ, όχι ποτέ στην καριέρα του :D ) να δεις τον Ρογκαβόπουλο να παίρνει τα 15 λεπτά πίσω από τον Παπανικολάου, το πολύ να είναι στην 12αδα αν στον εσωτερικό ανταγωνισμό κερδίσει τον Λαρεντζάκη και τον Λούντζη.
Δηλαδή, θα πάμε πάλι, για δεύτερη χρονιά χωρίς μπακάπ 3άρι;
Πέρυσι παίξαμε μόνο με ένα 3άρι, αφού ούτε ο Μακίσικ παίζει ικανοποιητικά τη θέση, ούτε ο Λάρε, ούτε καν ο ίδιος ο Βεζένκοφ (που στη θέση 3 χαντακώνεται).

Ο Ρογκαβόπουλος, έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα, είναι πολύ καλύτερο 3άρι από όλους τους παραπάνω, και μπορεί άνετα να μοιραστεί αμέσως τη θέση με τον Παπ.
Για δε το μέλλον, δεν το συζητάω καν. Θα έχεις κλείσει τη θέση για τουλάχιστον 8-10 χρόνια (αλα Παπ, Πρι).

Αν δεν πάρουμε ΚΑΘΑΡΟ τριάρι (όχι 2-3άρι, ούτε 3-4άρι) πολύ φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε ακριβά φέτος, αν τύχει κάτι στον Παπ. Πέρυσι σταθήκαμε τυχεροί, αλλά δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
Ρε συ πες την αληθεια τωρα, απο τα Ιλισια εισαι; :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7263
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:47 pm

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εγω θα εβαζα ολους 20 λεπτο και οποιος ειναι καλυτερος να κερδιζε τον χρονο του. Οποιανου δεν αρεσει να κανει ομαδα να παιζει οσο θελει. :)
ετσι φευγεις απο το μοντελο του ολυμπιακου και πας σε μοντελο μπαρτσας φενερ κτλ..εχουν μεγαλα εγω παικτες σαν το σλουκα και τον καλαθη και δεν θα δεχτουν να παιζουν 20λεπτα..επισης αν ερθει ο καλαθης αναγκαστικα λαρε σιγουρα αλλα και λουτζης πρεπει να φυγουν.. ο μακισικ παλι μετα απο την καλυτερη του χρονια θα βρεθει να χει πολυ μικρο ρολο,εκτος και πιστευουμε οτι ο παπ θα παιζει λιγοτερα απο 25λ μ.ο

Απο την αλλη αν τυχον και δουλεψει ολο αυτο εχεις ομαδα φ4 που κοιταει και την κουπα..προσωπικα θα το ηθελα να συμβει αλλα δεν δινω πανω απο 10% πιθανοτητα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

yorgos έγραψε:
Hipster έγραψε:

Για δες αυτα
Σας έχω και καλύτερα:
13.1π, 2.2ρ, 3.6 ασ σε 31 συμμετοχές, σε 26' . Χιντ: ρούκι και δεν πήρε πάνω από 400, με καμία εκτίμηση από την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας που έπαιξε.
Δεν απανταω καν, ειναι ευκολακι. :)

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:51 pm

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

ετσι φευγεις απο το μοντελο του ολυμπιακου και πας σε μοντελο μπαρτσας φενερ κτλ..εχουν μεγαλα εγω παικτες σαν το σλουκα και τον καλαθη και δεν θα δεχτουν να παιζουν 20λεπτα..επισης αν ερθει ο καλαθης αναγκαστικα λαρε σιγουρα αλλα και λουτζης πρεπει να φυγουν.. ο μακισικ παλι μετα απο την καλυτερη του χρονια θα βρεθει να χει πολυ μικρο ρολο,εκτος και πιστευουμε οτι ο παπ θα παιζει λιγοτερα απο 25λ μ.ο

Απο την αλλη αν τυχον και δουλεψει ολο αυτο εχεις ομαδα φ4 που κοιταει και την κουπα..προσωπικα θα το ηθελα να συμβει αλλα δεν δινω πανω απο 10% πιθανοτητα.
Για Λαρε και Λουντζης το εχω πει πριν απο σενα.
Για το θεμα των χρονων, στην πραγματικοτητα δεν με αφορα. ΕΙναι θεμα διοικησης και προπονητη.
Για μενα το γηπεδο ειναι καθρεπτης και ο καθενας πρεπει να παιρνει τον χρονο που του αξιζει.
Δεν στο λεω να σου παω κοντρα, καθε αποψη εννοειτε πως ειναι σεβαστη. :)
Και ουτε λεω πως θα γινει, πιστευω πως ο Καλαθης ειναι φαβορι για Παναθηναικο αν γινει οικονομικο το ζητημα. Απλα επιμενω πως με Κααναν και Σλουκα η περιφερειακη αμυνα της ομαδας σου θα εχει θεμα και με Καλαθη λυνετε το προβλημα σε μεγαλο βαθμο.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:12 am

