Επίσης το να έρθει ο Σλούκας και οι υπόλοιποι να είναι παίκτες των 300κ είναι και λίγο κοροιδία. Σα να πυροβολείς το πόδι σου ένα πράγμα. Τρύπα στο νερό. Και βάσει μπάτζετ πάλι κόβεις και βάσει ανταγωνιστικότητας δεν πετυχαίνεις τίποτα έτσι.
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω πως έχει πάνω από 1% πιθανότητες να παραμείνει ο Baldwin κι αυτό το 1% χαριστικά. Όταν ο προπονητής λέει έχει καλά στοιχεία, αλλά στις θέσεις των κοντών θες σιγουριά και δεν μπορείς να ρισκάρεις τότε αυτό κάνει την κατάσταση ξεκάθαρη.
Επίσης το να έρθει ο Σλούκας και οι υπόλοιποι να είναι παίκτες των 300κ είναι και λίγο κοροιδία. Σα να πυροβολείς το πόδι σου ένα πράγμα. Τρύπα στο νερό. Και βάσει μπάτζετ πάλι κόβεις και βάσει ανταγωνιστικότητας δεν πετυχαίνεις τίποτα έτσι.
0
Καλώς τον. Έλειψες, ελπίζω όλα καλά, είσαι και μες τα πήγαινε έλα, εσύ. :smile:RipCity έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 9:54 amΔε νομίζω πως έχει πάνω από 1% πιθανότητες να παραμείνει ο Baldwin κι αυτό το 1% χαριστικά. Όταν ο προπονητής λέει έχει καλά στοιχεία, αλλά στις θέσεις των κοντών θες σιγουριά και δεν μπορείς να ρισκάρεις τότε αυτό κάνει την κατάσταση ξεκάθαρη.
Νομίζω ότι ενέχει μια υπερβολή αυτό που γράφει ο φίλτατος συμφορουμίτης περί 300χιλ. για όλους. Κι ο ίδιος ακόμη, το λέει όταν γράψει για τον παρτενέρ του ΣΛούκα (με το καλό) στους κοντούς.
Εγώ πιστεύω ότι έναν ακόμη παίκτη με εμπειρία από το ηψηλό επίπεδο θα τον φέρει. Οι περισσότεροι όμως θα είναι τύπου Έλλις. Ήδη έχουμε 3 από αυτούς με δεδομένο ότι μάλλον ισχύει του Χασάν Μάρτιν.
Εμένα με ψήνει, αρκεί να φέρουμε έναν καλό είτε στο 4 είτε στο 2-3 ( Γκιλ ή Μπρόκχοφ, όπως έχω χιλιοπει)/
Για τον Μπάλντγουιν κι εγώ δεν πιστεύω να μείνει τόσο λόγω της απόδοσής/συμπεριφοράς του όσο και λόγω της συνέντευξης Μπαρτζώκα, που σωστά επισημαίνεις, γιατί δεν ήταν μια ακόμη "ξύλινη" συνέντευξη. Μίλησε αρκετά ανοικτά. Αν δεν είχε κάτσει η ιστορία με τον ιό και στο μεσοδιάστημα συνέχιζε να παίζει όλο και καλύτερα ο Μπάλντγουιν και με το κεφάλι κάτω, θα είχε αρκετές πιθανότητες. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Μπάικς.
Εγώ πιστεύω ότι ο Μπαρτζώ, έχει ήδη κατασταλάξει.
Για τον Σλούκα τα λέγαμε και χθες και μόλις σήμερα βγαίνει δήλωσή του που για πρώτη φορά ουσιαστικά αφήνει την πόρτα ανοικτή. ;) ;)
Edit: Για το 4-5 στη θέση του Αγραβάνη θα προτιμούσα Κώστα Αντετοκούνμπο (κι ας είναι πιο πολύ 5αρι για Ευρώπη). Το έγραφα και στις αρχές του "νέου" φόρουμ και τον θυμήθηκα μόλις τώρα σκεφτόμενος την Εθνική.
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως εμενα δεν μου φαινεται και τοσο πληρες αυτό το ροστερ , σε σημειο δηλαδή να βρεθει 8αδα (αν δεν εχουμε τρελες απογοητεύσεις τυπου φετινες αρμανι , φενερ , μπασκονια κλπ) . Το μπάσκετ θελει μηκος και μακρος , στους ψηλους με μαρτιν και ελις (+βεζε και μεγαλο πριντεζη) αν δεν βει νεος χαινς ο μαρτιν δυσκολα τα πραγματα . Οι ταβαρες , μικι και ντειβις αυτου του κοσμου θα περνανε από πανω τους . Όπως και στη θεση 3 λειπει μακρος καθως πλην του παπ και οι δυο που προτείνονται (τζανιγκ-μακισικ) πιο πολύ 2ριζουν παρα 3αριζουν και παραλληλα δεν εχεις και κανα αθλητικο 4αρι να καλυπτει από εκει. Στο 1-2 θα είσασταν πολύ καλα ετσι όπως λες παντως. Εγω θα προτιμουσα παντως αντι για μπαντουιν και τζνιγκ τη 2αδα μπροεκχοφ και φοστερ , αν εβγαινε οικονομικα εννοείται.Neondreamer έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 12:19 amΟ Baldwin φοβερή πρώτη ύλη για τας Ευρώπας, ακατέργαστη μεν... εκρηκτική δε. Αν καταφέρει ο κόουτς Β να τον εντάξει στο ELbasketball και να τον εμπνεύσει, θα τρίβουμε τα μάτια μας.basket72 έγραψε: ↑Τρί Απρ 07, 2020 10:33 pm
Ο Μπάλντουιν σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά κολλάει κουτί με Σλούκα, Σπανούλη και π.χ Τζάννιγκ.
