Εθνική Νέων Ανδρών (U20)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 16, 2022 7:50 pm

Αναρχια και ζωη, δεν περιγραφω αλλο :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Σάβ Ιούλ 16, 2022 7:51 pm

Κάποια στιγμή πίστεψα πως θα πεταχτεί από καμιά γωνιά ο Νικηταράς με φουστανέλα να φωνάξει "γιούργια" :sorry:

Και μην θεωρηθεί μομφή προς τα παιδιά αυτό, ούτε καν προς τον Γιατρά που σε προσωπικό επίπεδο μου είναι συμπαθής. Αλλά αν υπάρχει ένα ματς που μπορεί να δει κάποιος μαζεμένα όλα τα προβλήματα της ελληνικής παραγωγικής διαδικασίας στην πράξη (σε μία ηλικία πλέον U20 που θα πρέπει να μιλάμε για σχεδόν έτοιμους παίχτες) είναι το σημερινό.

2
2 Εικόνα
Takaros

junior
Reactions: 13

Σάβ Ιούλ 16, 2022 7:55 pm

Συμφωνω μαζι σου απολυτα,δεν εχω κατι με τους αθλητες αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν καλυτεροι απο τους προβεβλημενους των Α1 ομαδων ,απλα θελει δουλεια και σκαουτερ ανα την Ελλαδα.....οχι ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι.....δοκιμαστε και αλλους σε τουρνουα που θα διοργανωσεται για αυτο το σκοπο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:04 pm

Ειναι οι καλυτεροι παιχτες στην ηλικια αυτη (sorry Takaros) :) . Ειναι θεμα νοτροπιας παιχτων και καθοδηγησης απ τον παγκο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:06 pm

Spectator έγραψε:
Σάβ Ιούλ 16, 2022 6:43 pm
Όπως και με τα κορίτσια , άμυνα μηδέν και τρίποντα υπό πίεση στο γάμο του Καραγκιοζη :@#$: :banghead:
Είδα όλα τα παιχνίδια των κοριτσίων, πραγματικά ούτε ένα σύστημα δεν υπήρχε στην επίθεση ότι έκανε η μποσγανά και η χατζηλεοντή με ατομικές ενέργειες και κανένα τρίποντο υπό πίεση και άμυνα 0 στην περιφέρεια και είχε αρκετές ταλαντούχες παίκτριες και από τη λέτε για τη u20 μία από τα ίδια είχαμε. Απορώ τους προπονητές πως τους επέλεξαν για τις u20;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:10 pm

tarp7 έγραψε:
Spectator έγραψε:
Σάβ Ιούλ 16, 2022 6:43 pm
Όπως και με τα κορίτσια , άμυνα μηδέν και τρίποντα υπό πίεση στο γάμο του Καραγκιοζη :@#$: :banghead:
Απορώ τους προπονητές πως τους επέλεξαν για την u20;
Ταχα μου προπονητες ανδρων σαν "βελτιωση" και καλα.
Καλυτερα να εβαζαν τον Πιτινο που εχει μια σχεση με τις ηλικιες :)
Αλλο το ανδρικο μπασκετ, αλλο το αναπτυξιακο.
Ειναι και η παραμυθα να αφησουμε τα παιδια να παιξουν να δειξουν το ταλεντο τους και καπου εκει μπαινουν οι φουστανελες και βγαινουν τα γιαταγανια :)

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:16 pm

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:10 pm
tarp7 έγραψε:

Απορώ τους προπονητές πως τους επέλεξαν για την u20;
Ταχα μου προπονητες ανδρων σαν "βελτιωση" και καλα.
Καλυτερα να εβαζαν τον Πιτινο που εχει μια σχεση με τις ηλικιες :)
Αλλο το ανδρικο μπασκετ, αλλο το αναπτυξιακο.
Ειναι και η παραμυθα να αφησουμε τα παιδια να παιξουν να δειξουν το ταλεντο τους και καπου εκει μπαινουν οι φουστανελες και βγαινουν τα γιαταγανια :)
Άλλο να ξέρουν οι παίκτες τα βασικά και να ξέρουν να σουτάρουν κι άλλο οι φουστανέλες και να παίζουμε ότι να ναι. :hammer:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:29 pm

Ελλάδα-Ισραήλ 65-69
https://www.basket.gr/nat-teams/neon-an ... 5-69-pics/

Με συγκριτικα καλυτερο τον Νικολαιδη. Τι να περιμενεις μετα; :banghead:

