Είναι ενα "αναγκαίο κακό" το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να φέρεις γηγενή παίκτη κι ας μην είναι κάνας super star....Το βλέπουμε εδω και κάποια χρόνια αυτό!qspock έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 6:56 pmΕλληνας και καλος πλεον ειναι ειδος ανυπαρκτο... Δεν υπαρχουν απλα.
Νομιζω οτι του Κωστα, που μη ξεχναμε ειναι project και ρισκο, καθυστερει γιατι το οικονομικο του ειναι ανεβασμενο συγκριτικα με αυτα που δινει ο Ολυμπιακος.
Ποιος Ελληνας θα κανει τη διαφορα? Αν ειναι να παρει ο Γκουταιτις χρηματα κοντα σε αυτα του Αντετοκουμπο ειναι σαφως καλυτερη λυση. Ασε που θα δωσει μακραν το καλυτερο ποστ παιχνιδι που πλεον δεν υπαρχει πλην Φαλ. Δε ξερω αν τον θελει ο Μπαρτζω, ομως νομιζω ταιριαζει απολυτα. Ο Μπολομποι παιζει και στο 4 σαν πενταρι δε ξερω πως θα τα παει με τους ελαφρυς Βεζενκοφ και Πητερς...
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε μου ο Γκουνταιτις ειναι ενας μετριος παλιας κοπης ψηλος. Δεν κανει για Ολυμπιακο ειδικα αν υπαρχει ο Φαλ. Εδω υπηρχαν αμφιβολιες για την συνυπαρξη με τον Μιλουτινοφ . Αν θυμαμε ειχες γραψει εσυ πιο παλια πως δεν υπαρχει παιχνιδι με ποστ στον Ολυμπιακο, μπορει να κανω και λαθος.qspock έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 6:56 pmΕλληνας και καλος πλεον ειναι ειδος ανυπαρκτο... Δεν υπαρχουν απλα.
Νομιζω οτι του Κωστα, που μη ξεχναμε ειναι project και ρισκο, καθυστερει γιατι το οικονομικο του ειναι ανεβασμενο συγκριτικα με αυτα που δινει ο Ολυμπιακος.
Ποιος Ελληνας θα κανει τη διαφορα? Αν ειναι να παρει ο Γκουταιτις χρηματα κοντα σε αυτα του Αντετοκουμπο ειναι σαφως καλυτερη λυση. Ασε που θα δωσει μακραν το καλυτερο ποστ παιχνιδι που πλεον δεν υπαρχει πλην Φαλ. Δε ξερω αν τον θελει ο Μπαρτζω, ομως νομιζω ταιριαζει απολυτα. Ο Μπολομποι παιζει και στο 4 σαν πενταρι δε ξερω πως θα τα παει με τους ελαφρυς Βεζενκοφ και Πητερς...
Σχεδον πουθενα δεν υπαρχει πλεον. Μονο στα ματς απ χρησιμοποιειται το παιχνιδι με την πλατη . Αντε και με τον Φαλ για να πασαρει αδυναμη και να βγει κανα ελευθερο σουτ. Γενικα το παιχνιδι στο ποστ σε παιχνιδι 24 δευτερων εινει ξεπερασμενο. Ειναι πλεον σπεσιαλ παιχνιδι για κανα 5 λεπτο το παιχνιδι και αν.
Ο Μπολομποι παιζει και 4 αλλα 5 ειναι και καλυτερος απο τον Λιθουανο ειδικα σε αμυνα και ριμπαουντ.
Και επισης ο Γκουνταιτις θα παρει Χ2 μην σου πω Χ3 απ τον οποιο Αντεντοκουμπο.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτο ότι πήγε για τόσα λίγα στη Βιλερμπάν....είπαμε, δαγκώνουν και λίγο τα ελληνικά διαβατήρια γιατι ξέρουν τι γίνεται στην αγορά! 250-300κ θα ταν μια φυσιολογική προσφορά για πιο πάνω το θεωρώ υπερβολικά λεφτά για 3ο σέντερ!Προσωπικά θα τα δινα για να πάρω τον Τανούλη κι ας τον χρησιμοποιώ όπως είναι άγουρο (μπασκετικά) και άπειρο για πολύ λίγο και στην Ευρωλίγκα, δε θα καθόμουν να σκάσω κι όλας.....
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα ρε παιδια, δεστε λιγο και καμια μικρη εθνικη, μπασκετ παιζουν και εκει.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 12:35 amΑπίστευτο ότι πήγε για τόσα λίγα στη Βιλερμπάν....είπαμε, δαγκώνουν και λίγο τα ελληνικά διαβατήρια γιατι ξέρουν τι γίνεται στην αγορά! 250-300κ θα ταν μια φυσιολογική προσφορά για πιο πάνω το θεωρώ υπερβολικά λεφτά για 3ο σέντερ!Προσωπικά θα τα δινα για να πάρω τον Τανούλη κι ας τον χρησιμοποιώ όπως είναι άγουρο (μπασκετικά) και άπειρο για πολύ λίγο και στην Ευρωλίγκα, δε θα καθόμουν να σκάσω κι όλας.....
Ειναι παιχνιδια που ουτε εκει παιζει ρολο ο Τανουλης. Βλεπετε ενα Ολυμπιακος-Προμηθες με 50 διαφορα και βγαζετε συμπερασμα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!
1
1

