2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:06 pm

Εγω προσωπικα δε θελω καλαθη για 3 χρονια με 4 mil. Το θεωρω overkill για την κατασταση της ομαδας.

Καλυτερα να τα σπασουν πιο εξυπνα ή να πανε για κατι πιο νεο στον ασσο .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:12 pm

Από ότι λένε ο Καλάθης εξαρχής τριετές ζήτησε, φαίνεται ότι σε πρώτη φάση δεν το δώσαμε ούτε εμείς ούτε η Φενέρ.

Αν το τριετές είναι πλήρως εγγυημένο και για τα 4 εκατομμύρια και δεν είναι υπό διάφορους όρους και μπόνους είναι λόγος για να μας προτιμήσει.

Είναι βέβαια και ρίσκο για εμάς γιατί βιονικός ναι αλλά στην τελευταία χρόνια του συμβολαίου του θα είναι 36.
Είναι πολύ πιθανό να πληρώνουμε 1,3-1,4 για παίκτη των 10-15 λεπτών τότε.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:19 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:12 pm
Από ότι λένε ο Καλάθης εξαρχής τριετές ζήτησε, φαίνεται ότι σε πρώτη φάση δεν το δώσαμε ούτε εμείς ούτε η Φενέρ.

Αν το τριετές είναι πλήρως εγγυημένο και για τα 4 εκατομμύρια και δεν είναι υπό διάφορους όρους και μπόνους είναι λόγος για να μας προτιμήσει.

Είναι βέβαια και ρίσκο για εμάς γιατί βιονικός ναι αλλά στην τελευταία χρόνια του συμβολαίου του θα είναι 36.
Είναι πολύ πιθανό να πληρώνουμε 1,3-1,4 για παίκτη των 10-15 λεπτών τότε.
Για μένα τα δίνεις. Δεν ξέρω και την οικογενειακή του κατάσταση, πχ ένας παίκτης που μόλις έκανε παιδιά θέλγεται από το να μη μετακομίζει κάθε 2 χρόνια, να υπογράψει σε ένα μέρος που μάλλον θα παραμείνει και μετά την καριέρα του, σε πόλη που ξέρει, του αρέσει κλπ. Εγώ αρχικά είχα γράψει πως θα έπρεπε να του κάνουμε τετραετές, αν ζητάει μόνο τριετές δεν το συζητάμε καν, τα δίνεις κι έχεις άσο, Έλληνα, τον καλύτερο πασέρ έβερ της Ευρωλίγκας στα 33, θα σου παίξει δυο χρόνια και έναν τρίτο ως αναπληρωματικός, όπως έπαιρνε ο Σπανούλης 500-600-700 όσα έπαιαρνε, ή ο Πρίντεζης, ε ας πάρει κι ο Καλάθης τόσα και λίγα παραπάνω. Αλλά έχεις άσο γηγενή πρώτης κλάσης για 2 χρόνια, αυτό το πληρώνεις και κάτι παραπάνω. Κι ας κόψουμε από αλλού. Με ΚΑλάθη στο παρκέ λογικά θα πάμε και σε πιο γρήγορο τέμπο, δεν πιστεύω να κάνουμε τις πατάτες του Σάρας φέτος που εγκλωβίστηκε στα δικά του.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
pk13

euroleague
Reactions: 132

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:26 pm

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:55 pm
pk13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:31 pm
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ria-hronia

Βλέπω να τραβάει το σήριαλ για μέρες. Αν ισχύει είναι τρομερή πρόταση για τον παίκτη.
για να ξέρουμε την τρομερότητα της φοβάμαι ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. είναι 4 εκατομμύρια για 3 χρόνια εγγυημένα ή σαν σύνολο μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων και opt out από την ομάδα κτλ, όπως ακούστηκε για την προηγούμενη πρόταση σας;

γιατί αν ισχύουν αυτά και η Φενέρ του δίνει όντως 3 μύρια για 2 χρόνια εγγυημένα φοβάμαι ότι πάλι τη Φενέρ θα προτιμήσει (και λόγω πρότζεκτ, προπονητή κτλ)

για να μη παρεξηγηθώ, άσχετα αν δε τον θέλω με τίποτα στον Ολυμπιακό δηλώνω Καλαθικός, θέλω πολύ να έρθει σε εσάς και νομίζω τον χρειάζεστε πάρα πολύ.

