2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Ουσιαστικα μένουν 3 κινησεις για να κλείσει το ρόστερ. Το 3-4 στη θέση του Παπαπέτρου που εκτίμηση μου είναι πως θα είναι ο Χαουαρντ της Βιλερμπαν, το δεύτερο 5αρι που μάλλον θα είναι ο Λοβερν και ο ετερος Καλαιτζάκης . Μπόνους πιστεύω πως μέσα στη σεζόν θα προσπαθήσουν πολύ να φέρουν και τον Μήτογλου.
Οπότε θα πάμε ως εξής:
Λι(0,6)-Γουολτερς(0,5)
Γκριγκονις(0,9)-Αντριους(0,4)-Μποχω(0,15)
Καλαιτζάκης Π.(0,3)- Καλαιτζακης Γ.(0,3)
Χάουαρντ(0,5)-Μαντζουκας(0,2)
Γουίλιαμς(0,8)-Χουγκάζ(0,1)
Παπαγιάννης(0,9)-Λοβερν(0,5)-Καββαδας(0,15)
Προσθέστε και κάποια αποζημίωση σε Σαντ Ρος και το μπαι άουτ του Γκριγκονις και είμαστε γύρω στα 6,5 εκατομμύρια για αγωνιστικό μπάτζετ. Άρα αύξηση 1-1,5 εκατομμυρίου.
Οπότε θα πάμε ως εξής:
Λι(0,6)-Γουολτερς(0,5)
Προσθέστε και κάποια αποζημίωση σε Σαντ Ρος και το μπαι άουτ του Γκριγκονις και είμαστε γύρω στα 6,5 εκατομμύρια για αγωνιστικό μπάτζετ. Άρα αύξηση 1-1,5 εκατομμυρίου.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ξεχασες το σλουκα αλλα ναι οπως τα λες ειναιtaurus13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 6:10 pmΓηγενής κορμός ποιότητας σημαίνει υψηλή προοπτική ομάδας και μεγάλο budget. Ποιοι είναι αυτοί οι παίχτες που μπορούν να αποτελέσουν ένα βασικό γρανάζι σε κάποια ομάδα που στοχεύει ψηλά? Καλάθης, Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Παπαγιάννης, Μήτογλου, ξεχνάω κανέναν?
Το πρόβλημα είναι ότι εφόσον είναι καταξιωμένοι παίχτες, παίζουν για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τις δικές μας. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (να μη φοβάσαι μην τους χάσεις σε ανύποπτο χρόνο) πρέπει αναγκαστικά να πας σε παίχτες δεύτερης ταχύτητας η παίχτες που δεν έχουν κάνει ακόμα το step up γνωρίζοντας ότι μόλις γίνει αυτό, θα πέσουν όλοι πάνω τους. Είναι κι αυτό μια λύση και τα λεφτά σε ξένους, αλλά έχεις ταβάνι κι έτσι λόγω μικρού ροτέισον, οπότε κάποιους τους χρειάζεσαι. Ιδίως όταν ο Νο 1 στόχος σου είναι η επικράτηση επί του αιώνιου, δηλαδή να μην έχεις διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Εμείς πια μείναμε με έναν![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλά αν ο Λοβερν παρει 500Κ και ο κωστας αντετοκουμπο ζηταει 350 το χρονο για να ερθει σε εμας μαλλον κατι δεν παει καλα...pk13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 7:06 pmΟυσιαστικα μένουν 3 κινησεις για να κλείσει το ρόστερ. Το 3-4 στη θέση του Παπαπέτρου που εκτίμηση μου είναι πως θα είναι ο Χαουαρντ της Βιλερμπαν, το δεύτερο 5αρι που μάλλον θα είναι ο Λοβερν και ο ετερος Καλαιτζάκης . Μπόνους πιστεύω πως μέσα στη σεζόν θα προσπαθήσουν πολύ να φέρουν και τον Μήτογλου.