- shaq7
- Reactions: 6639
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
οχι οτι τα δινουμε απο την τσεπη μας αλλα 350 φετος ενω περσι ερχοταν με 180 απο που και ως που?ισα ισα το περασμα του απο βιλερμπαν αποτυχημενο ηταν..Ας βαλει μπονους οτι αν εχει 15λ μ,ο ευρωλιγκα θα παρει και 400 ωστε να χει και κινητρο να βελτιωνεται,αλλα αν ειναι να παιζει 5λ τι 350 να δωσουμε,σχεδον τοσα πηρε ο χασαν την πρωτη χρονια.
Απογοητευση οτι χαλαει στο οικονομικο..Το κακο ειναι οτι τον εχουμε και εμεις αναγκη για να μην παμε με 7ξενους,τανουλης για ευρωλιγκα δεν υπαρχει οσο ταλεντο και να χει,αν αποκτηθουν μαζι με τον νετζηπογλου θα ειναι για να παιζουν α1 και μονο εκτος πια και τραυματιστει ολη η ομαδα φτου φτου. ειμαι σιγουρος παντως οτι στην ευρωλιγκα ο μπαρτζω πιο ευκολα θα βαλει σεντερ τον καναν παρα τον τανουλη
Απογοητευση οτι χαλαει στο οικονομικο..Το κακο ειναι οτι τον εχουμε και εμεις αναγκη για να μην παμε με 7ξενους,τανουλης για ευρωλιγκα δεν υπαρχει οσο ταλεντο και να χει,αν αποκτηθουν μαζι με τον νετζηπογλου θα ειναι για να παιζουν α1 και μονο εκτος πια και τραυματιστει ολη η ομαδα φτου φτου. ειμαι σιγουρος παντως οτι στην ευρωλιγκα ο μπαρτζω πιο ευκολα θα βαλει σεντερ τον καναν παρα τον τανουλη