Με προβληματίζει το πνευματικό του στάτους κι εν γένει νοοτροπία του. Θα ήθελα πιο υγιή παίκτη να σου πω. Με την έννοια της ομαλής ένταξης του στο σύνολο και της πειθαρχίας του.
Ο Τζάννινγκ θα είναι φθηνότερος από ποτέ τα τελευταία χρόνια γιατί η εώς τώρα χρονιά του δεν είναι καλή ( σε μια ούτως ή άλλως προβληματική σεζόν για την ομάδα του) και γιατί μεγαλώνει ο άνθρωπος. Πάντως είναι ωραία λύση συν το ότι τον έχει ξαναδιαλέξει ο κόουτς στο Κρασνοντάρ.
Άντε να χαρεί κι ο Yorgos που είναι μέγας φαν του να θυμίσω. :smile:
Ο Έρικσον καλά λες ότι μετά τη φετινή του χρονιά θα έχει ανεβάσει κι άλλο το κασέ του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο- κάτι που καθιστά ακόμα πιο ακριβή, εώς και απαγορευτική νομίζω την απόκτησή του. Σε αντίθεση με τον Τζάννιγκ που είναι ελεύθερος κι έτσι κι αλλιώς με πιο χαμηλό κασέ.
Μια περιφέρεια με Σλούκα, Μπάλντγουιν, Κόνιαρη, Σπανούλη, Τζάννινγκ, Μακκίσικ και Παπανικολάου, έχει απ΄όλα νομίζω.
Ο ...δεύτερος Ματ του Μπαρτζώκα, κάθε φορά που σηκωνόταν για 3p στην Μπασκόνια, σηκωνόταν μαζί του κι όλο το γήπεδο στο πόδι, φανταστική εικόνα!
Πάμε κι ένα ροστεράκι επικαιροποιημένο, με την ευκαιρία:
Σλούκας, Baldwin, Κόνιαρης
Σπαν, McKissic, Λαρε
Παπ, Janning, ΒΧ
Πριντ, Βεζε, Αγρα
Μαρτίν, Έλις, Χρηστίδης
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι υφίσταται το δίλημμα λεφτά σε κοντό ή στον Μιλουτίνοφ. Σύμφωνα με φήμες και από αξιόπιστες πηγές ο Μιλουτίνοφ από Φλεβάρη έχει συμφωνήσει με τη ΤΣΣΚΑ για τη νέα χρονιά.
Όσο για το Σλούκα τώρα στην συνέντευξη του στα ΝΕΑ είπε ότι υπάρχει κλειστό συμβόλαιο με τη Φενέρ για μια ακόμα σεζόν αλλά ότι ουσιαστικά θα φύγει αν φύγει ο Ζοτς(φημολογείται ότι υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιο).
Δεν το έχω και δεδομένο ότι θα φύγει ο Ζοτς και αν φύγει και δουλέψει αμέσως πιθανό να πάρει και τον Σλούκα μαζί.
Αν δε συμβεί αυτό όμως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί.
Όσο για το Σλούκα τώρα στην συνέντευξη του στα ΝΕΑ είπε ότι υπάρχει κλειστό συμβόλαιο με τη Φενέρ για μια ακόμα σεζόν αλλά ότι ουσιαστικά θα φύγει αν φύγει ο Ζοτς(φημολογείται ότι υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιο).
Δεν το έχω και δεδομένο ότι θα φύγει ο Ζοτς και αν φύγει και δουλέψει αμέσως πιθανό να πάρει και τον Σλούκα μαζί.
Αν δε συμβεί αυτό όμως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί.
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς σας ξαναβρήκα. Όλα καλά ναι. Ποια πηγαινέλα, αποκλεισμένοι είμαστεbasket72 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 11:00 amΚαλώς τον. Έλειψες, ελπίζω όλα καλά, είσαι και μες τα πήγαινε έλα, εσύ. :smile:RipCity έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 9:54 amΔε νομίζω πως έχει πάνω από 1% πιθανότητες να παραμείνει ο Baldwin κι αυτό το 1% χαριστικά. Όταν ο προπονητής λέει έχει καλά στοιχεία, αλλά στις θέσεις των κοντών θες σιγουριά και δεν μπορείς να ρισκάρεις τότε αυτό κάνει την κατάσταση ξεκάθαρη.
Νομίζω ότι ενέχει μια υπερβολή αυτό που γράφει ο φίλτατος συμφορουμίτης περί 300χιλ. για όλους. Κι ο ίδιος ακόμη, το λέει όταν γράψει για τον παρτενέρ του ΣΛούκα (με το καλό) στους κοντούς.