Οπότε θα πάμε ως εξής:
Λι(0,6)-Γουολτερς(0,5)
-
HackerBaby

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν πας πουθενά με αυτό το ροστερ. Επίσης λείπουν Έλληνες . Μονόδρομοςο Μήτογλου και ο Αγραβανης πλέον και ίσως και ο Αντετοκούμπο.pk13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 7:06 pmΟυσιαστικα μένουν 3 κινησεις για να κλείσει το ρόστερ. Το 3-4 στη θέση του Παπαπέτρου που εκτίμηση μου είναι πως θα είναι ο Χαουαρντ της Βιλερμπαν, το δεύτερο 5αρι που μάλλον θα είναι ο Λοβερν και ο ετερος Καλαιτζάκης . Μπόνους πιστεύω πως μέσα στη σεζόν θα προσπαθήσουν πολύ να φέρουν και τον Μήτογλου.
Οπότε θα πάμε ως εξής:
Λι(0,6)-Γουολτερς(0,5)
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά δεν του τα δώσανε και μπροστά ξέρεις...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 6:59 pmκαλα απο την μια δεν εχουν να δωσουν λεφτα στον παπαπετρου και απο την αλλη σκανε 800κ για ντερικ γουιλιαμς απο οσα διαβασα ? κατι δεν μου κολλαει εδω ...

-
Esteban_bachoso

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Τόσες μερσεντές έχει στο συνεργείο πως θα βγουν τα έξοδαHackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 6:43 pmΕ ας τα δινει να κανει συλλογη μερσεντες , οχι οτι θα κανουμε και κουμαντο στο πορτφολι του , αλλα ειναι το γαμωτο για τους προκατοχους του .pk13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 6:38 pmΗ Παρτιζαν δεν θα καταβάλει καν τα 400 χιλιάρικα.
Και για να λυθεί το μυστήριο γιατί και οι 2 πλευρές ήθελαν διαζύγιο όπως αναφέρουν σε σερβικα σαιτ υπάρχουν μεγάλα χρωστούμενα της Καε προς τον παίκτη για αυτό και δέχθηκε να τον παραχωρήσει τσάμπα. Κοινώς δεν υπάρχει σάλιο.
Δε θελω να πιστευω το καθε αστειο αρθρο που βλεπω μπροστα μου ,αλλα δεν εχει καμια λογικη που τον αφησαν να φυγει , δηλαδη θελετε να μας πειτε οτι δεν εκανε στον προπονητη και τον πεδουλακη ο παπαπετρου ,στον τωρινο παναθηναικο?? Και αν οντως δεν εκανε ας πανε να παρουν παικταρα στο 3 . Αλλιως η κοροιδια για το μπατζετ εχει παει συννεφο
Απ ότι διαβάζω πάντως μάλλον οικονομικό είναι το θέμα, για να μη ζητήσουν και μπαι ουτ.
Νομίζω των περισσοτέρων ολυμπιακών και παναθηναϊκών φούσκωσαν τα μυαλά τους και νόμισαν ότι οι ομάδες μας θα σκορπούσαν τα εκατομμύρια με μπέηκον μιλουτίνοφ κ.α. , των παναθηναϊκών από το sdna και την κανονικότητα του dpg και των ολυμπιακών από την πρόκριση στο f4
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να του χρωστούσαν, μπορεί και όχι.
Μπορεί να τον έστειλε ο Πεδουλας, μπορεί και όχι.
Μπορεί να ξενέρωσε με το νέο πλάνο, μπορεί και όχι.
Όλα είναι εικασίες, τώρα το λόγο μάλλον τον χρειάζονται όσοι θέλουν να αποφασίσουν αν θα του ρίχνουν καντήλια του χρόνου σε 1 ματς η όχι. Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει το γιατί έφυγε, μεγάλος άνθρωπος και επαγγελματίας είναι, θα έχει τους λόγους του.
Τα παρασκηνιακά δε με ενδιαφέρουν και δε μπαίνω στον κόπο να τα αναλύσω. Εγώ στηρίζω το πλάνο που υπάρχει, αναντικατάστατος ο Παπί δεν ήταν, σωστά ομως όπως έχει ειπωθεί μόνο για το ελληνικό στοιχείο υπάρχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά, ακόμα και τα μακροχρόνια πλάνα αλλάζουν πολλες φορές. Τι θέλω να πω; Ο Παναθηναϊκός έχει μια μαγιά μικρών Ελλήνων που αν αξιοποιηθούν και δουλευτούν σωστα, μπορούν ακόμα και σε 2 χρόνια να αποτελέσουν τον καινούριο κορμό της ομάδας. Εκεί που κατά τον dpg θα μπορεί να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό, που φαινεται πως δεν έχει τέτοιο πλάνο ως ώρας. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν και είναι υγιές να επαναπροσδιορίζονται.
