2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 03, 2020 12:01 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 02, 2020 10:09 pm
διαβασα οτι κοιταμε τις περιπτωσεις του λορενζο μπραουν και του τζαστιν κομπς απο ερυθρο και μπουντούτσνοστ, αντιστοιχα.

θεωρω οτι ετσι πρεπει να κινηθουμε και να παρουμε εναν καλο ασσο πισω απο νικ που θα μπορει και να οργανωσει-δημιουργησει αλλα και να ειναι αθλητικος και καλος αμυντικος.

τωρα δεν ξερω για μπραουν αλλα φαινονται πολλα λεφτα για 2ο ασσο, εστω και αν μπορει να παιζει και μαζι με νικ σε καποιες 5αδες ή και φυσικα να παιζει και λιγοτερο ο νικ για να ειναι πιο φρεσκος στα σημαντικα ματς προς το τελος της σεζον.

οπως και να χει αν ισχυει οτι ψαχνουμε τετοιον παικτη μονο θετικο ακουγεται, ειδικα με το στραπατσο και με λεκα και με ραις(παικταρα αλλα μαζι με φριντετ δεν μπορουσε λογο αμυνας).

ποσο θεωρειται οτι θα θελει ο μπραουν για να ερθει? εγω απο 700-1 μυριο θεωρω θα παιξει.
Τον Τζάστιν είναι ο τρίτος χρόνος που τον προτείνω σταθερά, είναι πολύ καλός για να πάρει τα 13-14 περίπου λεπτά ξεκούρασης του Νικ αλλά και να παίξει ένα 5λεπτο δίπλα του αν στο 3 και το 4 έχετε σουτέρ καλύτερους από τον Πάπι και τον Τόμας. Αν θέλετε να δείτε προκοπή ο χρόνος του Νικ καθώς και τα καθήκοντα θα πρέπει να περιοριστούν και να επιμεριστεί η δημιουργία, το σκορ και να δημιουργείτε συνθήκες που να ξεφύγουν από το προβλέψιμο παιχνίδι σας ως τώρα.
Ο Μπράουν είναι πιο καλός (κανά 800-900ρι λογικά), αλλά θα θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι αντίστοιχο ρόλο, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι κολλάει ως 2αρι δίπλα στον Νικ.
Εκτός κι αν είναι παίκτες που τους κοιτάτε, έχοντας ήδη αποφασίσει ότι θα φύγει ο Νικ...

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 03, 2020 4:26 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 03, 2020 12:01 pm
Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 02, 2020 10:09 pm
διαβασα οτι κοιταμε τις περιπτωσεις του λορενζο μπραουν και του τζαστιν κομπς απο ερυθρο και μπουντούτσνοστ, αντιστοιχα.

θεωρω οτι ετσι πρεπει να κινηθουμε και να παρουμε εναν καλο ασσο πισω απο νικ που θα μπορει και να οργανωσει-δημιουργησει αλλα και να ειναι αθλητικος και καλος αμυντικος.

τωρα δεν ξερω για μπραουν αλλα φαινονται πολλα λεφτα για 2ο ασσο, εστω και αν μπορει να παιζει και μαζι με νικ σε καποιες 5αδες ή και φυσικα να παιζει και λιγοτερο ο νικ για να ειναι πιο φρεσκος στα σημαντικα ματς προς το τελος της σεζον.

οπως και να χει αν ισχυει οτι ψαχνουμε τετοιον παικτη μονο θετικο ακουγεται, ειδικα με το στραπατσο και με λεκα και με ραις(παικταρα αλλα μαζι με φριντετ δεν μπορουσε λογο αμυνας).

