2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Πού το θυμήθηκες, ρε φίλε, το "θηρίο";
Θυμάμαι, τον βλέπαμε στην τηλεόραση και είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Αυτός δεν έδινε ασίστ κάτω απ' τα πόδια του αντιπάλου. Περνούσε ολόκληρος κάτω από τα πόδια του αντιπάλου.
Πάντως, χωρίς πλάκα: 1,58 στο ύψος, αλλά παιχταράς. Μπράβο του!
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Γι' αυτό λέω κι εγώ πως ο Κωστάκης θα μας καταπλήξει ως άλτης του μήκους.Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 3:36 pmΣτο μεταξυ η Μακαμπι λενε πως κοιταει Γουιλτζερ στο 4.
Αναγκαιοτητα πλεον το τριποντο και στην Ευρωπη, ειδικα στην θεση 4. Ισως και μεγαλυτερη απο την αθλητικοτητα πλεον. Σωστα για μενα, οι πολυ αθλητικοι και ψιλοαμπαλοι μπορουν να ασχοληθουν και με τον στιβο αν θελουν.![]()
Οσοι εχουν μεγαλα πορτοφολια ισως ψαχνουν και τα δυο.
Αλλά και πάλι, μπορούμε να πάρουμε τον Τεντόγλου που είναι και καλύτερος!
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Κάθισα και είδα λίγο τα στατιστικά στο παιχνίδι μας τον Δεκέμβρη 2021 στο Καζάν, που κερδίσαμε την Ούνιξ με 87-84.
Λοιπόν, ο Κάνααν έπαιξε 31 λεπτά και είχε βάλει 20 πόντους με 0/6 δίποντα (χάλια), 6/9 τρίποντα (σούπερ), και PIR 16 (καλό).
Αμυντικά, είχε αναλάβει κυρίως τη φύλαξη του Ντόρσεϊ (αν θυμάμαι καλά), ο οποίος Ντόρσεϊ είχε μείνει στους 8 πόντους σε 28 λεπτά.
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ο Μάριο στο ίδιο παιχνίδι έπαιξε 33 λεπτά και είχε βάλει 11 πόντους με 1/6 δίποντα, 2/8 τρίποντα και PIR 11.
Λοιπόν, ο Κάνααν έπαιξε 31 λεπτά και είχε βάλει 20 πόντους με 0/6 δίποντα (χάλια), 6/9 τρίποντα (σούπερ), και PIR 16 (καλό).
Αμυντικά, είχε αναλάβει κυρίως τη φύλαξη του Ντόρσεϊ (αν θυμάμαι καλά), ο οποίος Ντόρσεϊ είχε μείνει στους 8 πόντους σε 28 λεπτά.
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ο Μάριο στο ίδιο παιχνίδι έπαιξε 33 λεπτά και είχε βάλει 11 πόντους με 1/6 δίποντα, 2/8 τρίποντα και PIR 11.
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
avtokrator13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 11:26 amεγω γιατι νομιζω οτι ο οσφπ αν κλεισει ετσι τις μεταγραφες θα ειναι χειροτερος απο περισυ?
Προφανώς, γιατί έτσι σε βολεύει!
κααναν στα 33,παπανικολαου και μακισικ με σλουκα στα 32+,νομιζω οτι θελετε ενα φρεσκο 2-3αρο τυπου κει σι ριβερς στα ντουζενια του για να ειστε στα ιδια με περισυ η λιγο χειροτερα
Ο Κάνααν δεν είναι 33 αλλά 31
δλδ γκριγκονις
-
thory

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γκριγκονις είναι 28 ρε άνθρωπεlefpan έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 6:15 pmavtokrator13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 11:26 amεγω γιατι νομιζω οτι ο οσφπ αν κλεισει ετσι τις μεταγραφες θα ειναι χειροτερος απο περισυ?
κααναν στα 33,παπανικολαου και μακισικ με σλουκα στα 32+,νομιζω οτι θελετε ενα φρεσκο 2-3αρο τυπου κει σι ριβερς στα ντουζενια του για να ειστε στα ιδια με περισυ η λιγο χειροτερα
δλδ γκριγκονις
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να κάνω μια ερώτηση ;;;lefpan έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 6:15 pmavtokrator13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 11:26 amεγω γιατι νομιζω οτι ο οσφπ αν κλεισει ετσι τις μεταγραφες θα ειναι χειροτερος απο περισυ?
δλδ γκριγκονις
Απαγορεύεται κάποιος να έχει άλλη γνώμη η έκτιμηση;;;
Άσχετα αν είναι «σωστή» η όχι
Και να τον βολέψει πάνω σε τι;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dakotas την Παρ Ιούλ 08, 2022 6:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς και δεν απαγορεύεται, όπως δεν απαγορεύεται να σχολιάζω κι εγώ αυτή την "άλλη γνώμη ή εκτίμηση", όπως γουστάρω.
