Δεν νομιζω πως ειναι τοσο ακριβος, σαφως και υπαρχουν τα χρηματα. Λογικα στα λεφτα που θα επαιρνε ο Νεντοβιτς, δυσκολα θα εφτανε το εκατομμυριο και αυτο μονο με ανταγωνισμο απ ματσο ομαδα.Δεν ξερει κανεις οταν ελευθερωθει με το καλο το παιδι, ποιες πρωτοκλασατες ομαδες θα ψαχνουν ακομα δυαρι. Απο τις ομαδες της ACB και χωρις ΕΛ , δυσκολα καποιες θα κοντραρουν τον Παναθηναικο σε χρημα και στατους. Αντε καμια Βαλενθια μονο, που ειχε ακουστει κιολας πριν κανα μηνα.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Νομίζω ότι δύσκολα θα μπορέσει ο ΠΑΟ αυτήν τη στιγμή να κλείσει κάποιον παίχτη από το πάνω ράφι που τον θέλουν και ομάδες τύπου Φενερ,Αρμανι,Ρεάλ.Εκτός αν πληρώσει μεγάλη υπεραξία τύπου 30% παραπάνω από τους άλλους.Η άλλη επιλογή είναι να περιμένει μέχρι αρκετά αργότερα που κάποιοι δεν θα βρουν θέση στο NBA και στην Ευρώπη οι πιο πολλές ομάδες θα έχουν κλείσει το ρόστερ τους.
Το θέμα είναι ότι έχει πολλές θέσεις να καλύψει οπότε καλό θα είναι να κοιτάει και παίχτες και από το λίγο πιο κάτω ράφι.
Το θέμα είναι ότι έχει πολλές θέσεις να καλύψει οπότε καλό θα είναι να κοιτάει και παίχτες και από το λίγο πιο κάτω ράφι.
0
-
- Reactions: 2656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το Gazzetta μόλις έγραψε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα κατατεθεί πρόταση για τον Γκριγκόνις. Μακάρι να προχωρήσει η περίπτωση του, χρειαζόμαστε έναν ποιοτικό παίκτη στην περιφέρεια.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:41 pmΔεν νομιζω πως ειναι τοσο ακριβος, σαφως και υπαρχουν τα χρηματα. Λογικα στα λεφτα που θα επαιρνε ο Νεντοβιτς, δυσκολα θα εφτανε το εκατομμυριο και αυτο μονο με ανταγωνισμο απ ματσο ομαδα.Δεν ξερει κανεις οταν ελευθερωθει με το καλο το παιδι, ποιες πρωτοκλασατες ομαδες θα ψαχνουν ακομα δυαρι. Απο τις ομαδες της ACB και χωρις ΕΛ , δυσκολα καποιες θα κοντραρουν τον Παναθηναικο σε χρημα και στατους. Αντε καμια Βαλενθια μονο, που ειχε ακουστει κιολας πριν κανα μηνα.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5055
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δηλαδη θα μιλαει και ο προπονητης και ο τεχνικος διευθ με τους παιχτες που ενδιαφερομαστε να παρουμε?A.CAB II έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:28 pmΒεβαίως. Στο 2ο κομμάτι συμφωνούμε. Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να μιλάει στους παίχτες. Και απορώ γιατί κανείς δεν το κάνει για τον υποτιθέμενο νούμερο 1 στόχο της ομάδας.
Στο 1ο σκέλος σε χάνω συμφορουμίτη τουλούμπα. Δεν είναι δουλειά του προπονητή να μιλάει στους παίχτες του! ΟΚ... Με νοηματική και μουγκρητά θα δίνει τις εντολές;
αυτη δεν ειναι ομαδα ειναι η τηλεπαρεα της μιντιατελ
προπονητες μπορει να μιλησουν με παιχτες για να τους <<πεισουν>> να πανε σε μια ομαδα ,προπονητες αξιας ζελικο ιτουδη πασκουαλ μεσινα κτλ που δυστυχως δεν διαθετουμε
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ισπανόφωνοι παίχτες Ελλάδα δεν έρχονται.Το επιβεβαιώσαμε από πρώτο χέρι με Λαπροβιτολα.Ποσοι ισπανόφωνοι έχουν έλθει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια;;;Επομενως ξεχνάμε αυτούς .
