Βασικά το ιδανικό είναι να κλείσει ο Παπαπέτρου από το πουθενά και μετά ο Κώστας, ακόμα ελπίζω εγώ.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 11:24 amΕμεινε ο παικταρας ολα καλα,μονη απωλεια ο τρελοντορσει που διαλεξε να παιξει με μη εγγυημενο και 200χιλ..θα ξαναψαχνει ευρωπη συντομα αυτος,ελπιζω να μας προτιμησειΤωρα το ιδανικο ειναι να κλεισει και ο κωστακουμπο και ας πληρωσουμε και λιγο παραπανω,με οποιονδηποτε αλλο ελληνα παμε με τρυπα στο ροστερ σε περιπτωση τραυματισμων στους ψηλους,με 4 ψηλους δεν γινεται δουλεια..
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
1
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0

austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 12:35 pmνομίζω πιο πιθανό είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο μου και να είναι ο Σκινδήλιας και να μου προσφέρει κλειστό 3ετές για βασικό τριάρι στον Ολυμπιακό παρά να επιστρέψει ο Παπαπέτρου![]()

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- SteveNashidis
- Reactions: 3533
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.novasports.gr/category/coac ... -kai-tora/
Κάπου εδώ να πούμε ότι το βουητό δεν ήταν από τον Σάσα αλλά απο πιθανό μικρό σεισμό!
Δεν βγαίνουν έτσι τα ρεπορτάζ. Θα παραιτηθεί ο wojbomb
Πέρα από την πλάκα απέχουμε μίλια απο νβα και σε αυτό το επίπεδο...

Κάπου εδώ να πούμε ότι το βουητό δεν ήταν από τον Σάσα αλλά απο πιθανό μικρό σεισμό!

Δεν βγαίνουν έτσι τα ρεπορτάζ. Θα παραιτηθεί ο wojbomb

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Στην Ελλάδα το πιό ανταγωνιστικό σε παγκόσμιο, μάλιστα, επίπεδο ομαδικό άθλημα είναι, φυσικά, το πόλο (ανδρών και γυναικών).reignman έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:46 amΣτην Ευρωπη ο κοσμος ασχολειται με το ποδοσφαιρο κυριως. Το μπασκετ ειναι ο φτωχος συγγενης.
Πραγμα περιεργο καθως το μπασκετ ειδικα για μια χωρα σαν την δικη μας ειναι το μοναδικο ομαδικο αθλημα που σχεδον παντα ειμαστε ανταγωνιστικοι και εχουμε φερει αρκετα μεταλια και κυπελλα (παντα τηρουμενων των αναλογιων μας σαν μεγεθος κτλ)
2
2

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Ο Καββαδας είναι ελεύθερος; Εμένα μου κάνει για 5ος ψηλός και στην ευρολιγκα. Αδικηθικε στον ΠΑΟ. Τις λίγες φορές που πήρε χρόνο ήταν θετικός. Κάποτε με την εθνική μια χαρά είχε δειρει το Μαρκ Γκασόλ.
Να είμαστε έτοιμοι και για πιθανή επιστροφή Ντόρσευ μέσα στη χρονιά. Αυτή θα ήταν κίνηση που πραγματικά θα μας έδινε πληρότητα στα γκαρ.
Ίσως να φωνάζαμε και τσαλμπουρη στην αρχική προετοιμασία, να βοηθήσει στις προπονήσεις, και να δούμε αν μπορούμε να τον κρύψουμε στην αμυνα
Να είμαστε έτοιμοι και για πιθανή επιστροφή Ντόρσευ μέσα στη χρονιά. Αυτή θα ήταν κίνηση που πραγματικά θα μας έδινε πληρότητα στα γκαρ.
Ίσως να φωνάζαμε και τσαλμπουρη στην αρχική προετοιμασία, να βοηθήσει στις προπονήσεις, και να δούμε αν μπορούμε να τον κρύψουμε στην αμυνα
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dedalos την Σάβ Ιούλ 16, 2022 2:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει συμβολαιο ο Τσαλμπουρης. Πως να τον φωναξετε στην προετοιμασια;Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 2:40 pmΟ Καββαδας είναι ελεύθερος; Εμένα μου κάνει για 5ος ψηλός και στην ευρολιγκα. Αδικηθικε στον ΠΑΟ. Τις λίγες φορές που πήρε χρόνο ήταν θετικός. Κάποτε με την εθνική μια χαρά είχε δειρει το Μαρκ Γκασόλ.

