2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:38 pm

Εχω την εντύπωση ότι αν θα κατεβαίνει και στο 3 ο Πίτερς, χρειαζόμαστε και άλλον ψηλό τύπου Έϊσι....μικρό το κακό καθώς αυτός μπορει να αποκτηθεί και πιο μετά μέσα στη σεζόν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6690
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:49 pm

H φετινη ομαδα παντως φωναζει περισσοτερο μπαρτζωκας απο τις προηγουμενες..ολο το ροστερ εκτος του φαλ ειναι γρηγοροι και σουταρουν 3 ποντα! Θεωρητικα θα ειμαστε λιγο χειροτεροι στην αμυνα απο περσι αλλα στην επιθεση θα πηγαινουν οι 100ρες συννεφο,γεμισαμε βομβαρδιστικα!

Σλουκας μακισικ λαρι πιτερς μπολομποι πολυ δυνατοτερο second unit απο το περσινο με Πρι και ζαν σαρλ μεσα..Γιατι περσι ειχαμε μεγαλο θεμα στο 2ρο 10λεπτο που μπαιναν μεσα..

Ενα καθαρο 3ρι μας λειπει πιστευω..αλλα ολα δειχνουν οτι θα βαζει εκει η τον πιτερς η τον βεζε.ο πιτερς νομιζω στην τσσκα στην αμυνα μαρκαρε τα 3ρια.

3
3 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:56 pm

Η ομάδα πρέπει να χει πρωταρχικό στόχο και φέτος την άμυνα. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει. Αλλιώς θα βάζουμε εμείς 90 τώρα που πήραμε Πίτερς και κανααν αλλά θα τρώμε 100

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388

Κυρ Ιούλ 10, 2022 3:38 pm

Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει τον εξαιρετικό κορμό της περυσινής σεζόν που του εξασφαλίζει μια τοπ άμυνα γι' αυτό και μπορούσε να κινηθεί και για παίκτες που δεν είναι κάτι παραπάνω από μέτριοι πίσω στις 2 από τις 3 μεταγραφές.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιούλ 10, 2022 3:49 pm

thory έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:56 pm
Η ομάδα πρέπει να χει πρωταρχικό στόχο και φέτος την άμυνα. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει. Αλλιώς θα βάζουμε εμείς 90 τώρα που πήραμε Πίτερς και κανααν αλλά θα τρώμε 100
Δε γίνεται να χεις 12 παίκτες όμως που να ναι και καλοί αμυντικοί!Τρύπες στην άμυνα υπήρχαν και πέρσι, θα υπάρχουν και τώρα, το ζητούμενο είναι να υπάρχει ισορροπία για να καλύπτονται όσο γίνεται τα κενά...Όταν πρέπει να παίξεις άμυνα λογικά δε θα βλέπεις στην ίδια 5άδα τον Σλούκα και τον Κάνααν....ούτε τον Πίτερς με τον Κωστάκη (εφόσον κλείσει).Ομάδα 8ας έχουμε, αυτό ήταν και το ζητούμενο πάλι κι αν είμαστε και λίγο τυχεροί και παίξουν κι αυτό που μπορούν κι οι νέοι, χωρίς τραυματισμούς ίσως πλασαριστούμε και σε πλεονεκτική θέση.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6690
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 10, 2022 3:53 pm

Zoys έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 3:38 pm
Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει τον εξαιρετικό κορμό της περυσινής σεζόν που του εξασφαλίζει μια τοπ άμυνα γι' αυτό και μπορούσε να κινηθεί και για παίκτες που δεν είναι κάτι παραπάνω από μέτριοι πίσω στις 2 από τις 3 μεταγραφές.
σωστος,επισης δεν ειναι οτι εφυγε καποιος αμυντικος ογκολιθος,την αμυνα αυτην την παιζαμε με αυτους που εχουμε και τωρα..Βεβαια θα πρεπει να προσαρμοσει καπως τα πλανα του ο μπαρτζω με τον καναν μεσα..ερωτηματικο επισης αν θα δουμε σχηματα με σλουκα-καναν μαζι.

Οποιος εχει χρονο να δει την συνεντευξη του καναν στον ουρμπονας..Ειμαι σιγουρος οτι ο χαρακτηρας του εκανε τον μπαρτζωκα να τον επιλεξει,αυτος με τετοια μυαλα σιγουρα θα μπει στο οικογενειακο κλιμα της ομαδας.Και οι σκαουτερ λενε οτι ειναι χαρακτηρας διαμαντι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:28 pm

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 949

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:33 pm

Οι Αφοί πιο ώριμοι από ποτέ! 3 χρόνια συμβόλαιο σε εξαιρετικό προπονητή που αγαπάει και την ομάδα. Άμεσα κλεισμένες μεταγραφές σε θέσεις που είχαμε πρόβλημα την προηγούμενη χρονιά . Ανανεώσεις μέσα στη σεζόν σε Φαλ αλλά και σε Dorsey άσχετα αν ο ίδιος δεν ήθελε. Παίκτες με παραστάσεις από Euroleague, Nba και ενα αξιοπρεπέστατο Budget.

Όταν σχεδιάζεις την ομάδα κατα αυτό τον τρόπο ο κόσμος θα είναι και μαζί σου ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:42 pm

Αυτό ότι ο Κανααν είναι σώνει και καλά κακός αμυντικός, δεν ξέρω πώς σας έχει κολλήσει. Καλύτερος από το Σλούκα θα είναι, θαρρώ, πιστεύω, νομίζω και ευελπιστώ μαζί.

Όταν όλη η αστυφιλία είναι παραλία, κάπου σε κάποιο σκοτεινό γραφείο στο μέγαρο της ΕΡΤ μια χοντροκέφαλη δημοσιογραφική περσόνα στύβει το (όποιο) ευρηματικό μυαλό της για να βρει παρατσούκλι στον Κανάαν. "Εύρηκα!" ανέκραξε στην άδεια από νερό μπανιέρα του (που επιβεβαίωσε τον Αρχιμήδη: μπήκε αυτός και βγήκε το νερό). "Θα τον λέω Μεσσία! Αυτός που οδηγεί τον Ολυμπιακό στη γη της Χαναάν!". The black Messiah. Ή Μήπως ο Μεσσίας από το Μισσισσιπήςς; The Miss Μess? Η σκέψη συνεχίζεται...

4
4 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:44 pm

Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:28 pm
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα το πιώ το πικρό ποτήρι και αναγκαστικά θα αποδεχτώ την απόκτηση του Κωστακούμπο, παρόλο που δεν τον πάω σαν παίκτη.
Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε άλλο ένα πεντάρι, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει έτσι και πέσουν τίποτα τραυματισμοί.
Πέρυσι είχαμε Φαλ και Μάρτιν, αλλά έπαιζε και ο Λιβιό, ακόμα και ο Πρι.
Φέτος με Φαλ και Μπολομπόι μόνο, δεν βγαίνει.
Ας είναι και ο Κώστας, λοιπόν...

ΥΓ: Επίσης, θέλουμε και 3άρι (μη ξεχνιόμαστε).

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
BillyPao

champion
Reactions: 2428
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:47 pm

prime7 έγραψε:
Οι Αφοί πιο ώριμοι από ποτέ! 3 χρόνια συμβόλαιο σε εξαιρετικό προπονητή που αγαπάει και την ομάδα. Άμεσα κλεισμένες μεταγραφές σε θέσεις που είχαμε πρόβλημα την προηγούμενη χρονιά . Ανανεώσεις μέσα στη σεζόν σε Φαλ αλλά και σε Dorsey άσχετα αν ο ίδιος δεν ήθελε. Παίκτες με παραστάσεις από Euroleague, Nba και ενα αξιοπρεπέστατο Budget.

Όταν σχεδιάζεις την ομάδα κατα αυτό τον τρόπο ο κόσμος θα είναι και μαζί σου ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων.
Το ακριβώς αντίθετο από ότι κάνουμε εμείς δηλαδή. Βοηθάει βέβαια και η οικονομική σταθερότητα των Αγγελόπουλων, όταν έχεις λεφτά, πληρώνεις και όλα είναι πιο εύκολα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Εγώ δε νομίζω ότι είναι κακό ντιλ για τον Ολυμπιακό ο Κώστας. Για τον Κώστα νομίζω ότι είναι. Το θέμα είναι μη μανουριάσει και μουτρώσει όταν δει ότι θα παίζει πεντάλεπτα στην Ευρωλίγκα γιατί σύγκριση με Μπολομπόι και Φαλ βέβαια δεν υπάρχει, με το δε Πίτερς πίσω από το Βεζένκοφ σημαίνει ότι ο Μπολομπόι (που μου αρέσει ΠΟΛΥ) θα παίζει μόνο στο 5. Μόνο σε τραυματισμό ψηλού (φτου φτου) ελπίζει ο Κώστας για να πει ότι θα παίξει και δεκάλεπτα σε κάποια ματς.

0

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:48 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:42 pm
Αυτό ότι ο Κανααν είναι σώνει και καλά κακός αμυντικός, δεν ξέρω πώς σας έχει κολλήσει. Καλύτερος από το Σλούκα θα είναι, θαρρώ, πιστεύω, νομίζω και ευελπιστώ μαζί.

Όταν όλη η αστυφιλία είναι παραλία, κάπου σε κάποιο σκοτεινό γραφείο στο μέγαρο της ΕΡΤ μια χοντροκέφαλη δημοσιογραφική περσόνα στύβει το (όποιο) ευρηματικό μυαλό της για να βρει παρατσούκλι στον Κανάαν. "Εύρηκα!" ανέκραξε στην άδεια από νερό μπανιέρα του (που επιβεβαίωσε τον Αρχιμήδη: μπήκε αυτός και βγήκε το νερό). "Θα τον λέω Μεσσία! Αυτός που οδηγεί τον Ολυμπιακό στη γη της Χαναάν!". The black Messiah. Ή Μήπως ο Μεσσίας από το Μισσισσιπήςς; The Miss Μess? Η σκέψη συνεχίζεται...
Εγω παντως ξαναλεω, δεν λεω πως ειναι κακος αμυντικος. Ειναι καλος στην πιεση της μπαλας, με γερο κορμο και γρηγορα ποδια. Απλα ειναι κοντος για αμυνα με αλλαγες και χανεται μερικες φορες στην αμυνα μακρια απο την μπαλα. Σαφως καλυτερος απο τον Σλουκα αλλα και απο τον Σπανουλη τα τελευταια 6-7 χρονια της καριερας του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:49 pm

BillyPao έγραψε:
prime7 έγραψε:

Το ακριβώς αντίθετο από ότι κάνουμε εμείς δηλαδή. Βοηθάει βέβαια και η οικονομική σταθερότητα των Αγγελόπουλων, όταν έχεις λεφτά, πληρώνεις και όλα είναι πιο εύκολα.
Στο πρόσφατο παρελθόν επί ΔΓ κι εμείς τόσα διαθέταμε, όσα και οι αφοί, και Φ4 δεν πήγαμε ποτέ. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, είναι θέμα σταθερότητας πρότζεκτ και η σταθερότητα ξεκινάει από πάνω. Αν έχεις... ασταθή ιδιοκτήτη άστα να πάνε, σου μένουν τα κιλοτάκια, τα κηροπήγια και τα "έλα Αντωνάκη".

2
2 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:55 pm

yorgos έγραψε:
Εγώ δε νομίζω ότι είναι κακό ντιλ για τον Ολυμπιακό ο Κώστας. Για τον Κώστα νομίζω ότι είναι. Το θέμα είναι μη μανουριάσει και μουτρώσει όταν δει ότι θα παίζει πεντάλεπτα στην Ευρωλίγκα γιατί σύγκριση με Μπολομπόι και Φαλ βέβαια δεν υπάρχει, με το δε Πίτερς πίσω από το Βεζένκοφ σημαίνει ότι ο Μπολομπόι (που μου αρέσει ΠΟΛΥ) θα παίζει μόνο στο 5. Μόνο σε τραυματισμό ψηλού (φτου φτου) ελπίζει ο Κώστας για να πει ότι θα παίξει και δεκάλεπτα σε κάποια ματς.
Και θα επρεπε ισως να επιδιωξουν συμβολαιο πανω απο 2 χρονια, αν ισχυει αυτο που γραφει ο Ιταλος.
Ο πρωτος χρονος θα ειναι εκμαθησης, απο τον δευτερο και μετα θα δειξει τι μπορει ή τι ειναι διατεθειμενος να κανει ο μικρος. Ισως ενα 2+1 με οπσιον για ΝΒΑ πχ
Νομιζω πως ξερει πως θα παιζει λιγο, ισως πανω απο πενταλεπτα αλλα κατω απο 10 λεπτα. :)
Δεν ειναι χαζος και εχει και συμβουλους σιγουρα.
Δοκιμασε περσυ το εξτρα και απετυχε. Δεν μπορει να περιμενει να παιζει περισσοτερο στον δευτερο Ολυμπιακο απο την 15η Βιλερμπαν. :)

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”