Και μετα μου την πεφτουν που λεω δεν μπορουν ακομα ΕΛ Μαντζουκας και Τανουλης. Αλλα ποιος θα μπηκε για να δει :lol:

0
polykos

nba
Reactions: 804

Σάβ Ιούλ 16, 2022 9:07 pm

Hipster έγραψε:

Και μετα μου την πεφτουν που λεω δεν μπορουν ακομα ΕΛ Μαντζουκας και Τανουλης. Αλλα ποιος θα μπηκε για να δει :lol:
Οχι ακόμα, ποτέ. Ο Μαντζούκας όλο και πιο αργός γίνεται με χτύπημα στη μπάλλα αλά Λούντζη.
Ο Τανούλης δεν ξέρω τι έχει διδαχτεί και που θα πάει.
Εμένα ο Γιατράς δε μου είναι συμπαθής αλλά αυτό αφορά εμένα.
Ούτε το πρόγραμμα ΝΟΥΣ σωνει και καλα είναι το καλύτερο και να πρέπει να τρώμε στη μάπα τους καρπούς του και δεν αναφέρομαι μόνο σε παίκτες.

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 16, 2022 9:09 pm

polykos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 16, 2022 9:07 pm
Hipster έγραψε:

Οχι ακόμα, ποτέ. Ο Μαντζούκας όλο και πιο αργός γίνεται με χτύπημα στη μπάλλα αλά Λούντζη.
Ο Τανούλης δεν ξέρω τι έχει διδαχτεί και που θα πάει.
Εμένα ο Γιατράς δε μου είναι συμπαθής αλλά αυτό αφορά εμένα.
Ούτε το πρόγραμμα ΝΟΥΣ σωνει και καλα είναι το καλύτερο και να πρέπει να τρώμε στη μάπα τους καρπούς του και δεν αναφέρομαι μόνο σε παίκτες.
Νταξει το ποτε ειναι μεγαλη κουβεντα :)

0
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:17 pm

Hipster έγραψε:
Ελλάδα-Ισραήλ 65-69

Όντως είχαν γράψει τέτοιο πράγμα οι αθεόφοβοι; Τώρα λογικά το σβήσανε. Μετά αμά τους λέμε αρδάκια είμαστε κακοί...
Ο Νικολαϊδης ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου.Δεν θέλω να είμαι σκληρός με ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, αλλά έχω την αίσθηση πως είναι ολίγον τι καβαλημένος. Φαντάζομαι τους καημένους τους συμπαίκτες του που αναγκάζονται να τον βλέπουν να τουβλάρει κατά ριπάς.
Κατά τα λοιπά, υπαρχουν δυο παιδιά που σίγουρα μπορούν να παίξουν ευρωλίγκ στο μέλλον. Ο Νετζήπ και ο Ματζούκας.Εμένα μου αρέσει και ο μπαζίνας.Γενικά δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σας.Συμπαθητική φουρνία είναι.
Α , και φυσικά U20 δεν είσαι ολοκληρωμένος παίκτης.Ήθελα να ξερα πως έχει μπει στο μυαλό όλων αυτή η παπάτζα και την ακούω συνέχεια. Ναι,φαίνεται ότι τα παιδιά δεν είναι για NBA αλλά αν δουλέψουν σκληρά, αν έχουν και ευνοϊκές συγκηρίες μπορούν να κάνουν καλές καριέρες στην Α1,οι περισσότεροι από αυτούς.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:29 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Hipster έγραψε:
Ελλάδα-Ισραήλ 65-69