Το σημαντικό είναι να στηριχτεί ο προπονητής και το πλάνο που σκιαγραφείται. Ίσως φέτος να μην ευχηθούμε να χάσουμε του χρόνου τέτοια εποχή τους τελικούς, αλλά αν αυτού να πατήσουμε πάνω στη σεζόν και του χρόνου - αν γυρίσει και ο Μητογλου και μείνει ο Παπαγιαννης - να έχουμε μια ακόμα πιο δεμένη ομάδα που θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.
Μπορεί να τον έστειλε ο Πεδουλας, μπορεί και όχι.
Μπορεί να ξενέρωσε με το νέο πλάνο, μπορεί και όχι.
Όλα είναι εικασίες, τώρα το λόγο μάλλον τον χρειάζονται όσοι θέλουν να αποφασίσουν αν θα του ρίχνουν καντήλια του χρόνου σε 1 ματς η όχι. Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει το γιατί έφυγε, μεγάλος άνθρωπος και επαγγελματίας είναι, θα έχει τους λόγους του.
Τα παρασκηνιακά δε με ενδιαφέρουν και δε μπαίνω στον κόπο να τα αναλύσω. Εγώ στηρίζω το πλάνο που υπάρχει, αναντικατάστατος ο Παπί δεν ήταν, σωστά ομως όπως έχει ειπωθεί μόνο για το ελληνικό στοιχείο υπάρχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά, ακόμα και τα μακροχρόνια πλάνα αλλάζουν πολλες φορές. Τι θέλω να πω; Ο Παναθηναϊκός έχει μια μαγιά μικρών Ελλήνων που αν αξιοποιηθούν και δουλευτούν σωστα, μπορούν ακόμα και σε 2 χρόνια να αποτελέσουν τον καινούριο κορμό της ομάδας. Εκεί που κατά τον dpg θα μπορεί να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό, που φαινεται πως δεν έχει τέτοιο πλάνο ως ώρας. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν και είναι υγιές να επαναπροσδιορίζονται.
Το σημαντικό είναι να στηριχτεί ο προπονητής και το πλάνο που σκιαγραφείται. Ίσως φέτος να μην ευχηθούμε να χάσουμε του χρόνου τέτοια εποχή τους τελικούς, αλλά αν αυτού να πατήσουμε πάνω στη σεζόν και του χρόνου - αν γυρίσει και ο Μητογλου και μείνει ο Παπαγιαννης - να έχουμε μια ακόμα πιο δεμένη ομάδα που θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.
-
Lapro13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μονο αν ερθει ο Χεζονια, στεκει η φυγη Παπ. Δεν ειναι θεμα λεφτων, αφου τα σκαμε αλλου. Να εφευγε περσυ οκ, αλλα φετος; Οταν γυρναει ο προεδρος, και θα εχει καλητερους συμπαιχτες;
Αψυχολογητη κινηση, που αναλυοντας τα ποστ τπυ Χεζονια οτι πρεπει να επιστρεψει ο Δγ, μετα δικη του απαντηση να ερθει…κτλ κλασσικη τρελλη κινηση του προεδρου. Για να δουμε τι θα γινει!
Αψυχολογητη κινηση, που αναλυοντας τα ποστ τπυ Χεζονια οτι πρεπει να επιστρεψει ο Δγ, μετα δικη του απαντηση να ερθει…κτλ κλασσικη τρελλη κινηση του προεδρου. Για να δουμε τι θα γινει!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και εγω αυτο πιστευα αλλα διαβασα κατι που με προβληματισε οτι τα λεφτα του παπαπετρου θα πανε για καλυτερη <<κατανομη>> του μπατζετLapro13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 8:09 pmΜονο αν ερθει ο Χεζονια, στεκει η φυγη Παπ. Δεν ειναι θεμα λεφτων, αφου τα σκαμε αλλου. Να εφευγε περσυ οκ, αλλα φετος; Οταν γυρναει ο προεδρος, και θα εχει καλητερους συμπαιχτες;
και απτην εμπειρια μας οταν τα σαιτ του ταραντουλα γραφουν τετοια παιρνουμε <<εξυπνες>> μπομπες με την γνωστη καταληξη που ολοι ξερουμε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο