tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:11 pmΑφου ειναι εμπαργκο τι δε καταλαβαινεις?pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:01 pm
Δεν διαφωνώαλλά τότε γιατί οι ρώσικες ομάδες δεν παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν καταλαβαίνω;
Εκτός κι αν οι αμερικάνοι είπαν στους ρώσους τόσα βγάλατε από το εμπάργκο που σας κηρύξαμε ε να μας δώσετε και σε μας κατι![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... n-partizanHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:14 pmΕ ολοι 2 αρια ειναι βασικα. Πατανε και στο 3. Ο Παπετρου ειναι πιο πολυ 3 με τον Ναναλυ μετα.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:13 pm
Έχουν και τον Νάναλυ.
Ο Νάναλυ παίζει και 2 αλλά για το 2 έχουν και Πάντζερ, Άντζουσιτς και υπάρχει και ο Έξουμ που θα παίρνει χρόνο και στο 2 ειδικά αν πάρουν 5δατο άσσο.
Άρα πως θα βγουν οι χρόνοι;
Κάποιος της περιφέρειας πρέπει να παίζει και 4 εκτος αν Νάναλυ-Παπαπέτρου παίζουν ο καθένας τους 20 λεπτά ή λιγότερο.
Μακαρι να βαλει τον Παπαπετρου στο 4 για το καλο της εθνικης
Βλεπεις απο τους παιχτες που σωστα εγραψες , πως αμα ενδιαφερθηκε για Αντριους η Παρτιζαν (δεν ειμαι σιγουρος αλλα ακολουθοντας τις φημες παντα) πως μαλλον για 1 ηταν και οχι για 2 που σου εγραψα κι αλλου.![]()
Ντάντε Έξουμ: «Θέλω να παίξω περισσότερο ως πλέι-μέικερ στην Παρτιζάν»
2
2

- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα βγει και ο Παπαπετρου και θα πει θελω να παιξω σαν Σουτινγκ Γκαρντtarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:23 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... n-partizanHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:14 pm
Ε ολοι 2 αρια ειναι βασικα. Πατανε και στο 3. Ο Παπετρου ειναι πιο πολυ 3 με τον Ναναλυ μετα.
Βλεπεις απο τους παιχτες που σωστα εγραψες , πως αμα ενδιαφερθηκε για Αντριους η Παρτιζαν (δεν ειμαι σιγουρος αλλα ακολουθοντας τις φημες παντα) πως μαλλον για 1 ηταν και οχι για 2 που σου εγραψα κι αλλου.![]()
Ακουει ο Ζοτς ???!!!
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε ξεφύγει τελείως. Πάνε σε ομάδες με πλήρη ρόστερ οι παίκτες και διαλέγουν και πού θέλουν να παίξουν. Του έχουν πει ότι θα πληρωθεί σε αγροτεμάχια τουλάχιστον;tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:23 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... n-partizanHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:14 pm
Ε ολοι 2 αρια ειναι βασικα. Πατανε και στο 3. Ο Παπετρου ειναι πιο πολυ 3 με τον Ναναλυ μετα.
0
- pisto-linas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2 χρόνια ήταν το επίσημο ban αν θυμάμαι καλά απλά μου έριξα κι εγώ άλλα 4-5 χρόνια προς γνώση και συμμόρφωση.....berry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 2:45 pmΤέτοια μπαν μόνο ο Λύκος είχεassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 12:43 pm
Τα ίδια χρονιά είμαστε ρε παλιοσειρα...... Άσχετο που εγώ είχα 6-7 χρόνια ban.....![]()
![]()
![]()
ΛΥΚΟΣ...... Τι θύμησες τώρα;;;;; αιώνιες μάχες στα γήπεδα της εσκα......κι είχαμε πιει και τις ουισκαρες μας σε κάτι βραδιές που είχε οργανώσει το φόρουμ τα πρώτα χρόνια..... Γερό ποτήρι..... Και τον ξανάδα φέτος απ τα "γήπεδα" της Ουκρανίας.... ΘΕΟΣ....
1
1

- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικα μαλλον μπερδεψαν τα ονοματαgspara έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 3:04 pmMοσλι νομίζω αποχαιρέτησε,μέχρι τέλος σεζόν είχε υπογράψει.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 2:41 pmhttps://www.sport24.gr/basket/oyniks-ka ... 98322.html
Ουνιξ:
Μετα απο Μεικον, Ρεινολντς , Χαντερ και Μοσλι μεσα σε 24 ωρες.
Τελικα πολεμος ξεπολεμος οι αμερικανοι μια χαρα πανε στην Ρωσια .
Money makes the world go round !!!

Προσυμφωνο με τον Caleb Homesley η Ζενιτ
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας η επιστροφη Ρωσων στην Ευρωλιγκα το 23.Η μονη περιπτωση να επιστρεψουν οι Ρωσικες ομαδες σε διεθνεις διοργανωσεις(σε οποιοδηποτε αθλημα) ειναι να πεσει ο Πουτιν και να ανεβει ο Κασπαροφ ξερω εγω.Με το υπαρχον καθεστως οι Ρωσικες ομαδες ειναι τελειωμενες.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 2:45 pm
Θελουν να ενισχυθουν και αυτοι και η ζενιτ για να παρουν vtb και να επιστρεψουν ευρωλιγκα το 23.
Την τσσκα δε τη νοιαζει για τους γνωστους λογους.
0
- pisto-linas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αντιλεγω.Προσπαθω να αποτυπωσω πως μπορει να σκεφτονται αυτοι.McRae έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 17, 2022 1:14 pmΣεναριο επιστημονικης φαντασιας η επιστροφη Ρωσων στην Ευρωλιγκα το 23.Η μονη περιπτωση να επιστρεψουν οι Ρωσικες ομαδες σε διεθνεις διοργανωσεις(σε οποιοδηποτε αθλημα) ειναι να πεσει ο Πουτιν και να ανεβει ο Κασπαροφ ξερω εγω.Με το υπαρχον καθεστως οι Ρωσικες ομαδες ειναι τελειωμενες.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 2:45 pm
Θελουν να ενισχυθουν και αυτοι και η ζενιτ για να παρουν vtb και να επιστρεψουν ευρωλιγκα το 23.
Την τσσκα δε τη νοιαζει για τους γνωστους λογους.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pisto-linas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
10 ενδιαφεροντες για εμενα παικτες που θα ηθελα να παρακολουθησω πιο <στενα> τη νεα σεζον στην ευρωλιγκα.Οχι απαραιτητα ρουκις σε αυτη.
1.jonah radebaugh(valencia)
2.markus howard(baskonia)
3.retin obasohan(asvel)
4.isaiah canaan(olympiakos)
5.hassan martin(zvezda)
6.alen smailagic(partizan)
7.christ koumadje(alba)
8.jasiel rivero(valencia)
9.johnathan motley(fener)
10.bonie colson(maccabi)
1.jonah radebaugh(valencia)
2.markus howard(baskonia)