2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 08, 2022 4:36 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 4:24 pm
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 4:03 pm

ε να μην δωσουμε ενα καλο ποσον για τα τελευταια χρονια πριν την συνταξη του καλαθη
ασε εσυ δεν ξερεις να ακους τους <<μυστες>> του μπασκετ που δεν τους αρεσε ο νεντο και φτιαχνουν ροστερ με χουγκαζ μποχωριδιδες και καλαιτζακιδες αβδαλες :mrgreen:
Ποιος φτιαχνει τα ροστερ με αυτους που λες? Τι καλο εκανε ο Νεντο στην ομαδα?

Απεδειξα οτι ο Νεντο με καλυτερη ομαδα μας ειχε τελευταιους και ο Νικ 6αδα. Τι αλλο θελετε δηλαδη για να καταλαβετε οτι ο Νεντο παιζει για την παρτυ του και οχι για την ομαδα ενω ο Νικ ειναι παικταρας που σε ανεβαζει επιπεδο?

Μην αρχισουμε παλι τα ιδια. Ειναι σαν να λεμε οτι η Εφες που τα τελευταια χρονια σαρωνει ειναι χειροτερη ομαδα απο την Μπαγερν που τωρα μπηκε 2 φορες απλως 8αδα. Κατι αντιστοιχο λες. Δες τα δεδομενα, οχι το αν ο ενας εχει καλο σουτ και οχι ο αλλος.

Μπασκετ ειναι, δεν ειναι μονο το σουτ ο τομεας που κρινουμε αν ενας παικτης ειναι καλος ή οχι. Υπαρχουν ενα καρο αλλα πραγματα σε αυτο το συνθετο αθλημα.
Μα αν ο Καλάθης ήταν μέτριος, ασουτος, μπετατζής κτλ, γιατί στην ηλικία του έχει τόσες ομάδες να τον διεκδικούν με τόσο υψηλά συμβόλαια? Όλοι ο προπονητές της ευρωλιγκας άσχετο είναι κάι εμείς είμαστε οι ειδήμονες? Κι εγώ, το σταυρό μου να έρθει!

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 08, 2022 4:41 pm

Panos Phys έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 4:24 pm

Ποιος φτιαχνει τα ροστερ με αυτους που λες? Τι καλο εκανε ο Νεντο στην ομαδα?

Απεδειξα οτι ο Νεντο με καλυτερη ομαδα μας ειχε τελευταιους και ο Νικ 6αδα. Τι αλλο θελετε δηλαδη για να καταλαβετε οτι ο Νεντο παιζει για την παρτυ του και οχι για την ομαδα ενω ο Νικ ειναι παικταρας που σε ανεβαζει επιπεδο?

Μην αρχισουμε παλι τα ιδια. Ειναι σαν να λεμε οτι η Εφες που τα τελευταια χρονια σαρωνει ειναι χειροτερη ομαδα απο την Μπαγερν που τωρα μπηκε 2 φορες απλως 8αδα. Κατι αντιστοιχο λες. Δες τα δεδομενα, οχι το αν ο ενας εχει καλο σουτ και οχι ο αλλος.

Μπασκετ ειναι, δεν ειναι μονο το σουτ ο τομεας που κρινουμε αν ενας παικτης ειναι καλος ή οχι. Υπαρχουν ενα καρο αλλα πραγματα σε αυτο το συνθετο αθλημα.
Μα αν ο Καλάθης ήταν μέτριος, ασουτος, μπετατζής κτλ, γιατί στην ηλικία του έχει τόσες ομάδες να τον διεκδικούν με τόσο υψηλά συμβόλαια? Όλοι ο προπονητές της ευρωλιγκας άσχετο είναι κάι εμείς είμαστε οι ειδήμονες? Κι εγώ, το σταυρό μου να έρθει!
πολυ απλα γιατι τον θελουν για τον ρολο που μπορει να κανει,2ος ασσος σε ομαδα που θελει να παει φ4
εμεις τον ειχαμε για ΒΑΣΙΚΟ ασσο σε ομαδα που ηθελε να παει φ4

τωρα θελουμε να δωσουμε 1.5 εκατ το χρονο για τι?για να βγαινουμε 10τοι η να μπαινουμε αν κατσει και καμια 8αδα? πολλα λεφτα για εναν συνταξιουχο σε 2 χρονια

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
Panos Phys έγραψε:

πολυ απλα γιατι τον θελουν για τον ρολο που μπορει να κανει,2ος ασσος σε ομαδα που θελει να παει φ4

τωρα θελουμε να δωσουμε 1.5 εκατ το χρονο για τι?για να βγαινουμε 10τοι η να μπαινουμε αν κατσει και καμια 8αδα? πολλα λεφτα για εναν συνταξιουχο σε 2 χρονια
Ειλικρινα οντως τωρα??

