yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 1:19 pm
Μπορεί και να ζήτησε 4,5εκ για 3 χρόνια ο Καλάθης, μπορεί και να μην τα ζήτησε, δεν ήμουν μπροστά στις διαπραγματεύσεις. Μπορεί να είναι δικαιολογία της διοίκησης και να προσέφερε λιγότερα, μπορεί και το σκεπτικό του να ήταν "στη Φενέρ μπορώ να πάρω Ευρωλίγκα, πάω και με διετές, στο Παναθηναϊκό πάω μόνο αν με εξασφαλίσει".
Δεν μας αφορά πλέον, Καλάθης τέλος, ούτε έχει νόημα να συζητάμε ατέρμονα αν τα αξίζει ή όχι, του τα έδωσαν άλλοι, άρα η αγορά λέει ότι τα αξίζει.
Εμένα ο Ουόλτερς μου αρέσει και πολύ μάλιστα, ανέκαθεν κιόλας, δεν ξέρω τι κάνει τώρα στη ζωή του πάντως γιατί δεν έχω δει να ακούγεται και για αλλού. Να περιμένουμε τους κομμένους από Αμερική γίνεται, αλλά όχι για άσο. Τον θέλουμε για την προετοιμασία γιατί ειναι ο εγκέφαλος της ομάδας και θες να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Το ν άρθει ουρανοκατέβατο ένα τεσάρι από Αμερική δεν είναι κάτι τρομερό, να έρθει όμως άσος, και μάλιστα με νέο κόουτς και σε ασύνδετη ομάδα που έχει αλλάξει όλους τους ξένους είναι μεγάλο θέμα.
Άρα στρεφόμαστε στους υπάρχοντες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Ξαναλέω, με ένα Λι-Ουόλτερς στον άσο και Γκριγκόνις στο 2 έχουμε πολύ αξιοπρεπές backcourt.
Τώρα το πόσο είναι το μπάτζετ θα το δούμε στο τέλος. Πιστεύω πάντως από τις μέχρι τώρα κινήσεις που γράφονται (Λι-Γκουντάιτις-Γκριγκόνις), καθαρά για παίκτες θα είναι πάνω από 7, ίσως να φτάσει και τα 8. Προφανώς ο κόουτς και το όλο εγχείρημα θα κριθεί βάσει της παραμέτρου του μπάτζετ. Άλλες απαιτήσεις έχεις με 5,5-6 (που και γι αυτές αποτυχημένοι ήμασταν τα δύο τελευταία χρόνια), άλλες με 7,5-8.
ΥΓ: Κάποιο παιδί είχε γράψει για κάτι παπούτσι νούμερο 52-53 που είχε αγοράσει κατά λάθος και ήταν διατεθειμένος να τα δωρίσει σε παιδιά της Κούβας που δεν έχουν υποδήματα. Δε βρίσκω το συγκεκριμένο ποστ, αν θυμάται κανείς ποιο είναι ας το υποδείξει. Ή ας επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος μαζί μου με πμ τώρα που υπάρχει τρόπος να φτάσυον τα παπούτσια κάπου που θα πιάσουν τόπο.