2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:35 pm

shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:27 pm
Παντως Peters και Bolomboy ειναι αναβαθμιση σε σχεση με Λιοβιο και Μαρτιν. Ολα τα λεφτα ειναι ο Κααναν. Αν αποδειχθει δηλαδη χρησιμοτερος του Ντορσει η οχι. Αυτος θα δειξει το ταβανι που θα εχει ο Ολυμπιακος
Το έχω σχεδόν βέβαιο ότι ο Κανααν θα είναι καλύτερος τους Ντορσει. Ο Ντορσει να πω την αλήθεια δε με ικανοποίησε, ο δεύτερος γύρος ήταν απογοητευτικός, περίμενα να δώ τι θα κάνει στους τελικούς. Δε τα πήγε καλά, όπως δε τα πήγε όλη η ομάδα πράγμα που δείχνει ότι έπρεπε να γίνουν βασικές αλλαγές αν θέλαμε κάτι παραπάνω. Το θετικό του ντόρσει βέβαια ήταν το διαβατήριό του, αλλά ο παίκτης που πήρε την θέση του είναι καλύτερος σε όλα. Γενικά η ομάδα φαίνεται καλύτερη φέτος αλλά εξακολουθεί να έχει ποσοτικό πρόβλημα σε περίπτωση τραυματισμού.
Καλύπτουμε καλύτερα φέτος πιθανή απουσία του Φαλ, καλύπτουμε καλύτερα πιθανή απουσία Βεζέ, και θέλουμε έναν 3-4αρι καλύτερα ή Αγραβάνη για 4-5 και είμαστε σούπερ.

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:49 pm
Ο ΠΑΟ με τις κινήσεις του έχει κλείσει την ψαλίδα και το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι 50 50.
Η ομάδα μας έκανε μια καλή κίνηση στους ψηλούς ,μπολομποι, μια αδιάφορη στο 4, έχασε Ντόρσευ και πήρε παίκτη 183
Όλα κρίνονται στο γήπεδο αλλά στα γκαρ μάλλον αποδυναμωθικαμε. Όχι μόνο δεν πήραμε τον γκριγκονις αλλά τον αφήσαμε στον ΠΑΟ. Κοντυναμε πολύ στην περιφέρεια.
Προπονητής και διοίκηση εκτέθηκαν μέσα στη χρονιά που αντί για παίκτη χρήσιμο πήραν τον είσι. Μας κόστισε την ευρολιγκα
Ξαναεκτοιθωνται τώρα, Πίτερς κάναν είναι παίκτες λίγων κυβικών. Για τα εύκολα παιχνίδια να γράφουν νούμερα.
Θέλουμε επείγοντος 2-3 επιπέδου υψηλού.
Ο ΠΑΟ με τις καλές κινήσεις που κάνει θα πάρει και προβαδισμα
Δεν θα βγάζες άκρη με ΤΣΣΚΑ με Γκριγκονις αφού δεν έμεινε ελεύθερος. Για Μιλουτινοφ μας ζητούσαν πάνω από 1.000.000 buy out. Μόνο για τον Παο έκαναν τιμή έκπτωσης 250.000 buy out και με όρους ότι δεν θα μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα αυτή την διετία αν για κάποιο λόγο ο Παο τον αφήσει ελεύθερο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:37 pm

shtarkws έγραψε:
Παντως Peters και Bolomboy ειναι αναβαθμιση σε σχεση με Λιοβιο και Μαρτιν. Ολα τα λεφτα ειναι ο Κααναν. Αν αποδειχθει δηλαδη χρησιμοτερος του Ντορσει η οχι. Αυτος θα δειξει το ταβανι που θα εχει ο Ολυμπιακος
Αν ο κάναν παίξει καλά σαφώς η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, που και πέρυσι στην ούνιξ ήταν πολύ καλός. Βλέπω ότι πολλοί στέκονται στο ύψος του καναν, ξεχνόντας βέβαια ότι ξαναήρθαν στη μόδα οι κοντοί και θα υπάρχουν αρκετά κοντά γκάρντ στην ευρωλίγκα του χρόνου. Η γκρίνια ορισμένων μου θυμίζει τη περυσινή γκρίνια για το φαλ πέρυσι, που ο μπαρτζώκας δεν θέλει ψηλούς σέντερ. Ομάδα που πήγε στο f4 δεν αλλάζει.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:40 pm

corsaopc έγραψε:
Dedalos έγραψε:
Ο ΠΑΟ με τις κινήσεις του έχει κλείσει την ψαλίδα και το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι 50 50.
Η ομάδα μας έκανε μια καλή κίνηση στους ψηλούς ,μπολομποι, μια αδιάφορη στο 4, έχασε Ντόρσευ και πήρε παίκτη 183
Όλα κρίνονται στο γήπεδο αλλά στα γκαρ μάλλον αποδυναμωθικαμε. Όχι μόνο δεν πήραμε τον γκριγκονις αλλά τον αφήσαμε στον ΠΑΟ. Κοντυναμε πολύ στην περιφέρεια.
Προπονητής και διοίκηση εκτέθηκαν μέσα στη χρονιά που αντί για παίκτη χρήσιμο πήραν τον είσι. Μας κόστισε την ευρολιγκα
Ξαναεκτοιθωνται τώρα, Πίτερς κάναν είναι παίκτες λίγων κυβικών. Για τα εύκολα παιχνίδια να γράφουν νούμερα.
Δεν θα βγάζες άκρη με ΤΣΣΚΑ με Γκριγκονις αφού δεν έμεινε ελεύθερος. Για Μιλουτινοφ μας ζητούσαν πάνω από 1.000.000 buy out. Μόνο για τον Παο έκαναν τιμή έκπτωσης 250.000 buy out και με όρους ότι δεν θα μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα αυτή την διετία αν για κάποιο λόγο ο Παο τον αφήσει ελεύθερο.
Ο Γκρίγκόνις είναι 28 χρ. σε ποιά μεγάλη ομάδα έκανε καριέρα και δεν θυμάμαι, στην τσσκα πάντως ήταν μέτριως πέρυσι. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης άλλα δεν τον θεωρώ και σούπερ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:51 pm

Παιδια ο καναν εχει 9χρονια ΝΒΑ και 2 χρονια τωρα ευρωπη και πανω κατω ξερουμε τι μπορει να δωσει,10+ ποντους και 40% τριποντο ειναι σχεδον δεδομενα,τωρα αν οντως ταιριαξει απιστευτα και κανει καμια τρελη σεζον εκει δεν θα πιανομαστε(υπερβολικα το λεω φυσικα παλι εφες ρεαλ μπαρτσα δεν τις φτανουμε ευκολα).Το να μας βγει πχ τσερι ο καναν θα ειναι κατι αφυσικο.. Μπορει να μην πιασει τα στανταρτς αποδοσης του ντορσει στην ρεγκιουλαρ γιατι δεν ειναι ευκολο,ο τρελακιας ο ντορσει μας κουβαλησε αρκετα μεχρι τον απριλη.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 621
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:19 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:33 pm
Dedalos έγραψε:
Επειδη θυμαμαι και τα ποστ με τον αγραβανη οι πιθανοτητες ειναι οτι μας τρολαρεις αλλα σε περιπτωση που τα λες σοβαρα.. Οι αφοι και ο μπαρτζω εκτεθηκαν επειδη πηραν παικτη με 900παιχνιδια στο ΝΒΑ ποσα εχει?Ασχετως οτι ο ανθρωπος δεν βοηθησε παικτικα τελικα,που να το ξεραν..Επισης για να λες οτι χασαμε την ευρωλιγκα λογω του εισι μαλλον περιμενες οτι θα μας εφερναν τον γοκιτς στην θεση του :D
Τωρα δεν θα μπω σε συγκριση ροστερ με τον παο γιατι μπορει να τσιμπησουν και φιλοι παναθηναικοι εδω μεσα που δεν φταινε,αλλα θεωρω οτι ακομα και ο πιο αισιοδοξος φιλος του παο δεν το βλεπει για 50-50 ετσι οπως εχουν φτιαχτει τα ροστερ..
Ασε που του παο το ροστερ θελει ακομα κανα 2 βασικους που δεν ξερουμε ποιοι θα ειναι..μπορει οντως να ειναι ο γιοκιτς και να γινει 100-0 μετα :roofl:

Παντως στο οτι ο παο φτιαχνει πιο δυνατο και συμβατο ροστερ με περσι συμφωνω και εγω.
Εγώ τρολαρω; Προσπαθώ να μιλώ με επιχειρήματα. Ο Αγραβάνης είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής τα τελευταία 6-7 παιχνίδια, στην α1 έβαλε 25 αρες και ο παράξενος είμαι εγώ που τον θέλω ;
Δεν είναι καλό παιδί; Για παίκτη τον θέλουμε όχι για γαμπρό
Για τον είσι , με τρολαρεις εσύ. Το παιδί ήταν ανενεργό. Το πρώτο μήνα ,αν θυμάσαι, δε μπορούσε να πιάσει τη μπάλα, ούτε λέι απ δεν έβαζε. Τα ξέχασες;
Ο Παναθηναϊκός κάνει καλή ομάδα, και στοχευμένη σε εμάς όπως κάνει πάντα ο κύριος Πεδουλάκης. Θα εκπλαγούν πολλοί.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:21 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:37 pm
shtarkws έγραψε:
Αν ο κάναν παίξει καλά σαφώς η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, που και πέρυσι στην ούνιξ ήταν πολύ καλός. Βλέπω ότι πολλοί στέκονται στο ύψος του καναν, ξεχνόντας βέβαια ότι ξαναήρθαν στη μόδα οι κοντοί και θα υπάρχουν αρκετά κοντά γκάρντ στην ευρωλίγκα του χρόνου. Η γκρίνια ορισμένων μου θυμίζει τη περυσινή γκρίνια για το φαλ πέρυσι, που ο μπαρτζώκας δεν θέλει ψηλούς σέντερ. Ομάδα που πήγε στο f4 δεν αλλάζει.
Η περσινή γκρίνια τουλάχιστον από τη μεριά μου έχει πλέον ικανοποιηθεί με την απόκτηση του μπολο. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Φαλ ο χασαν ήταν.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:31 pm