επαιρνε κοντα 2 μυρια απο την μπαρτσα και ηταν βασικος! Σου ειπα οτι την πρωτη χρονια ηταν μετα τον Μιροτιτς ο καλυτερος παικτης της Μπαρτσα στην Regural season, ενω μαζι με Χιγκινς ο κορυφαιος σε play off και Final 4! Πηρε πρωταθλημα και για ενα σουτ εχασε ευρωλιγκα, οντας μαζι με Μιροτιτς οι κορυφαιοι της ομαδας! Αυτο εσενα σου κανει οτι δεν ειναι βασικος?

Η Φενερ τον θελει για βασικο ασσο και η Αρμανι αν τελικα δεν αφησει τον Πανγκος (τον εχει κλεισει καιρο τωρα) παλι για βασικο. Τι θα βαζει τον Μητρου βασικο και οχι τον Νικ?

Πραγματικα μιλας χωρις να λαμβανεις υποψιν σου τα δεδομενα και χωρις να αντιπαραβαλεις επιχειρηματα. Αν δεν σου αρεσει ο Νικ σαν παικτης, δεν σημαινει οτι δεν ειναι τοπ, οτι τον θελουν για 2ο (ενω παιζει παντα βασικος) ή οτι σε εμας οταν ηταν μας ειχε σταθερα στις τοπ ομαδες, ενω οταν εφευγε μας ετρωγε το σκοταδι.

Το δεν μου αρεσει ενας παικτης το πως σουταρει ή πως παιζει δεν σημαινει οτι δεν ειναι τοπ. Ουτε εμενα μου αρεσει ετσι οπως σουταρει αλλα τι να κανουμε ειναι παικταρας και τοπ. Και ο Νεντο τρελενομαι να τον βλεπω να σουταρει, αλλα τι να κανουμε ουτε τοπ ειναι, ουτε επιτυχιες εχει ουτε καν παιζει αμυνα, οποτε δεν τον θελω.

ΥΓ Γκρινιαζουμε που δεν κρατησαμε με 1 μυριο τον γυαλινο νεντο να μας καταστρεφει το παιχνιδι, να μην παιζει αμυνα και μην παιζει σε αρκετα ματς, αλλα ο Νικ που θα μας βαλει 8αδα (τοσες φορες το εχει κανει) που ειναι Ελληνας, τοπ παικτης, ο καλυτερος σε οργανωση και δημιουργια στην ευρωλιγκα και ενας απο τους καλυτερους αμυντικους και με 1,5 μυριο (τοσο ακουγετε) ειναι κακος. :roulette:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:03 pm

τουλουμπα έγραψε:
Panos Phys έγραψε:

Ας ξανακάνω το σταυρό μου...!

0
Respect Yourself
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:35 pm

Οι (ίσως) σημερινές εξελίξεις στο θέμα του Καλάθη, θα δείξουν αν η διοίκηση έχει σκοπό να ανεβάσει το μπάτζετ στην πράξη, ή αν μας κοροϊδεύει για άλλη μια φορά. Θα έχουμε πολλά να πούμε, υπομονή...

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:39 pm

Πάντως ο μόνος σοβαρός διεκδικητής του Καλαθη είναι η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη και μόλις έσκασε ότι ενδιαφέρεται για τον Δανο τον λιουντμπεργκ όποτε ο Καλαθης μάλλον κλείνει σε εμάς.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:45 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 4:31 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/983132_en-a ... trifyllioy

Σήμερα θα ξέρουμε για την καραφλή μαγεία! Απο αυτά που άκουσα χτες όμως, εχω την εντύπωση ότι ο Καλαθης θα πάει Ιτούδη και εμείς θα πάρουμε ίδιας αξίας άλλον παίχτη!
μακαρι

και τοτε θα καταλαβουν ολοι γιατι ο καλαθης δεν κανει για πρωταγωνιστης για αλλη μια φορα

0
BillyPao

allstar

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:48 pm

Phys87 έγραψε:
Πάντως ο μόνος σοβαρός διεκδικητής του Καλαθη είναι η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη και μόλις έσκασε ότι ενδιαφέρεται για τον Δανο τον λιουντμπεργκ όποτε ο Καλαθης μάλλον κλείνει σε εμάς.
Όταν δημοσιοποιείται η πρόταση προς έναν παίκτη, πριν από την καταληκτική προθεσμία που έχει για να απαντήσει, αυτό συχνά σημαίνει ότι ο παίκτης έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Ιούλ 08, 2022 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Phys87 έγραψε:
Μακάρι αλλά ο Ιτούδης και 2αρι και άσσο χρειάζεται.
Στο 1-2 έχει μόνο Γουίλμπεκιν, Μαχμούτογλου και τον Γκούντουριτς όταν δεν παίζει 3.