μακάρι να έρθει εν τέλει, αλλά καλό είναι κρατάτε μικρό καλάθι (επιλέγω να μη κάνω το λογοπαίγνιο) γιατί η ΚΑΕ σας έχει βεβαρημένο παρελθόν "επικοινωνιακών" προτάσεων, θυμίζω ενδεικτικά τις περσινές περιπτώσεις Μήτογλου και Χεζόνια, που στον τελευταίο ειδικά τα 2 εκατομμύρια δεν ήταν και τόσο 2 εκατομμύρια τελικά.
Καλά ναι προφανώς ειναι άκρως πιθανο να βγαίνει αυτό για βελτιωμένη πρόταση για να φανεί πως η ομάδα έκανε τα πάντα ενώ ο παίκτης έχει κλείσει αλλού. Φαβορί είναι η Φενερ που μπορεί οπότε θέλει να αυξήσει και τη προσφορά της και προσφέρει και καλύτερες συνθήκες από εμάς.

Αυτό με τα μπόνους στο συμβόλαιο από ποια πηγή προέκυψε γιατί προσωπικά δεν το είδα κάπου; Αν ισχύει προφανώς και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον παίκτη να λάβει σοβαρά την προσφορά. Βέβαια και 3,3 μύρια να είναι π.χ το φιξ κομμάτι του συμβολαίου και τα υπόλοιπα μπόνους, για 3 χρόνια είναι καλή προσφορά για παίκτη στα 33.

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:42 pm

pk13 έγραψε:
austerity_blues έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:55 pm

για να ξέρουμε την τρομερότητα της φοβάμαι ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. είναι 4 εκατομμύρια για 3 χρόνια εγγυημένα ή σαν σύνολο μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων και opt out από την ομάδα κτλ, όπως ακούστηκε για την προηγούμενη πρόταση σας;

γιατί αν ισχύουν αυτά και η Φενέρ του δίνει όντως 3 μύρια για 2 χρόνια εγγυημένα φοβάμαι ότι πάλι τη Φενέρ θα προτιμήσει (και λόγω πρότζεκτ, προπονητή κτλ)

για να μη παρεξηγηθώ, άσχετα αν δε τον θέλω με τίποτα στον Ολυμπιακό δηλώνω Καλαθικός, θέλω πολύ να έρθει σε εσάς και νομίζω τον χρειάζεστε πάρα πολύ.

μακάρι να έρθει εν τέλει, αλλά καλό είναι κρατάτε μικρό καλάθι (επιλέγω να μη κάνω το λογοπαίγνιο) γιατί η ΚΑΕ σας έχει βεβαρημένο παρελθόν "επικοινωνιακών" προτάσεων, θυμίζω ενδεικτικά τις περσινές περιπτώσεις Μήτογλου και Χεζόνια, που στον τελευταίο ειδικά τα 2 εκατομμύρια δεν ήταν και τόσο 2 εκατομμύρια τελικά.
Καλά ναι προφανώς ειναι άκρως πιθανο να βγαίνει αυτό για βελτιωμένη πρόταση για να φανεί πως η ομάδα έκανε τα πάντα ενώ ο παίκτης έχει κλείσει αλλού. Φαβορί είναι η Φενερ που μπορεί οπότε θέλει να αυξήσει και τη προσφορά της και προσφέρει και καλύτερες συνθήκες από εμάς.

Αυτό με τα μπόνους στο συμβόλαιο από ποια πηγή προέκυψε γιατί προσωπικά δεν το είδα κάπου; Αν ισχύει προφανώς και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον παίκτη να λάβει σοβαρά την προσφορά. Βέβαια και 3,3 μύρια να είναι π.χ το φιξ κομμάτι του συμβολαίου και τα υπόλοιπα μπόνους, για 3 χρόνια είναι καλή προσφορά για παίκτη στα 33.
δεν προέκυψε από κάποια πηγή (μου), υπόθεση εργασίας είναι λόγω βεβαρημένου παρελθόντος της συγκεκριμένης ΚΑΕ :D

μπορεί και να είναι 4 μύρια εγγυημένα για 3 χρόνια και να είναι όντως τρομερή προσφορά, κανείς μας δε ξέρει.