Έχουμε την ατυχία κάποιοι παίχτες να θέλουν ΝΒΑ (Εξουμ κλπ)Μοιραία τους βγάζεις από τον στόχο εκτός αν τους τα σκάσεις πολύ πάνω από την αξία τους.Το ίδιο ισχύει και για παίχτες που επιστρέφουν Ευρώπη.
Ο Evans είναι ως γνωστόν παίχτης της Μακάμπι και τον ήθελε ο Κατας.Δεν ξέρω αν χωράει πλέον αλλά τέτοιο παίχτη με ίδια χαρακτηριστικά ήδη έχουμε και αυτός είναι ο Lee.Χρειαζομαστε παίχτη "πρώτο άσσο" που να μπουκαρει έμπειρα και αποτελεσματικά στην ρακέτα και να κάνει το κάτι τις παραπάνω.Αυτος είναι ο Wolters.Τον είχε παίχτη αρκετά χρόνια ο Ραντονιτς.Εκτος αν πάμε σε Henry(που και αυτός ψάχνεται για ΝΒΑ)η Goss.Κλεινεις τώρα τον Wolters!!!!Παραδόξως δεν ξέρω για ποιον λόγο αποχώρησε από Ερ.Αστερα.
Έχουμε την ατυχία παίχτες ρωσικών ομάδων να δεσμεύονται με συμβόλαια και αυτό είναι επίσης μπέρδεμα ,ίσως μεγαλύτερο από τις παραπάνω περιπτώσεις!!!!!
Για αυτούς και για αυτούς τους λόγους υπάρχουν καθυστερήσεις.Υπομονη και θα βγει κάτι καλό.Προς το παρόν τουλάχιστον από τα ονόματα που ακούγονται θα κάνουμε καλές προσθήκες.
Σίγουρα παίζoυν και οι fake ειδήσεις(στυλ Grigonis) ,πόσο μάλλον όταν τρως άκυρα από παίχτες lolΚαι ο Ολυμπιακός είχε μιλήσει με Grigonis και μετά είδε ότι υπάρχει θέμα που δεν επιτρέπει γρήγορη μεταγραφή.
εγώ προσωπικά θα έκλεινα Γ.Καλαιτζακη η Ρογκαβοπουλο για να υπάρχει το αφήγημα ελληνοποίησης αν πάνε όλα στραβά...αλλά και πρακτικά να το πάρεις κανείς δεν αποκλειε να αποχωρήσουν Παπαγιάννης η Παπαπέτρου.
Θα είχα δυνατή επαφή με Μιτογλου ώστε να τον αποκτήσω με την πρώτη ευκαιρία.Δεν πας τελευταία στιγμή λαχανιασμενος.
Οι ελληνικές ομάδες έχουν πλέον θέμα Ελλήνων παιχτών και θέλει να μαγειρέψεις πριν πεινάσεις.Μεγαλος ανταγωνισμός παρότι αποχώρησαν οι ρωσικές προς το παρόν.
Γρήγορη μεταγραφή ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΚΑ με δυνατό όνομα κανείς μονάχα όταν τα δώσεις ντουκου υπεραξία.Πριν 20 μέρες λειτουργούσε διαφορετικά η μαρκετα.
Ας μην απογοητευομαστε.Πιστευω ειλικρινά σε Άρτζι και προπονητή.Απλα αυτό με τους διαθέσιμους από Ρωσία πρέπει να το διορθώσουμε.(Μας λειπει ο Μ. Παπαδόπουλος της Ζενίτ).Θέλει γνώση και ταχύτητα κινήσεων μαζί με εμπειρία.
Έχουμε την ατυχία κάποιοι παίχτες να θέλουν ΝΒΑ (Εξουμ κλπ)Μοιραία τους βγάζεις από τον στόχο εκτός αν τους τα σκάσεις πολύ πάνω από την αξία τους.Το ίδιο ισχύει και για παίχτες που επιστρέφουν Ευρώπη.
Ο Evans είναι ως γνωστόν παίχτης της Μακάμπι και τον ήθελε ο Κατας.Δεν ξέρω αν χωράει πλέον αλλά τέτοιο παίχτη με ίδια χαρακτηριστικά ήδη έχουμε και αυτός είναι ο Lee.Χρειαζομαστε παίχτη "πρώτο άσσο" που να μπουκαρει έμπειρα και αποτελεσματικά στην ρακέτα και να κάνει το κάτι τις παραπάνω.Αυτος είναι ο Wolters.Τον είχε παίχτη αρκετά χρόνια ο Ραντονιτς.Εκτος αν πάμε σε Henry(που και αυτός ψάχνεται για ΝΒΑ)η Goss.Κλεινεις τώρα τον Wolters!!!!Παραδόξως δεν ξέρω για ποιον λόγο αποχώρησε από Ερ.Αστερα.