Εξαρτάται ο Καλάθης τι θέλει.
Τα λεφτά που δίνουμε θα τα ματσάρουν και αυτοί και η Αρμάνι οπότε εκεί είναι το αν προτιμάει να είναι διεκδικητής της κούπας ή να είναι ηγέτης και να είναι στην Αθήνα.
Μας δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120

τουλουμπα έγραψε:
Panos Phys έγραψε:

ακριιβως

ο ανθρωπος ειναι για να μοιραζεται τον ασσο σε εμας και δεν κανει για να ειναι ενας απο τους δυο ασσους ομαδας που θελει την ευρωλιγκα

ιδανικα για 5ο γκαρντ αλλα δεν δινεις τοσα αν εισαι μπαρτσα η ρεαλ η φενερ για τον 5ο σου γκαρντ

τον ντε κολο π.χ. δεν τον φτανει σε ποιοτητα

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:50 pm

απόψε το πράσινο deadline ενώ δεν τα έχει βρει καν με τη Μπαρτσελόνα ακόμα; θα του χαλάσει όλη τη διαπραγμάτευση με τη νυν ομάδα του.

εμένα το ότι βγήκε στη δημοσιότητα τέτοιο πράγμα από το κυβερνητικό πιο πολύ μου φέρνει σε προετοιμασία του κόσμου για "απόσυρση του ΠΑΟ από την περίπτωση Καλάθη", "δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση που του έγινε" και τέτοια, παρά για συμφωνία.

εκτός βέβαια κι αν έχει τελειώσει οριστικά το ζήτημα της Μπάρτσα και δεν έχει ακουστεί τίποτα, που χλωμό το κόβω.

BillyPao

allstar

Παρ Ιούλ 08, 2022 5:56 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 5:50 pm
απόψε το πράσινο deadline ενώ δεν τα έχει βρει καν με τη Μπαρτσελόνα ακόμα; θα του χαλάσει όλη τη διαπραγμάτευση με τη νυν ομάδα του.

εμένα το ότι βγήκε στη δημοσιότητα τέτοιο πράγμα από το κυβερνητικό πιο πολύ μου φέρνει σε προετοιμασία του κόσμου για "απόσυρση του ΠΑΟ από την περίπτωση Καλάθη", "δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση που του έγινε" και τέτοια, παρά για συμφωνία.

εκτός βέβαια κι αν έχει τελειώσει οριστικά το ζήτημα της Μπάρτσα και δεν έχει ακουστεί τίποτα, που χλωμό το κόβω.
Η διοίκηση κοροϊδεύει κανονικότατα τον κόσμο φίλε μου, εγώ αυτό νοιώθω.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Παρ Ιούλ 08, 2022 6:00 pm

pan24 έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Μακάρι αλλά ο Ιτούδης και 2αρι και άσσο χρειάζεται.
Στο 1-2 έχει μόνο Γουίλμπεκιν, Μαχμούτογλου και τον Γκούντουριτς όταν δεν παίζει 3.

Εξαρτάται ο Καλάθης τι θέλει.
Τα λεφτά που δίνουμε θα τα ματσάρουν και αυτοί και η Αρμάνι οπότε εκεί είναι το αν προτιμάει να είναι διεκδικητής της κούπας ή να είναι ηγέτης και να είναι στην Αθήνα.
Μας δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα.
Μου φαίνεται too much μια περιφέρεια με Καλαθη-Λιουντμπεργκ-Γουιλμπεκιν-Γκουντουριτς. Βέβαια δεν το αποκλείω.

Πάντως να θυμίσω σε όσους φίλους λένε για την προθεσμία προς τον Καλαθη, και την περασμένη φορά απο το ΝΒΑ έτσι είχε γίνει. Είχε δημοσιοποιηθεί το deadline πριν υπογράψει τελικά σε εμάς! Πάντως είναι καλό που θα έχουμε τόσο σύντομα εξελίξεις.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Παρ Ιούλ 08, 2022 6:01 pm

Το καλυτερο θα ηταν να κλεισουμε καποια πραγματα σε αλλες θεσεις οπως βασικο 4αρι ή αναπληρωματικο σεντερ, να περιμενουμε λιγο τι θα γινει με νικ και γκριγκονις με τα συμβολαια τους και μετα να κλεισουμε παικτες.

Θελω να πω οτι μπορουμε να κανουμε 1-2 κινησεις μεχρι να ξεκαθαρισει αν θα φυγει ο Νικ, οι οποιες θα γινουν ανεξαρτητα του αν θα ερθει ο Νικ ή οχι. Το βασικο 4αρι ειτε ερθει Νικ ειτε οχι πρεπει να εχει σουτ και αθλητικοτητα, οπως και ο 2ος σεντερ πρεπει να εχει ποστ και δυναμη.

Εκτος αν εχουν ολα ξεκαθαρισει, εχει απαντησει αρνητικα και λενε βλακειες.

Παντως αναμενω απο βδομαδα να οριστικοποιηθουν αρκετα πραγματα, οπως και να γινει τουλαχιστον μια μεταγραφη.

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 08, 2022 6:25 pm

παίρνω πίσω ό,τι έγραψα, διάβασα το άρθρο του σδνα, τι τελειότητα είναι αυτή

στην πρώτη παράγραφο είναι σήμερα το deadline, στην πέμπτη θα τον περιμένουν μέχρι το σαββατοκύριακο, ενώ στην τελευταία δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ το αυριανό deadline. :drunk:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”