με 3,3 μύρια φιξ για 3 χρόνια εγώ Φενέρ θα πήγαινα πάντως αν μου έδινε 3 μύρια για 2 χρόνια. που και πάλι μπορεί ούτε αυτό να μην ισχύει και να έχει και η προσφορά της Φενέρ όρους και προϋποθέσεις, εικασίες κάνουμε.

avtokrator13

senior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:46 pm

μιλαμε 33χρονο (στα 34) παικτη με τετοια χαρακτηριστικα δεν αξιζει αυτο το ποσο

αν αντι για καλαθη δεν παρουμε γουοναμεικερ-βιλντοζα μας κοροιδευουν

τα περι υπεραξιας λογω ελληνικου διαβατηριου τα ακουω βερεσε

αν ηταν ο σπανουλης οριακα τα εδινες

0
pk13

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 1:54 pm

austerity_blues έγραψε:
pk13 έγραψε:

δεν προέκυψε από κάποια πηγή (μου), υπόθεση εργασίας είναι λόγω βεβαρημένου παρελθόντος της συγκεκριμένης ΚΑΕ :D

μπορεί και να είναι 4 μύρια εγγυημένα για 3 χρόνια και να είναι όντως τρομερή προσφορά, κανείς μας δε ξέρει.

με 3,3 μύρια φιξ για 3 χρόνια εγώ Φενέρ θα πήγαινα πάντως αν μου έδινε 3 μύρια για 2 χρόνια. που και πάλι μπορεί ούτε αυτό να μην ισχύει και να έχει και η προσφορά της Φενέρ όρους και προϋποθέσεις, εικασίες κάνουμε.
Θεωρητικά θεωρώ πως η Φενερ έχει το πάνω χέρι και λόγω χρημάτων και λόγω σοβαρότητας του πρότζεκτ της και λόγω προπονητή.

Αλλά το κλειστό 3τες σε παίκτη στα 33 με πάνω από 1 εκατομμύριο το χρόνο είναι σιγουρα καλή πρόταση, μένει να δούμε αν θα είναι αρκετή.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:03 pm

Οφείλω να ομολογήσω ότι έκανα λάθος συλλογισμό, και τελικά ο Καλαθης είναι πρώτη επιλογή στον άσο. Νομίζω ότι με αυτήν την πρόταση θα κλείσει, μοναδική περίπτωση να πάει Φενέρμπαχτσε είναι να του κάνει πρόταση και αυτή με κλειστό τριετές. Το κλειστό τριετές σε αυτή την ηλικία είναι όλα τα λεφτά καθώς είναι το τελευταίο του συμβόλαιο! Δε νομίζω να τον νοιάξει κάτι άλλο, καθώς το σημαντικότερο είναι το τριετές κλειστό συμβόλαιο. 4 εκ για τρία χρόνια συν κάνα εκατομμύριο που θα τσιμπήσει απο Μπαρτσα, θα πάρει ένα τάλιρο σε μια τριετία! Μια χαρά

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:04 pm

pk13 έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Θεωρητικά θεωρώ πως η Φενερ έχει το πάνω χέρι και λόγω χρημάτων και λόγω σοβαρότητας του πρότζεκτ της και λόγω προπονητή.

Αλλά το κλειστό 3τες σε παίκτη στα 33 με πάνω από 1 εκατομμύριο το χρόνο είναι σιγουρα καλή πρόταση, μένει να δούμε αν θα είναι αρκετή.
Και τα δυο με 3 ειναι πολυ καλη προταση. Στην ουσια , ακομα και αν θεωρησουμε πως ειναι και οι δυο παρομοιες χωρις ρητρες και υποπαραγραφους, η μια ειναι 1.3 τον χρονο και η αλλη 1.5 , δεν ειναι αμελητεα η διαφορα. Συν τον προπονητη, συν το σημερινο στατους των ομαδων. Θεωρητικα η Φενερ ακομα και ετσι εχει ενα πλεονεκτημα.
Στα ματια μου η προταση του Παναθηναικου που βγηκε σημερα μου θυμιζει λιγο το τιναγμα της ψοφιας γατας. Θα μπορουσε απλα να ματσαρει την προταση της Φενερ με 3 σε δυο χρονια κλειστα αν πιστευε πως το οικονομικο ειναι το μονο θεμα.
Η πλακα ειναι πως και οι δυο ομαδες κανουν προτασεις σε ενα παιχτη που δεν ειναι ακομα ελευθερος. Οποτε δεν κλεινει το θεμα αν δεν αποσυρθει καποιος απο τους δυο.

