Τον είδα απέναντι στον ΠΡομηθέ,α ήταν από τα καλύτερά του ματς φέτος, οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω χωρίς μεγαλύτερο δείγμα. Αλλά γενικά ναι, 2ρι είναι, πολύ γλυκό σουτ, όχι μπουκαδόρος, δεν κάνει πολλές τρέλες, κάτι σαν το Ντένμον. Αργύρη το πας πολύ καλά (και) φέτος.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos Phys την Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Respect Yourself
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλορίζικος ο παιχταράς. Ανέλπιστα καλή κίνηση από όπου και αν το πιάσεις.
Το eurohoops λέει για 850+900. Συν τα 350 για μπαι άουτ βέβαια.
Λένε ότι και ο Άντριους έκλεισε. Ούτε τον ξέρω ούτε τον έχω δει παρά μόνο σε βιντεάκια. Καλός φαίνεται, καλά νούμερα βλέπω αλλά 29 και ρούκι σε αυτό το επίπεδο. Σωματικά δείχνει δυνατός οπότε πιθανολογώ ότι θα είναι καλύτερος αμυντικά του Μέικον. Αλλά και ακριβότερο τον κόβω και μεγαλύτερος ηλικιακά είναι και δεν ξέρω πόσα παραπάνω θα δώσει επιθετικά. Καλώς να έρθει βέβαια δείχνει ενδιαφέρουσα επιλογή. Ειδικά ως 2ος.
Ουόλτερς-Λη
Γκριγκόνις-Άντριους
Π. Καλαιτζάκης
Παπαπέτρου-Μαντζούκας
Καλοστημένη, ορθολογική και σαφώς καλύτερη περιφέρεια σε σχέση με πέρυσι. Αλλά δεν τη λες και τρομακτική ή φαβορί για 8άδα...
Λένε ότι και ο Άντριους έκλεισε. Ούτε τον ξέρω ούτε τον έχω δει παρά μόνο σε βιντεάκια. Καλός φαίνεται, καλά νούμερα βλέπω αλλά 29 και ρούκι σε αυτό το επίπεδο. Σωματικά δείχνει δυνατός οπότε πιθανολογώ ότι θα είναι καλύτερος αμυντικά του Μέικον. Αλλά και ακριβότερο τον κόβω και μεγαλύτερος ηλικιακά είναι και δεν ξέρω πόσα παραπάνω θα δώσει επιθετικά. Καλώς να έρθει βέβαια δείχνει ενδιαφέρουσα επιλογή. Ειδικά ως 2ος.
Ουόλτερς-Λη
Γκριγκόνις-Άντριους
Π. Καλαιτζάκης
Παπαπέτρου-Μαντζούκας
Καλοστημένη, ορθολογική και σαφώς καλύτερη περιφέρεια σε σχέση με πέρυσι. Αλλά δεν τη λες και τρομακτική ή φαβορί για 8άδα...
2
2

0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως ο φετινός στόχος είναι να φτιάξουμε ομάδα και να δούμε μπάσκετ (πέρυσι παίζαμε κάποιο άλλο άθλημα). Ούτως ή άλλως, η οκτάδα είναι ενας δύσκολος στόχος (φαβορί οι 2 ισπανικές, οι 2 τουρκικές, οι 2 ιταλικές και οι περσινές, πιο δεμένες ομάδες οκτάδας).A.CAB II έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:34 pmΚαλορίζικος ο παιχταράς. Ανέλπιστα καλή κίνηση από όπου και αν το πιάσεις.
Ουόλτερς-Λη
Γκριγκόνις-Άντριους
Π. Καλαιτζάκης
Παπαπέτρου-Μαντζούκας
0
Respect Yourself
επειδή τυχαίνει να είμαι ο δημιουργός του συγκεκριμένου τουίτPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 5:52 pmΠροσωπικά το βρίσκω κακόγουστο, και δεν γίνεται να σατιρίζεις τη ζωή των εγχρώμων ανθρώπων, όταν πέρασαν τόσα χρόνια σκλαβιάς με αυτό τον τρόπο. Αυτά έπρεπε αυτόματα να διαγράφονται απο το σύστημα. Οι τρολ Ολυμπιακοί πειράχτηκαν που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με τον μανδύα του χαβαλέ, σατιρίζουν τους έγχρωμους με τέτοιον τρόπο. Τραγικό απο όπου και αν το πιάσεις.

η πρόθεση μου ήταν και είναι αποκλειστικά το να κάνω αθώο χαβαλέ χωρίς σκοπό να προσβάλω κανέναν.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σχόλια όπως "κακόγουστο", "χουλιγκανίστικη ανοησία" κτλ τα δέχομαι και τα σέβομαι.

