https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -goyiliams
Καλοριζικος!!!
Συντονιστής: Captains
Απαιτησεις ερχονται φιλε μου οταν κοιτας τον παγκο και δεν εχεις για αλλαγη μονο τον Λευτερη και τον Καββαδα....απλα αχνοσκαει ενα χαμογελο οτι ΓΝΩΣΤΗΣ ως ΤΩΡΑ φτιαχνει ροστερ ξεκινωντας ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ κι οχι οταν εχει σχολασει ο γαμος και κλεινει και τις τρυπες με τη σειρα που πρεπει....Μαζι επιπλεον με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για αυτους που φευγουν ειτε λογω ανεπαρκειας ειτε λογω ΔΙΑΘΕΣΗΣ....pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 9:03 pmΜια χαρα ομαδα θα κανετε.Θα εκπλαγειτε.Απλως μην εχετε πολλες απαιτησεις καλυτερο για σας θα ειναι.Τα παιχνιδια στο οακα τουλαχιστον θα ξαναποκτησουν νοημα.
pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 9:03 pmΜια χαρα ομαδα θα κανετε.Θα εκπλαγειτε.Απλως μην εχετε πολλες απαιτησεις καλυτερο για σας θα ειναι.Τα παιχνιδια στο οακα τουλαχιστον θα ξαναποκτησουν νοημα.
Ο Πετρούσεφ πριν την εφες έκανε όργιαPhys87 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 8:15 pmΛοβερν ή Πετρουσεφ;; Και γιατί παρακαλώ. Τον Πετρουσεφ δεν τον εχω παρακολουθήσει καθόλου.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -goyiliams
Καλοριζικος!!!
Ο οποίος Λευτέρης πάει καρφί για αρχηγός σε περίπτωση απουσίας του Μπιγκ Πάππα. Όνειρο.manj13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 9:06 pmΑπαιτησεις ερχονται φιλε μου οταν κοιτας τον παγκο και δεν εχεις για αλλαγη μονο τον Λευτερη και τον Καββαδα....απλα αχνοσκαει ενα χαμογελο οτι ΓΝΩΣΤΗΣ ως ΤΩΡΑ φτιαχνει ροστερ ξεκινωντας ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ κι οχι οταν εχει σχολασει ο γαμος και κλεινει και τις τρυπες με τη σειρα που πρεπει....Μαζι επιπλεον με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για αυτους που φευγουν ειτε λογω ανεπαρκειας ειτε λογω ΔΙΑΘΕΣΗΣ....pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 9:03 pmΜια χαρα ομαδα θα κανετε.Θα εκπλαγειτε.Απλως μην εχετε πολλες απαιτησεις καλυτερο για σας θα ειναι.Τα παιχνιδια στο οακα τουλαχιστον θα ξαναποκτησουν νοημα.
εγω δινω φαουλ στον παπαπετρου μονο αν του ειχαν πει απο περυσι οτι η ομαδα θα εχει αυτο το μπατζετ και το πλανο ειναι να μην βγουμε τελευταιοιA.CAB II έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 8:28 pmΕν τω μεταξύ αυτό το φοβερό μότο που τα λεφτά από ακριβούς παίχτες (που είτε έφυγαν είτε δεν ήρθαν) θα μοιραστούν σε άλλες θεσεις, το λατρεύω. Ειδικά φέτος και κυρίως αυτή τη στιγμή. Έτσι που είναι το ρόστερ τα λεφτά του Παπαπέτρου (και του... Καλάθη) θα διανεμηθούν στο αναπληρωματικό 5άρι και σε ένα 3-4άρι, αναπληρωτικό μάλλον κι αυτό. Δηλαδή θα πάρουν κοντά στο εκατομύριο έκαστος... Γιατ΄ί με την απόκτιση και του Ουίλιαμς δε έμεινε και άλλη θέση. Μιλάμε για φοβερά πράγματα.
Πραγματική επιστροφή στην ΔΓ κανονικότητα.
Επίσης αφού ο Παπαπέτρου είπε ότι θέλω να φύγω, ο Ράντονιτς και ο Πεδουλάκης το σκέφτηκαν, το ζύγισαν και είπαν στα μέσα Ιουλίου ότι ο Παπαπέτρου σε αυτόν τον Παναθηναικό ΔΕΝ χωράει. Δεν τον ξέραν τον παίχτη φαίνεται. Είδαν βιντεάκια, ρώτησαν τους προηγούμενους προπονητές του και αποφάσισαν στα μέσα Ιουλίου ξαναλέω πως τελικά δεν είναι στα πλάνα μας. Too bad Ioannis.
Ξαναλέω πως η όλη φάση βρωμάει απ' όλες τις πλευρές. Γιατί και στον Παπαπέτρου δίνω φάουλ.
Τώρα ο έτερος Καλαιτζάκης εμένα δεν με πολυψήνει αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Βοηθάει στο ελληνικό στοιχείο βέβαια αλλά μπλέκει το πράγμα όσον αφορά τις θέσεις. Απλά δεν έχουμε βασικό 3άρι και πάμε με πατέντες να το καλύψουμε. Γιωργοπαναγιώτης και Μαντζούκας... Με Γκριγκόνις βασικό σε 2 θέσεις παρακαλώ. Δεν είναι πρωτοτυπία γιατί το 'χαμε κάνει και με Σινγκλετον παλιότερα που ήταν το βασικό μας 4 και 5.
Το μπάτζετ πάνω κάτω στα ίδια με πέρυσι μου βγαίνει αυτή τη στιγμή.
νομιζω οτι το δεν θα διαλεγε τον παο αν ηταν ελευθερη η επιλογη ειναι δεδομενοpisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 9:24 pmΑν ήρθε ετσιθελικα που από τι λένε και δικής σας ρεπόρτερ έτσι είναι δεν είναι καθόλου καλό.Αλλα ας τον δείτε πρώτα γιατί μπορεί να βγει εξαιρετικός επαγγελματίας και να τιμήσει πρώτα από όλα το όνομα του και μετά το σύλλογο