ποσο θεωρειται οτι θα θελει ο μπραουν για να ερθει? εγω απο 700-1 μυριο θεωρω θα παιξει.
Τον Τζάστιν είναι ο τρίτος χρόνος που τον προτείνω σταθερά, είναι πολύ καλός για να πάρει τα 13-14 περίπου λεπτά ξεκούρασης του Νικ αλλά και να παίξει ένα 5λεπτο δίπλα του αν στο 3 και το 4 έχετε σουτέρ καλύτερους από τον Πάπι και τον Τόμας. Αν θέλετε να δείτε προκοπή ο χρόνος του Νικ καθώς και τα καθήκοντα θα πρέπει να περιοριστούν και να επιμεριστεί η δημιουργία, το σκορ και να δημιουργείτε συνθήκες που να ξεφύγουν από το προβλέψιμο παιχνίδι σας ως τώρα.
Ο Μπράουν είναι πιο καλός (κανά 800-900ρι λογικά), αλλά θα θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι αντίστοιχο ρόλο, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι κολλάει ως 2αρι δίπλα στον Νικ.
Εκτός κι αν είναι παίκτες που τους κοιτάτε, έχοντας ήδη αποφασίσει ότι θα φύγει ο Νικ...

Χαχα ξεκόλλα :P , δεν φευγει ο νικ..

Εγω θελω να αναφερω ένα άλλο σεναριο , αυτό της μη-αποσυρσης του Ραις . Η σεζον τελειωσε πολύ νωρίτερα από το προβλεπομενο και σιγουρα θα θελει να ολοκληρωσει κι ο ιδιος τη μεγαλυτερη καριερα του στα γήπεδα. Συνεπως αν εμενε , φερναμε και τον γουολκαπ που λεμε και άλλο ένα καλο 2αρι , θα είμασταν ΣΟΥΠΕΡ ! Δειτε αυτό :

1. Καλαθης

1/2. Γουολκαπ , Ραις , Μποχωριδης

2/3. Μπροελχοφ , Χαρισον

3. Παπαπέτρου

4/5. Γκιλ , Μητογλου , Μπεντιλ

5. Χάμιλτον , Παπαγιάννης

Ακριβως το ιδιο μπατζετ με το φετινο με καλυμμένα όλα τα φετινα κενα όμως και με περιθωριο ανασας για τον δπγ λογω μειωση φορολογιας. Πληρης θα την ελεγα την ομαδα αυτή , ενώ το ακομη καλυτερο θα ηταν το ζευγαρι Τομας-Μπιρτς (αν βγαινει ακριβο τοτε Γουιτιγκτον-Μπιρτς) , αντι για τους Γκιλ-Χαμιλτον .

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 03, 2020 4:51 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Απρ 03, 2020 4:26 pm

Χαχα ξεκόλλα :P , δεν φευγει ο νικ..

Τέτοια μου έλεγες και για τον Πιτίνο όταν κερδίζατε τα 3 σερί στο ΟΑΚΑ τον Γενάρη. Ανάμεσα σε άλλα του τύπου, 4ης-5ης θέσης κλπ. Να μην κάθομαι τώρα να παραθέτω όσα έγραφες εσύ τον Γενάρη (τότε που κερδίζατε τα ευκολάκια) και τι έγραφα εγώ. Εύκολο είναι, μπορεί κανείς να δει τα σχόλια του Γενάρη.
Το πνεύμα ήταν " ιν Πιτίνο γουι τραστ" και ότι μάς έχει 5ους. Όταν άρχισαν τα σοβαρά ματς είχατε τη χειρότερη επίδοση σε όλη τη λίγκα κι αν συνεχιζόταν, είχε κι άλλες ήττες το πρόγραμμα.
Αν θέλετε να πορευτείτε με τον ΝΙκ στον ίδιο χρόνο και στον ίδιο ρόλο, πάλι στεναχώριες θα έχει κάθε άνοιξη.
Για ενδεχόμενη (δεν μίλησε κανείς για σίγουρη) αποχώρηση Νικ να σου πω ότι δεν είναι δικιά μου πατέντα ότι παίζει να φύγει. Γράφηκε κάπου και (ενδεχομένως να) προλείανε το έδαφος κι η συνέντευξη του Πέδουλα. Ίδωμεν.
Πάντως δεν πολύ- κολλάει το "ξεκόλλα" που μου γράφεις. Σε ότι σου έγραφα τον Γενάρη (κόντρα στο τότε κλίμα) έχω πέσει μέσα. Εγώ θα θυμίζω τις δικές μου αστοχίες αλλά και των άλλων όταν δεν βγαίνουν μόνοι τους στη σέντρα, όπως κάνω εγώ.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Απρ 07, 2020 7:59 pm