αυτό που ΔΕΝ δέχομαι είναι το εμότζι γέλιου δίπλα από τη λέξη "Σερμαντίνι" του Χίψτερ. ο Σερμαντίνι είναι ο προσωπικός μου Θεός και ακόμα βλέπω εφιάλτες με εμένα να μπαίνω στο σάιτ της ΚΑΕ για να πάρω κούπα καφέ με το πρόσωπο του και να έχει εξαντληθεί (τρου στόρι)

Χίψτερ σε έχω στη μπούκα

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, σύγκριση με πέρυσι δεν παίζει σε κανένα επίπεδο, τρώγαμε από τα σκουπίδια και φέτος είμαστε σε οικονομικό γκουρμεδάκι.
Τώρα για τη δυναμική ναι, συμφωνώ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 6 ομάδες που είναι καλύτερα στημένες, δεμένες και δομημένες από μας, που δεν τις φτάνουμε, ειδικά ως νέα ομάδα. Είναι οι Ρεάλ, Εφές, Μπάρτσα, Μιλάνο, Φενέρ και μάλλον και ο Ολυμπιακός, που δεν έχει ανάλογο μπάτζετ αλλά είναι έτοιμος κι έχει κάνει αναβάθμιση στις ατέλειές του (σημαντικές για μένα).
Μετά έχουμε ομάδες με τις οποίες μπορούμε να το παλέψουμε, αλλά μάλλον ξεκινάμε από πίσω: Μονακό, Μπολόνια και ΠΑρτιζάν, με τις δύο τελευταίες να είναι ερωτηματικό γιατί έχουμε καιρό να τις δούμε στην Ευρωλίγκα.
Υάρχει η Μακάμπι που έχει πάρει μεγάλα ονόματα, αλλά είναι... η Μακάμπι. Κάθε σπόνσορας έκανε κι από μια μεταγραφή και γέμισαν με Αμερικανούς ικανότατους αλλά μένει να δούμε αν θα δέσουν ως ομάδα. Λογικά πάντως κι αυτοί μπροστά μας είναι, μη λέμε κι ό,τι θέμε.
Και μετά έχουμε ομάδες που ευελπιστούμε ότι θα τις έχουμε από κάτω. Είτε επειδή δεν έχουν δείξει τίποτε το φοβερό μέχρι τώρα στο παζάρι (Βαλένθια, Μπασκόνια, Μπάγερν), είτε επειδή είναι μικρότερα μεγέθη (Άλμπα, Ερυθρός) ή επειδή ΟΚ έκαναν και θα κάνουν κινήσεις αλλά τέλος πάντων δεν τρομάζουν γιατί είναι φτωχότερες. (Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις).
Χωρίς να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αυτή τη στιγμή η δυναμική της ομάδας φαίνεται να είναι στο 10-12. Που είναι και συνεπές με την προσπάθεια να είμαστε ανταγωνιστικοί, δηλαδή να είμαστε στις ομάδες που κυνηγούν την όγδοη θέση. Δε νομίζω ότι θα είμαστε στα φαβορί για κάτι τέτοιο, αλλά ευελπιστώ ότι θα το παλεύουμε για μεγάλο κομμάτι της σαιζόν, με ολίγο από ΟΑΚΑ και τύχη (δε θα έχουμε βάθος άλλων, οπότε ένας γερός τραυματισμός μας καταδικάζει αμέσως).
4
4

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Εκλεισε και ο Αντριους. Πολύ καλή κίνηση για αντί Μεικον. Φέτος τον παρακολούθησα πολύ και είναι έτοιμος αν και 29χρονος πια να κάνει το παραπάνω βήμα.
Πολύ καλός σουτερ και από μακρινή και από μέση απόσταση, ικανός και να μπει προς τα μέσα αλλά δεν το επιλεγεί συχνά και αν και κοντός 1,88 έχει δυνατό κορμό που τον βοηθά αμυντικά και δεν τον καθιστά τρύπα όπως ήταν ο Μεικον.
Το σημαντικότερο του προσόν κατ' εμέ είναι ότι μπορεί να γίνει παίκτης οικονομίας. Δεν παίζει για την πάρτη του, δεν διαταρασσει τη ροή της ομάδας, βλεπει γήπεδο, δημιουργεί για τους άλλους, θα σταθεί τίμια αμυντικά και γενικά δεν θα κλέψει σε προσπάθεια ποτέ. Προφανώς βέβαια έχει και θέματα με κυριότερα το shot selection του και την αστάθεια του.
Το κυβερνητικό μέσο αναφέρει πως θα πάμε με 7 ξένους και ο Αντριους θα είναι ο 7ος ξένος. Άρα μέχρι στιγμής το ροστερ πηγαίνει κάπως ετσι:
Γουολτερς-Λι
Γκριγκονις-Αντριους-Μποχω
Καλαιτζάκης
Παπαπετρου-Μαντζουκας
Γουίλιαμς(;)-Μεταγραφή
Παπαγιαννης-Μεταγραφη-Καββαδας
Καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής. Το μπακ κορτ έκλεισε αξιοπρεπώς και περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθούμε στους ψηλούς.
Πολύ καλός σουτερ και από μακρινή και από μέση απόσταση, ικανός και να μπει προς τα μέσα αλλά δεν το επιλεγεί συχνά και αν και κοντός 1,88 έχει δυνατό κορμό που τον βοηθά αμυντικά και δεν τον καθιστά τρύπα όπως ήταν ο Μεικον.
Το σημαντικότερο του προσόν κατ' εμέ είναι ότι μπορεί να γίνει παίκτης οικονομίας. Δεν παίζει για την πάρτη του, δεν διαταρασσει τη ροή της ομάδας, βλεπει γήπεδο, δημιουργεί για τους άλλους, θα σταθεί τίμια αμυντικά και γενικά δεν θα κλέψει σε προσπάθεια ποτέ. Προφανώς βέβαια έχει και θέματα με κυριότερα το shot selection του και την αστάθεια του.
Το κυβερνητικό μέσο αναφέρει πως θα πάμε με 7 ξένους και ο Αντριους θα είναι ο 7ος ξένος. Άρα μέχρι στιγμής το ροστερ πηγαίνει κάπως ετσι:
Γουολτερς-Λι
Γκριγκονις-Αντριους-Μποχω
Καλαιτζάκης
Παπαπετρου-Μαντζουκας
Γουίλιαμς(;)-Μεταγραφή
Παπαγιαννης-Μεταγραφη-Καββαδας
Καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής. Το μπακ κορτ έκλεισε αξιοπρεπώς και περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθούμε στους ψηλούς.
3
3

