2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:15 am

yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:06 am
Phys87 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:05 am

Τον Αγραβάνη θα τον ήθελα και γώ. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και όντας τέτοιοι, Έλληνας με αυτή την ποιότητα και κυρίως σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις. Αν ο Μαυροβούνιος τον σοβαρέψει λίγο που το βρίσκω και πολύ πιθανό, καθώς η σερβική σχολή τέτοια είναι. Ντερικ Γουίλιαμς και απο πίσω Αγραβάνη, και του χρόνου Μητογλου!
Ακριβώς επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές τέτοια προβληματικά ατομα δεν είναι απαραίτητα, ειδικά όταν έχουν συμπληρωματικό ρόλο. Το ρίσκο που κουβαλάει είναι μεγαλύτερο από τη μπασκετική του αξία.
Συμφωνώ απόλυτα.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:25 am

https://www.pickngreen.gr/andriko/p-kal ... u-anebase/ ωραίοι οι καλαιτζακηδες!

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:44 am

Hey boys!!!!! Κάποιον Έλληνα πρέπει να προσθέσουμε στην δεύτερη 5αδα.Προς το παρόν έχουμε Παπαπετρου-Παπαγιαννη-Καλαιτζακη +2 που συμπληρώνουν την δωδεκάδα.
Κ.Αντετοκουνμπο,Αγραβάνης,Γ Καλαϊτζάκης......αργότερα Μιτογλου.

Ο Αγραβάνης αν ελθει σε εμάς θα θέλει σίγουρα 2-3ετες.Δεν ρισκάρει μονοετές και μετά να πάει Πειραιά(αν και πιστεύω Πειραιά θα πάει από τώρα).

Ο Ερτελ έμεινε χρόνια σε Ρεάλ ,Εφές 3 χρόνια ,Μπασκονια 3 χρόνια,Μπάρτσα 4 χρόνια.Δεν νομίζω να τσακωνοταν απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι Baldwin που αλλάζει κάθε χρόνο ομάδα.Ας συνέλθουμε!!!!!!

Ο Ερτελ θα σου δώσει σκορ ,οργάνωση και παίζει σε δύο θέσεις!!!!Νεντοβιτς δεν νομίζω να είναι στην αμυνα......και αν πάρουμε 2-3αρι πέραν του Γκριγκονις θα είναι σίγουρα φθηνό. Γιατί όχι Γ.Καλαιτζακης.Μια χαρά μου κάθεται .

4αρι του μυρίου που ανέφερε ένας φίλος;;;;;δεν νομίζω να υπαρχει διαθεσημο.
Για 3-4αρο δεν φτιάχνομαι πλην Πολοναρα,Φοντεκιο.

Πάντως Μιτογλου /Σιγκλεντον στο 4 και Κ.Αντετοκουνμπο στο 5 δεν είναι και ασχημα.

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:01 am

Κι ο Τζαλιν Σμιθ, ελεύθερος δεν είναι?

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:06 am

Τον αγραβανη δεν τον ήθελα στον ολυμπιακό λόγω χαρακτήρα. Σαν παίκτης τίμιος είναι, παλεύει στην ρακέτα, θα δώσει ένα δεκάλεπτο σκληρής άμυνας, θα πάρει ριμπς και θα βάλει και κάνενα τρίποντακι.

Αλλά μπορεί να μανουριασει και να κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια από το πουθενά, ειδικά με το ιστορικό από το οσφπ, τις δηλώσεις για παπαπετρου κλπ. Δεν αξίζει το ρίσκο. Αν ωριμάσει και σοβαρευτεί στο μέλλον το ξανασυζητάμε. Αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα έλλειψης Ελλήνων στον παο δεν θα το συζητούσαμε καν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:09 am

Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:55 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:46 pm
Αποτι φαινεται τον γκριγκονις τον δινει η τσσκα..ειμαι περιεργος αν τον ηθελε ο μπαρτζω και δεν τον διναν σε μας η γενικα προτιμησε τον καναν..Μεγαλη μεταγραφη αν γινει,βλεπω να κλεινετε και γουιλιαμς και να ανεβαινει επιπεδα το ροστερ σας.Με καλαθη κιολας θα χτυπατε 8δα αλλα ειδα οτι τελικα θα παει φενερ,απο το τι γκαρντ φερετε θα φανει και που μπορει να φτασει η ομαδα.
Που το είδες για Καλαθη;

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:32 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Hey boys!!!!! Κάποιον Έλληνα πρέπει να προσθέσουμε στην δεύτερη 5αδα.Προς το παρόν έχουμε Παπαπετρου-Παπαγιαννη-Καλαιτζακη +2 που συμπληρώνουν την δωδεκάδα.
Κ.Αντετοκουνμπο,Αγραβάνης,Γ Καλαϊτζάκης......αργότερα Μιτογλου.

Ο Αγραβάνης αν ελθει σε εμάς θα θέλει σίγουρα 2-3ετες.Δεν ρισκάρει μονοετές και μετά να πάει Πειραιά(αν και πιστεύω Πειραιά θα πάει από τώρα).

Ο Ερτελ έμεινε χρόνια σε Ρεάλ ,Εφές 3 χρόνια ,Μπασκονια 3 χρόνια,Μπάρτσα 4 χρόνια.Δεν νομίζω να τσακωνοταν απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι Baldwin που αλλάζει κάθε χρόνο ομάδα.Ας συνέλθουμε!!!!!!

Ο Ερτελ θα σου δώσει σκορ ,οργάνωση και παίζει σε δύο θέσεις!!!!Νεντοβιτς δεν νομίζω να είναι στην αμυνα......και αν πάρουμε 2-3αρι πέραν του Γκριγκονις θα είναι σίγουρα φθηνό. Γιατί όχι Γ.Καλαιτζακης.Μια χαρά μου κάθεται .

4αρι του μυρίου που ανέφερε ένας φίλος;;;;;δεν νομίζω να υπαρχει διαθεσημο.
Για 3-4αρο δεν φτιάχνομαι πλην Πολοναρα,Φοντεκιο.

Πάντως Μιτογλου /Σιγκλεντον στο 4 και Κ.Αντετοκουνμπο στο 5 δεν είναι και ασχημα.
Διαλεξε φημη για Αντεντο. Εγω πιστευω πως τον ανακοινωνει ο Ολυμπιακος τις επομενες 2-3 μερες. Θα ειχε ενδιαφερον για τον Αστερα αν δεν ηταν πισω απο τον Μαρτιν και το βασικο σεντερ που ψαχνουν οι Σερβοι. Αν ειναι να φαει παγκο (που για παγκο ειναι), καλυτερα Ελλαδα και σε ομαδα με μεγαλυτερο στατους. Εκτιμηση μου παντα.

και

Πολοναρα παει Μπολονια μολις ελευθερωθει απο Φενερ.
Ο Ερτελ ειναι ελευθερος και εχει ακουστει προταση μονο απο Ζεντιτ προσφατα και Βιλερμπαν πιο παλια . Δεν ειναι και περιζητητος, πολυ εφικτο.
Και επειδη διαβαζω και για την ηλικια του Καλαθη, ο Γαλλος ειναι 2 μηνες μικροτερος.
Περα τουτου δεν θα δωσει καμια οργανωση και φυσικα καμια αμυνα. Θα δωσει σκορ και ασσιτ αλλα οχι μεσο οργανωμενου παιχνιδου, αλλα ατομικου. Δεν ηταν το φορτε του ποτε το οργανωμενο παιχνιδι. Προσωπικα θα ελεγα πως ο Λι αυτη την στιγμη ειναι μαλλον καλυτερος απο τον Ερτελ, που το χει εδω και καιρο ριξει στον χαβαλε. Εννοειτε αν κα ξερω πως δεν αρεσει στην πλειοψηφια των Παναθηναικων πως ο Καλαθης ειναι πολυ πολυ καλυτερος και απο τους δυο. Αλλα μαλλον δυσκολα θα ερθει Αθηνα. Παλι εκτιμηση κανω.
Αγραβανης στον Πειραια δεν υπαρχει πλεον καμια περιπτωση και ειναι μια χαρα για τον Παναθηναικο αμα τα εχει βρει κιολας με τον Παπαπετρου μεσο Εθνικης για τα παλια χαμπερια. :)