Εγώ πιστεύω ότι έναν ακόμη παίκτη με εμπειρία από το ηψηλό επίπεδο θα τον φέρει. Οι περισσότεροι όμως θα είναι τύπου Έλλις. Ήδη έχουμε 3 από αυτούς με δεδομένο ότι μάλλον ισχύει του Χασάν Μάρτιν.
Εμένα με ψήνει, αρκεί να φέρουμε έναν καλό είτε στο 4 είτε στο 2-3 ( Γκιλ ή Μπρόκχοφ, όπως έχω χιλιοπει)/
Για τον Μπάλντγουιν κι εγώ δεν πιστεύω να μείνει τόσο λόγω της απόδοσής/συμπεριφοράς του όσο και λόγω της συνέντευξης Μπαρτζώκα, που σωστά επισημαίνεις, γιατί δεν ήταν μια ακόμη "ξύλινη" συνέντευξη. Μίλησε αρκετά ανοικτά. Αν δεν είχε κάτσει η ιστορία με τον ιό και στο μεσοδιάστημα συνέχιζε να παίζει όλο και καλύτερα ο Μπάλντγουιν και με το κεφάλι κάτω, θα είχε αρκετές πιθανότητες. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Μπάικς.
Εγώ πιστεύω ότι ο Μπαρτζώ, έχει ήδη κατασταλάξει.
Για τον Σλούκα τα λέγαμε και χθες και μόλις σήμερα βγαίνει δήλωσή του που για πρώτη φορά ουσιαστικά αφήνει την πόρτα ανοικτή. ;) ;)
Edit: Για το 4-5 στη θέση του Αγραβάνη θα προτιμούσα Κώστα Αντετοκούνμπο (κι ας είναι πιο πολύ 5αρι για Ευρώπη). Το έγραφα και στις αρχές του "νέου" φόρουμ και τον θυμήθηκα μόλις τώρα σκεφτόμενος την Εθνική.

Ποια θέση Αγραβάνη?

Με βάση τις δηλώσεις για οικονομική κατάσταση της ομάδας από Μπαρτζώκα+μείωση φορολογίας, εγώ θεωρώ απόλυτα εφικτές οικονομικά απόκτηση Σλούκα, Gill + guard εκατομμυρίου. Τα θεωρώ κι απαραίτητα αν θέλουμε να έχουμε και πάλι σίγουρη θέση στην 8άδα.
Σλούκας, guard~1M, Κόνιαρης
McKissic, Σπανούλης
Παπανικολάου, 3αρι 600κ, Χαραλαμπόπουλος
Gill, Πρίντεζης, Βεζένκοφ
Ellis, Martin, Happ
Προσθέτεις μπακαλίστικα:
Σλούκας+guard ->3M
3άρι->600κ
Gill->1M
Martin->400k?
Σύνολο ~ 4M
και αποχωρούν:
Paul, Baldwin, Rubit, Milutinov από τα καλά συμβόλαια το οποίο δίνει στο range 2.5-3M, ενώ έχουμε δεδομένο πως ο Πρίντεζης θα πέσει πολύ κάτω από το 1.5Μ που παίρνει τώρα. Ίσως μιλάμε και για μισά χρήματα.
Αν βάλεις την αλλαγή φορολογίας το λειτουργικό κόστος μειώνεται αισθητά ακόμη και 1Μ σε καθαρούς μισθούς να προστεθεί. Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει κι η κατάσταση με Covid19 φυσικά, το οποίο ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Αλλά υπό κανονικές συνθήκες το παραπάνω ρόστερ σε καμία περίπτωση δε το θεωρώ υπέρβαση.
0
- golitog7
- Reactions: 1734
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ πάντως αν ήμουν ο Σλούκας δεν θα γύρναγα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι οι γνωστοί "καρπουζοκέφαλοι" του την έχουν στημμένη και μετά το πρώτο στραβό αποτέλεσμα-κακή εμφάνιση θα πέσουν να τον φάνε. Ούτε στον Πάο θα πάει γιατί θέλει να παίζει στον άσσο με πολύ χρόνο. Τον κόβω να πηγαίνει καμιά Τσσκα παρέα με τον Μιλουτίνωφ.
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O σλουκας ειπε για οσους δεν εχουν βρει τη συνεντευξη ακομα
«Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπατχσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση»
Για φευγαλεες σκεψεις εγω διαβαζω για τον αν θα παει ολυμπιακο ή παναθηναικο. Νομιζω οτι οι αγγελοπουλοι το εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι σε παζαρια δε συμμετεχουν. Θα παει σε οποια ομαδα προσφερει τα πιο πολλα. Αν παρει το συμβολαιο του φριντετ θα παει ευκολα στους πρασινους. Χρονο να μη χανουμε παντως και παει παλι σεπτεμβρης. Ευχομαι να εχουν ερθει σε επαφη και με κανεναν αλλον.
Επειδη πραγματι στον παναθηναικο ακουγονται πολλα για καλαθη, θα εχει ενδιαφερον τι τελικα θα γινει.
«Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπατχσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση»
Για φευγαλεες σκεψεις εγω διαβαζω για τον αν θα παει ολυμπιακο ή παναθηναικο. Νομιζω οτι οι αγγελοπουλοι το εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι σε παζαρια δε συμμετεχουν. Θα παει σε οποια ομαδα προσφερει τα πιο πολλα. Αν παρει το συμβολαιο του φριντετ θα παει ευκολα στους πρασινους. Χρονο να μη χανουμε παντως και παει παλι σεπτεμβρης. Ευχομαι να εχουν ερθει σε επαφη και με κανεναν αλλον.
Επειδη πραγματι στον παναθηναικο ακουγονται πολλα για καλαθη, θα εχει ενδιαφερον τι τελικα θα γινει.
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν δεν κανω λαθος εχει αρνηθει ξανα καλη προταση του παο,θυμαμαι το δπγ που ελεγε αυτος θα παει απεναντι ζηταει τρελα λεφτα απο μας (κατι τετοιο ειχε πει δεν θυμαμαι ακριβως)
Αν ειναι να του δωσει 1,7 δυσκολα θα παει στον παο γιατι καπου τοσα θα του δινουμε και εμεις,επισης θα παιξει ρολο αν θα ειναι με βοβορα και μειωμενο μπατζετ ο παο η τον ζοτς και ανταγωνιστικο..
Αν δεν εχει καψα παντως να γυρισει στην ελλαδα πιο πολυ φοβαμαι οτι θα παει στην επομενη ομαδα του ζοτς η σε καποια απο τις μπαρτσα τσσκα ρεαλ
Αν ειναι να του δωσει 1,7 δυσκολα θα παει στον παο γιατι καπου τοσα θα του δινουμε και εμεις,επισης θα παιξει ρολο αν θα ειναι με βοβορα και μειωμενο μπατζετ ο παο η τον ζοτς και ανταγωνιστικο..
Αν δεν εχει καψα παντως να γυρισει στην ελλαδα πιο πολυ φοβαμαι οτι θα παει στην επομενη ομαδα του ζοτς η σε καποια απο τις μπαρτσα τσσκα ρεαλ
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξερω αν δεν εχει καψα να επιστρεψει ελλαδα, σιγουρα παντως δεν εχει καψα να επιστρεψει στη παλια του ομαδα, δε βλεπει καποια προκληση. Θα ειναι καθαρα οικονομικο το θεμα, παντως εδω καποιοι λεγανε οτι θα τον καταφερουμε με κατω απο 1,5 αν ειναι να φτασουμε στο 1,7 ας παρουμε ντιλεινι, ή ας παρουμε δυο παικτες.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 3:26 pmΑν δεν κανω λαθος εχει αρνηθει ξανα καλη προταση του παο,θυμαμαι το δπγ που ελεγε αυτος θα παει απεναντι ζηταει τρελα λεφτα απο μας (κατι τετοιο ειχε πει δεν θυμαμαι ακριβως)
0
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με ΤΣΣΚΑgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 2:28 pmΕγώ πάντως αν ήμουν ο Σλούκας δεν θα γύρναγα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι οι γνωστοί "καρπουζοκέφαλοι" του την έχουν στημμένη και μετά το πρώτο στραβό αποτέλεσμα-κακή εμφάνιση θα πέσουν να τον φάνε. Ούτε στον Πάο θα πάει γιατί θέλει να παίζει στον άσσο με πολύ χρόνο. Τον κόβω να πηγαίνει καμιά Τσσκα παρέα με τον Μιλουτίνωφ.

Αποτέλεσμα: Να κολλήσουν οι παίκτες της Φενέρ κι ο ίδιος ο Σλούκας. Θα ακούει ανατολικά της Ελλάδας και θα βγάζει σπυριά. Τον βλέπω για Δύση, είτε Ελλάδα είναι αυτή (το πιθανότερο) είτε Ισπανία.
Είναι από τις λίγες φορές όμως που είμαι τόσο σίγουρος για έναν παίκτη όσο για τον Σλούκα στα ερυθρόλευκαι και πάλι. ;) Εδώ είμαστε να παραδεχθούμε τη λάθος πρόβλεψη αν δεν κάτσει.
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι φανερό και το έχουμε επισημάνει πολλάκις, ότι οι αφοί παίρνουν σημαντικές αποφάσεις της ομάδας σύμφωνα με το πώς (κρίνουν οι ίδιοι ότι) θ' αντιδράσουν οι επιστήμονες της 7.
Ο Μιλου έπρεπε να είχε δοθεί πέρυσι στην CSKA, και να είχε έρθει με τα χρήματα εκείνα ένας σοβαρός γκαρντ ή ψηλός, με ορίζοντα δύο (τότε) τουλάχιστον ετών.
Ο Μιλου έπρεπε να είχε δοθεί πέρυσι στην CSKA, και να είχε έρθει με τα χρήματα εκείνα ένας σοβαρός γκαρντ ή ψηλός, με ορίζοντα δύο (τότε) τουλάχιστον ετών.
