shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:33 pm
Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:49 pm
Ο ΠΑΟ με τις κινήσεις του έχει κλείσει την ψαλίδα και το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι 50 50.
Η ομάδα μας έκανε μια καλή κίνηση στους ψηλούς ,μπολομποι, μια αδιάφορη στο 4, έχασε Ντόρσευ και πήρε παίκτη 183
Όλα κρίνονται στο γήπεδο αλλά στα γκαρ μάλλον αποδυναμωθικαμε. Όχι μόνο δεν πήραμε τον γκριγκονις αλλά τον αφήσαμε στον ΠΑΟ. Κοντυναμε πολύ στην περιφέρεια.
Προπονητής και διοίκηση εκτέθηκαν μέσα στη χρονιά που αντί για παίκτη χρήσιμο πήραν τον είσι. Μας κόστισε την ευρολιγκα
Ξαναεκτοιθωνται τώρα, Πίτερς κάναν είναι παίκτες λίγων κυβικών. Για τα εύκολα παιχνίδια να γράφουν νούμερα.
Θέλουμε επείγοντος 2-3 επιπέδου υψηλού.
Ο ΠΑΟ με τις καλές κινήσεις που κάνει θα πάρει και προβαδισμα
Επειδη θυμαμαι και τα ποστ με τον αγραβανη οι πιθανοτητες ειναι οτι μας τρολαρεις αλλα σε περιπτωση που τα λες σοβαρα.. Οι αφοι και ο μπαρτζω εκτεθηκαν επειδη πηραν παικτη με 900παιχνιδια στο ΝΒΑ ποσα εχει?Ασχετως οτι ο ανθρωπος δεν βοηθησε παικτικα τελικα,που να το ξεραν..Επισης για να λες οτι χασαμε την ευρωλιγκα λογω του εισι μαλλον περιμενες οτι θα μας εφερναν τον γοκιτς στην θεση του
Τωρα δεν θα μπω σε συγκριση ροστερ με τον παο γιατι μπορει να τσιμπησουν και φιλοι παναθηναικοι εδω μεσα που δεν φταινε,αλλα θεωρω οτι ακομα και ο πιο αισιοδοξος φιλος του παο δεν το βλεπει για 50-50 ετσι οπως εχουν φτιαχτει τα ροστερ..
Ασε που του παο το ροστερ θελει ακομα κανα 2 βασικους που δεν ξερουμε ποιοι θα ειναι..μπορει οντως να ειναι ο γιοκιτς και να γινει 100-0 μετα
Παντως στο οτι ο παο φτιαχνει πιο δυνατο και συμβατο ροστερ με περσι συμφωνω και εγω.
Εγώ τρολαρω; Προσπαθώ να μιλώ με επιχειρήματα. Ο Αγραβάνης είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής τα τελευταία 6-7 παιχνίδια, στην α1 έβαλε 25 αρες και ο παράξενος είμαι εγώ που τον θέλω ;
Δεν είναι καλό παιδί; Για παίκτη τον θέλουμε όχι για γαμπρό
Για τον είσι , με τρολαρεις εσύ. Το παιδί ήταν ανενεργό. Το πρώτο μήνα ,αν θυμάσαι, δε μπορούσε να πιάσει τη μπάλα, ούτε λέι απ δεν έβαζε. Τα ξέχασες;
Ο Παναθηναϊκός κάνει καλή ομάδα, και στοχευμένη σε εμάς όπως κάνει πάντα ο κύριος Πεδουλάκης. Θα εκπλαγούν πολλοί.