Με τα λεφτά που ζητά ο Κώστας υπάρχουν παικταραδες
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Στο σπορ φμ ακουστικε ότι ο Κώστας θέλει περισσότερα απο1,3 μυρια για 3 χρόνια! Έχει χαθεί νομίζω η επαφή με την πραγματικότητα. Πάμε με 7 κι 8 ξένους εν ανάγκη. Κάπου και οι Έλληνες παίκτες πρέπει να μάθουν να πουλάνε τις ικανότητες τους(τις οποίες ...) κι όχι να εκβιαζουνε με το διαβατήριο.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε συνέντευξη του Μίτσιτς από την Σύρο:
Για το ενδεχόμενο να παίξει σε μια ελληνική ομάδα:
Φυσικά! Αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου, γιατί αγαπώ τα πάντα που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, την Αθήνα και τον ελληνικό λαό. Είμαστε ορθόδοξα αδέρφια και ελπίζω να γίνει. Θα με έκανε πολύ χαρούμενο.
https://www.eurohoops.net/el/interviews ... fes-video/
Πήγαινε στο ΝΒΑ παιχταρά μου και γύρνα πίσω όταν τελειώνει ο Σλούκας!
Για το ενδεχόμενο να παίξει σε μια ελληνική ομάδα:
Φυσικά! Αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου, γιατί αγαπώ τα πάντα που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, την Αθήνα και τον ελληνικό λαό. Είμαστε ορθόδοξα αδέρφια και ελπίζω να γίνει. Θα με έκανε πολύ χαρούμενο.
https://www.eurohoops.net/el/interviews ... fes-video/
Πήγαινε στο ΝΒΑ παιχταρά μου και γύρνα πίσω όταν τελειώνει ο Σλούκας!

0
- shaq7
- Reactions: 6668
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν φετος ζηταει 350κ που λενε αναλογικα μετα θελει 450 και 550? Καλα σιγα μην του δωσουμε και το ΣΕΦ..Αλλα εγω ξαναλεω αφου πιστευει οτι ειναι τοσο καλος και αξιζει τοσα να υπογραψει με 200χιλ που με μπονους θα φτανουν αυτα που λεει..αλλα σιγαDedalos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 1:15 pmΣτο σπορ φμ ακουστικε ότι ο Κώστας θέλει περισσότερα απο1,3 μυρια για 3 χρόνια! Έχει χαθεί νομίζω η επαφή με την πραγματικότητα. Πάμε με 7 κι 8 ξένους εν ανάγκη. Κάπου και οι Έλληνες παίκτες πρέπει να μάθουν να πουλάνε τις ικανότητες τους(τις οποίες ...) κι όχι να εκβιαζουνε με το διαβατήριο.

0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Αντετοκουμπο αρχιζει και κουράζει. Τόσα λεφτά έχει πλέον η οικογένεια του. Δεν θέλει να παίξει και μπάσκετ? Ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζω έχουν αναδείξει πάρα πολλούς ψηλούς. Και έτσι όπως είναι το σχήμα του Ολυμπιακού μπορεί να βρει χρόνο και εφόσον δουλέψει να κερδίσει με την αξία του περισσότερο χρόνο αλλά και χρήματα. Τόσες αναπροσαρμογές συμβολαίου έχει κάνει η ομάδα αε παίκτες που ανέβασαν τις μετοχές τους στην διάρκεια της σεζόν.
Μάλλον ο Κώστας δεν αγαπάει τόσο το άθλημα...
Μάλλον ο Κώστας δεν αγαπάει τόσο το άθλημα...
1
1

-
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ισχύει αυτό τότε...μακριά και αγαπημένοι .Dedalos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 1:15 pmΣτο σπορ φμ ακουστικε ότι ο Κώστας θέλει περισσότερα απο1,3 μυρια για 3 χρόνια! Έχει χαθεί νομίζω η επαφή με την πραγματικότητα. Πάμε με 7 κι 8 ξένους εν ανάγκη. Κάπου και οι Έλληνες παίκτες πρέπει να μάθουν να πουλάνε τις ικανότητες τους(τις οποίες ...) κι όχι να εκβιαζουνε με το διαβατήριο.
Χίλιες φορές να πάμε για κανένα λαυράκι στο "3" ως έβδομο ξένο και να κλείσουμε τους ψηλούς με οποιονδήποτε Έλληνα που θα βοηθάει στην Basket League .
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ίδια γνώμη που χα για Τάϊλερ όταν πέρναγαν οι μέρες κι αυτός δεν υπέγραφε γιατι κοίταζε αλλού, την ίδια αρχίζω και σχηματίζω και για Αντετοκούνμπο!