Έχουμε την ατυχία παίχτες ρωσικών ομάδων να δεσμεύονται με συμβόλαια και αυτό είναι επίσης μπέρδεμα ,ίσως μεγαλύτερο από τις παραπάνω περιπτώσεις!!!!!
Για αυτούς και για αυτούς τους λόγους υπάρχουν καθυστερήσεις.Υπομονη και θα βγει κάτι καλό.Προς το παρόν τουλάχιστον από τα ονόματα που ακούγονται θα κάνουμε καλές προσθήκες.
Σίγουρα παίζoυν και οι fake ειδήσεις(στυλ Grigonis) ,πόσο μάλλον όταν τρως άκυρα από παίχτες lolΚαι ο Ολυμπιακός είχε μιλήσει με Grigonis και μετά είδε ότι υπάρχει θέμα που δεν επιτρέπει γρήγορη μεταγραφή.
εγώ προσωπικά θα έκλεινα Γ.Καλαιτζακη η Ρογκαβοπουλο για να υπάρχει το αφήγημα ελληνοποίησης αν πάνε όλα στραβά...αλλά και πρακτικά να το πάρεις κανείς δεν αποκλειε να αποχωρήσουν Παπαγιάννης η Παπαπέτρου.
Θα είχα δυνατή επαφή με Μιτογλου ώστε να τον αποκτήσω με την πρώτη ευκαιρία.Δεν πας τελευταία στιγμή λαχανιασμενος.
Οι ελληνικές ομάδες έχουν πλέον θέμα Ελλήνων παιχτών και θέλει να μαγειρέψεις πριν πεινάσεις.Μεγαλος ανταγωνισμός παρότι αποχώρησαν οι ρωσικές προς το παρόν.
Γρήγορη μεταγραφή ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΚΑ με δυνατό όνομα κανείς μονάχα όταν τα δώσεις ντουκου υπεραξία.Πριν 20 μέρες λειτουργούσε διαφορετικά η μαρκετα.
Ας μην απογοητευομαστε.Πιστευω ειλικρινά σε Άρτζι και προπονητή.Απλα αυτό με τους διαθέσιμους από Ρωσία πρέπει να το διορθώσουμε.(Μας λειπει ο Μ. Παπαδόπουλος της Ζενίτ).Θέλει γνώση και ταχύτητα κινήσεων μαζί με εμπειρία.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προταση και να κατατεθει, να υπογραψει ακομα δεν μπορει. Θα ζητησει μπαι αουτ η ΤΣΣΚΑ για αμεσα , για αυτο δεν τον αφηνει ελευθερο. Δεν περιμενουν σοβαρα Λιθουανο παιχτη να παιξει στην Ρωσια με τον πολεμο στην Ουκρανια να μην εχει ληξει.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:47 pmΤο Gazzetta μόλις έγραψε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα κατατεθεί πρόταση για τον Γκριγκόνις. Μακάρι να προχωρήσει η περίπτωση του, χρειαζόμαστε έναν ποιοτικό παίκτη στην περιφέρεια.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:41 pm
Δεν νομιζω πως ειναι τοσο ακριβος, σαφως και υπαρχουν τα χρηματα. Λογικα στα λεφτα που θα επαιρνε ο Νεντοβιτς, δυσκολα θα εφτανε το εκατομμυριο και αυτο μονο με ανταγωνισμο απ ματσο ομαδα.Δεν ξερει κανεις οταν ελευθερωθει με το καλο το παιδι, ποιες πρωτοκλασατες ομαδες θα ψαχνουν ακομα δυαρι. Απο τις ομαδες της ACB και χωρις ΕΛ , δυσκολα καποιες θα κοντραρουν τον Παναθηναικο σε χρημα και στατους. Αντε καμια Βαλενθια μονο, που ειχε ακουστει κιολας πριν κανα μηνα.
Δεν ξερω ποσο και αν το δωσει ο Παναθηναικος για να δεσει τον γαιδαρο του που λενε.
Φυσικα και ειναι εξαιρετικη λυση για 2αρι που παταει και στο τρια. Τα εχουμε πει αυτα.