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Ιούλ 11, 2022 10:15 am

EXASFAIROS13 έγραψε:

Ο Αγραβάνης στο Πειραιά μπορεί να έρθει για κανένα ακτοπλοϊκό μόνο για τα νησιά του Αιγαίου.....αν και προτιμάει το Ιόνιο έχει πιο ζεστά νερά!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2677
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 11, 2022 11:14 am

Γιατί Αγραβάνη ρε παιδιά;
Ναι βελτιωμένος και τα σχετικά αλλά στο 4-5 θα έχουμε τον Παπαγιάννη και σίγουρα 2 ξένους, ίσως 3, και Μαντζούκα-Χουγκάζ συν τον Καββαδά.

Θα μου πεις θα μπορούσες Αγραβάνης αντί Καββαδά επειδή είναι καλύτερος παίκτης και παίζει και 4 αλλά απλά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τέτοια βόμβα στα αποδυτήρια.
Αμα θέλαμε παίκτη τέτοιου επιπέδου για να παίζει κάνα 10λεπτο θα κρατάγαμε τον Κασελάκη.
Καλύτερα κανας μικρός...

2
2 Εικόνα
ForThree

Reactions: 30

Δευ Ιούλ 11, 2022 11:55 am

Πως σας φαίνεται αυτό το ροστερ; Ισορροπημένο κατά την γνώμη μου σε άμυνα και επίθεση

Heurtel, Lee, Μποχωριδης
Grigonis, Taylor
Παπάπετρου, Ματζουκας, Καλαιτζακης,
Bacon ή Thompkins, Αγραβανης
Παπαγιαννης, Gudaitis, Καββαδας

0
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 226
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:14 pm

Πάμε για άλλα...
Πιστεύω ότι θα βγει σε καλό αυτό τελικά και ας υπάρχει πρόβλημα με τους καλούς Έλληνες.

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
BillyPao

champion
Reactions: 2659
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:28 pm

Στο καλό και να μη μας γράφει! Πάμε παρακάτω, ελπίζω να έχει γίνει προεργασία για εναλλακτικές επιλογές (ελπίζω πως θα έρθει ένας ποιοτικός παίκτης ως βασικός άσσος, όχι ένα ακόμα "στοίχημα"). Μακάρι να "κλείσει" τουλάχιστον ο Γκριγκόνις. Με τον Σαντ Ρος ξέρουμε τι θα γίνει, θα αποχωρήσει;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7312
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:29 pm

βγηκαν πρασινοι ρεπορτερ και λενε τελος ο καλαθης γιατι ζηταει 4,5εκ για 3 χρονια..γιατι νομιζω οτι ειναι μουφα αυτα τα ποσα?Ειναι δυνατον να παει στην φενερ με 3 για 2 για χρονια αλλα στον παναθηναικο να ζηταει 1,5εκ για οταν θα ειναι 36?
Νομιζω η υποθεση καλαθη βρωμαει ετσι οπως παει μεχρι στιγμης..Ειδικα αν στην θεση του δωθουν λιγοτερα απο τα μισα για να ερθει παικτης μου θυμιζει εμας που πηγαιναμε για τεοντοσιτς και ντιλεινι και τελικα πηραμε τσερι.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:34 pm

απο το καλαθη στον ουολτερς λενε!κατι δε παει καλα!στην φενερ θα παει με πιο λιγα δηλ?

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:39 pm

Αναμενομενη εξελιξη . Ελπιζω να δωθουν τα λεφτα που πρεπει και να μην ειπωθει οτι θα τα επαιρνε μονο ο Ελληνας Καλαθης

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”