2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:06 am

Εντάξει, 3ος σέντερ θα ρθει ο Κώστας, μια χαρά είναι, δηλαδή τι θα πάθουμε αν τον βάλει σε ενα ματς που κερδίζεις με 20 πόντους κοντά (στην ευρωλίγκα) να παίξει 5-7 λεπτά;Δε θα χαλάσει κι η μαγιά και στην Ελλάδα πόσα εύκολα ματς θα υπάρξουν και σε αυτά 10-12 λεπτάκια έστω θα μπει να ξεκουράσει και τον Φαλ που θα θέλει ανάσες.....Και βλέπουμε τι θα μπορεσει να κάνει κι αυτός με Μπαρτζώ προπονητή.
Στα των ομάδων τώρα, η Μπάρτσα και μισή ομάδα να αλλάξει θα ναι η Μπάρτσα και πάλι!Η Μιλάνο μπορεί να μην έχει ακόμα βασικό pg αλλά θ αποκτήσει κάτι καλό, έχει σημαντικές προσθήκες όπως κι η Ρεάλ με Χεζόνια (ερωτηματικό μόνο ο προπονητής της, ίσως να τη δούμε λίγο μπερδεμένη στο πρώτο γύρο).Ο Ιτούδης μπορεί να ναι καινούργιος στη Φενέρ αλλά τον θεωρώ ότι θα τερματίσει στη πρώτη 6άδα....
Τον Ολυμπιακό (αν μείνει ως έχει με τις 4 προσθήκες) τον έχω για 5-8 θέσεις....ρεαλιστικά μιλάμε.

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:19 am

για Κωστακούμπο :

από τη μία με ψήνει να δω πώς και αν θα εξελιχθεί ως παίκτης στα χέρια του Σκακιστή.

από την άλλη φοβάμαι ότι είναι περισσότερο Antetokoubro και λιγότερο μπασκετμπολίστας, δε θα μου κάνει εντύπωση να βγει κάνα Rise 2 και να τον ψάχνουμε στους τελικούς :D

είναι απαράδεκτο να έχεις όλα τα εφόδια, το σώμα, το όνομα, να έχεις πάει Αμερική από μικρός και να είσαι 24-25 και να μην έχεις μάθει μπάσκετ. κάτι κάνεις λάθος.

λόγω διαβατηρίου και potential (αν έχει μείνει τίποτα) από εμένα είναι ναι, αλλά αν ισχύει ότι θελει 400-500 χιλιάρικα για να έρθει ας το αφήσουμε καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6690
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:24 am

austerity_blues έγραψε:

λόγω διαβατηρίου και potential (αν έχει μείνει τίποτα) από εμένα είναι ναι, αλλά αν ισχύει ότι θελει 400-500 χιλιάρικα για να έρθει ας το αφήσουμε καλύτερα.
γιατι απο την τσεπη μας θα τα βαλουμε??? :D Καλα 500 δεν νομιζω να ζηταει,περσι ειχε συμφωνησει στα 200χιλ αντε φετος να θελει 350. Γενικα παντως το μπατζετ πανω κατω στα ιδια με περσι ειναι οπως ηταν αναμενομενο,τα οι αφοι τρελαθηκαν και θα βρεξει εκατομμυρια δεν κρατησε πανω απο ενα μηνα :D

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:27 am

austerity_blues έγραψε:
για Κωστακούμπο :

από τη μία με ψήνει να δω πώς και αν θα εξελιχθεί ως παίκτης στα χέρια του Σκακιστή.

από την άλλη φοβάμαι ότι είναι περισσότερο Antetokoubro και λιγότερο μπασκετμπολίστας, δε θα μου κάνει εντύπωση να βγει κάνα Rise 2 και να τον ψάχνουμε στους τελικούς :D

είναι απαράδεκτο να έχεις όλα τα εφόδια, το σώμα, το όνομα, να έχεις πάει Αμερική από μικρός και να είσαι 24-25 και να μην έχεις μάθει μπάσκετ. κάτι κάνεις λάθος.

Εντάξει 400 καλά είναι, δεν είναι στη κατάσταση του Έϊσι.Δύσκολα θα πάρει λιγότερα αλλού νομίζω.....Δεν έχει μεγάλη εξέλιξη ακόμα λόγω ηλικίας, αλλά πάνω σε αυτά τα λίγα που ήδη κάνει μπορεί να γίνει και λίγο καλύτερος, ειδικά στην άμυνα!Μη περιμένουμε να αρχίσει να σουτάρει από μέση απόσταση πχ ή να παίζει με πλάτη στο καλάθι και να κάνει ραβέρσες :dribble:

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:32 am

shaq7 έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

γιατι απο την τσεπη μας θα τα βαλουμε??? :D Καλα 500 δεν νομιζω να ζηταει,περσι ειχε συμφωνησει στα 200χιλ αντε φετος να θελει 350. Γενικα παντως το μπατζετ πανω κατω στα ιδια με περσι ειναι οπως ηταν αναμενομενο,τα οι αφοι τρελαθηκαν και θα βρεξει εκατομμυρια δεν κρατησε πανω απο ενα μηνα :D
Ε με αυτά τα ονόματα που βγάζανε κάποιοι Μιλου-Γκριγκόνηδες-σαλάμια μπέϊκον και Καλάθης θα θέλαμε και κάνα-δυο μύρια παραπάνω, άντε να πας 600-700κ πιο πάνω αν αποκτηθεί και κάνας παίκτης της προκοπής στο 3 και μέχρι εκει....

