2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 13, 2022 9:36 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 9:34 pm
Στο hoopfellas γράφεται ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει Παπαπετρου στη Φενερ, θα πάρει Χενρι και 400Κ, και μετά θα δώσει στη Ρεάλ Χενρι και θα πάρει Χεζονια. Ότι δηλαδή αυτή είναι η βόμβα σε μια τριπλή ανταλλαγή!
link;

εξωπραγματικό σενάριο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος austerity_blues την Τετ Ιούλ 13, 2022 9:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 13, 2022 9:37 pm

austerity_blues έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Στο hoopfellas γράφεται ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει Παπαπετρου στη Φενερ, θα πάρει Χενρι και 400Κ, και μετά θα δώσει στη Ρεάλ Χενρι και θα πάρει Χεζονια. Ότι δηλαδή αυτή είναι η βόμβα σε μια τριπλή ανταλλαγή!
link;
Είναι το hoopfellas το σάιτ και γράφεται απο κάτω στα σχόλια.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιούλ 13, 2022 9:38 pm

Phys87 έγραψε:
Γράφεται από τον hoopfellas; Ή από κανέναν αβγολέμονο από αυτούς που σχολιάζουν από κάτω;

Καλά Χεζόνια πολύ καλύτερος του Παπαπέτρου αλλά ψιλοκουλό μου φαίνεται για μια σειρά από λόγους. Το μόνο λογικό είναι η Ρεάλ να θέλει Χένρι που έχει ισπανικό διαβατήριο.

3
3 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Phys87

nba
Reactions: 824

Τετ Ιούλ 13, 2022 9:40 pm

yorgos έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Γράφεται από τον hoopfellas; Ή από κανέναν αβγολέμονο από αυτούς που σχολιάζουν από κάτω;

Καλά Χεζόνια πολύ καλύτερος του Παπαπέτρου αλλά ψιλοκουλό μου φαίνεται για μια σειρά από λόγους. Το μόνο λογικό είναι η Ρεάλ να θέλει Χένρι που έχει ισπανικό διαβατήριο.
Εκεί γράφει η Madrid η οποία ειχε μιλήσει για βόμβα κάνα μήνα πριν και τώρα το ξεκίνησαν και οι δικοί μας στο sdna.Η Madrid που ο ίδιος ο hoopfellas την λέει έγκυρη.

Το σχόλιο σήμερα το έγραψε άλλος φίλος, αλλά στέκει με βάση όσα έχουν γραφτεί εκεί το Τελευταίο δίμηνο

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 13, 2022 9:57 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 3:05 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 12:59 pm

Δεν καταλαβα πως σου ηρθε να το γραψεις και τι εχει γινει αλλα τωρα πηρα πρεφα οτι δεν θα ξαναγραψει ο μπασκετ72 στο φορουμ,κριμα.
Από φθινόπωρο πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι ανάμεσά μας θα ναι, inshallah. Εμένα μου λείπει αλλά μου άφησε ένα ενα υποννοούμενο ότι θα κάνει comeback. Τώρα μου έμεινε μόνο ο τουλούμπας να τσκαώνομαι για τον Αργύρη κι έχει και 4 φάουλ, προσέχω για να έχω.
Κι εγω 4 εχω George!!...Οι συνομιλητες σου ειναι υπ ατμον!!😜

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

austerity_blues έγραψε:
Phys87 έγραψε:
link;

εξωπραγματικό σενάριο.
Στην περίπτωση που είναι αληθές, περισσότερο σου δημιουργεί πρόβλημα πάρα σου λυνει. Μετά θα έχεις πολύ μεγαλο πρόβλημα με τους Έλληνες.

1
1 Εικόνα
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Ιούλ 13, 2022 9:58 pm

manj13 έγραψε:
yorgos έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 3:05 pm

Από φθινόπωρο πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι ανάμεσά μας θα ναι, inshallah. Εμένα μου λείπει αλλά μου άφησε ένα ενα υποννοούμενο ότι θα κάνει comeback. Τώρα μου έμεινε μόνο ο τουλούμπας να τσκαώνομαι για τον Αργύρη κι έχει και 4 φάουλ, προσέχω για να έχω.
Κι εγω 4 εχω George!!...Οι συνομιλητες σου ειναι υπ ατμον!!😜
Νομίζω επιβάλλεται μια tabula rasa πριν ξεκινήσει η σαιζόν :imnewhere:
(ούτε ο τουλούμπας δε θα μου κάνει dislike σε αυτό το σχόλιο)

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:01 pm

Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός.Θα χάσουμε Έλληνα αρχηγό και θα ψάχνουμε παίχτη Έλληνα σε ποια θέση αναπληρωματικου για την δωδεκαδα;;;για να κάνουμε το χατίρι της Ρεάλ;;;;;;;🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.No way!!!!!και που θα βρούμε ψηλούς Έλληνες στην παρούσα φάση;;;;Αν είχαμε Μιτογλου ήδη θα έλεγα ότι οκ γίνεται.Δεν μπορεί να σου χαλανε όλο τον σχεδιασμό εκτός αν τσεπωσεις μύριο!!!!!αλλά εδώ έχουμε θέμα απουσίας Ελλήνων παιχτών!!!!!!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:03 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 9:40 pm
yorgos έγραψε:

Εκεί γράφει η Madrid η οποία ειχε μιλήσει για βόμβα κάνα μήνα πριν και τώρα το ξεκίνησαν και οι δικοί μας στο sdna.Η Madrid που ο ίδιος ο hoopfellas την λέει έγκυρη.

Το σχόλιο σήμερα το έγραψε άλλος φίλος, αλλά στέκει με βάση όσα έχουν γραφτεί εκεί το Τελευταίο δίμηνο
Άλλο το εχει βαση κι αλλο ειναι έγκυρο. Μην δίνεις σημασία σε σχολιαστές που γράφουν ανώνυμα με συνέπεια να μπορεί ο καθένας να λεει το μακρύ του και το κοντό του χωρις συνέπειες.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:08 pm

austerity_blues έγραψε:
Phys87 έγραψε:
link;

εξωπραγματικό σενάριο.
καλα σεναριο απτην αποψη οτι ο χεζονια ειναι καλυτερος αλλα πιο βασικο οτι ο ιωννης δεν πολυγουσταρει να ειναι στην ομαδα

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:10 pm

Panos Phys έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

link;

εξωπραγματικό σενάριο.
Στην περίπτωση που είναι αληθές, περισσότερο σου δημιουργεί πρόβλημα πάρα σου λυνει. Μετά θα έχεις πολύ μεγαλο πρόβλημα με τους Έλληνες.
ισχύει αυτό για τους Έλληνες αλλά αν ισχύει αυτό που γράφτηκε, ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει Παπαπέτρου και θα πάρει Χεζόνια και 400k θα μιλάμε για το deal του αιώνα, μη σου πω ότι εγώ θα έδινα και κάνα πιτσιρικά δώρο για να μην έχω τύψεις ότι τους κλέβω :D

γενικά ακραίο σενάριο από πολλές απόψεις.

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:11 pm

Τι έγινε ρε παιδιά; Γίναμε επιτέλους ΝΒΑ ;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:13 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 10:01 pm
Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός.Θα χάσουμε Έλληνα αρχηγό και θα ψάχνουμε παίχτη Έλληνα σε ποια θέση αναπληρωματικου για την δωδεκαδα;;;για να κάνουμε το χατίρι της Ρεάλ;;;;;;;🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.No way!!!!!και που θα βρούμε ψηλούς Έλληνες στην παρούσα φάση;;;;Αν είχαμε Μιτογλου ήδη θα έλεγα ότι οκ γίνεται.Δεν μπορεί να σου χαλανε όλο τον σχεδιασμό εκτός αν τσεπωσεις μύριο!!!!!αλλά εδώ έχουμε θέμα απουσίας Ελλήνων παιχτών!!!!!!
Τώρα συζηταμε για τη χάρη της συζήτησης αλλά αν ο Παπαπέτρου πει ότι θέλει να φύγει, δεν μπορείς να τον κρατήσεις.

Τώρα να θέλει να γυρίσει ο Χεζόνια, αφήνοντας τη Ρεάλ όπου θα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο, χλωμότατο το βλέπω. Εντάξει η Ρεάλ θέλει το Χένρι και φαντάζομαι η λογική του σεναρίου είναι ότι τα δικαιώματα του Χένρι στην Ισπανία τα έχει ο Κε-χαιρέτας ο οποίος θα ζητάει το Escorial για να τον αφήσει, οπότε ψάχνουν ενδιάμεση ομάδα να κάνει το λαγό;

Πάντως ο Πέδουλας έχει ξανακάνει τράμπα. Αλλά πάλι για ευρωπαϊκά δεδομένα ακούγεται εξωφρενικό.

Στην -ψιλοαπίθανη- περίπτωση που ισχύσει, ο Παναθηναϊκός ως Έλληνες θα έχει πιτσιρίκια, αλλά θα έχει και δυο ξένους αστέρες σε καλή ηλικία, πιθανόν και τρεις αφού θα υπάρχει χρήμα για το 4. Αλλά θα πρέπει να μπουν στην ομάδα κάπως απότομα οι Ματζούκας και Καλαϊτζάκης τουλάχιστον. Ιντριγαδόρικο, αλλά χλωμό.

Και μόνο να συζητιέται, έχουμε τον πιο κουλ GM βελζεβούλ της Ευρωλίγκας :banana:

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:19 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιούλ 13, 2022 10:13 pm

Και μόνο να συζητιέται, έχουμε τον πιο κουλ GM βελζεβούλ της Ευρωλίγκας :banana:
:roulette:

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Ιούλ 13, 2022 10:27 pm

Lapro13 έγραψε:
Καλοριζικος ο Γκριγκονις, κινηθηκε η διοικηση ατραπιαια!

Για 4αρι θα μου αρεσε ο Τομπικνς της Ρεαλ, ελευθερος δεν ειναι; Δεν βαρεθηκαν αυτος και ο Ταιλορ να παιζουν πενταλεπτα;;; Παντως ο Σαντ Ροος δεν περιμενα να φυγει με Ραντονιτς, αλλα αυτος ξερει καλυτερα!

Οντως ο Γουολτερς δεν γεμιζει το ματι, αλλα ακομα θυμαμαι πως τον ζηλευα στο μεταξυ μας παιχνιδι περσυ. Σαφης αναβαθμιση απο τα τελευταια 2 χρονια, επιτελους εχουμε 2 καθαρους ασσους!

Περα απ το βασικο 4αρι, χρειαζεται βαρβαρο 5αρι να ματσαρει με τον Φαλ. Για την περιφερεια θελει αμερικανακι κομπο με σουτ ξεκαθαρα. Εδω εμπιστευομαι τον Πεδουλακη που εχει καλο ματι.
Παντως ενα μπαμ θα σκασει, κλασσικο του ΔΓ να σπρωξει τα διαρκειας.

Με Μητογλου τι παιζει; Εμεινε Αρμανι;
O Thompkins έχει υπογράψει στη Ζενίτ αν θυμάμαι καλά, πρόσφατα κιόλας.

Για Μητογλου δεν υπάρχει νέο, περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για τη διάρκεια της τιμωριας. Θεωρητικά είναι ακόμα στην Αρμανι, αλλά δε νομίζω να τον πληρώνουν για να κάθεται οι Ιταλοί. Εμείς μπορεί.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”