2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 08, 2022 7:07 pm

avtokrator13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 5:45 pm
Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 4:31 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/983132_en-a ... trifyllioy

Σήμερα θα ξέρουμε για την καραφλή μαγεία! Απο αυτά που άκουσα χτες όμως, εχω την εντύπωση ότι ο Καλαθης θα πάει Ιτούδη και εμείς θα πάρουμε ίδιας αξίας άλλον παίχτη!
μακαρι

και τοτε θα καταλαβουν ολοι γιατι ο καλαθης δεν κανει για πρωταγωνιστης για αλλη μια φορα
1.5 εκατ τον 2ο χρονο :roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Παρ Ιούλ 08, 2022 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 08, 2022 7:08 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 5:39 pm
Πάντως ο μόνος σοβαρός διεκδικητής του Καλαθη είναι η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη και μόλις έσκασε ότι ενδιαφέρεται για τον Δανο τον λιουντμπεργκ όποτε ο Καλαθης μάλλον κλείνει σε εμάς.
αποκλειεται φιλε σφαζεται ολη η μπασκετικη ευρωπη για τα ματια του καλαθη :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 08, 2022 7:17 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 6:01 pm
Το καλυτερο θα ηταν να κλεισουμε καποια πραγματα σε αλλες θεσεις οπως βασικο 4αρι ή αναπληρωματικο σεντερ, να περιμενουμε λιγο τι θα γινει με νικ και γκριγκονις με τα συμβολαια τους και μετα να κλεισουμε παικτες.

Θελω να πω οτι μπορουμε να κανουμε 1-2 κινησεις μεχρι να ξεκαθαρισει αν θα φυγει ο Νικ, οι οποιες θα γινουν ανεξαρτητα του αν θα ερθει ο Νικ ή οχι. Το βασικο 4αρι ειτε ερθει Νικ ειτε οχι πρεπει να εχει σουτ και αθλητικοτητα, οπως και ο 2ος σεντερ πρεπει να εχει ποστ και δυναμη.

Εκτος αν εχουν ολα ξεκαθαρισει, εχει απαντησει αρνητικα και λενε βλακειες.

Παντως αναμενω απο βδομαδα να οριστικοποιηθουν αρκετα πραγματα, οπως και να γινει τουλαχιστον μια μεταγραφη.
Πραγματικά, τι σχέση έχει η υπόθεση του Νικ με το βασικό 4αρι κάι το δεύτερο 5αρι? Εκτός κι αν αν προοριζουν τον Αγραβανη για βασικό στο 4 ή τον Καββαδα για δεύτερο στο 5! :roulette:

0
Respect Yourself
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 08, 2022 10:19 pm

https://newspao.gr/se-telikes-diapragma ... -kalathis/

Θα γίνει Τούρκος ο Νικ! Υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε! Για να δούμε τώρα ποιον πραγματικά θέλαμε

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 08, 2022 10:51 pm

Phys87 έγραψε:

Θα γίνει Τούρκος ο Νικ! Υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε! Για να δούμε τώρα ποιον πραγματικά θέλαμε
Το δούλεμα συνεχίζεται, μια από τα ίδια θα έχουμε και φέτος. Στο τέλος θα καταλήξουμε σε κανέναν Ουόλτερς, με την κλασική δικαιολογία ότι "δεν υπήρχαν καλύτεροι παίκτες στην αγορά". Αυτή είναι η "εκτόξευση" και η "επιστροφή στην κανονικότητα" που μας υποσχέθηκαν;

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:09 pm

BillyPao έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Το δούλεμα συνεχίζεται, μια από τα ίδια θα έχουμε και φέτος. Στο τέλος θα καταλήξουμε σε κανέναν Ουόλτερς, με την κλασική δικαιολογία ότι "δεν υπήρχαν καλύτεροι παίκτες στην αγορά". Αυτή είναι η "εκτόξευση" και η "επιστροφή στην κανονικότητα" που μας υποσχέθηκαν;
Θα έλεγα να περιμένουμε, καθώς βλέποντας χτες την εκπομπή και τα λεγόμενα του Παπαθεοδωρου, μου φάνηκε ότι έχουμε άλλον παίχτη ως πρώτο στόχο, κάναμε πρόταση στον Καλαθη, αλλά δεν μας καίει. Παίχτη ισάξιο του Καλαθη και ίσως και καλύτερο. Στα 33 του χωρίς σουτ, ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. 8 χρόνια τον είχαμε τον Καλαθη. Να δούμε και κάτι άλλο.

