2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν ηθελα να υποτιμησω τον Γκριγκονις. Αλλα ο Σισκαουσκας ειναι κατηγορια Μποντιρογκα, Γιασικεβιτσιους, Διαμαντιδη και και καιtitsokk έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 10:49 pmΜε τα χάλια που έχουμε τα τελευταία χρόνια κι εγώ μπήκα στον πειρασμό να τον παραλληλισω με το Σισκα λόγω στιλ αλλά οκ, σίγουρα υπάρχει μια σεβαστή απόσταση παικτικαHipster έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 10:39 pm
Οπως θες. Για μενα ειναι βαρια επιπεδου Τσατσαρη ή για να πιασω ξενο, βαρια βαρια Ντρου Νικολας. Μαλλον θα ησουν κοντα ή κατω στα 20 τοτε και τα εβλεπες αλλιως τα πραγματα.![]()
Εκτος αμα θεωρεις υποτιμηση το επιπεδο του Τσαρτσαρη ή τον θεωρεις καλυτερο κι αυτον απο Σισκαουσκας.
Ο Γκριγκονις ηταν αλλαγη του Λιουμπεργκ στην ΤΣΣΚΑ με λιγοτερους ποντους, λιγοτερα ριμπαουντ, λιγοτερες ασιστ, λιγοτερα κλεψιματα και λιγοτερα κοψιματα ακομα.
Δηλαδη οποιος παρει τον Λιουμπεργκ θα πει πως ειναι καλυτερος απο τον Ντε Κολο ας πουμε στα ντουζενια του; Λιγο μετρο ξερω γω.
Σαφως μεγαλη μεταγραφη ο Γκριγκονις για Ελληνικη ομαδα , αλλα Ya basta!!

0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μακάρι φίλε μου.HackerBaby έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 11:12 pmΕχει κλεισει , πολλα εχουμε δει , αλλα οχι και αυτο , για να τον θεωρει κλεισμενο το sdna θα ειναι σιγουρα
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεταγραφαρα ο Γκριγκονις. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα ενίσχυε ουσιαστικά τον παο φέτος ο ΔΓ. Σίγουρα κι ο ραντονιτς θα πήρε κάποιες εγγυήσεις πως θα έρθουν καλοί παίκτες, αφού δεν έκλεισε ο καλαθης ήρθε ο Λιθουανός. Πολύ τίμια η backcourt.
Τώρα μένουν 3 ξένοι για 2ο πενταρι, 2ο δυάρι και 2 τεσσάρια; εγώ θα πήγαινα με καββαδα κι ένα ξένο 4-5αρι για να βγουν τα κουκιά. Δεν μου φαίνεται πολύ λογική η λύση των 7 ξένων. 8αδα μπορεί να μπει και με 6 ο παο, ενώ ο 7ος δεν θα τον πάει πολύ παραπάνω αφού φαντάζομαι οι 1-2 θα είναι μάλλον ποσοτικές προσθήκες παρα ποιοτικες
Τώρα μένουν 3 ξένοι για 2ο πενταρι, 2ο δυάρι και 2 τεσσάρια; εγώ θα πήγαινα με καββαδα κι ένα ξένο 4-5αρι για να βγουν τα κουκιά. Δεν μου φαίνεται πολύ λογική η λύση των 7 ξένων. 8αδα μπορεί να μπει και με 6 ο παο, ενώ ο 7ος δεν θα τον πάει πολύ παραπάνω αφού φαντάζομαι οι 1-2 θα είναι μάλλον ποσοτικές προσθήκες παρα ποιοτικες
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γκριγκόνις είναι ωραίος παίκτης, παίζει για την ομάδα πρώτα απ όλα, είναι σαφής αναβάθμιση.Ο Ουϊλιαμς πάλι, αθλητικό 4άρι, σίγουρα αναβάθμιση από Οκάρο αλλά ερωτηματικό το γεγονός ότι δε στεριώνει σε ομάδα πάνω από 1 χρονιά.....επιθετικά είναι πολύ καλός, αμυντικά μέτριος απ όσο τον εχω δει....Κι οι 2 μεταγραφές πάντως θα ανέβαζαν επίπεδο σίγουρα τον Παναθηναϊκό
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ελπίζω ο Γκριγκόνις να έχει όντως συμφωνήσει, αυτό είναι το θέμα.Quincy έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 11:31 pmΜεταγραφαρα ο Γκριγκονις. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα ενίσχυε ουσιαστικά τον παο φέτος ο ΔΓ. Σίγουρα κι ο ραντονιτς θα πήρε κάποιες εγγυήσεις πως θα έρθουν καλοί παίκτες, αφού δεν έκλεισε ο καλαθης ήρθε ο Λιθουανός. Πολύ τίμια η backcourt.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το χει σχεδον ανακοινωσει η ναυαρχιδα. Θα φανε χοντρη χλαπατσα αν δεν γινει. Μαλλον σιγουρο θα ειναι.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 11:54 pmΕλπίζω ο Γκριγκόνις να έχει όντως συμφωνήσει, αυτό είναι το θέμα.Quincy έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 11:31 pmΜεταγραφαρα ο Γκριγκονις. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα ενίσχυε ουσιαστικά τον παο φέτος ο ΔΓ. Σίγουρα κι ο ραντονιτς θα πήρε κάποιες εγγυήσεις πως θα έρθουν καλοί παίκτες, αφού δεν έκλεισε ο καλαθης ήρθε ο Λιθουανός. Πολύ τίμια η backcourt.
Βεβαια λεει ο Κ.Ε "απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή-βόμβα!" Οποτε θα ειναι 90 και οχι 100% , αλλα και παλι....