Ουτε ο Καββαδας ειναι ελευθερος, για την ωρα τουλαχιστον.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μάλλον κλείνει ευνοϊκά το θέμα Βεζένκοφ.
Παραμένουν δύο άλλα θέματα:
Πρώτον, τι γίνεται με το 3ο πεντάρι; Κάτι πρέπει να γίνει και εκεί, για να είμαστε 100% καλυμμένοι.
Κωστακούμπος θα είναι αυτός, Τσαλμπούρης, Τανούλης (μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά χωρίς παραστάσεις), δεν ξέρω, πάντως πρέπει να έλθει άλλο ένα 5άρι οπωσδήποτε.
Δεύτερο, και ακόμα πιό σημαντικό, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ 3ΑΡΙ!!!
Αν (ξαναχτύπα ξύλο) τραυματιστεί και λείψει ο Παπ, ζήτω που καήκαμε. Πέρυσι τη γλυτώσαμε, αλλά θα είμαστε και φέτος τόσο τυχεροί;
Πρώτον, τι γίνεται με το 3ο πεντάρι; Κάτι πρέπει να γίνει και εκεί, για να είμαστε 100% καλυμμένοι.
Κωστακούμπος θα είναι αυτός, Τσαλμπούρης, Τανούλης (μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά χωρίς παραστάσεις), δεν ξέρω, πάντως πρέπει να έλθει άλλο ένα 5άρι οπωσδήποτε.
Αν (ξαναχτύπα ξύλο) τραυματιστεί και λείψει ο Παπ, ζήτω που καήκαμε. Πέρυσι τη γλυτώσαμε, αλλά θα είμαστε και φέτος τόσο τυχεροί;
0
I never thought there were corners in time
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
" Δεν είναι πλέον μυστικό, καθώς όλοι το συζητάνε στις κερκίδες και στους διαδρόμους του γηπέδου, στα «πηγαδάκια» των μάνατζερ και των σκάουτερ το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ δεν είναι καθόλου άγνωστο, το αντίθετο μάλιστα, έχει γίνει ένα από τα πιο «καυτά» θέματα σε αυτό το event. "SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 1:51 pmhttps://www.novasports.gr/category/coac ... -kai-tora/
Κάπου εδώ να πούμε ότι το βουητό δεν ήταν από τον Σάσα αλλά απο πιθανό μικρό σεισμό!![]()
Δεν βγαίνουν έτσι τα ρεπορτάζ. Θα παραιτηθεί ο wojbombΠέρα από την πλάκα απέχουμε μίλια απο νβα και σε αυτό το επίπεδο...
![]()
![]()
Μονο και μονο που εγραφε οτι σε ολοκληρο σαμερ λιγκ ο σασα ηταν το talk of the town καταλαβαινει κανενας την εγγυροτητα

Η πλακα ειναι οτι στο αρχικο της αρθρο ειχε βαλει 5-6 φωταγραφιες της που τραβηξε απο τις διακοπες της λες και μπαιναμε στο ινσταγκραμ μια φαση

0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο σε όλα.....5άρι 3ο θα αποκτηθεί σίγουρα, είτε ο Κώτσος είτε έλληνας νεαρός εκει πάει το πράγμα!3άρι ούτε που χει ακουστεί κανένας γιατι δε σκοπεύουν να πάρουν!Έχει βολευτεί ο Μπαρτζώ με Μακίσικ σε αυτή τη θέση και σου λέει δε θα πάω για φθηνό στοίχημα ξένο.....Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αποκτηθεί κανένα νεούδι ελληνόπουλο ως 2ο τριάρι ή να ανέβει κανένας απ τα τμήματα που και πάλι θα του τρώει το χρόνο ο Μακίσικ και θα ναι για καμια Α1....lefpan έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 3:03 pmΜάλλον κλείνει ευνοϊκά το θέμα Βεζένκοφ.
0