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικα δεν καιγομαι για τον Σλουκα, τον θεωρω παικταρα και ενα τσακ υπερτιμημενο , ειδικα οταν οι δημοσιογραφοι μας λενε και μας ξανα λενε για τον mr f4, οταν μιλαμε για την φενερ που και χωρις τον Σλουκα παλι θα πηγαινε (οκ σταματαω να ριχνω χολη
).Καιγομαι ομως να εχω 2 περιφερειακους που θα πετανε φωτιες , πχ ουιλμπεκιν (πριν γινει η επεκταση μεσα στην χρονια ) και ντορσει δεν ξεπερναγανε τα 2,3 μυρια μαζι και θεωρω πως μπορεις να βρεις τρομερα διδυμα σε αυτα τα λεφτα. Και για εμενα θα ηταν καλυτερο να μην ερθει καθως η συγκριση με τον Σπανουλη θα ειναι αναποφευκτη και οι απαιτησεις που θα του ζητηθουν, ισως να ειναι πιο πολλες απο οσες μπορει να σηκωσει. Ειναι πολυ διαφορετικο να πηγαινεις φ4 πχ με τον βεσελι και τον Ουντο, απο οτι με τον Ελλις και εναν Μαπ που ψαχνει το στεπ απ και σε καθε ''αποτυχια'' απο την πλειοψηφια σε αυτον θα πεφτει η ευθυνη. Ισως 2 αμερικανοι του 1+ μυριου ο καθενας να κανουν την ομαδα να λειτουργησει καλυτερα και να μην υπαρχει αυτη η πιεση/συγκριση με τον Σπαν. Μια σκεψη εκφραζω και φυσικα απο τους κοντους που εχω δει στην ομαδα θα ειμαι ευτυχισμενος με τον Σλουκα, απλα υπαρχει ζωη και χωρις αυτον, αρκει να υπαρχουν τα χρηματα.
Το θεμα ειναι η ομαδα να ειναι λειτουργικη, να μην εχουμε βαριδια τυπου ροτσεστι που θες 4 καλους αμυντικους ταυτοχρονα μπας και βγαλεις καμια αμυνα, να υπαρχει αθλητικοτητα και καλο περιφερειακο σουτ στην ομαδα και φυσικα και αλλους παικτες με το καθετο παιχνιδι που εχει ο σακ μακ. Οχι αλλα κεντρικα πικ ν ρολ που δεν καταληγουν πουθενα και εχεις 3 παικτες εξω απο το τριποντο να μην κανουν τιποτα και οχι αλλο ποστ απ παιχνιδι πριντεζη σαν σημειο αναφορας.

Το θεμα ειναι η ομαδα να ειναι λειτουργικη, να μην εχουμε βαριδια τυπου ροτσεστι που θες 4 καλους αμυντικους ταυτοχρονα μπας και βγαλεις καμια αμυνα, να υπαρχει αθλητικοτητα και καλο περιφερειακο σουτ στην ομαδα και φυσικα και αλλους παικτες με το καθετο παιχνιδι που εχει ο σακ μακ. Οχι αλλα κεντρικα πικ ν ρολ που δεν καταληγουν πουθενα και εχεις 3 παικτες εξω απο το τριποντο να μην κανουν τιποτα και οχι αλλο ποστ απ παιχνιδι πριντεζη σαν σημειο αναφορας.
2
2

Μέχρι φέτος
O Σλούκας είναι ένας παίκτης που υπό τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πήρε αμέσως χρόνο και ρόλο πολύ πιο σημαντικό από αυτόν που είχε στον Ολυμπιακό κι από αυτόν που έμελλε να έχει. Ως εκ τούτου καλά έκανε κι έφυγε. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που βελτίωσε άρδην το παιχνίδι του τόσο αποτυπωμένα στη στατιστική όσο και σε πράγματα που φαίνονται, βιώνονται κουβεντιάζονται εν τέλει στην μπασκετική πιάτσα. ΄papp7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 7:00 pmΠροσωπικα δεν καιγομαι για τον Σλουκα, τον θεωρω παικταρα και ενα τσακ υπερτιμημενο , ειδικα οταν οι δημοσιογραφοι μας λενε και μας ξανα λενε για τον mr f4, οταν μιλαμε για την φενερ που και χωρις τον Σλουκα παλι θα πηγαινε (οκ σταματαω να ριχνω χολη).....Ειναι πολυ διαφορετικο να πηγαινεις φ4 πχ με τον βεσελι και τον Ουντο, απο οτι με τον Ελλις και εναν Μαπ που ψαχνει το στεπ απ και σε καθε ''αποτυχια'' απο την πλειοψηφια σε αυτον θα πεφτει η ευθυνη.
Για να έχουμε μια εικόνα τι εστί Σλούκας στη Φενέρ να σας πω ότι μιλάμε για έναν παίκτη που σε όλα τα φάιναλ φορ (κάθε χρονιά παρών) είχε περί τα 25΄ μ.ο και στην πρώτη του κιόλας χρονιά ήταν καταλυτικός στο να πάει η ομάδα στον τελικό για πρώτη της φορά.
Μιλάμε για 3 τελικούς σερί που τον έναν μάλιστα, τον έχασε στην τελευταία κατοχή με φόλοου (....).