1
1

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Του Γκριγκόνις η κατάσταση είναι περίεργη λόγω του συμβολαίου του, γι αυτό νομίζω δεν πολυασχολήθηκαν οι ομάδες γι αυτόν αλλά έκλεισαν τους καλούς διαθέσιμους. Αν κυνηγούσε ακόμα τον Γκριγκόνις ο Μπαρτζώκας ο Κανααν θα είχε κλείσει αλλούς, και στο τέλος να έχανε και τον Λιθουανό και να έτρεχε Αύγουστο μήνα να βρει βασικό ευρωλιγκάτο 2αρι. Επίσης αν ο Παναθηναικός χάσει τον Καλάθη θα τα δώσει όλα για Γκριγκόνις, θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε ένα συμβόλαιο πάνω απο 1Μ συν τα μπαι αουτ κλπ; Κάλιο 5 και στο χέρι δηλαδή
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε οχι για τα λεφτα που πηρε δεν ηταν αποτυχημενο.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 1:55 amοχι οτι τα δινουμε απο την τσεπη μας αλλα 350 φετος ενω περσι ερχοταν με 180 απο που και ως που?ισα ισα το περασμα του απο βιλερμπαν αποτυχημενο ηταν..Ας βαλει μπονους οτι αν εχει 15λ μ,ο ευρωλιγκα θα παρει και 400 ωστε να χει και κινητρο να βελτιωνεται,αλλα αν ειναι να παιζει 5λ τι 350 να δωσουμε,σχεδον τοσα πηρε ο χασαν την πρωτη χρονια.
Απογοητευση οτι χαλαει στο οικονομικο..Το κακο ειναι οτι τον εχουμε και εμεις αναγκη για να μην παμε με 7ξενους,τανουλης για ευρωλιγκα δεν υπαρχει οσο ταλεντο και να χει,αν αποκτηθουν μαζι με τον νετζηπογλου θα ειναι για να παιζουν α1 και μονο εκτος πια και τραυματιστει ολη η ομαδα φτου φτου. ειμαι σιγουρος παντως οτι στην ευρωλιγκα ο μπαρτζω πιο ευκολα θα βαλει σεντερ τον καναν παρα τον τανουλη![]()
Κατα τ αλλα για τα λεφτα που ζηταει κανεις, τα εχουμε ξαναπει. Οσα θελει μπορει να ζητησει. Αν δεν τα βρει πουθενα θα κατεβει, αμα του τα δωσουν θα ειναι μαγκας.
Ετσι ειναι οι διαπραγματευσεις. Ασε που παιζουν και οι ατζεντηδες. Αυτοι κανουν τις διαπραγματευσεις , οχι ο 24 χρονος.

Απο οτι ελεγε σημερα ο ΚΕ Διαμαντοπουλος δεν ειναι το θεμα ο ρολος, αλλα τα φραγκα. Σε περιπτωση που μεινει ο Βεζενκοφ μπορει να πεσει και στα μισα ο Ατζεντης, αμα φυγει μην ζητησει και διπλα

Το θεμα ειναι τι καψα εχει η ομαδα. Για την ωρα επειδη δεν εχει τρομερη καψα (γι αυτο και η κουβεντα για 7 ξενο

Παντως ξαναειπε πως το θεμα για 7ος ξενος παιζει χαλαρα αν χρειαστει.
Ειπε χαρακτηριστικα 12+1 απο Ελλαδα (φοβαμε για εσας πως θα ειναι ο υπερτιμημενος Νικολαιδης που δεν του εχω και μεγαλη υποληψη) και δυο μικροι (Ζορμπας και Αρφαρας ισως) και εκλεισε η 15αδα. Ελπιζω να δωσουν Οικονομοπουλο βασικα, που τον πιστευω για το ελληνικο μπασκετ, δανεικο να παει καπου να παρει παιχνιδια,
Οι 12 βεβαια ειναι
Σλουκας, Ουοκαπ, Λουντζης
Κααναν, Λαρεντζακης
Παπανικολαου, Μακσικ
Βεζενκοφ, Πιτερς
Φαλ, Μπολομποι
Και Αντεντοκουμπο ή ξενος.
Αν φυγει ο Βεζενκοφ λογικα και Αντεντο και ξενος.
Να προσθεσω πως στην U20 εχει 4 παιχτες ο Ολυμπιακος, εκει που ειναι και Νετζηπογλου και Τανουλης και Μαντζουκας και καποια αλλα παιδια που δεν πολυ ακουγονται.
Αλλα ολοι θελουν μεταγραφη αυτους που ανηκουν σε αλλες ομαδες. Για την ωρα παιζουν φιλικα, αλλα αυτοι που ξεχωριζουν ειναι Κολοβερος, Νετζηπογλου και Μαντζουκας. Καλος και ο Τανουλης, αλλα οχι στο επιπεδο των αλλων 3 που ξεχωριζουν. Θα τους δουμε και στα επισημα
Οι 4 του Ολυμπιακου ειναι Κολοβερος,Νικολαιδης, Τσαμης (2002) και Οικονομοπουλος 2003.
1
1