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

BillyPao έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Τουλάχιστον, είναι πάνω από 1,90 νομίζω...! Είναι γνωστό και καλό παιδί.
Ας είμαστε καλοπροαιρετοι κάι ας δεχτούμε ότι δεν ήθελε να έρθει o Νικ. Η λογική λέει (θα έλεγε) ότι το plan b είναι κάποιος εγνωσμενης αξίας. Από τον pg θα φανεί αν δουλευόμαστε ή όχι. Κοντή γιορτή...

0
Respect Yourself
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:15 pm

Panos Phys έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Τουλάχιστον, είναι πάνω από 1,90 νομίζω...! Είναι γνωστό και καλό παιδί.
Ας είμαστε καλοπροαιρετοι κάι ας δεχτούμε ότι δεν ήθελε να έρθει o Νικ. Η λογική λέει (θα έλεγε) ότι το plan b είναι κάποιος εγνωσμενης αξίας. Από τον pg θα φανεί αν δουλευόμαστε ή όχι. Κοντή γιορτή...
Λογικά θα ξέρουμε σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες θα φανούν όλα.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:16 pm

Για Τουρκία πηγαίνει ο Καλάθης βασει όσων ακουγονται....Μας χαλάει όλο τον προγραμματισμό.Μας βλέπω να κλείνουμε αύριο πρωί Γ.Καλαιτζακη να παίζει στο 2 στην δεύτερη 5αδα.Καποτε θα γινόταν αλλά γίνεται πρόωρα.

William Goss,Henry,Wolters,Keenan Evans.....

Mat Thomas,Εxum,Kuric....

Προς το παρόν έχουμε 7ελληνες (Παπαπέτρου,Παπαγιάννης,Μαντζουκας,Χουγκαζ,Π.Καλαιτζακης,Μποχωριδης,Καββαδας)και Lee στα 3.400 περίπου όλοι τους.

Υπολειπονται 5 ξενοι +Γ Καλαϊτζάκης.

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:30 pm

Παιδιά γιαυτο έμεινε ο Μποχωριδης, τώρα είναι ξεκάθαρο, πιστεύω ότι και πάλι ο Ραντονιτς δεν τρελαινόταν για τον παίχτη. Χτες ο Παπαθεοδωρου έλεγε ότι στον Παναθηναϊκό ποιος θα πάρει τον Καλαθη να του αναλύσει το πλάνο της ομάδας; Στην Φενέρμπαχτσε είναι ο Ιτουδης που γνωρίζονται, και τον έχει παρει και του έχει πει το πλάνο, εδώ σεμας ποιος θα το κάνει; Αν ο Ραντονιτς τον ήθελε τον παίχτη θα τον έπαιρνε να του πει το πλάνο. Άλλωστε δεν είπε όνομα αλλά είπε ότι υπάρχει παίχτης που είμαστε κοντά, αν δεν γίνει του Καλαθη, και είναι ίδιας αξίας. Κυριακή κοντή γιορτή! Αν πάρουμε παίχτη ισάξιο με τον Καλαθη θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα μου, αν πάρουμε Γουόλτερς που είναι μεν τίμιος και καλος οργανωτής , αλλά δεν είναι απο το πάνω ραφι παίχτης, τότε θα εχω κάνει λάθος όλο τον συλλογισμό. Είμαι σχεδόν βέβαιος όμως, ότι η φυγή Νεντοβιτς είναι επιλογή Ραντονιτς όπως είπε ο Βετάκης χτες, και η μη απόκτηση Καλαθη πάλι είναι επιλογή Ραντονιτς.