Επιπλέον, τη δουλειά στο σύγχρονο μπάσκετ την κάνει ο κοντός κι αν δεν είχε τέτοιον βασικό άσσο η Φενέρ, σκάρτοι θα έβγαιναν ακόμα κι οι 2 σέντερ που ανέφερες που όντως είναι μαζί με τον Ταβάρες οι πιο επιδραστικοί ψηλοί που έχουν περάσει τη δεκαετία αυτή.
Μα δεν υπάρχει κανείς λόγος και δεν έχει καμία απολύτως λογική να συγκριθεί ο Σλούκας με τον Σπανούλη. Αυτά είναι για τις ποδοσφαιρο-φυλλάδες και μόνο. Κανείς παίκτης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σπανούλη κι εδώ μπαίνει τελεία. Οταν εμφανιστεί τέτοιος παίκτης θα το καταλάβουμε, να είστε σίγουροι. Και το λέω εγώ που δεν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης ο Σπανούλης, που με κουράζει εδώ και 5 χρόνια , που από το 16-17΄λέω εδώ μέσα, ότι θα ήθελα έναν Ολυμπιακό χωρίς Σπανούλη να κυκλοφορεί η μπάλα και τα λοιπά. Για τέτοιον ιερόσυλο μιλάμε.

Οπότε ας είμαστε ήσυχοι πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Σλούκας είναι εντελώς άλλος παίκτης από τον Σπανούλη, το ξέρει κι ο ίδιος και ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει.
Τέλος, δεν θα έρθει για να μας πάει ντε και καλά στο φάιναλ φορ, τη στιγμή που υπάρχουν 6-7 ομάδες με περισσότερα χρήματα από εμάς, με ρόστερ που ήδη μετράνε χρόνια μαζί κλπ. Για να μας βάλει στον σωστό δρόμο θα έρθει, να ξαναγίνουμε σοβαρή κι ανταγωνιστική ομάδα και γιατί όχι να χτυπήσουμε με αξιώσεις μια πρόκριση στα παχνιδια των 8 και να μπούμε μέχρι το Φάιναλ- φορ. Σιγά- σιγά, όμως. Γιατί από πέρσι τον Φλεβάρη όλο φάπες τρώμε κι ότι αξιομνημόνευτες νίκες σκαρώσαμε είναι κυρίως (΄όχι όλες) επειδή μας υποτίμησαν οι αντίπαλοι. Ο, γες.

- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το παραδειγμα με τα 5αρια το εβαλα για να θιξω την δυναμικη των ροστερ.Πιστευω οτι για να μπορεσεις να παρεις το max απο τον Σλουκα(το εχω αναφερει σε πιο παλιο ποστ) θες τουλαχιστον εναν ισαξιο/καλυτερο guard διπλα του.Kαι αυτο δεν αφορα τον Σλουκα σαν Σλουκα αλλα ολους τους παικτες που ανηκουν στο τοπ επιπεδο. Και ο ντε κολο εχει αξιους παρτενερ και ο καμπατσο και ο λαρκιν κτλ.Κατι που στον ολυμπιακο προσωπικα δν πιστευω οτι θα γινει. Δεν νομιζω επισης ο Σλουκας να ερθει στον ολυμπιακο με στοχο να ειναι ανταγωνιστικος στην 8αδα , απο την στιγμη που καθε χρονο βρισκεται στο φ4 ειναι μεγαλο πισωγυρισμα να παει σε μια ομαδα η οποια θα κυνηγησει την πιθανοτητα μηπως παει.Πανω σε αυτο βασιζεται και ολο το ποστ, με ποια λογικη να πας να παρεις εναν παικτη που θα σου στοιχισει τουλαχιστον 1,7 αν δεν εχεις στοχο να πας στην ελιτ; Και το supporting cast που θα εχει, ποσο καλο θα ειναι για να του επιτρεψει να διεκδικησει διακρισεις; Γιατι μπορει να πηρε εγγυησεις ο Μπαρτζω (τις οποιες δεν ξερουμε καν ποιες ειναι ακριβως) , ομως ξερω τι προεδρους εχω και ποσα προβληματα εχει η ομαδα.Γιατι μπορει να λενε οι δημοσιογραφοι για τις οφειλες που εχουν δρομολογηθει, ομως ερωτηματα οπως που θα αγωνιζεται η ομαδα, ποσο καλο ονομα εχει στην πιατσα , αν ειναι θελτικος προορισμος για τους παικτες και ποσο εχει πληγωθει το brand name , τοσο απο τις προσθαφαιρεσεις παικτων/προπονητων φετος οσο και απο την καμπανα της ευρωλιγκας, ειμαστε στα σκοταδια. Και αν το μοντελο των αφων ειναι Σλουκας ο νεος Σπανουλης και ομαδα με λαβρακια και παμε οπως το 2012; Αυτο ειναι που με τρομαζει και δεν μου καθεται καλα ο Σλουκι, το πως θα πλαισιωθει.basket72 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2020 11:57 pm
O Σλούκας είναι ένας παίκτης που υπό τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πήρε αμέσως χρόνο και ρόλο πολύ πιο σημαντικό από αυτόν που είχε στον Ολυμπιακό κι από αυτόν που έμελλε να έχει. Ως εκ τούτου καλά έκανε κι έφυγε. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που βελτίωσε άρδην το παιχνίδι του τόσο αποτυπωμένα στη στατιστική όσο και σε πράγματα που φαίνονται, βιώνονται κουβεντιάζονται εν τέλει στην μπασκετική πιάτσα. ΄
Για να έχουμε μια εικόνα τι εστί Σλούκας στη Φενέρ να σας πω ότι μιλάμε για έναν παίκτη που σε όλα τα φάιναλ φορ (κάθε χρονιά παρών) είχε περί τα 25΄ μ.ο και στην πρώτη του κιόλας χρονιά ήταν καταλυτικός στο να πάει η ομάδα στον τελικό για πρώτη της φορά.