Dedalos έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:33 pm

Επειδη θυμαμαι και τα ποστ με τον αγραβανη οι πιθανοτητες ειναι οτι μας τρολαρεις αλλα σε περιπτωση που τα λες σοβαρα.. Οι αφοι και ο μπαρτζω εκτεθηκαν επειδη πηραν παικτη με 900παιχνιδια στο ΝΒΑ ποσα εχει?Ασχετως οτι ο ανθρωπος δεν βοηθησε παικτικα τελικα,που να το ξεραν..Επισης για να λες οτι χασαμε την ευρωλιγκα λογω του εισι μαλλον περιμενες οτι θα μας εφερναν τον γοκιτς στην θεση του :D
Τωρα δεν θα μπω σε συγκριση ροστερ με τον παο γιατι μπορει να τσιμπησουν και φιλοι παναθηναικοι εδω μεσα που δεν φταινε,αλλα θεωρω οτι ακομα και ο πιο αισιοδοξος φιλος του παο δεν το βλεπει για 50-50 ετσι οπως εχουν φτιαχτει τα ροστερ..
Ασε που του παο το ροστερ θελει ακομα κανα 2 βασικους που δεν ξερουμε ποιοι θα ειναι..μπορει οντως να ειναι ο γιοκιτς και να γινει 100-0 μετα :roofl:

Παντως στο οτι ο παο φτιαχνει πιο δυνατο και συμβατο ροστερ με περσι συμφωνω και εγω.
Εγώ τρολαρω; Προσπαθώ να μιλώ με επιχειρήματα. Ο Αγραβάνης είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής τα τελευταία 6-7 παιχνίδια, στην α1 έβαλε 25 αρες και ο παράξενος είμαι εγώ που τον θέλω ;
Δεν είναι καλό παιδί; Για παίκτη τον θέλουμε όχι για γαμπρό
Για τον είσι , με τρολαρεις εσύ. Το παιδί ήταν ανενεργό. Το πρώτο μήνα ,αν θυμάσαι, δε μπορούσε να πιάσει τη μπάλα, ούτε λέι απ δεν έβαζε. Τα ξέχασες;
Ο Παναθηναϊκός κάνει καλή ομάδα, και στοχευμένη σε εμάς όπως κάνει πάντα ο κύριος Πεδουλάκης. Θα εκπλαγούν πολλοί.
Φίλε ήσουν λίγο υπερβολικός αλλά σαφώς είπες και αλήθειες. Με τον εισι δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτά που λες, και κάτι επιχειρήματα που διάβαζα ότι βοηθάει στα αποδυτήρια και αλλού που δε φαίνονται, μόνο τον μαντζαρη μου θύμιζαν . Αν είχαμε πάρει κάποιον πιο κατάλληλο θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Για τον κανααν όμως δεν είσαι σωστός. Δες τον πρώτα τι θα κάνει με μπαρτζώ και μετά εδώ είμαστε να σχολιάσουμε.
Για τον παναθηναικό η άποψή μου είναι πως αν ο παο καταφέρει να γίνει καλύτερος από τον ολυμπιακό μόνο καλό στο άθλημα θα κάνει. Το θέμα να γίνει καλύτερος ο παο και όχι χειρότερος ο ολυμπιακός και αυτό που βλέπουμε είναι έναν ολυμπιακό που βελτιώνεται σαφέστατα. Ο παο για να φτιάξει σύνολο θέλει ακόμα έναν χρόνο σταθερότητας και μετά το συζητάμε.
Για τον Αγραβάνη δεν θα είχα πρόβλημα να τον δω στην ομάδα. Αν δεν τον θέλει ο Μπαρτζώκας όμως τον καταλαβαίνω απόλυτα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Redfly την Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
assistant

nba
Reactions: 1738
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:31 pm

Νομίζω ότι θα ήταν πιο δίκαιο να συγκρίνουμε τονΚανααν τον φετινό (προ Μπαρτζωκα) με τον Ντορσει τον περσινο(προ Μπαρτζωκα-Μακαμπι). Θα ήταν πιο δίκαιο για τους παίκτες δηλαδή.
Επίσης όταν έρχεται ένας καινούριος παίχτης καλό θα ήταν να διαβάζαμε κάνα scouting report κάποιου ειδικού για να ξέρουμε τι να περιμένουμε με βάση το παρελθόν του παικτου.....