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:48 am

Ωστόσο κι ο Γιάννης τόσο ακατέργαστος ήταν όταν πήγε απέναντι, και από μπάσκετ λίγα πράγματα. Το work ethic που το συναντάμε σε goat level παίκτες τον έφτασε εκεί και από τα αδέρφια του ο μόνος που το πάλεψε πολύ είναι ο Θανάσης αλλά λόγω ηλικίας δεν θα φτάσει τρομερά ψηλά αλλά είναι υπολογίσιμος τουλάχιστον

Γενικά από τους μικρούς Έλληνες μπασκετμπολίστες μην περιμένετε κανέναν προπονητή να "τους βγάλει" ή κανένα πρότζεκτ ελληνοποίησης, αν δεν λιώσουν στις ατομικές προπονήσεις να βελιτωθούν όπως ΟΛΟΙ οι μεγάλοι (βλ Σπανούλης, ΔΔ, Παπαλουκάς, Πρίντεζης και τόσοι άλλοι) θα παραμείνουν μια ζωή στο επίπεδο μικρομεσαίας ομάδας Α1

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:29 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ε με αυτά τα ονόματα που βγάζανε κάποιοι Μιλου-Γκριγκόνηδες-σαλάμια μπέϊκον και Καλάθης θα θέλαμε και κάνα-δυο μύρια παραπάνω, άντε να πας 600-700κ πιο πάνω αν αποκτηθεί και κάνας παίκτης της προκοπής στο 3 και μέχρι εκει....
Για παρτη σου :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:42 am

Hipster έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

Εγω τα ξέρω 😄, σίγα μη γινόταν πρόταση στον Νικ να φύγουν πόσα λεφτά σε θέση που υπάρχει κόσμος.....Άσε τι γράφει ο καθένας δεξιά κι αριστερά!Η αλήθεια είναι όμως ότι περίμενα πιο πολύ προτίμιση στον ΠΑΟ λόγω ιστορικού, συνολικά οι 2 προτάσεις είναι κοντά χρηματικά, να γιατι λοιπόν παίζει ρόλο πάντα η προοπτική κι η δυναμική μιας ομάδας!

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 09, 2022 3:01 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Hipster έγραψε:

Εγω τα ξέρω 😄, σίγα μη γινόταν πρόταση στον Νικ να φύγουν πόσα λεφτά σε θέση που υπάρχει κόσμος.....Άσε τι γράφει ο καθένας δεξιά κι αριστερά!Η αλήθεια είναι όμως ότι περίμενα πιο πολύ προτίμιση στον ΠΑΟ λόγω ιστορικού, συνολικά οι 2 προτάσεις είναι κοντά χρηματικά, να γιατι λοιπόν παίζει ρόλο πάντα η προοπτική κι η δυναμική μιας ομάδας!
Ειναι μεγαλη η διαφορα. Οι φημες λενε πως τα 2,7 του Παναθηναικου δεν ηταν εξασφαλισμενα, αλλα εβγαιναν με διαφορες ρητρες, ακομα και η διαρκεια οχι μονο το ποσο . Της Φενερ ηταν εξασφαλισμενα τα 3 για δυο χρονια. Μαλλον δυσκολα θα μαθουμε την αληθεια βεβαια για την προταση του Παναθηναικου, αλλα δειχνει η διαφορα να ηταν συνολικα λιγο πανω απο το ενα μυριο στα 2 χρονια. Οποτε, στην ουσια αν δεν ηταν η Φενερ θα ηταν καποιος αλλος. Σιγουρα οχι ο Ολυμπιακος παντως. Δεν υπηρχε περιπτωση να φτασει σε τετοια ποσα.
Βεβαια ακομα εχει συμβολαιο με Μπαρτσα και δεν ειναι ελευθερος , οποτε τιποτα δεν ειναι ακομα σιγουρο.
Πιθανον ομως να μαθουμε αυριο πως ο Παναθηναικος αποσυρεται απο την διεκδικηση του παιχτη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3190
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:22 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Hipster έγραψε:

Προταση εγινε... απλα το εγγυημενο του ποσο δεν ηταν ακριβως... 2.7 οπως λεγεται.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3564
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιούλ 09, 2022 8:51 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:11 am
prime7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 11:43 pm