Μιλάμε για 3 τελικούς σερί που τον έναν μάλιστα, τον έχασε στην τελευταία κατοχή με φόλοου (....).
Επιπλέον, τη δουλειά στο σύγχρονο μπάσκετ την κάνει ο κοντός κι αν δεν είχε τέτοιον βασικό άσσο η Φενέρ, σκάρτοι θα έβγαιναν ακόμα κι οι 2 σέντερ που ανέφερες που όντως είναι μαζί με τον Ταβάρες οι πιο επιδραστικοί ψηλοί που έχουν περάσει τη δεκαετία αυτή.
Μα δεν υπάρχει κανείς λόγος και δεν έχει καμία απολύτως λογική να συγκριθεί ο Σλούκας με τον Σπανούλη. Αυτά είναι για τις ποδοσφαιρο-φυλλάδες και μόνο. Κανείς παίκτης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σπανούλη κι εδώ μπαίνει τελεία. Οταν εμφανιστεί τέτοιος παίκτης θα το καταλάβουμε, να είστε σίγουροι. Και το λέω εγώ που δεν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης ο Σπανούλης, που με κουράζει εδώ και 5 χρόνια , που από το 16-17΄λέω εδώ μέσα, ότι θα ήθελα έναν Ολυμπιακό χωρίς Σπανούλη να κυκλοφορεί η μπάλα και τα λοιπά. Για τέτοιον ιερόσυλο μιλάμε.Βασικά είναι θέμα τι μπάσκετ αρέσει στον καθένα να βλέπει. Αλλά το ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κανέναν με τον Σπανούλη είναι γεγονός. Ένας μόνο θα μπορούσε να φορέσει τα παπούτσια του αλλά σαν να τελείωσε πρόωρα την καταπληκτική του καριέρα σε αντίθεση με τον Σπαν. Ο λόγος για τον Γιουλ ( Γιούι, όπως το λένε στην πατρίδα του) που από τη στιγμή που τραυματίστηκε είναι άλλος παίκτης.
Οπότε ας είμαστε ήσυχοι πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Σλούκας είναι εντελώς άλλος παίκτης από τον Σπανούλη, το ξέρει κι ο ίδιος και ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει.
Τέλος, δεν θα έρθει για να μας πάει ντε και καλά στο φάιναλ φορ, τη στιγμή που υπάρχουν 6-7 ομάδες με περισσότερα χρήματα από εμάς, με ρόστερ που ήδη μετράνε χρόνια μαζί κλπ. Για να μας βάλει στον σωστό δρόμο θα έρθει, να ξαναγίνουμε σοβαρή κι ανταγωνιστική ομάδα και γιατί όχι να χτυπήσουμε με αξιώσεις μια πρόκριση στα παχνιδια των 8 και να μπούμε μέχρι το Φάιναλ- φορ. Σιγά- σιγά, όμως. Γιατί από πέρσι τον Φλεβάρη όλο φάπες τρώμε κι ότι αξιομνημόνευτες νίκες σκαρώσαμε είναι κυρίως (΄όχι όλες) επειδή μας υποτίμησαν οι αντίπαλοι. Ο, γες.![]()
Και εκει ερχεται η συγκριση με τον Σπαν οσον αφορα τα ηγετικα χαρακτηριστικα που θα ειναι αναποφευκτη γιατι δυστυχως ή ευτυχως ειμαστε στην ελλαδα και οι ποδοσφαιρο-φυλλαδες αντικατροπτιζουν πληρως το 80+% των ολυμπιακων.Γιατι καλως ή κακως ο Κωστας για αυτο ερχεται για να παρει την σκυταλη απο τον Μπιλι.
Και μεσα σε αυτα σκεφτομαι και αναρωτιεμαι , καθαρα χρηματικα χωρις να συγκρινω παικτικα τους 2 παικτες που θα αναφερω και χωρις να πω ποιος ειναι καλυτερος , καθαρα χρηματικα.