Αν ισχύει ότι ο παίκτης ξαφνικά θέλει τριπλάσια και τετραπλάσια λεφτά επειδή έχει καταλάβει ότι "πουλάει" το ελληνικό διαβατήριο, τον παρατάς και δε ξανασχολείσαι και ποτε μαζί του ξανά....Ας παίζει ως 2ος σε Άλμπα με τα λεφτά που θα του δινε ο Ολυμπιακός για να τερματίζει προτελευταίος!
Άλλο επιδιώκω καμιά 50αρια χιλιάρικα παραπάνω ως ρολίστας κι άλλο ζητάω σχεδόν τα διπλά γιατι εκμεταλεύομαι και τους κανονισμούς με τα ρόστερ.....7 ξένους κι ας μη παίζει ο 7ος Α1, τι είχαμε τι χάσαμε;
Αν ισχύει ότι ο παίκτης ξαφνικά θέλει τριπλάσια και τετραπλάσια λεφτά επειδή έχει καταλάβει ότι "πουλάει" το ελληνικό διαβατήριο, τον παρατάς και δε ξανασχολείσαι και ποτε μαζί του ξανά....Ας παίζει ως 2ος σε Άλμπα με τα λεφτά που θα του δινε ο Ολυμπιακός για να τερματίζει προτελευταίος!
Άλλο επιδιώκω καμιά 50αρια χιλιάρικα παραπάνω ως ρολίστας κι άλλο ζητάω σχεδόν τα διπλά γιατι εκμεταλεύομαι και τους κανονισμούς με τα ρόστερ.....7 ξένους κι ας μη παίζει ο 7ος Α1, τι είχαμε τι χάσαμε;
0
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω θα προτιμούσα να πάρω νεολαία ελληνική ή να προβιβάσω δικά μου παιδιά αν δεν έβρισκα κάτι απ έξω....7 ξένοι πάει κι έρχεται, αλλά 8 νομίζω είναι πάρα πολλοί!Είναι βλέπεις και το θέμα που λέμε εδω και κάποια χρόνια, ότι όλο και λιγοστεύουν οι ποιοτικοί Έλληνες παίκτες (οχι όμως και να τους πληρώνουμε διπλάσια μερικούς επειδή θέλουμε Έλληνες, ας παίζουν σε ομάδες με χαμηλότερη προοπτική αφού το θέλουν).
0
Διαβάζω για τα smooth τελειώματα του Μάρτιν και βλέπω ότι έχει μέσο όρο 5 πόντους όσους και ο μπολομποι στα ίδια λεπτά συμμετοχής. Η διαφορά τους είναι ότι ο Μάρτιν έτρωγε και 20 πίσω ενώ ο μπολομποι δεν τους τρώει. Επίσης τα 2-3 καλάθια που έβαζε ο Μάρτιν ο μπολομποι θα τα βάζει μόνο με καρφωματα από αλει ουπ πάσες του Σλούκα κάτι που δεν είχε ο Μάρτιν το παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Σε κανέναν δεν θα λείψει ο Μάρτιν ήταν ανεπαρκής και αρνητικός αν βάλεις στο ζυγι τα ελάχιστα καλάθια που έβαζε μπροστά και τα πολλά που τρώγαμε πίσω συν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ εξαιτίας του .
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και καλύτερα κολλάει ο Μπολομπόι και περισσότερα πράγματα κάνει, ξεκάθαρη αναβάθμιση και το λέω εγώ που μου αρέσει πολύ ο Χασάν.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 12:44 pmΠιστεύετε ότι κάναμε καλά που διώξαμε τον Μάρτιν? Ξέρει κανείς πόσα έπαιρνε?
Εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος και φοβάμαι μην αρχίσουμε να νοσταλγούμε τα ωραία smooth τελειώματα του όταν δούμε τον Μπολόμποι να την πιάνει από το κοτσάνι. Σαφώς και ήταν λιγάκι τρύπα στην άμυνα και είχε σοβαρό θέμα ειδικά στα ριμπάουντ αλλά νομίζω ότι στα δύσκολα έβγαινε μπροστά. Να θυμήσω πόσο σημαντική ήταν η απουσία στου στη σειρά με τη Μονακό. Άσε που με τον Σλούκα βρίσκονταν με κλειστά μάτια.
Δεν ξέρω, θεωρώ ότι ίσως να μην πράξαμε και τόσο καλά, θα δείξει.