Και να προσθεσω πως η σημερινη νεα προταση του Παναθηναικου μας δειχνει πως ενιωθαν πως ο παιχτης χανεται. Δεν εγινε σε ουδετερο χρονο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pk13

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:13 pm

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:04 pm
pk13 έγραψε:

Και τα δυο με 3 ειναι πολυ καλη προταση. Στην ουσια , ακομα και αν θεωρησουμε πως ειναι και οι δυο παρομοιες χωρις ρητρες και υποπαραγραφους, η μια ειναι 1.3 τον χρονο και η αλλη 1.5 , δεν ειναι αμελητεα η διαφορα. Συν τον προπονητη, συν το σημερινο στατους των ομαδων. Θεωρητικα η Φενερ ακομα και ετσι εχει ενα πλεονεκτημα.
Στα ματια μου η προταση του Παναθηναικου που βγηκε σημερα μου θυμιζει λιγο το τιναγμα της ψοφιας γατας. Θα μπορουσε απλα να ματσαρει την προταση της Φενερ με 3 σε δυο χρονια κλειστα αν πιστευε πως το οικονομικο ειναι το μονο θεμα.
Η πλακα ειναι πως και οι δυο ομαδες κανουν προτασεις σε ενα παιχτη που δεν ειναι ακομα ελευθερος. Οποτε δεν κλεινει το θεμα αν δεν αποσυρθει καποιος απο τους δυο.
Συμφωνώ απόλυτα. Θεωρώ πως η καε έπαιξε και το τελευταίο της χαρτί το κλειστό 3ετες. Είναι δέλεαρ είναι η αλήθεια ένα 3ετες συμβόλαιο με καλές απολαβές για έναν παίκτη στα 33.

Θα δείξει, όπως είπα φαβορί η Φενέρ, εμείς είτε εξαντλουμε τις πιθανότητες μας είτε απλώς κάνουμε επικοινωνιακα τρικ για να χρυσωσουμε τη χυλόπιτα που φάγαμε.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:21 pm

απλα αναρωτηθειτε τι παικτη μπορουμε να παρουμε με 4 εκ. ευρω για τρια χρονια περα απο τον καλαθη (και νεοτερο αρκετα)

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:23 pm

avtokrator13 έγραψε:
απλα αναρωτηθειτε τι παικτη μπορουμε να παρουμε με 4 εκ. ευρω για τρια χρονια περα απο τον καλαθη (και νεοτερο αρκετα)
Σιγουρα οχι καλυτερο για την επομενη ,τουλαχιστον, χρονια.
Αλλιως θα τον επαιρνε ο Ιτουδης.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:28 pm

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:23 pm
avtokrator13 έγραψε:
Σιγουρα οχι καλυτερο για την επομενη ,τουλαχιστον, χρονια.
Αλλιως θα τον επαιρνε ο Ιτουδης.
,
Αυτό. Πάμε να πάρουμε παίκτη που πάει για βασικός στη Φενέρ με στόχο το Φ4. Ποιον άλλο πρωτοκλασάτο πάμε να χτυπήσουμε; Που να έχουμε πιθανότητες να τον πάρουμε. Μην κοροϊδευόμαστε, ο Καλάθης αν το σκέφτεται είναι λόγω Αθήνας, δεν είμαστε καλύτερος προορισμός ούτε από τη Φενέρ ούτε από κανένα από τα φαβορί για την οκτάδα.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:33 pm

αν ειναι κλειστο 3ετες με 4εκ και οχι 2+1 η με τιποτα μπονους και τα σχετικα ο καλαθης θα ερθει τρεχοντας πιστευω..Για μενα τα δινεις αυτα και ελπιζεις στα 36στα37 του θα θελει να σταματησει το μπασκετ και να γλυτωσεις το 1,3 που ειναι να του δωσεις :D
Ρισκαρεις πολυ την χρονια του 25 αλλα ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε,για 2 χρονια θα χετε το καλυτερο πλει μεικερ που μπορειτε να εχετε.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:36 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:33 pm
αν ειναι κλειστο 3ετες με 4εκ και οχι 2+1 η με τιποτα μπονους και τα σχετικα ο καλαθης θα ερθει τρεχοντας πιστευω..Για μενα τα δινεις αυτα και ελπιζεις στα 36στα37 του θα θελει να σταματησει το μπασκετ και να γλυτωσεις το 1,3 που ειναι να του δωσεις :D
Ρισκαρεις πολυ την χρονια του 25 αλλα ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε,για 2 χρονια θα χετε το καλυτερο πλει μεικερ που μπορειτε να εχετε.
Ναι θα σταματησει το μπασκετ και θα πεταξει ενα μυριο στα σκουπιδια. Ρε τι ειναι αυτα που λετε; Σαν τον Εισι θα ειναι , αλλα θα παιρνει 1+ παραπανω :roofl:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”