2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 12, 2022 6:22 pm

Δεν διαφωνεί κανείς ότι ο Αγραβάνης είναι καλύτερος, νεότερος και 4-5αρι ενώ ο Κασελάκης 4-3αρι.
Αλλά ο Αγραβάνης... είναι ο Αγραβάνης.

Και πόσο μεγάλη διαφορά έχουν πια που να έχει σημασία για τον χρόνο που παίζουν.
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι για πάνω από 10 λεπτά στην Ευρωλίγκα.

ForThree

Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 7:16 pm

Phys87 έγραψε:
Τρί Ιούλ 12, 2022 5:16 pm
Διαβάζοντας τον Κούβαρη στο gazzetta, μιλάει για Ουόλτερς και Γκριγκονις με ένα ακόμα δυάρι απο πίσω.
Μιλάει για Ονουακου και απομάκρυνση Γκουνταιτις, ενώ για βασικό τεσσάρι τον Ντερικ Γουίλιαμς. Και φτάνουμε σιγά σιγά στο ζουμί της υπόθεσης. Μιλάει για δανεικό τον Χουγκαζ, και ότι θα χρειαστεί ένας ακόμα Έλληνας πίσω απο το βασικό τεσσάρι. Ενώ μάλλον θα γίνει κίνηση και για Γιώργο Καλαϊτζάκη.Ο Έλληνας πίσω απο το βασικό τεσσάρι είναι ο Αγραβάνης; Τον φωτογραφίζει ή είναι η ιδέα μου;

Ουσιαστικά μιλάει για ρόστερ

Λι-Γουόλτερς
Γκριγκονις-μεταγραφή-Γιώργος Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Παναγιώτης Καλαιτζακης-Μαντζουκας
Ντερικ Γουίλιαμς-Αγραβάνης
Παπαγιαννης-Ονουακου

Πως σας φαίνεται; Πολύ σημαντική η κίνηση πίσω απο Γκριγκονις καθώς η ποιότητα του θα κρίνει το ποσό μακριά θα φτάσουμε.
Και εγώ κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι το ροστερ μας τελικά.
Με μόνη διαφορά τον Μποχωριδη αντί του Γιώργου Καλαιτζακη και ανοιχτή τη θέση του back up center ανάμεσα σε Gudaitis και Onuaku. Ο μεν πρώτος είναι κλασσικό πενταρι παιγμενο Euroleague, με post παιχνίδι και ιστορικό τραυματισμών, ο δε δεύτερος από κάποια βίντεο που έχω δει φαίνεται πιο αθλητικός, συμπαθητικό σουτ και ίσως με μεγαλύτερο ταβάνι εξέλιξης.
Όσον αφορά τον Σιγκλετον παίχτη αυτής της ποιότητας σίγουρα δεν τον προσπερνάς έτσι... Από θέμα skills κουμπωνει όμορφα σε εμάς αλλά δεν ξέρω με τι διάθεση θα έρθει. Σήκωσε τα πάντα 2 χρόνια οπότε εμπεριέχει λίγο ρισκο η επιλογή του...
Τον Αγραβανη θα τον έπαιρνα. Ρολιστας που θα μπει να δώσει λίγο ξύλο στην άμυνα και κανένα τριποντακι στην επίθεση. Ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν, είναι Έλληνας και με χαμηλό κασέ. Λιγότερο το ρισκο από το να πάρεις ένα στοίχημα αμερικανό...

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 7:28 pm

Πάντως αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Αγραβανη, για να τον τρολαρει, πρέπει να τον βάλει να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του για την μεταγραφή. :drunk:

Πότε πια οι Έλληνες επαγγελματίες παίκτες θα καταλάβουν ότι πρέπει να λειτουργούν επαγγελματικά και όχι οπαδικά;

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
djibriliant

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 7:44 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Ιούλ 12, 2022 7:28 pm
Πάντως αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Αγραβανη, για να τον τρολαρει, πρέπει να τον βάλει να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του για την μεταγραφή. :drunk:

Πότε πια οι Έλληνες επαγγελματίες παίκτες θα καταλάβουν ότι πρέπει να λειτουργούν επαγγελματικά και όχι οπαδικά;
Αν όντως παίζει ο Αγραβανης για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν λόγο να μην λειτουργουν οπαδικά οι Ελληνες επαγγελματίες παίκτες. Αν ένας ανθρωπος λέει και κάνει οσα ο Αγραβανης και μπορει μετα να κανει κωλοτουμπα ολα γίνονται...

thory

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 12, 2022 7:51 pm

Το gazzetta μιλάει για σφήνα της Βαλένθια για γκριγκονις

Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιούλ 12, 2022 7:53 pm

thory έγραψε:
Καλά, αν γίνει καμία στραβή, θα μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο!

Respect Yourself
corsaopc

junior
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 7:56 pm

Panos Phys έγραψε:
Τρί Ιούλ 12, 2022 7:53 pm
thory έγραψε:
Καλά, αν γίνει καμία στραβή, θα μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο!
Δε νομίζω. Η Βαλένθια είχε ενδιαφερθεί καιρό πρίν. Η ΤΣΣΚΑ λογικά θα της ζητήσει κάνα μύριο buy out. Δεν νομίζω να πληρώσει τόσα. Αν η ΤΣΣΚΑ ζητήσει από όλους τους ενδιαφερόμενους τα ίδια 300.000 τότε θα μπούν κιαλλοι στο κόλπο.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:08 pm

Εγώ το βλέπω περίπου ως:

Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis -2-3αρι ξένος(7ος)
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
3-4αρο-Μαντζουκας
Singlenton-Αγραβανης η Χουγκαζ?
Παπαγιαννης-Οnuaku η άλλος
(ο Gudaitis πιστεύω δένει καλύτερα με Singlenton.O Onuaku δεν έχει και πολλά διαφορετικά από Κρις)

Δεν νομιζω να υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις μεταξύ των 2 δωδεκαδων(Α1-Ευρωλιγκας) απλά στους κοντούς θα έλθει ένας σουτέρ για Ευρωλιγκα και θα παρκάρει μια ο Μποχωριδης ,μια ο Καλαϊτζάκης ....η μόνο ο πρώτος lol

Καββαδας και Αγραβάνης τα βρήκανε;

Επίσης δεν νομίζω να έχουμε μόνο 6 Έλληνες.Σιγουρα θα παίξει 7ος+Αβδαλας,Σάμο.