Όντως είχαν γράψει τέτοιο πράγμα οι αθεόφοβοι; Τώρα λογικά το σβήσανε. Μετά αμά τους λέμε αρδάκια είμαστε κακοί...
Ο Νικολαϊδης ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου.Δεν θέλω να είμαι σκληρός με ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, αλλά έχω την αίσθηση πως είναι ολίγον τι καβαλημένος. Φαντάζομαι τους καημένους τους συμπαίκτες του που αναγκάζονται να τον βλέπουν να τουβλάρει κατά ριπάς.
Κατά τα λοιπά, υπαρχουν δυο παιδιά που σίγουρα μπορούν να παίξουν ευρωλίγκ στο μέλλον. Ο Νετζήπ και ο Ματζούκας.Εμένα μου αρέσει και ο μπαζίνας.Γενικά δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σας.Συμπαθητική φουρνία είναι.
Α , και φυσικά U20 δεν είσαι ολοκληρωμένος παίκτης.Ήθελα να ξερα πως έχει μπει στο μυαλό όλων αυτή η παπάτζα και την ακούω συνέχεια. Ναι,φαίνεται ότι τα παιδιά δεν είναι για NBA αλλά αν δουλέψουν σκληρά, αν έχουν και ευνοϊκές συγκηρίες μπορούν να κάνουν καλές καριέρες στην Α1,οι περισσότεροι από αυτούς.
Εγω το ειπα για Νικολαιδη :roofl: ουτε εγω το πιστευω πως εγραψα κατι τετοιο, αλλα δεν αλλαζω γνωμη. :)
Η φουρνια καλη ειναι και θα επρεπε να εχει κερδισει με +20
Ο Μαντζουκας σημερα αν δεν βοσκαγε συνεχεια καπου στο τριποντο και αν του εδιναν την μπαλιτσα στο ζωγραφιστο , θα ειχε και 30 ποντους. Αντι αυτου παριστανε το τριαρι.
Ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας, αλλα οχι καλος σημερα, μαλλον μετριος και μαλλον πιο πολυ προβλημα παρα λυση (ο παγκος φταιει για μενα).
Ο Νετζιπ Ογλου οπως σωστα γραφει η ΦΙΜΠΑ και η φανελα του ηταν καλος. Ο καλυτερος μετα τον Νικολαιδη. Ο Νικολαιδης παρ ολο που ειναι πολυ καβαλημενος οχι λιγο, δεν τουβλαρε σημερα, ειχε 3/8 τριποντα οχι κακο ποσοστο (3/9 συνολικα) και παντως καλυτερο απο τα 2/9 στο τριποντο του Μαντζουκα. Πηρε ριμπαουντ , πιεσε την μπαλλα και γενικα (για Νικολαιδης) δεν ηταν κακος. Μεχρι και στην αναλογια ασιστ-λαθων ηταν στο 3-3. Μεγαλη υποθεση για Νικολαιδη :roofl:

0
manhac

senior
Reactions: 239
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:55 pm

Γενικά στις γενιές 2002 - 2003 δεν υπάρχει κάποιο τρομερό ταλέντο και αυτοί που ξεχώριζαν σε προηγούμενες διοργανώσεις δεν έχουν καμιά τεράστια εξέλιξη. Εξαίρεση ίσως μόνο ο Νετζήπογλου που γενικά δεν θυμάμαι να υπήρχε σε παλαιότερες διοργανώσεις. Πάντως ως επί το πλείστον οι κλήσεις περιείχαν τους καλύτερους. Υπάρχουν και άλλοι παίχτες π.χ. Κωστόπουλος, Μερμίγκης, Πράπας που θα μπορούσαν να είναι στη δωδεκάδα αλλά δεν νομίζω ότι θα άλλαζαν πολύ την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει και μια έλλειψη ψηλών. Η 2003 θα ήταν εντελώς διαφορετική αν Τόλα και Βούκσεβιτς είχαν επιλέξει Eλλάδα. Γενικά το u 20 έχει χάσει τον ενδιαφέρον και είναι χαμηλής ποιότητας συγκριτικά με παλιότερα u 20 γιατί οι καλύτεροι παίχτες (Γκαρούμπα, Πρκάτσιν, Τίμμα, Σενγκούν, Χαλτάλι, Σπανιόλο, Προσίντα, Ντιαμπάτε κλπ) πλέον δεν κατεβαίνουν.

1
1 Εικόνα
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Σάβ Ιούλ 16, 2022 11:29 pm

Hipster έγραψε:
iraklisiraklis έγραψε:

Εγω το ειπα για Νικολαιδη :roofl: ουτε εγω το πιστευω πως εγραψα κατι τετοιο, αλλα δεν αλλαζω γνωμη. :)
Ο Μαντζουκας σημερα αν δεν βοσκαγε συνεχεια καπου στο τριποντο και αν του εδιναν την μπαλιτσα στο ζωγραφιστο , θα ειχε και 30 ποντους. Αντι αυτου παριστανε το τριαρι.
Ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας, αλλα οχι καλος σημερα, μαλλον μετριος και μαλλον πιο πολυ προβλημα παρα λυση (ο παγκος φταιει για μενα).
Ο Νετζιπ Ογλου οπως σωστα γραφει η ΦΙΜΠΑ και η φανελα του ηταν καλος. Ο καλυτερος μετα τον Νικολαιδη. Ο Νικολαιδης παρ ολο που ειναι πολυ καβαλημενος οχι λιγο, δεν τουβλαρε σημερα, ειχε 3/8 τριποντα οχι κακο ποσοστο (3/9 συνολικα) και παντως καλυτερο απο τα 2/9 στο τριποντο του Μαντζουκα. Πηρε ριμπαουντ , πιεσε την μπαλλα και γενικα (για Νικολαιδης) δεν ηταν κακος. Μεχρι και στην αναλογια ασιστ-λαθων ηταν στο 3-3. Μεγαλη υποθεση για Νικολαιδη :roofl:
Η αλήθεια είναι ότι το έκλεισα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος οπότε δεν είδα το τρίποντο που έβαλε ο Νικολ στο garbage time.Πριν από αυτό ήταν 2/7 το οποίο είναι κακό. Γενικά θα βοηθούσε και τον εαυτό του και την ομάδα αν σταματούσε να σουτάρει τόσο πολύ. Συν ότι όταν είσαι υποτίθεται πόιντ γκαρντ πρέπει να οργανώσεις την ομάδα να την συμμαζεύεις κτλ κτλ που από τον Νικολαϊδη εγώ σήμερα δεν το είδα(και γενικά δεν νομίζω πως τα έχει).Μάλλον το αντίθετο.Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει το box score(όπου τα στατιστικά του πράγματι είναι μια χαρά) αλλά έκρινα με βάση το eye test.

Ο Όμηρος νομίζω είναι πομάκος αν και έχει μεγαλώσει στην (δυτική ) θεσσαλονίκη. Εξού και το όνομα Όμηρος από το τουρκικό omer. Παλιότερα είχε προτάσεις από τις μεγάλες τουρκικές της Κωνσταντινούπολης για να πάει και μάλιστα του είχαν ζητήσει να πει και άλλα πράγματα, πέρα από το μπάσκετ. Ο Όμηρος προς τιμήν του, τους έριξε άκυρο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 17, 2022 12:33 am

iraklisiraklis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 16, 2022 11:29 pm
Hipster έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι το έκλεισα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος οπότε δεν είδα το τρίποντο που έβαλε ο Νικολ στο garbage time.Πριν από αυτό ήταν 2/7 το οποίο είναι κακό. Γενικά θα βοηθούσε και τον εαυτό του και την ομάδα αν σταματούσε να σουτάρει τόσο πολύ. Συν ότι όταν είσαι υποτίθεται πόιντ γκαρντ πρέπει να οργανώσεις την ομάδα να την συμμαζεύεις κτλ κτλ που από τον Νικολαϊδη εγώ σήμερα δεν το είδα(και γενικά δεν νομίζω πως τα έχει).Μάλλον το αντίθετο.Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει το box score(όπου τα στατιστικά του πράγματι είναι μια χαρά) αλλά έκρινα με βάση το eye test.

Ο Όμηρος νομίζω είναι πομάκος αν και έχει μεγαλώσει στην (δυτική ) θεσσαλονίκη. Εξού και το όνομα Όμηρος από το τουρκικό omer. Παλιότερα είχε προτάσεις από τις μεγάλες τουρκικές της Κωνσταντινούπολης για να πάει και μάλιστα του είχαν ζητήσει να πει και άλλα πράγματα, πέρα από το μπάσκετ. Ο Όμηρος προς τιμήν του, τους έριξε άκυρο.
Για τον Νικολαιδη δεν διαφωνω. Δεν ειναι ουτε ΠΜ και εμενα δεν μ αρεσει.Βασικα ο τροπος που αντιμετωπιζει το μπασκετ, προσοντα εχει. Δεν ηταν ο χειροτερος σημερα, ακομα και αν δεν εβαζε το τελευταιο τριποντο. Δεν ειπα πως ηταν καλος παντως. Δεν υπηρξε καλος σημερα. Και ο Φιλιος το παλεψε, αλλα δεν περιμενεις απο τον Φιλιο να ηγηθει.
Για τον Νετζιπ ογλου το ξερω , στο Κορδελιο επαιζε. Και απο το Ομερ δεν βγαινει το Ομηρος σε καμια μεταφραση. Το Ομηρος Νετζηπογλου ειναι καθαρα ελληνικη εφευρεση. Βλεπω πως το παιδι δεν θελει να αρνηθει την ταυτοτητα του για την εθνικη ομοιογενεια. Το εκτιμω ιδιατερα,
Δεν ξερω την καταγωγη του , την θρησκεια του, το αγαπημενο του χρωμα και δεν με αφορα. Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι ετσι απλα θελουν να του αλλαξουν το ονομα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”