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:33 pm

Phys87 έγραψε:
Είμαι σχεδόν βέβαιος όμως, ότι η φυγή Νεντοβιτς είναι επιλογή Ραντονιτς όπως είπε ο Βετάκης χτες, και η μη απόκτηση Καλαθη πάλι είναι επιλογή Ραντονιτς.
αν ισχύει αυτό έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα, ποιος στο καλό τους κάνει προτάσεις;

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:35 pm

Μια χαρά είναι ο Wolters και είναι και δικό του παιδί.Αν δεν θέλει ο Γ Καλαϊτζάκης να πάμε σφαίρα για αδυναμία Ρογκαβοπουλο.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:36 pm

Phys87 έγραψε:
Παιδιά γιαυτο έμεινε ο Μποχωριδης, τώρα είναι ξεκάθαρο, πιστεύω ότι και πάλι ο Ραντονιτς δεν τρελαινόταν για τον παίχτη. Χτες ο Παπαθεοδωρου έλεγε ότι στον Παναθηναϊκό ποιος θα πάρει τον Καλαθη να του αναλύσει το πλάνο της ομάδας; Στην Φενέρμπαχτσε είναι ο Ιτουδης που γνωρίζονται, και τον έχει παρει και του έχει πει το πλάνο, εδώ σεμας ποιος θα το κάνει; Αν ο Ραντονιτς τον ήθελε τον παίχτη θα τον έπαιρνε να του πει το πλάνο. Άλλωστε δεν είπε όνομα αλλά είπε ότι υπάρχει παίχτης που είμαστε κοντά, αν δεν γίνει του Καλαθη, και είναι ίδιας αξίας. Κυριακή κοντή γιορτή! Αν πάρουμε παίχτη ισάξιο με τον Καλαθη θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα μου, αν πάρουμε Γουόλτερς που είναι μεν τίμιος και καλος οργανωτής , αλλά δεν είναι απο το πάνω ραφι παίχτης, τότε θα εχω κάνει λάθος όλο τον συλλογισμό. Είμαι σχεδόν βέβαιος όμως, ότι η φυγή Νεντοβιτς είναι επιλογή Ραντονιτς όπως είπε ο Βετάκης χτες, και η μη απόκτηση Καλαθη πάλι είναι επιλογή Ραντονιτς.
Καλά μπορεί ο Καλαθης να μην ήρθε γιατί ήθελε να πάει σε ομάδα με μεγαλύτερες βλέψεις, με περισσότερα λεφτά, σε γνωστό του προπονητή και να θέλει να πάει και Φ4 ο άνθρωπος, δεν πάει να πει ότι τον απορριψαμε εμείς. Δε νομίζω ότι είμαστε και σε θέση να απορριπτουμε παικτεςτυπου Καλάθη.

Αν μας έλεγαν πριν κάνα μήνα ότι θα είχαμε Λι-Ουολτερς στον ασο, κωλοτουμπες θα κάναμε.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:37 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 11:33 pm
Phys87 έγραψε:
Είμαι σχεδόν βέβαιος όμως, ότι η φυγή Νεντοβιτς είναι επιλογή Ραντονιτς όπως είπε ο Βετάκης χτες, και η μη απόκτηση Καλαθη πάλι είναι επιλογή Ραντονιτς.
αν ισχύει αυτό έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα, ποιος στο καλό τους κάνει προτάσεις;
Στον Καλαθη πιστεύω έκαναν πρόταση γιατί έπρεπε να κάνουν χωρίς να πολύ ψήνονται. Αυτή την αίσθηση εχω, απο χτες που είδα όλη την εκπομπή

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 08, 2022 11:38 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 11:36 pm
Phys87 έγραψε:
Καλά μπορεί ο Καλαθης να μην ήρθε γιατί ήθελε να πάει σε ομάδα με μεγαλύτερες βλέψεις, με περισσότερα λεφτά, σε γνωστό του προπονητή και να θέλει να πάει και Φ4 ο άνθρωπος, δεν πάει να πει ότι τον απορριψαμε εμείς. Δε νομίζω ότι είμαστε και σε θέση να απορριπτουμε παικτεςτυπου Καλάθη.

Αν μας έλεγαν πριν κάνα μήνα ότι θα είχαμε Λι-Ουολτερς στον ασο, κωλοτουμπες θα κάναμε.
Όταν φέραμε τον Καλαθη πάλι είχε προτάσεις απο παντού, αλλά τον φέραμε γιατί του δείξαμε ποσό τον θέλαμε, τώρα δεν δείξαμε ενδιαφέρον απο μια πρόταση βιαστική.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”