2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Έχει αρχίσει και με ενοχλεί το σήριαλ Αντετοκούμπο. Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν όρια.
Προφανώς Αγραβάνης θα ήταν καλύτερα. Αφού δεν τον θέλουμε εγώ θα πρότεινα 7ο ξένο για ευρολιγκα , και Τσαϊρέλη ως 6 ο Έλληνας στην Ελλάδα. Προσωρινή λύση μέχρι να χτυπήσουμε Μήτογλου. Θα είναι κομβικής σημασίας γενικότερα για το μέλλον η απόκτιση Μήτογλου. Κι επειδή θα γίνει σφαγή , η ομάδα θα πρέπει να είναι πρόθυμη να τον πληρωσει
Προφανώς Αγραβάνης θα ήταν καλύτερα. Αφού δεν τον θέλουμε εγώ θα πρότεινα 7ο ξένο για ευρολιγκα , και Τσαϊρέλη ως 6 ο Έλληνας στην Ελλάδα. Προσωρινή λύση μέχρι να χτυπήσουμε Μήτογλου. Θα είναι κομβικής σημασίας γενικότερα για το μέλλον η απόκτιση Μήτογλου. Κι επειδή θα γίνει σφαγή , η ομάδα θα πρέπει να είναι πρόθυμη να τον πληρωσει
0
-
- Reactions: 1085
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1085
- Προειδοποιήσεις:
1
χαλαρωστε ρε παιδες εκοψε τις διπλες προπονησεις κι επιασε τις μπυρες για ανα μηνα τωρα κι εχει φουσκωσει .Αν θελει σε μια 15αρια μερες παλι στεγνος ειναι εδω επεσα εγω απο τα 94 στα 87 κιλα σε 20 μερες απλα σταματωντας το junk food που ειμαι και πουρό , εκεινος που ειναι 27 θα δυσκολευτει ?shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 12:01 amτις 2 φορες παντως που εχει γινει ετσι μπογος ειναι οταν δεν τον πουλησαμε εμεις στην τσσκα και τωρα που εγινε το αναποδο..Τωρα λογικο ειναι να μην τον νοιαζει να ειναι σε φορμα για να παιζει VTB..Reaper έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:56 pmΗ εικονα του Μιλουτινοφ με την κοιλια ειναι αντιεπαγγελματικη και ευτυχως εν τελει που δεν τον πηραμε.
Και δεν ειναι η 1η φορα που το κανει, ο τυπος ειναι παραλιας και του αρεσει να κανει ζωαρα. Πιθανως γι αυτο να ηθελε να ερθει εδω κιολας, οχι για καποια διψα για κουπες...
0
- eddiedimitris
- Reactions: 672
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1)Ο Αντετοκουνμπο αν κανει το δυσκολο γιατι στην πραγματικοτητα δε ξερουμε τι παιζει να αποσύρουμε το οποιο ενδιαφερον...χαρη του κανουμε αν ερθει...δεν ειναι δε κανενας 18χρονος...25 ειναι
2)Πόσο θα κολούσε στην ομαδα ο Περπέρογλου του τοτε....
3)Πρεπει να κανουν οτι μπορουν για μάζωξη Ελλήνων πιτσιρικάδων τους οποίους να δωσουν σε ομαδες στο εξωτερικο μικρότερων κατηγοριών και οχι να τρωνε παγκο εδω...αλλιως σε 5 χρονια θα ειναι πολυ σκούρα τα πραγματα και για την ομαδα αλλα και για τα ματια μας
Υ..Γ.Βλεποντας οτι ο Παναθηναϊκός εχει σοβαρότατες πιθανοτητες για Γκριγκονις να υποθεσω ο Κοουτς προτίμησε στη θεση του τον Κανααν?
2)Πόσο θα κολούσε στην ομαδα ο Περπέρογλου του τοτε....
3)Πρεπει να κανουν οτι μπορουν για μάζωξη Ελλήνων πιτσιρικάδων τους οποίους να δωσουν σε ομαδες στο εξωτερικο μικρότερων κατηγοριών και οχι να τρωνε παγκο εδω...αλλιως σε 5 χρονια θα ειναι πολυ σκούρα τα πραγματα και για την ομαδα αλλα και για τα ματια μας
Υ..Γ.Βλεποντας οτι ο Παναθηναϊκός εχει σοβαρότατες πιθανοτητες για Γκριγκονις να υποθεσω ο Κοουτς προτίμησε στη θεση του τον Κανααν?