Ειναι σωστο ο παναθηναικος να δεσμευει τοσο μεγαλο ποσο απο το μπατζετ του για τον Καλαθη;Ειναι σωστο να κανουμε το ιδιο για τον Σλουκα; Γιατι αν απλα θελω να φτιαξω μια ομαδα που θα ειναι μεσα στην 8αδα δεν υπαρχει λογος να ξηλωθω για τον Σλουκα , μπορω να το πετυχω και με πιο φθηνο γκαρντ, εδω η φετινη ομαδα (να την κανει ο θεος) απο δικα της λαθη στερησε απο τον εαυτο της πιο υψηλη θεση.Και με ενα διδυμο αλμπισι-σιβα που κοστιζει λιγοτερο απο τον Σλουκα την κανεις την δουλεια σου. Βεβαια μπορει να το βλεπω εγω λαθος, στα ματια μου ομως οταν πας να χτυπησεις εναν απο τους τοπ5 pg της ευρωλιγκας, η λογικη λεει πως και οι υπολοιπες κινησεις σου πρεπει να ειναι παρομοιου βεληνεκους , αν οχι ολες τουλαχιστον της περιφερειας.
2
2

Μέχρι φέτος
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναλόγως το μπάτζετ. Τι ποσοστό είναι αναμενόμενο να παίρνει ο σταρ της ομάδας; (Γιατί ως τέτοιος θα έρθει, αν έρθει);
10-15-20; Σε ένα μπάτζετ άνω των 10 εκατομμυρίων εμένα δεν μου φαίνεται παράλογο κάποιος να παίρνει το 20% πάντως.
Επίσης δεν ξέρω αν θα παίξουμε του χρόνου στην Α1 ή όχι αλλά προς τα εκεί θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε σε κάθε περίπτωση δεν το βλέπω να πηγαίνουμε με ρόστερ μόνο 6 ξένων.
Ο Σπανούλης θα χάσει και άλλο από την ταχύτητα του με τον νέο τραυματισμό και την ηλικία. Ο Μπαρτζώκας δεν πρόκειται να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σίγουρα, δεν ξέρουμε καν πόσα παιχνίδια θα παίξει, βασικά δεν ξέρουμε καν αν παίζει και του χρόνου.
Τον Κόνιαρη δεν τον εμπιστεύεται όπως φάνηκε και είναι λογικό, δεν έχει διείσδυση, δεν έχει δημιουργία, δεν είναι καν τόσο καλός αμυντικός όσο ο Μάντζαρης στα "πράιμ" του.
Τον Βεζένκοφ επίσης τον εμπιστεύτηκε όταν ήταν ανάγκη αλλά σίγουρα θα θέλει και αθλητικό 4άρι.
Εγώ ποσοτικά το βλέπω έτσι το ρόστερ: (έστω ότι έρχεται Σλούκας-Μαρτίν)
3 G (Σλούκας+2 ξένοι)
1 G-F (Μακκίσι)
2 F (Παπανικολάου-Ξένος)
1 F-PF (Βεζένκοφ)
2 PF (Ξένος-Πρίντεζης)
1 PF-C (Ξένος)
2 C (Έλις-Μαρτίν)
Και Σπανούλης-Κόνιαρης-τρίτος ψηλός-Χαραλαμπόπουλος θα είναι αρχικά εκτός 12άδας στην Ευρωλίγκα με συμμετοχές στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τον Σπανούλη ξενίζει λίγο, αλλά εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για την κατάσταση που θα επιστρέψει και πόσο θα μπορεί να βοηθήσει.
10-15-20; Σε ένα μπάτζετ άνω των 10 εκατομμυρίων εμένα δεν μου φαίνεται παράλογο κάποιος να παίρνει το 20% πάντως.
Επίσης δεν ξέρω αν θα παίξουμε του χρόνου στην Α1 ή όχι αλλά προς τα εκεί θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε σε κάθε περίπτωση δεν το βλέπω να πηγαίνουμε με ρόστερ μόνο 6 ξένων.
Ο Σπανούλης θα χάσει και άλλο από την ταχύτητα του με τον νέο τραυματισμό και την ηλικία. Ο Μπαρτζώκας δεν πρόκειται να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σίγουρα, δεν ξέρουμε καν πόσα παιχνίδια θα παίξει, βασικά δεν ξέρουμε καν αν παίζει και του χρόνου.
Τον Κόνιαρη δεν τον εμπιστεύεται όπως φάνηκε και είναι λογικό, δεν έχει διείσδυση, δεν έχει δημιουργία, δεν είναι καν τόσο καλός αμυντικός όσο ο Μάντζαρης στα "πράιμ" του.
Τον Βεζένκοφ επίσης τον εμπιστεύτηκε όταν ήταν ανάγκη αλλά σίγουρα θα θέλει και αθλητικό 4άρι.
Εγώ ποσοτικά το βλέπω έτσι το ρόστερ: (έστω ότι έρχεται Σλούκας-Μαρτίν)
3 G (Σλούκας+2 ξένοι)
1 G-F (Μακκίσι)
2 F (Παπανικολάου-Ξένος)
1 F-PF (Βεζένκοφ)
2 PF (Ξένος-Πρίντεζης)
1 PF-C (Ξένος)
2 C (Έλις-Μαρτίν)
Και Σπανούλης-Κόνιαρης-τρίτος ψηλός-Χαραλαμπόπουλος θα είναι αρχικά εκτός 12άδας στην Ευρωλίγκα με συμμετοχές στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τον Σπανούλη ξενίζει λίγο, αλλά εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για την κατάσταση που θα επιστρέψει και πόσο θα μπορεί να βοηθήσει.
0