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ειναι κοντα στα 2 την χρονια και προφανως δεν μπορει να τα δωσει ο Παναθηναικος. Αλλιως δεν θα προσφερε 1.3 Χ 3 αλλα 2 Χ 1.7 πχ (λιγοτερα δλδ συνολικα) και ηδη θα ειχε συμφωνησει με τον Καλαθη.ForThree έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:01 pmΑν όντως ισχύει αυτή η πρόταση για τριετές κλειστό στον Καλάθη με αυτα τα λεφτά την βρίσκω λάθος. Για τον τρίτο χρόνο συγκεκριμένα.
Στα μάτια μου φαίνεται πιο λογικό να δώσει αυτά τα χρήματα στον Πανγκος για 2 χρόνια. Πόσο είναι η πρόταση της Armani ξέρουμε;

Γι αυτο ζηταμε και 100 και 120 δοσεις απο την εφορια, γιατι δεν μας φτανουν να πληρωσουμε σε 12 και 24

0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πρόκειται να έρθει ο Πάνγκος, ούτε με τα χρήματα που του δίνει η Αρμάνι. Είναι περιζήτητος, πολύ πιο ακριβός από όσους συζητάμε και θα πρέπει να του δώσεις το μισό μπάτζετ της ομάδας για να έρθει. Αν του δίνει η Αρμάνι 2/χρόνο, εμείς θα πρέπει να του δώσουμε 3, που δε γίνεται, τόσα έπαιρνε ο Ντομινίκ και αν τα δώσουμε στις υπόλοιπες θέσεις θα πάρουμε τον Τσαϊρέλη και το Σαλούστρο.ForThree έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:01 pmΑν όντως ισχύει αυτή η πρόταση για τριετές κλειστό στον Καλάθη με αυτα τα λεφτά την βρίσκω λάθος. Για τον τρίτο χρόνο συγκεκριμένα.
Στα μάτια μου φαίνεται πιο λογικό να δώσει αυτά τα χρήματα στον Πανγκος για 2 χρόνια. Πόσο είναι η πρόταση της Armani ξέρουμε;
2
2

-
- Reactions: 2656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά, θα κατατεθεί πρόταση για τον παίκτη και αν αυτός είναι θετικός, πιστεύω ότι θα βρεθεί τρόπος για να αποδεσμευτεί από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός μια χαρά πήρε τον Μπολομπόι, εμείς γιατί όχι;Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:56 pmΠροταση και να κατατεθει, να υπογραψει ακομα δεν μπορει. Θα ζητησει μπαι αουτ η ΤΣΣΚΑ για αμεσα , για αυτο δεν τον αφηνει ελευθερο. Δεν περιμενουν σοβαρα Λιθουανο παιχτη να παιξει στην Ρωσια με τον πολεμο στην Ουκρανια να μην εχει ληξει.
Δεν ξερω ποσο και αν το δωσει ο Παναθηναικος για να δεσει τον γαιδαρο του που λενε.
Φυσικα και ειναι εξαιρετικη λυση για 2αρι που παταει και στο τρια. Τα εχουμε πει αυτα.![]()
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπολομποι ηταν ελευθερος. Ειχε ορο πως επρεπε να συμφωνησει και παιχτης και ομαδα για να συνεχισει. Τον ιδιο ορο εχει και ο Πιτερς με Μπασκονια που δηλωσε ο προπονητης πως του κανει.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:11 pmΑν ενδιαφερόμαστε πραγματικά, θα κατατεθεί πρόταση για τον παίκτη και αν αυτός είναι θετικός, πιστεύω ότι θα βρεθεί τρόπος για να αποδεσμευτεί από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός μια χαρά πήρε τον Μπολομπόι, εμείς γιατί όχι;Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 4:56 pm
Προταση και να κατατεθει, να υπογραψει ακομα δεν μπορει. Θα ζητησει μπαι αουτ η ΤΣΣΚΑ για αμεσα , για αυτο δεν τον αφηνει ελευθερο. Δεν περιμενουν σοβαρα Λιθουανο παιχτη να παιξει στην Ρωσια με τον πολεμο στην Ουκρανια να μην εχει ληξει.
Φυσικα και ειναι εξαιρετικη λυση για 2αρι που παταει και στο τρια. Τα εχουμε πει αυτα.![]()
Vice-President for sports work of CSKA Moscow Natalia Furaeva spoke about center Joel Bolomboy in the Greek Olympiacos.