Το "γιατί έτσι σε βολεύει" έχει να κάνει με την οπαδική ταυτότητα του σχολιάζοντος, ο οποίος μπαίνει στο απέναντι τόπικ για να μας πει ότι φέτος θα είμαστε χειρότεροι από πέρυσι (συγγνώμη, "πέρισυ" είχε γράψει -για να ακριβολογούμε). Έτσι σκέτα, χωρίς καμιά επιχειρηματολογία: νομίζω πως θα είσαστε χειρότεροι.
Είναι σαν να μπω εγώ σε τόπικ του ΠΑΟ και να γράψω, μετά από μια μεταγραφή σας: Από όσα βλέπω φέτος θα είσαστε για τα πανηγύρια.
Αυτό δεν είναι γνώμη, ούτε εκτίμηση. Είναι αφορισμός.
Ομολογώ, ωστόσο, ότι πάρα πολλές φορές το ίδιο το έχω κάνει κι εγώ, δηλαδή να εκφέρω γνώμη χωρίς επαρκή επιχειρηματολογία.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δικηγορος του δεν ειμαι του Λεφπαν, αν και του εχω μια συμπαθεια, ιδεολογικη κατα βαση. Οπως φανταζομαι ουτε εσυ του αυτοκτρατορα, αλλα ολοι εχουν δικαιωμα να εχουν γνωμη ,ομως να επιχειρηματολογουν πανω σ αυτη.
Το εγραψα και σε αλλη ευκαιρια. Αλλιως ειναι συνθημα, οχι γνωμη.
Καλα το αν ειναι 31 ή 33 δεν ειναι θεμα γνωμης σιγουρα.
Για το αν ειναι καλυτερος ή οχι συμφωνω. Οπως το βλεπει κανεις.
Και εγω ας πουμε βλεπω πως η Μυκονος θα παρει Γιουρολιγκα φετος.
Εκκρεμει βεβαια το τι σημαινει Γκριγκονις δλδ , αναψε φωτιες.
Για το που βολευει δεν παιρνω θεση, μισω τους βολεμενους
Προφανως ολοι καταλαβαμε το υποννοουμενο ενος κοκκινου σε εναν πρασινο οπαδο, λεφπαν μ ολο το θαρρος, σε επαναφερω στην ταξη
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απάντησα στο πρωτο σκέλος
Απλά δεν μου φανηκε να έγραψε κάτι παράλογο ώστε να έρθει αυτή η απάντηση…
Τώρα σε αλλά τοπικ δεν έχω ιδέα τι γράφει όποτε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω
Αν κάνω λαθος βέβαια ζήτω συγνώμη
Να πω και εγώ την γνώμη μου ως Παναθηναϊκός
Στην φροντ λαιν ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος δεν χωρα αμφιβολία
Στην περιφέρεια θα προτιμούσα να έμενε ο ντορσει,έδειξε από την πρώτη χρόνια ότι κολλάει στην ομάδα και πέρα από αυτο θα άνοιγε χώρος για την απόκτηση ενός 3
Πάντως ο κααναν μου αρέσει και θα δώσει ένα πιο fun to watch στοιχείο
Απλά δεν μου φανηκε να έγραψε κάτι παράλογο ώστε να έρθει αυτή η απάντηση…
Τώρα σε αλλά τοπικ δεν έχω ιδέα τι γράφει όποτε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω
Αν κάνω λαθος βέβαια ζήτω συγνώμη
Να πω και εγώ την γνώμη μου ως Παναθηναϊκός
Στην φροντ λαιν ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος δεν χωρα αμφιβολία
Στην περιφέρεια θα προτιμούσα να έμενε ο ντορσει,έδειξε από την πρώτη χρόνια ότι κολλάει στην ομάδα και πέρα από αυτο θα άνοιγε χώρος για την απόκτηση ενός 3
Πάντως ο κααναν μου αρέσει και θα δώσει ένα πιο fun to watch στοιχείο
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Aν υπάρχει κάποια "υποβάθμιση" στην αντικατάσταση Ντόρσει με Κανάαν είναι στις αμυντικές προσαρμογές σε τυχόν πεντάδες που θα έχουν Σλούκα και Κανααν μαζί. Δε μπορείς να δώσεις βοήθεια εύκολα και στο ριμπάουντ έχεις θέμα.
Γιαυτό η μελλοντική προσθήκη ενός ψηλού περιφερειακού ( Καλάθης) ή 2αρο3αριού είναι απαραίτητη. Επίσης πρέπει να καλυφθεί και μια θέση με Έλληνα παίκτη μετά τον Ντόρσει (Αντετοκούμπο;;;). Είδωμεν.
Γιαυτό η μελλοντική προσθήκη ενός ψηλού περιφερειακού ( Καλάθης) ή 2αρο3αριού είναι απαραίτητη. Επίσης πρέπει να καλυφθεί και μια θέση με Έλληνα παίκτη μετά τον Ντόρσει (Αντετοκούμπο;;;). Είδωμεν.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο