Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 10:20 am
AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 10:13 am
Ναι έχουμε λίγο μεγαλύτερη ποιότητα φέτος αλλά μικρότερο βάθος, εντάξει αυτό φτιάχνεται παίρνοντας συμπληρωματικό τον Δεκέμβρη όπως πέρσι.
Δεν το νομίζω! Δεν θα σου περάσει! Θα πεις τις ευχές σου τώρα!
(1)Πέρυσι όμως είχαμε θέση ξένου να δώσουμε τον Δεκέμβρη. Φέτος τι θα κάνουμε;
(2)Επίσης, μεγαλύτερη ποιότητα με Μπολομπόι αντί Μάρτιν (αυτή τη στιγμή σίγουρα) ναι, με Πίτερς αντί τελευταίας χρονιάς Πρι σίγουρα ναι. Με Κώστα αντί Ζαν-Σαρλ στο 5 ως 3ο, σίγουρα όχι (για φέτος). Ο Ζαν-Σαρλ είναι κανονική λύση στο 5 σίγουρα. Ο Κώστας αμφιβάλλω πως είναι έτοιμος να καλύψει αν χρειαστεί, ειδικά νωρίς μέσα στην χρονιά. Με τον κανέναν αντί του Εισί επίσης όχι, αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με το βάθος και όχι την ποιότητα.
Η υποβάθμιση στο 3ο πεντάρι είναι μεγαλύτερο ρίσκο από το ότι δεν έχουμε ακόμα έναν στην θέση του Εισί που έτυχε να μην χρειαστεί πέρυσι. Μαζί όταν τα σκέφτομαι, έχω χεστεί απάνω μου.
(3)Που στο μεταξύ...αν υποθέσουμε πως ο Πίτερς με τον Βέζε καλύπτουν και το 3 και για αυτό δεν πρέπει να λέμε πως είμαστε γυμνοί στο 3...υπάρχει και μια πίεση στο 4. Αν σε ένα ματς μείνει εκτός ένας από τους 2, μαζί με ένα από τα 3 5άρια και τον Μακκίσικ, πάλι ζορίζει το πράγμα. Θα έχουμε 4 παίκτες για τις θέσεις 3-5 + όσο χρόνο μπορούν να πάρουν οι Λούντζης-Λάρι στο 3. Αν είναι ο Κώστας πάει και έρχεται, αν είναι ένας από τους άλλους 2 απλά χάνεις το ματς στο χαλαρό. Καλά δε μιλάμε για σενάριο που χτυπάει ο Παπ.
(4) Όλα αυτά ενώ σε σχέση με τις ομάδες που πραγματικά είναι φαβορί για καλό πλασάρισμα είμαστε έτσι και αλλιώς πιο ευάλωτοι. Εμείς έχουμε έναν μαέστρο, τον Σλούκα, μια ολ αράουντ μηχανή του σκορ στους ψηλούς, τον Βέζε και έναν καθαρό σκόρερ στα γκαρντ, τον Κάνααν. Οποιοσδήποτε από αυτούς λείπει από ένα ματς δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλον, πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί στην απουσία αυτού του σκιλ σετ συνολικά.
Δεν ξέρω βέβαια αν κάπου εκεί στην εξίσωση μπορεί να μπει κάποια στιγμή ο Μήτογλου. Αν φάει μόνο έναν χρόνο και μπει τον Μάρτιο με τα ερυθρόλευκα. Αμφιβάλλω όμως πως είχαν αυτό στο μυαλό τους στην ομάδα όταν έφτιαχναν το ρόστερ.
Σε κάθε περίπτωση, φέτος ξεκινάμε έχοντας πίσω μας μια χρονιά που δημιούργησε προσδοκίες δυσανάλογες με το υπάρχον ρόστερ.
Αν μας βγουν όλα τα ρίσκα όπως πέρυσι*... μπορεί να πάρουμε και ευρωλίγκα.
Αν όχι όμως... η 8άδα είναι το ταβάνι και χωρίς εγγυήσεις.
Βλέποντας τα τελευταία σχόλια θέλω να τονίσω ξανά αυτό το σημείο.