5αδα στους ψηλούς δεν πρόκειται να παιξει!!!!Σε τραυματισμό ενός εκ των βασικών θα παίζουμε χωρίς εναλλακτικο αξιοπρεπές 5αρι(4-5αρο);;;;;

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:08 pm

Καλά αν κλείσει αλλού τελικά ο Γκριγκονις και όχι στον Παναθηναϊκό θα μου θυμίσει τον Κωστάκη που είχε ακυρώσει όλα τα φροντιστήρια για να βγει με το Μαρακι και όταν της το πρότεινε του είπε όχι

Oι κανονισμοί του forum

Phys87

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:24 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/984310_belt ... gkrigkonis

Καλά αν γίνει τέτοιο κάζο τι να πω , η ξενερα θα χτυπήσει κόκκινο! Δεν ξέρω αν σώζεται μετά

austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:26 pm

δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει του Γκριγκόνις ρε παιδιά, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πληρώσετε όσο όσο προκειμένου να έρθει και να κόψετε από αλλού. δε ξέρουμε καν αν η Βαλένθια έχει συμφωνήσει με ΤΣΣΚΑ, ψυχραιμία.

(το ψυχραιμία δε πάει εδώ, εδώ ψύχραιμοι είμαστε, στο τουίτερ γίνεται χαμός όμως)

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:27 pm

Αν δεν έρθει τελικά ο Γκριγκόνις, εγώ παύω να ασχολούμαι, έχει και η κοροϊδία τα όρια της. Και να πω ότι δεν τα έλεγα...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:35 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Ιούλ 12, 2022 4:28 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 12, 2022 4:17 pm
ο σιγκλεντον το μπασκετ το ξερει,ειναι παιχτης υψηλου επιπεδου και οσο επαιζε σε εμας ξεχωριζε,η τελευταια του χρονια με την εφες ηταν πτωτικη ,γενικα εχω παρατηρησει οταν καταλαβει οτι δεν θα μεινει και του χρονου στην ομαδα που παιζει τα γραφει ολα κανονικα
και αυτο ειναι μειονεκτημα για τον χαρακτηρα του αλλα μπασκετικα ειναι πολυ καλος παιχτης
Δεν διαφωνω πως ηταν καλος παιχτης , αλλιως δεν θα ειχε κανει την καριερα που εκανε.
Αλλα... οταν καταλαβαινεις πως δεν θα μεινεις ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι πως η Εφες τον "αλλαξε" με τον Εμπαγιε που ειναι στην ιδια ηλικια και δεν εχει παιξει ποτε EL. Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του;
Να δεχθουμε πως ο παιχτης ειχε καταλαβει πως δεν θα μεινει, αλλα απο την αλλη η ομαδα του ειχε δειξει πως δεν τον ηθελε αλλο για καποιο λογο. Δεν μπορει να ισχυει μονο το ενα και οχι το αλλο. Ετσι δεν ειναι;
δεν λειτουργει ετσι ο σιγκλεντον,οταν αποφασισει οτι δεν θελει να μεινει τα γραφει κανονικα
το ιδιο εκανε και σε εμας που τον θελαμε το ιδιο εκανε και στην εφες που δεν τον ηθελε αλλο οπως γραφεις
η διαφορα ειναι οτι η εφες ειναι ομαδαρα και δεν εκατσε να ασχοληθει με τις ιδιοτροπιες του,τον χρησιμοποιησε λιγο και οσο επρεπε ενω σε εμας ειχε κομβικο ρολο οποτε φανηκε πιο πολυ το γραψιμο που μας εκανε

εγω παντως ακομα και ετσι θα τον επαιρνα με κανα 800-900 το χρονο ,με κατα προτιμηση 1+1 ωστε να φυγει η να τον διωξουμε αν κατι στραβωσει

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:41 pm

Καλά γενικά έχουμε γίνει .......εναλλακτικός προορισμός😂😂😂.

Μπορεί βέβαια να του γυρίσουνανάποδα τα μάτια του ΔΓ😂😂😂😂😂😂😂ποτέ δεν ξέρεις ποτε!!!!!

Ελπίζω να μην χαλάσει και του Γουολτερς.😂😂😂😂😂😂😂😂

Γενικά στα μέσα κοιν.δικτυωσης πρέπει να μην ενθουσιαζομαστε αμέσως.Τσιμπανε και οι ιστοσελίδες δίνοντας βαρυγδουπους τίτλους και μας τσιτωνουνε χωρίς να έχουν κλείσει ντυλ.Στο εξής αν δεν πέσουν υπογραφές δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι!!!!!

Πάω για σουβλάκι να μου φύγει το ξαφνικό του Γκριγκονις 😂😂😂😂😂😂😂

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Τρί Ιούλ 12, 2022 8:51 pm

Ελπίζω να μην έχουν πουθενά παραπεταμενο το συμβόλαιο του Λι

Oι κανονισμοί του forum