0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βάλε και Γκιεντραιτις...Gino_Bill έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 8:03 pmΣυνήθως δεν πολυσχολιάζω ρόστερς, αλλά όχι και Κουζμίνσκας ρε Εξάσφαιρε. ΉμαρτονEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 11, 2022 7:58 pmLee-Μποχωριδης
Wolters
Grigonis-Γ.Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
Kuzmiskas-Μαντζουκας
Bentil
Παπαγιαννης-Gudaitis
Χουγκαζ- Καββαδας.![]()

0
Respect Yourself
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avtokrator13 την Τρί Ιούλ 12, 2022 2:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
avtokrator13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 2:10 amαν το ροστερ ειναι καπως ετσι?
1:wolters,bochoridis,li
2: grigonis
2-3: baycon
3: papapetrou-kalaitzakis
4:willis- agravanis
4-5: onuaku
5: papagiannis
Derek Willis στην Bενετσια
0
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
PF 198 υψος. Σουταρει, αλλα ειχε 30 % στο τριποντο φετος. Δεν θα τον ελεγα και στρετς. Μπορει να κανει σε ενα παιχνιδι 3/3 και στο αλλο 0/6 ξερω γω. Θα ελεγα πως δεν φοβατε να σουταρει, αλλα δεν τα βαζει κιολας.avtokrator13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 2:47 amτοτε αφου κλεινει και ο χειζ,νομιζω οτι ειναι μονοδρομος γουιλιαμς η σινγκλετον
ο μονεκε ειναι stretch 4?

Καλος ριμπαουντερ, καλος αμυντικος, Energy freak, αθλητικος πολυ,ευκολος στο λαθος.
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
D.Williams,Bentil ελευθεροι
Tobey,Gudaitis,Onuaku,
W.Howard,Moneke
Από το βιντεάκι με τα αμυντικά συστήματα του Ραντονιτς ...μάλλον από ότι κατάλαβα μιλάμε για άμυνα ζώνης .Άμυνα ζώνης και πρεσαρισμα μπορεί να παίξει και ένας μέτριος έως κακός αμυντικός αλλά ταχύς και έξυπνος.Το μόνο που χρειαζόμαστε σίγουρα είναι το τρίποντο και το ριμπάουντ
.Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο σε Γκριγκονις.(και οι άλλοι " γαζωνουν" αλλά μιλάμε για 35% περίπου)
Χωρίς τρίποντο και ριμπάουντ και απομόνωση με παιχνιδι με πλάτη στο 5 ,θα κλαίμε από τις πρώτες αγωνιστικές.
Ωραίος ο Μονεκε στο πρεσαρισμα και στην έκρηξη αλλά χρειάζεται δίπλα του τριποντακηδες να ανοίγουν χώρους.
Πρέπει να πιέσουμε και για Γ.Καλαιτζακη!!!!Η σωματοδομή των διδύμων είναι ότι πρέπει για την άμυνα του Ραντονιτς.Αλλιως Φλιωνη για 6ο κοντό.
3-4αρο η 4αρι με τριποντο
4αρι Μαντζουκας/Χουγκαζ
4-5αρι Bentil
5αρι Παπαγιαννης
5αρι Onuaku/Gudaitis
Ψάχνομαστε (καπου το διάβασα)και για Mike Tobey με τριποντο(+4-5αρο Bentil λέω εγώ +3-4αρο στυλ Μονεκε;;;;;;).
Tobey,Gudaitis,Onuaku,
W.Howard,Moneke
Από το βιντεάκι με τα αμυντικά συστήματα του Ραντονιτς ...μάλλον από ότι κατάλαβα μιλάμε για άμυνα ζώνης .Άμυνα ζώνης και πρεσαρισμα μπορεί να παίξει και ένας μέτριος έως κακός αμυντικός αλλά ταχύς και έξυπνος.Το μόνο που χρειαζόμαστε σίγουρα είναι το τρίποντο και το ριμπάουντ
.Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο σε Γκριγκονις.(και οι άλλοι " γαζωνουν" αλλά μιλάμε για 35% περίπου)
Χωρίς τρίποντο και ριμπάουντ και απομόνωση με παιχνιδι με πλάτη στο 5 ,θα κλαίμε από τις πρώτες αγωνιστικές.
Ωραίος ο Μονεκε στο πρεσαρισμα και στην έκρηξη αλλά χρειάζεται δίπλα του τριποντακηδες να ανοίγουν χώρους.
Πρέπει να πιέσουμε και για Γ.Καλαιτζακη!!!!Η σωματοδομή των διδύμων είναι ότι πρέπει για την άμυνα του Ραντονιτς.Αλλιως Φλιωνη για 6ο κοντό.
3-4αρο η 4αρι με τριποντο
4αρι Μαντζουκας/Χουγκαζ
4-5αρι Bentil
5αρι Παπαγιαννης
5αρι Onuaku/Gudaitis
Ψάχνομαστε (καπου το διάβασα)και για Mike Tobey με τριποντο(+4-5αρο Bentil λέω εγώ +3-4αρο στυλ Μονεκε;;;;;;).
0