Λοιπον κουιζ . Διατηρώντας το ιδιο μπατζετ , πιστευετε τα πολλα χρηματα πρεπει να πανε στη περιφερεια ή στους ψηλους ?

Ροστερ Α :

Καλαθης , Χερμανσον(500χιλ)

Λοιντ(900χιλ) , Ραις(400χιλ) , Μποχωριδης

Παπαπέτρου , Χιλιαρντ(800χιλ)

Μητογλου , Τομας(700χιλ) , Μπεντιλ

Μπλακ(1,5μυρια) , Παπαγιάννης

Ροστερ B :

Καλαθης , Κομπς(400χιλ)

Μαικ Τζειμς(1,8μυρια) , Χαρισον(400χιλ) , Μποχωριδης

Παπαπέτρου , Μπροεκχοφ(1,1μυρια)

Γουιτιγκτον(500χιλ) , Μητογλου , Μπεντιλ

Χάμιλτον(800χιλ) , Παπαγιαννης

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Απρ 07, 2020 8:45 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Απρ 07, 2020 7:59 pm
Λοιπον κουιζ . Διατηρώντας το ιδιο μπατζετ , πιστευετε τα πολλα χρηματα πρεπει να πανε στη περιφερεια ή στους ψηλους ?

Ροστερ Α :

Καλαθης , Χερμανσον(500χιλ)

Λοιντ(900χιλ) , Ραις(400χιλ) , Μποχωριδης

Παπαπέτρου , Χιλιαρντ(800χιλ)

Μητογλου , Τομας(700χιλ) , Μπεντιλ

Μπλακ(1,5μυρια) , Παπαγιάννης

Ροστερ B :

Καλαθης , Κομπς(400χιλ)

Μαικ Τζειμς(1,8μυρια) , Χαρισον(400χιλ) , Μποχωριδης

Παπαπέτρου , Μπροεκχοφ(1,1μυρια)

Γουιτιγκτον(500χιλ) , Μητογλου , Μπεντιλ

Χάμιλτον(800χιλ) , Παπαγιαννης
το ροστερ Β ειναι κλασεις ανωτερο του Α. στους κοντους εχει τεραστια διαφορα και στους ψηλους ειναι το ιδιο πανω κατω.

ο μπλακ δεν αξιζει 1,5 μυριο. ουτε 800 βασικα δεν αξιζει αφου φετος δεν επαιξει και ειναι πολυ επηρρεπεις σε τραυματισμους.

βεβαια δεν πρεπει να σκεφτομαστε ετσι. και στους ψηλους και στους κοντους πρεπει να παρουμε καλο παικτη.

δεν ειναι αναγκη να βαλουμε πολλους παικτες στους κοντους και ακριβους και να μην παρουμε ψηλους, ουτε το αντιθετο.

οπως και να εχει η ομαδα πρεπει να παρει 1) παικταρα βασικο ψηλο, 2) παικταρα κομπο-γκαρντ σκορερ-σουτερ, 3) σουτερ 2-3αρι, 4) καλο ασσο μπακ απ του νικ και 5) μπακ απ του παπι. δεν ξερω πως και τι θα παρουν αλλα αυτα θελουμε.

ακουω για ζαχαρια τελευταια οτι ειναι κλεισμενος και με καλο συμβολαιο. δεν μαθαινουμε με τιποτα μου φαινεται. παλι 5αρια αναπηρα σε αμυνα-ριμπαουντ-ταπες-πικ εν ρολ-ξυλο θα εχουμε.