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:36 pm

Με βάση τα δεδομένα μέχρι τώρα ο Ντόρσεϊ δεν έχει υπογράψει κανένα 2way με τους Μάβερικς. Οι Μάβερικς έχουν υπερβεί κατά πολύ το salary cap και νομίζω ότι δεν μπορούν να δώσουν 2way παρά μόνο σε παίχτες από g league. Δεν τον βλέπω καλά τον Τάιλερ στο NBA και στο τέλος μπορεί να μην υπογράψει ούτε αυτό το 2way και να ψάχνεται Αύγουστο να γυρίσει Ευρώπη.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:51 pm

corsaopc έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:36 pm
Με βάση τα δεδομένα μέχρι τώρα ο Ντόρσεϊ δεν έχει υπογράψει κανένα 2way με τους Μάβερικς. Οι Μάβερικς έχουν υπερβεί κατά πολύ το salary cap και νομίζω ότι δεν μπορούν να δώσουν 2way παρά μόνο σε παίχτες από g league. Δεν τον βλέπω καλά τον Τάιλερ στο NBA και στο τέλος μπορεί να μην υπογράψει ούτε αυτό το 2way και να ψάχνεται Αύγουστο να γυρίσει Ευρώπη.
Άσχημη τροπή, με τη σύνταξη τι θα γίνει γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι? Να του πούμε να μπει ταμείο ανεργίας κάπου 400€ τον μήνα είναι.

Πέρα από τη πλάκα, για να έφυγε ο ντορσει μετά τη πρόταση που είχε, σίγουρα έχει συμφωνήσει κάπου.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:59 pm

Dedalos έγραψε:

Εχεις υποψη σου βεβαια πως μιλας για μια ομαδα που δεν εχει δευτερο σεντερ, πρωτο και δευτερο τεσσαρι και απο αυριο πιθανον πρωτο τριαρι, ετσι;
Μαλλον υπερβαλεις λιγο με τον Κυριο Πεδουλακη που δεν ειναι καν προπονητης της ομαδας .
Συνηθως τις μεταγραφες τις διαλεγουν οι προπονητες, λεμε τωρα και καμια χαζομαρα. :)
Κατσε πρωτα να κλεισουν τα ροστερ και μετα κανεις και το ρανκινγκ και τα ποσοστα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Πέμ Ιούλ 14, 2022 11:01 pm

Στοχευμένη ομάδα μπορεί να κάνει ο Πεδουλάκης (με 2 παίκτες πως κρίνεται κι όλας αυτό οεο), αλλά στοχευμένα έχουν αποκτηθεί και παίκτες στον Ολυμπιακο.....ο Φαλ πχ αποκτήθηκε για να μη μπορούν ψηλοί σα το Παπαγιάννη να κάνουν ότι θέλουν!Ο Πίτερς αποκτήθηκε για να υπάρχουν διάδρομοι ανοιχτοί στην επίθεση και να μη παίζουν οι αντίπαλπι μπετόν αρμέ όταν λείπει ο Βεζένκοβ!Ο Μπολομπόϊ για συνεργασίες με Σλούκα και πιο αισθητή άμυνα εντός ρακέτας όταν λείπει ο Φαλ!Ο Κάνααν μπορεί να μη δώσει κάτι παραπάνω σε σχέση με Ντόρσεϊ, ίσως και λιγότερα, αυτός ήταν ελεύθερος, αυτόν πήραν, κάτι θα χαν στο μυαλό τους....Επειδή αποκτήθηκε ως συμπληρωματικός ο Έϊσι πέρσι και δεν πολυακούμπησε δε σημαίνει ότι θα βγουν κι οι φετινοί έτσι.Ας μην είμαστε υπερβολικοί....

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jimmyrogue84 την Πέμ Ιούλ 14, 2022 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 14, 2022 11:03 pm

Κακως η συζητηση γινεται για το τι κανει ο ΠΑΟ.

Σκοπος μας ειναι να παμε παλι final 4.

Να συζητησουμε για τον ΠΑΟ αν φτιαξει κι αυτος ομαδα για final 4.

2
2 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Ιούλ 14, 2022 11:13 pm

On fire σημερα το φορουμ παλι καλα που δεν εγραφα δεκα χρονια θα ειχα φυγει νυχτα.. :roofl:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”