Φιλε είσαι πολύ ειρωνικός με τον Αντετοκουμπο λέγοντας τον συνέχεια Κωστάκη (υποβαθμίζοντας τον). Καταλαβαίνω οτι δεν σου αρέσει αλλά δεν είναι και κάνα κωλοπαιδο να τον κράζουμε. Δεν ξέρω μήπως το λες από την άποψη οτι λόγω ονόματος έχει και απαιτήσεις ενώ δεν ξέρει μπασκετ.(την έχει δει εν ολίγοις)

Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζι σου. Ισα ισα μου αρέσουν οι απόψεις σου. Από περιέργεια ρωτάω γιατί τόσο υποβάθμιση στον Κώστα (κη)😁
Από τους Μανικετόκουμπους ο μόνος που ξέρει μπάσκετ είναι ο Γιάννης. Συν τα αθλητικά προσόντα, όλα αυτά φτιάχνουν τον γνωστό Γιάννη.
Παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί χωρίς ειρωνικούς-υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς παίκτες.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:19 am

reignman έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:22 am
Jimmyrogue84 έγραψε:

Προταση εγινε... απλα το εγγυημενο του ποσο δεν ηταν ακριβως... 2.7 οπως λεγεται.
Σαφώς κι έγινε πρόταση απ τον ΠΑΟ.....Για τον Ολυμπιακό λέω, ότι δε πρόκειται να γινόταν πρόταση παρά τα όσα γράφονται εδω και μέρες.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:59 am

Εντάξει για τον Νικ συγκεκριμένα θα κάναμε πρόταση μόνο αν έφευγαν και Ντορσει και Βεζενκοβ λόγω διαβατηρίου. Αλλιώς δεν είχαμε κανένα λόγο να ανακατεψουμε τόσο πολύ το ροστερ από μόνοι μας.

Για Μιλού είναι γεγονός πως (θα) κάναμε υπέρβαση και θα δίναμε περίπου 700χιλ παραπάνω από όσα δώσαμε στον Μπολομποι αν τα έβρισκε με ΤΣΣΚΑ και έφευγε. Λογικά για αυτό ο Μπολομποι έκανε 1 χρόνο συμβόλαιο όταν είδαν πως ο Μιλού δεν ανανέωσε με ΤΣΣΚΑ, θα τον πληρώσουν οι Ρώσοι φέτος και θα έρθει μετά.

Από κει και πέρα είναι γεγονός πως είχε γίνει κουβέντα με Μπέικον (και ο Διαμαντοπουλος επιμένει ότι "κάηκε"), αλλά είτε αυτός, είτε κάποιος άλλος ξένος θα ερχόταν μόνο αν έμενε ο Ντορσει.

Με Γκριγκονις μπορεί να έγινε κουβέντα δεν θα το μάθουμε ακόμα. Είναι ακόμα παίχτης της ΤΣΣΚΑ και δεν έχει στην ουσία ακουστεί κάτι για αυτόν. Διάλεξε να κλείσει άμεσα Canaan ο κόουτς σε κάθε περίπτωση, αν και μπορεί και πάλι τον Γκριγκονις να τον ήθελε με Ντορσει και να πήγαινε πιο μόνιμα ο Μακκισικ στο 3. Και πάλι δεν υπήρχε θέση ξένου διαθέσιμη για αυτό.

Θέλω να πω πως δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Δεν ήταν τελείως αβάσιμες οι πρώτες πληροφορίες για επαφές με ακριβούς παίχτες. Φυσικά φουσκωθηκε παραπάνω η επαφή με μπέικον πχ ή παρουσιάστηκε από κάποιους κλεισμένος ο Μιλού και ο Γκριγκονις με τον 1ο ενθουσιασμό... αλλά υπήρχε βάση. Για τον Μιλού σίγουρα και επιβεβαιωμένα από όλες τις μεριές, έφτασε πολύ κοντά. Πολύ όμως.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:02 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Με τις αυξήσεις σε βέζενκοφ και φαλ + μπλομπόι, πίτερς και κανααν(που θα παίρνει παραπάνω απ ότι έπαιρνε ο ντόρσι πέρυσι) το μπάτζετ θα είναι αυξημένο γύρω στο 1 με 1,5 εκ που αυτό έβγαινε από τη ΚΑΕ, μικρή αύξηση τιυ μπάτζετ . Μόνο για τον μιλουτίνοφ αν έμενε ελεύθερος θα γινόταν υπέρβαση. Τα υπόλοιπα ήταν επιθυμίες των σχολιαστών στα διάφορα σιτε.
Τα 500 για τον αντετοκούμπο τα θεωρώ πολλά και για 5ο ψηλό., από τη στιγμή που δεν πληρώνω εγώ :D είμαι οκ να τον πάρουμε

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1029
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:56 am

Οπότε το ροστερ παει κάπως ετσι

1: Σλούκι, Γουόκαπ, Λούντζης
2: Κανααν, Λάρυ