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλορίζικος ο Γκριγκόνις, ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Ολοκληρώθηκε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα, μια κίνηση που είχαμε ανάγκη ως οργανισμός. Για τον Άντριους, επειδή τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι μπορεί να δώσει πολλά, αρκεί να προσαρμοστεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Πήραμε 2 παίκτες που σουτάρουν καλά από την περιφέρεια και στις βολές (έχω ένα κόλλημα με τις βολές, μη δίνετε σημασία), είναι πολύ σημαντικό. Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω αργότερα.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα τον θάψω τον παίχτη καθώς δεν τον εχω δει καθόλου, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο αντί του Αντριους.Με ξενέρωσε η μεταγραφή αυτή. Έστω κάτι πιο φρέσκο σαν προσπεκτ. Κάνα Σέρβο πιο μικρό ή κάνα Λιθουανό ταλέντο. Τέλος πάντων, Καλοριζικος και μακάρι να πιάσει.
Τώρα για τους εφτά ξένους που λένε , ας ελπίσουμε να έχουμε εφτά ξένους γιατί θέλουν βάθος στο ρόστερ και όχι γιατί θα φύγει ο Παπαπετρου. Τον Παπαπετρου τον προτιμώ και απο τον Χεζονια γιατί είναι Έλληνας. Και το κλείνω εδώ.
Τώρα για τους εφτά ξένους που λένε , ας ελπίσουμε να έχουμε εφτά ξένους γιατί θέλουν βάθος στο ρόστερ και όχι γιατί θα φύγει ο Παπαπετρου. Τον Παπαπετρου τον προτιμώ και απο τον Χεζονια γιατί είναι Έλληνας. Και το κλείνω εδώ.
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ohorei-apo
Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ώρες για Παπαπέτρου, φήμες ότι αποχωρεί από τους «πράσινους»
Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ώρες για Παπαπέτρου, φήμες ότι αποχωρεί από τους «πράσινους»
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιωργης θεος , δεν μπαινει θεμα. Αλλα σαν επιλογη φωτο ηταν πιο ντιβαιαν ακομα. Νομιζα πως ειναι το προσωπο καποιου που απλα του εμοιαζε ρε. Δεν το αναλυσα τοσο πολυ.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:47 pmεπειδή τυχαίνει να είμαι ο δημιουργός του συγκεκριμένου τουίτPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 5:52 pm
Προσωπικά το βρίσκω κακόγουστο, και δεν γίνεται να σατιρίζεις τη ζωή των εγχρώμων ανθρώπων, όταν πέρασαν τόσα χρόνια σκλαβιάς με αυτό τον τρόπο. Αυτά έπρεπε αυτόματα να διαγράφονται απο το σύστημα. Οι τρολ Ολυμπιακοί πειράχτηκαν που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με τον μανδύα του χαβαλέ, σατιρίζουν τους έγχρωμους με τέτοιον τρόπο. Τραγικό απο όπου και αν το πιάσεις.το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ποτέ να κάνω είναι να σατιρίσω τη ζωή των έγχρωμων ανθρώπων. και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι πρέπει να τεντώσεις τη σκέψη σου πααααρα πολύ για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.
η πρόθεση μου ήταν και είναι αποκλειστικά το να κάνω αθώο χαβαλέ χωρίς σκοπό να προσβάλω κανέναν.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σχόλια όπως "κακόγουστο", "χουλιγκανίστικη ανοησία" κτλ τα δέχομαι και τα σέβομαι.![]()
αυτό που ΔΕΝ δέχομαι είναι το εμότζι γέλιου δίπλα από τη λέξη "Σερμαντίνι" του Χίψτερ. ο Σερμαντίνι είναι ο προσωπικός μου Θεός και ακόμα βλέπω εφιάλτες με εμένα να μπαίνω στο σάιτ της ΚΑΕ για να πάρω κούπα καφέ με το πρόσωπο του και να έχει εξαντληθεί (τρου στόρι)![]()
Χίψτερ σε έχω στη μπούκα![]()

0