- berry
- Reactions: 1801
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
ελπιζω οτι ο Βεζε δεν θα μας κανει καμια στραβη
Παρολα ταυτα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι...
https://www.basketball-reference.com/pl ... ima01.html
Παρολα ταυτα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι...
https://www.basketball-reference.com/pl ... ima01.html
0
- berry
- Reactions: 1801
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
παρτε και εναν που παει πιο πολυ προς 3 βεβαια
https://www.basketball-reference.com/pl ... um=linker-
https://www.basketball-reference.com/pl ... um=linker-
0
- golitog7
- Reactions: 1846
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πιστεύετε ότι κάναμε καλά που διώξαμε τον Μάρτιν? Ξέρει κανείς πόσα έπαιρνε?
Εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος και φοβάμαι μην αρχίσουμε να νοσταλγούμε τα ωραία smooth τελειώματα του όταν δούμε τον Μπολόμποι να την πιάνει από το κοτσάνι. Σαφώς και ήταν λιγάκι τρύπα στην άμυνα και είχε σοβαρό θέμα ειδικά στα ριμπάουντ αλλά νομίζω ότι στα δύσκολα έβγαινε μπροστά. Να θυμήσω πόσο σημαντική ήταν η απουσία στου στη σειρά με τη Μονακό. Άσε που με τον Σλούκα βρίσκονταν με κλειστά μάτια.
Δεν ξέρω, θεωρώ ότι ίσως να μην πράξαμε και τόσο καλά, θα δείξει.
Εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος και φοβάμαι μην αρχίσουμε να νοσταλγούμε τα ωραία smooth τελειώματα του όταν δούμε τον Μπολόμποι να την πιάνει από το κοτσάνι. Σαφώς και ήταν λιγάκι τρύπα στην άμυνα και είχε σοβαρό θέμα ειδικά στα ριμπάουντ αλλά νομίζω ότι στα δύσκολα έβγαινε μπροστά. Να θυμήσω πόσο σημαντική ήταν η απουσία στου στη σειρά με τη Μονακό. Άσε που με τον Σλούκα βρίσκονταν με κλειστά μάτια.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα μου αρέσει πολύ ο Μάρτιν και τον πιστεύω. Αλλά αν σε αυτήν την φροντ λάιν είχαμε Μάρτιν αντι για Μπολομπόι θα κλαίγαμε νομίζω. Θα είχαμε ακόμα λιγότερο βάθος στο 4 και μικρότερο σκιλσετ από το μπακ απ του Φαλ. Ο Μπολομπόι αυτή τη στιγμή κάνει περισσότερα πράγματα καλά από τον Μάρτιν.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 12:44 pmΠιστεύετε ότι κάναμε καλά που διώξαμε τον Μάρτιν? Ξέρει κανείς πόσα έπαιρνε?
0
- shaq7
- Reactions: 6639
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο μαρτιν την πρωτη χρονια επαιρνε 350-400 τωρα στην δευτερη να ειχε αυξηση στα 400-500? Δεν νομιζω οτι εφυγε παντως λογω ικανοτητων αλλα επειδη ζητημα να επαιξε καλα σε 10ματς απο τα 60 ποσα δωσαμε..Βεβαια επαιξε καλα στο φ4 και στον τελικο με μονακο..τι να τον κανεις αν ειναι να εχει θεματα με τα γονατα συνεχεια?Ωραιος τυπος παντως,τον ευχαριστουμε.
Επισης διαφωνω οτι βρισκοταν καλα με τον σλουκα μιας και δεν μπορουσε να πατησει γερα να σηκωθει για καρφωμα(γενικα φετος ειχε πεσει τρελα σε αθλητικοτητα) ,τωρα με τον μπολομποι και τον κωστα αν ερθει θα γινει χαμος στην ρακετα με τις λομπες του σλουκα.
Επισης διαφωνω οτι βρισκοταν καλα με τον σλουκα μιας και δεν μπορουσε να πατησει γερα να σηκωθει για καρφωμα(γενικα φετος ειχε πεσει τρελα σε αθλητικοτητα) ,τωρα με τον μπολομποι και τον κωστα αν ερθει θα γινει χαμος στην ρακετα με τις λομπες του σλουκα.
0