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Απρ 09, 2020 4:44 pm

θα θελατε σταουσκας στον παναθηναικο?
τραγικο λαθος στο ματς με τη ρεαλ, αλλα περα απο αυτο, νομιζω πως ειναι καλη ευκαιρια να παρουμε εναν τετοιο παιχτη σε καλη τιμη. μιας και πιστευω οτι ο φριντετ δε θα συνεχισει και δε νομιζω να δωσουμε τοσο υψηλο συμβολαιο.

παιχτης με πολυ καλο σουτ, ψηλος για 2, μπορει να σουταρει και μετα απο ντριμπλα και να βγει απο τα σκριν και να τρεξει που και που κανα πλει. εφοσον το κασε του εχει πεσει, θα τον ηθελα.

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Πέμ Απρ 09, 2020 5:08 pm

irving έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2020 4:44 pm
θα θελατε σταουσκας στον παναθηναικο?
τραγικο λαθος στο ματς με τη ρεαλ, αλλα περα απο αυτο, νομιζω πως ειναι καλη ευκαιρια να παρουμε εναν τετοιο παιχτη σε καλη τιμη. μιας και πιστευω οτι ο φριντετ δε θα συνεχισει και δε νομιζω να δωσουμε τοσο υψηλο συμβολαιο.

παιχτης με πολυ καλο σουτ, ψηλος για 2, μπορει να σουταρει και μετα απο ντριμπλα και να βγει απο τα σκριν και να τρεξει που και που κανα πλει. εφοσον το κασε του εχει πεσει, θα τον ηθελα.
ναι το εχω γραψει και σε αλλο ποστ πιο παλια οτι θα τον ηθελα στην ομαδα. value for money επιλογη, αφου και να μην βγει λογικα θα εχει μικρο κασε.

λογικα πηρε κανα μυριο φετος οποτε πιστευω με ενα 600αρι ερχεται. παιζει και 2 και 3, πιο πολυ winger ειναι παρα γκαρντ. απο την στιγμη που εχει σουταρα, ειναι αθλητικος, μπορει να παιξει αμυνα και να παρει και ριμπαουντ, ειναι πολυ καλη επιλογη.

πιο πολυ τον βλεπω σαν εναν παικτη στο ρολο του λοτζεσκι παρα ως μπακ-απ 2αρι. του ταιριαζει αυτο περισσοτερο θεωρω απο το να εχει την μπαλα αρκετα στα χερια του.

γραφουν για σιβα σημερα βλεπω. νταξει δεν τρελενομαι γιατι εχει τραυματισμους πολλους. προτιμω κομπς ή χερμανσον ειναι η αληθεια.

στο 2 καποιον κομπο γκαρντ σουτερ και πισω απο παπι εναν 3 n d winger.

στο 4 δεν ξερω αν θα μεινει ο τομας, δεν με χαλαει αλλα αν ειναι να φυγει και ο φριντετ, ας φυγει και ο τομας αφου θα εχουμε χασει χημεια.

και στο 5 αν παρουμε ογκαστ που λενε, τοτε πρεπει να φυγει ο μπεντιλ και να παρουμε ενα καλο 4-5αρι.

οποτε προτιμω αν παρουμε ογκαστ να παμε με ενα αθλητικο 4αρι-μητογλου και ενα 4-5αρι ακριβο που θα σκοραρει.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2020 5:40 pm

Tracy Mac έγραψε:

....γραφουν για σιβα σημερα βλεπω. νταξει δεν τρελενομαι γιατι εχει τραυματισμους πολλους. ...
Ενώ ο Στάουσκας πάει πίσω.... Αυτός να δεις τι πόδια ταλαιπωρημένα έχει. Τον περιμένει και χειρουργείο όπου να είναι. Πάμε για άλλα που λένε και στα χαρτιά. :smile:

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Απρ 09, 2020 6:10 pm

καλα αμα εχει τραυματισμους δε το συζηταω καν.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Απρ 09, 2020 8:00 pm

basket72 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

....γραφουν για σιβα σημερα βλεπω. νταξει δεν τρελενομαι γιατι εχει τραυματισμους πολλους. ...
Ενώ ο Στάουσκας πάει πίσω.... Αυτός να δεις τι πόδια ταλαιπωρημένα έχει. Τον περιμένει και χειρουργείο όπου να είναι. Πάμε για άλλα που λένε και στα χαρτιά. :smile:
Και πρόβλημα στη μέση και όπου υπογράφει βάζει όρο ότι θα έχει δικό του γιατρό. Δεν το βλέπω.

Τα μέσα του κυρίου Δημήτρη δε σταματάνε να γράφουν τι ωραία που θα ήταν αν ξεφορτωθούμε το συμβόλαιο του Καλαθη, οπότε η πρόθεση μάλλον υπάρχει.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Tracy Mac

allstar

Πέμ Απρ 09, 2020 9:17 pm

basket72 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

εχει τεραστια διαφορα. γιατι τον εναν θα τον παρεις για μπακ απ ασσο σε μια σημαντικη θεση δηλαδη που θες αποδεδειγμενα και καλο παικτη και οχι σακατη και τον αλλον για το 2-3 εκει οπου και ευκολα και αλλοι παικτες παιζουν σε αυτη την θεση του ροστερ και που παιρνεις εναν φθηνο για να αντικατασταση.

αν εχει και τραυματισμο τοτε πεφτει και αλλο το κασε του.

αληθεια που θα κανει χειρουργειο? θυμαμαι στην αρχη ειχε τραυματισμο αλλα μετα μεχρι και να φυγει νομιζω δεν ειχε ξαναπαθει κατι.

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2020 2:08 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2020 9:17 pm

εχει τεραστια διαφορα. γιατι τον εναν θα τον παρεις για μπακ απ ασσο σε μια σημαντικη θεση δηλαδη που θες αποδεδειγμενα και καλο παικτη και οχι σακατη και τον αλλον για το 2-3 εκει οπου και ευκολα και αλλοι παικτες παιζουν σε αυτη την θεση του ροστερ και που παιρνεις εναν φθηνο για να αντικατασταση.

αν εχει και τραυματισμο τοτε πεφτει και αλλο το κασε του.

αληθεια που θα κανει χειρουργειο? θυμαμαι στην αρχη ειχε τραυματισμο αλλα μετα μεχρι και να φυγει νομιζω δεν ειχε ξαναπαθει κατι.
Ο Στάουσκας λογικά δεν θα παίξει σοβαρή ομάδα (εννοώντας ομάδες που φλερτάρουν έστω με τους 8 στην Ευρωλίγκα) τουλάχιστον για τη χρονιά που έρχεται. Το έκαψε το χαρτί του με το που γύρισε από το ΝΒΑ. Αν μπορέσει και βγει γερός από το χειρουργείο (σε γόνατο αν θυμάμαι καλά, τέλος πάντων κάπου στο πόδι) και γυμναστεί σωστά ώστε να φυλάξει τη μέση του, ενδεχομένως τη μεθεπόμενη χρονιά να απασχολήσει καμιά ομάδα. Η γκάφα του στη Μαδρίτη θα του κόψει πάντως τη μετακίνησή του σε καλή ισπανική. Κανείς δεν τον κουβεντιάζει έκτοτε.

Να δούμε τι θα γίνει και με την Αρμάνι. Η Λομβαρδία σε 1-2 μήνες θα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Ενδεχομένως να έχουμε αλλαγές στην ομάδα του μόδιστρου- κάτι που σημαίνει ότι ο Ρολλ ;) μπορεί και να μείνει ελεύθερος. Υπόθεση εργασίας προφανώς κάνω γιατί ο Ρολλ είναι από τους φθηνούς παίκτες της Αρμάνι, αλλά αν ξεκινήσει η σκούπα δεν ξέρει κανείς που μπορεί να φτάσει.

Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Απρ 10, 2020 11:40 pm

Καλησπερα και απο μενα, νεο μελος ελεω καραντινας μπας και ξεχαστουμε απο τον αποκλεισμο! Λοιπον διαβαζω τις προτασεις σας και δεν ειδα για ψηλο τον κροατη τον Nτραγκαν Μπεντερ! Προς το παρον φαινεται οτι στο ΝΒΑ δεν θα πιασει. Τον εδιωξαν οι Bucks, τωρα πηγε GS με 10ημερο συμβολαιο, αλλα νομιζω για Ευρωπη ειναι ταμαμ! Θα μου αρεσε πχ ενα διδυμο Ντινου-Ντραγκαν μαζι με Παπαγιαννη!

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 11, 2020 12:54 am

gkostas37 έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα, νεο μελος ελεω καραντινας μπας και ξεχαστουμε απο τον αποκλεισμο! Λοιπον διαβαζω τις προτασεις σας και δεν ειδα για ψηλο τον κροατη τον Nτραγκαν Μπεντερ! Προς το παρον φαινεται οτι στο ΝΒΑ δεν θα πιασει. Τον εδιωξαν οι Bucks, τωρα πηγε GS με 10ημερο συμβολαιο, αλλα νομιζω για Ευρωπη ειναι ταμαμ! Θα μου αρεσε πχ ενα διδυμο Ντινου-Ντραγκαν μαζι με Παπαγιαννη!
Καλώς μας ήρθες και καλά ποστ !!
΄Με τον Παπαγιάννη δεν ήταν που υπήρξε ένα θεματάκι ανάμεσα σε αυτόν και τον Μπέντερ και μετά μπήκαν στη μέση και οι πατεράδες τους :P Όχι ότι είναι το πλέον καθοριστικό, απλώς μου σκάσε τώρα που διάβασα το ποστ σου.
Επιπλέον ο Μπέντερ είναι τσεκαρισμένος από τη Μακάμπι, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με τον Βούισιτς. Κατά τα άλλα θα ήταν μια σημαντική κίνηση νομίζω, αν και κατά τη γνώμη μου θα σας πήγαινε καλύτερα ένας Τζεκιρί.

Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Απρ 11, 2020 1:28 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2020 12:54 am
gkostas37 έγραψε:
Καλώς μας ήρθες και καλά ποστ !!
΄Με τον Παπαγιάννη δεν ήταν που υπήρξε ένα θεματάκι ανάμεσα σε αυτόν και τον Μπέντερ και μετά μπήκαν στη μέση και οι πατεράδες τους :P Όχι ότι είναι το πλέον καθοριστικό, απλώς μου σκάσε τώρα που διάβασα το ποστ σου.
Επιπλέον ο Μπέντερ είναι τσεκαρισμένος από τη Μακάμπι, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με τον Βούισιτς. Κατά τα άλλα θα ήταν μια σημαντική κίνηση νομίζω, αν και κατά τη γνώμη μου θα σας πήγαινε καλύτερα ένας Τζεκιρί.
Καλως σε βρήκα φίλε μου! Αλήθεια έχει παίξει τέτοια φάση Παπαγιάννη-Μπέντερ και δεν το είχα πάρει χαμπάρι; Συμφωνώ μαζί σου και για Τζεκιρί, γιατί θα βοηθήσει πολύ στο ριμπάουντ και παράλληλα μπορεί να δώσει και στον Παπαγιάννη τον απαραίτητο χώρο ώστε να βγάλει απο πάνω του τον τίτλο του βασικού ψηλού και πίσω απο αυτόν το χάος. Ίσως αν χαλαρώσει και φύγει αυτό το βάρος να δουλέψει και παραπάνω.

Πάντως για μεταγραφές κλπ έβλεπα και την συνέντευξη του Αργύρη στο SDNA και νομίζω είπε πολλά και σημαντικά πράγματα, κυρίως για το μπάτζετ που είναι διαθέσιμο για παίκτες πίσω απο τους βασικούς. Εκεί κατά την γνώμη μου θέλουμε ή καλό μπάτζετ ή καλό σκάουτινγκ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”