Θα πάρει κανα γκριγκονις ο απέναντι και θα λέμε μετά ότι δεν τον άφηνε η τσσκα..
Επιστροφή στα αμερικανακια συγκεκριμένου τύπου λοιπόν, τους είχαμε χορτάσει τόσα χρόνια

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:12 am

Θα δείξει πάντως, αν ισχύει τα του Διαμαντόπουλου που χε πει ότι θα αυξηθεί λίγο το μπάτζετ φέτος, τότε δεν αποκλείεται και κίνηση με 3αρι για να ναι μόνιμα στο 2 ο Μακίσικ....
👉Ρεζουμέ:Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει με αυτές τις 3 μεταγραφές ως τώρα (αντι-Ντόρσεϊ,αντι-Πρίντεζης,αντι-Μάρτιν)περισσότερη ευστοχία στο σουτ, λίγο περισσότερη αθλητικότητα ενω στην άμυνα δεν χάνει κάτι συνολικά (ο Μπολομπόϊ είναι καλύτερος του Μάρτιν στην άμυνα, ενω ο Καναάν λίγο χειρότερος από Ντόρσεϊ).Αν έρθει κι ο Κωστακης ως αντι-Σάρλ δεν κέρδιζει ούτε χάνει γενικά και πάλι....

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:21 am

Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα τον Κάνααν, αλλά κάποιον εκ των Γκριγκόνις και Ματ Τόμας. Στα συν του Κάνααν βέβαια ότι μπορεί να δημιουργήσει πολύ πιο εύκολα φάσεις μόνος του, στα μείον του το ύψος του και η δυνατότητα να αμυνθεί στην ίδια πεντάδα ταυτόχρονα με τον Σλούκα...
Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν αυτόν προτίμησε ο Μπαρτζώκας, η γνώμη μου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, έχει αποδείξει ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε απόλυτα σε αυτό που θέλει να φτιάξει.

Εάν όντως λοιπόν περάσουμε στις ανακοινώσεις τόσο σύντομα, ελπίζω αυτά να σημαίνουν ότι ήδη έχουμε κάποια πληροφόρηση ότι θα λήξει θετικά και το θέμα του Βεζένκοφ. Ελπίζω...

Εάν πάντως η μεταγραφική σεζόν λήξει κάπως έτσι:
Ντόρσεϊ -> Κάνααν
Πρίντεζης -> Κωστακούμπο
Μάρτιν -> Μπολομπόι
Ζαν Σαρλ & Έισι -> Πίτερς

είμαστε πάνω ή κάτω από πέρυσι?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Παρ Ιούλ 08, 2022 12:23 am

benchwarmer έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 12:21 am
Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα τον Κάνααν, αλλά κάποιον εκ των Γκριγκόνις και Ματ Τόμας. Στα συν του Κάνααν βέβαια ότι μπορεί να δημιουργήσει πολύ πιο εύκολα φάσεις μόνος του, στα μείον του το ύψος του και η δυνατότητα να αμυνθεί στην ίδια πεντάδα ταυτόχρονα με τον Σλούκα...
Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν αυτόν προτίμησε ο Μπαρτζώκας, η γνώμη μου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, έχει αποδείξει ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε απόλυτα σε αυτό που θέλει να φτιάξει.

Εάν όντως λοιπόν περάσουμε στις ανακοινώσεις τόσο σύντομα, ελπίζω αυτά να σημαίνουν ότι ήδη έχουμε κάποια πληροφόρηση ότι θα λήξει θετικά και το θέμα του Βεζένκοφ. Ελπίζω...

Εάν πάντως η μεταγραφική σεζόν λήξει κάπως έτσι:
Ντόρσεϊ -> Κάνααν
Πρίντεζης -> Κωστακούμπο
Μάρτιν -> Μπολομπόι
Ζαν Σαρλ & Έισι -> Πίτερς

είμαστε πάνω ή κάτω από πέρυσι?
Αισθητά πάνω. Πολύ πάνω.

0

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”