“There is a FIBA regulation, according to which absolutely all basketball clubs live. It says that if a person does not have a valid contract, he can go to any club. And our agreement with Bolomboy ended this summer. Naturally, we have claims against him for violating the previous agreement, and we will defend our rights in court. But we cannot prevent his transfer to another club, because the only reason for refusal may be a valid contract. And it ended with us, ”
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομιζω πως ειναι τοσο ακριβος, σαφως και υπαρχουν τα χρηματα. Λογικα στα λεφτα που θα επαιρνε ο Νεντοβιτς, δυσκολα θα εφτανε το εκατομμυριο
Νομίζω ότι παραείσαι αισιόδξος, εγώ στο μύριο θα πανηγύριζα κιόλας, κάπου στο 1,2-1,3 τον έχω, μακάρι να κάνω λάθος. Είναι σε άψογη ηλικία, κάνει τα πάντα, ιδανικός σα χαρακτήρας, ηγετικό προφίλ, clutchάς, από μεγάλη ομάδα με μόνο ανοδική πορεία. Ξαναλέω, και με 1,2 κλοπή είναι.
Μακάρι, γιατί τη Βαλένθια μπορεί και να την έχουμε. Τις παραπάνω όχι τόσο. Για μένα όσο καθυστερεί του Γκριγκόνις, τόσο καλύτερα, τα μεγάλα πορτοφόλια ψωνίζουν πρώτα και μετά μένουμε εμείς και οι Μπασκόνιες και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, από τις οποίες φοβάμαι μόνο τις ισπανικές διότι έχουν το χαρτί της ACB, που εγώ ως παίκτης νέος που θέλω κι έχω όρεξη για ανταγωνιστικά ματς 3 φορές την εβδομάδα, θα το υπολόγιζα πολύ. Την καρακαημένη την Α1 τι να την κάνω, αν και τα πλέι οφ με Ολυμπιακό πλέον κάτι λένε, τα υπόλοιπα ματς είναι χειρότερα κι από προπόνηση και με αχρείαστες μετακινήσεις.Αντε καμια Βαλενθια μονο, που ειχε ακουστει κιολας πριν κανα μηνα.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι φημες λεγανε πως με Ολυμπιακο σε πρωτη επαφη αλλα και με Βαλενθια ηταν κατω απο το μυριο.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:14 pmΔεν νομιζω πως ειναι τοσο ακριβος, σαφως και υπαρχουν τα χρηματα. Λογικα στα λεφτα που θα επαιρνε ο Νεντοβιτς, δυσκολα θα εφτανε το εκατομμυριο
Νομίζω ότι παραείσαι αισιόδξος, εγώ στο μύριο θα πανηγύριζα κιόλας, κάπου στο 1,2-1,3 τον έχω, μακάρι να κάνω λάθος. Είναι σε άψογη ηλικία, κάνει τα πάντα, ιδανικός σα χαρακτήρας, ηγετικό προφίλ, clutchάς, από μεγάλη ομάδα με μόνο ανοδική πορεία. Ξαναλέω, και με 1,2 κλοπή είναι.Μακάρι, γιατί τη Βαλένθια μπορεί και να την έχουμε. Τις παραπάνω όχι τόσο. Για μένα όσο καθυστερεί του Γκριγκόνις, τόσο καλύτερα, τα μεγάλα πορτοφόλια ψωνίζουν πρώτα και μετά μένουμε εμείς και οι Μπασκόνιες και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, από τις οποίες φοβάμαι μόνο τις ισπανικές διότι έχουν το χαρτί της ACB, που εγώ ως παίκτης νέος που θέλω κι έχω όρεξη για ανταγωνιστικά ματς 3 φορές την εβδομάδα, θα το υπολόγιζα πολύ. Την καρακαημένη την Α1 τι να την κάνω, αν και τα πλέι οφ με Ολυμπιακό πλέον κάτι λένε, τα υπόλοιπα ματς είναι χειρότερα κι από προπόνηση και με αχρείαστες μετακινήσεις.Αντε καμια Βαλενθια μονο, που ειχε ακουστει κιολας πριν κανα μηνα.
Αλλα φημες ειναι, μπορει και να ειναι αλλου για αλλου.
Τα 1.2 Γκριγκονις μου φαινονται πολλα , ουτε στην ΤΣΣΚΑ δεν καθαριζε τοσα αν θυμαμε. Αλλα η αγορα εχει παντα τις δικες τις αποψεις.

0