1
1

- shaq7
- Reactions: 6645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο γκριγκονις ενω ειναι παικταρας δεν μου κολλαγε και μενα για αντι ντορσει,θελεις πιο σκορερ στο 2 και καποιον να εχει το απροβλεπτο του ντορσει οταν δεν βγαινει το πλανο.. Λογικα παντως θα ειναι και κανα 300ρι πιο ακριβος που θα επαιξε και αυτο το ρολο του,με αυτα προσπαθουν να φερουν και αντετοκουμπο τωρα.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ πως ήθελε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ο κατά τα άλλα καλύτερος Γκριγκόνις δεν έχει. Επίσης, δεν ήταν τόσο ακριβός ο Γκριγκόνις. Κάτσε να κλείσει οριστικά πρώτα και τα ξανά λέμε πιο συγκεκριμένα. Νομίζω πως ο Μπαρτζώκας ξεκάθαρα διάλεξε αυτόν που ήθελε και δεν υπήρχε οικονομικός λόγος.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 7:07 pmΟ γκριγκονις ενω ειναι παικταρας δεν μου κολλαγε και μενα για αντι ντορσει,θελεις πιο σκορερ στο 2 και καποιον να εχει το απροβλεπτο του ντορσει οταν δεν βγαινει το πλανο.. Λογικα παντως θα ειναι και κανα 300ρι πιο ακριβος που θα επαιξε και αυτο το ρολο του,με αυτα προσπαθουν να φερουν και αντετοκουμπο τωρα.
Εκτός πια αν παίζει μπιφ με Βατούνιν και δεν μπορούμε να πάρουμε κανέναν παίχτη που έχει συμβόλαιο μαζί του.
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτό. Και λογικά θα τον έχουμε μόνο για euroleague γιατί έχουμε κλείσει τις θέσεις ξένων

Δεν πήρε γκριγκονις για 200-300 χιλιάδες; Παιδιά τον θυμάστε τον γκριγκονις να παίζει; Ο τύπος είναι παιχταρας δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κανααν. Και γω ήθελα παίχτη με λίγη τρέλα (τώρα που έφυγε ο Ντόρσεϊ) αλλά όταν μπορείς να πάρεις παίχτη σαν τον γκριγκονις δεν σκέφτεται τίποτα.
Ειδικά στο σύνολο του Ολυμπιακού θα έδενε τέλεια. Κρίμα
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο κόουτς Β έκανε τις κινήσεις του μετά από προηγούμενη συνεννόηση της ομάδας με τον Ντόρσεϊ, ότι ο τελευταίος θα πάει στο Αμέρικα να κάνει το υπόλοιπο του "στρατιωτικού" του στο ΝΒΑ (ακούγεται ότι αρκεί και μόνο να παίξει εκεί για ένα μήνα) για να κατοχυρώσει δικαιώματα, και μετά να επιστρέψει πάλι στον Ολυμπιακό;AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 7:16 pmΣυμφωνώ πως ήθελε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ο κατά τα άλλα καλύτερος Γκριγκόνις δεν έχει. Επίσης, δεν ήταν τόσο ακριβός ο Γκριγκόνις. Κάτσε να κλείσει οριστικά πρώτα και τα ξανά λέμε πιο συγκεκριμένα. Νομίζω πως ο Μπαρτζώκας ξεκάθαρα διάλεξε αυτόν που ήθελε και δεν υπήρχε οικονομικός λόγος.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 7:07 pmΟ γκριγκονις ενω ειναι παικταρας δεν μου κολλαγε και μενα για αντι ντορσει,θελεις πιο σκορερ στο 2 και καποιον να εχει το απροβλεπτο του ντορσει οταν δεν βγαινει το πλανο.. Λογικα παντως θα ειναι και κανα 300ρι πιο ακριβος που θα επαιξε και αυτο το ρολο του,με αυτα προσπαθουν να φερουν και αντετοκουμπο τωρα.
Εκτός πια αν παίζει μπιφ με Βατούνιν και δεν μπορούμε να πάρουμε κανέναν παίχτη που έχει συμβόλαιο μαζί του.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one