0
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι 5 πόντοι του Χασάν δεν θα λείψουν, θα τους πάρει απ τον Μπολομπόϊ και 4 να πάρει, θα γίνει απόσβεση απ την άμυνα του οπότε μόνο να κερδίσει έχει νομίζω ο Ολυμπιακός!Ο Χασάν θα ήταν χρήσιμος ξανά μόνο αν δεν ήταν διαθέσιμος ο Ζοέλ κι έπρεπε να κοιτάς ψηλούς με στυλ Ταρτζέφσκι και σια....Ο Μάρτιν παραμένει όμως ενας χρήσιμος 2ος ψηλός για επίπεδο ευρωλίγκας, αλλά οχι για ομάδα που στοχεύει σε top θέσεις.corsaopc έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 3:15 pmΔιαβάζω για τα smooth τελειώματα του Μάρτιν και βλέπω ότι έχει μέσο όρο 5 πόντους όσους και ο μπολομποι στα ίδια λεπτά συμμετοχής. Η διαφορά τους είναι ότι ο Μάρτιν έτρωγε και 20 πίσω ενώ ο μπολομποι δεν τους τρώει. Επίσης τα 2-3 καλάθια που έβαζε ο Μάρτιν ο μπολομποι θα τα βάζει μόνο με καρφωματα από αλει ουπ πάσες του Σλούκα κάτι που δεν είχε ο Μάρτιν το παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Σε κανέναν δεν θα λείψει ο Μάρτιν ήταν ανεπαρκής και αρνητικός αν βάλεις στο ζυγι τα ελάχιστα καλάθια που έβαζε μπροστά και τα πολλά που τρώγαμε πίσω συν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ εξαιτίας του .
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Κώστα πιστεύω ότι πέρυσι διάλεξε τη Βιλερμπάν για την προοπτική που του έδινε να επιστρέψει ξανά στο nba, θεωρούσε ότι θα έκανε μια καλή χρονιά στην Ευρώπη και το πρόγραμμα τγς Βιλερμπάν τον ευνοούσε.
Κατάλαβε προφανώς ότι η Ευρωλίγκα δεν είναι τόσο εύκολη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο nba τουλάχιστον σύντομα και πλέον προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.
Θελω να πιστεύω ότι θα καταλάβει ότι αν θέλει στην Ευρώπη να πάρει καλά συμβόλαια πρέπει να διαλέξει την ομάδα του που του προσφέρει την καλύτερη προοπτική εξέλιξης και αυτή κατά πάσα πιθανότητα είναι ο Ολυμπιακός.
Κατάλαβε προφανώς ότι η Ευρωλίγκα δεν είναι τόσο εύκολη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο nba τουλάχιστον σύντομα και πλέον προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.
Θελω να πιστεύω ότι θα καταλάβει ότι αν θέλει στην Ευρώπη να πάρει καλά συμβόλαια πρέπει να διαλέξει την ομάδα του που του προσφέρει την καλύτερη προοπτική εξέλιξης και αυτή κατά πάσα πιθανότητα είναι ο Ολυμπιακός.
1
1

- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Βέβαια, μόνο που και ο Ολυμπιακός έχει ενα κόφτη στο μπάτζετ....Γνωρίζουν και την αξία του παίκτη, πληρώνουν και κάτι παραπάνω συνήθως οι αφοί για τέτοιες περιπτώσεις αλλά άλλο "κάτι" παραπάνω κι άλλο πολύ παραπάνω....Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 13, 2022 3:32 pmΓια τον Κώστα πιστεύω ότι πέρυσι διάλεξε τη Βιλερμπάν για την προοπτική που του έδινε να επιστρέψει ξανά στο nba, θεωρούσε ότι θα έκανε μια καλή χρονιά στην Ευρώπη και το πρόγραμμα τγς Βιλερμπάν τον ευνοούσε.
0
- kojito
- Reactions: 2702
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κώστας πάντως δεν είναι από τους παίκτες που έχει τις ικανότητες αλλά του λείπει η εμπειρία μόνο για το βήμα παραπάνω. Έχει ξεκινήσει αργά το μπάσκετ, δεν έχει περάσει και πολλές χρονιές σε περιβάλλοντα που μπορεί να τον βοηθήσουν στην ατομική εξέλιξη του. Για μένα έχει ελλείψεις ακόμα και σε κάποια βασικά (ειδικά σε θέματα τακτικής), που θα τις βελτιώσει μόνο αν πάει σε μια ομάδα με καλό προπονητικό επιτελείο και συμπαίκτες που θα τον βοηθήσουν. Όπως κάλλιστα είναι ο Ολυμπιακός. Πρέπει να το συνειδητοποιήσει και ο ίδιος αυτό και να έχει υπομονή 1-2 χρόνια. Αλλιώς αν θέλει να παίζει απλά για να παίζει, ας πάει οπουδήποτε αλλού.
3
3