2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Ο Γιαννακόπουλος λοιπόν επεσήμανε ότι ο Κροάτης φόργουορντ(χεζόνια) έχει υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν και εξέφρασε την άποψη πως δεν έπρεπε να είχε φύγει πέρσι.
https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... a-apochori
https://www.inpao.gr/giannakopoulos-mon ... -ego-pics/
Πραγματικά, κάποια πράγματα δεν θα τα καταλάβω ποτέ. Πέρα από τον Καπόνο και τον Πινγκ δεν έχω επιβάλει αθλητή ποτέ. Όπως επίσης δεν έχω ζητήσει και να φύγει ποτέ κάποιος.
Ακόμα και την “καψούρα” μου, τον Φριντέτ, ρώτησα εάν μπορώ εκτός μπάτζετ να τον φέρω και εφόσον έλαβα θετική απάντηση τον έφερα.
Δεν επέβαλα δηλαδή τότε που ήμουν ενεργός διοικητικά και θα επιβάλω τώρα ως απλός ιδιοκτήτης; Πραγματικά απορώ με την επιμονή και την εμμονή κάποιων.
Αν ίσχυε ότι εγώ ανακατευόμουν με το ρόστερ, θα έπαιζε ακόμα ο Αλβέρτης, δεν θα είχε φύγει ποτέ ο Παππάς και θα είχα δώσει γη και ύδωρ στον Γουόκαπ όταν ήταν ελεύθερος.
Λοιπόν, πάμε να κάνουμε πεντάχρονη συζήτηση…
Ο ιδιοκτήτης κρίνεται για την συνολική και διαχρονική εικόνα. Η διοίκηση για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης, την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία της ομάδας από τους “θεσμούς”.
Η τεχνική διεύθυνση για την επιλογή προσώπων. Ο προπονητής για την απόδοση του συνόλου εντός γηπέδου και ο αθλητής για τις επιδόσεις του».
ο γουάκαπ ήταν ελεύθερος και ο πρίφτης προτίμησε να πάρει το πέρι από το eurocup
https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... a-apochori
https://www.inpao.gr/giannakopoulos-mon ... -ego-pics/
Πραγματικά, κάποια πράγματα δεν θα τα καταλάβω ποτέ. Πέρα από τον Καπόνο και τον Πινγκ δεν έχω επιβάλει αθλητή ποτέ. Όπως επίσης δεν έχω ζητήσει και να φύγει ποτέ κάποιος.
Ακόμα και την “καψούρα” μου, τον Φριντέτ, ρώτησα εάν μπορώ εκτός μπάτζετ να τον φέρω και εφόσον έλαβα θετική απάντηση τον έφερα.
Δεν επέβαλα δηλαδή τότε που ήμουν ενεργός διοικητικά και θα επιβάλω τώρα ως απλός ιδιοκτήτης; Πραγματικά απορώ με την επιμονή και την εμμονή κάποιων.
Αν ίσχυε ότι εγώ ανακατευόμουν με το ρόστερ, θα έπαιζε ακόμα ο Αλβέρτης, δεν θα είχε φύγει ποτέ ο Παππάς και θα είχα δώσει γη και ύδωρ στον Γουόκαπ όταν ήταν ελεύθερος.
Λοιπόν, πάμε να κάνουμε πεντάχρονη συζήτηση…
Ο ιδιοκτήτης κρίνεται για την συνολική και διαχρονική εικόνα. Η διοίκηση για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης, την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία της ομάδας από τους “θεσμούς”.
Η τεχνική διεύθυνση για την επιλογή προσώπων. Ο προπονητής για την απόδοση του συνόλου εντός γηπέδου και ο αθλητής για τις επιδόσεις του».
ο γουάκαπ ήταν ελεύθερος και ο πρίφτης προτίμησε να πάρει το πέρι από το eurocup

0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον θέλει ο προπονητής - αλλά τον αφήνει να φύγει. Του χρωστάνε χρήματα - αλλά τα δίνουν αλλού. Η προοπτική της ομάδας είναι κοντύτερη χωρίς Καλαθη -αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Συν την καλή σχέση με δπγ. Δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό.Dominique έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 9:03 pmΘα κάνω μια υπόθεση εργασίας για την αποχώρηση Παπαπέτρου, η αλήθεια είναι πως το τι συνέβη στην περίπτωση του δημιουργεί ίντριγκα.
Να μη τον θέλει ο προπονητής δεν παίζει,έχει στοιχεία που χρειάζονται σε μια νεόδμητη σκληρή ομάδα και φυσικά είναι όχι απλά Έλληνας αλλά αρχηγός της ομάδας!
Ούτε είχαν σκοπό να τον αφήσουν(ελεύθερο ιδίως) θα είχε διαφανεί.
Προφανώς κάτι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες ου μην και μέρες.Και το συνδέω με τον Καλαθη:τη στιγμή που στον Παπαπέτρου χρωστάνε χρήματα,κάνουν μια μεγάλη πρόταση στο Νικ.Το ότι δημοσιεύτηκαν χρήματα δεν είναι τυχαίο,γνώριζαν ότι η πρόταση πιθανότατα θα απορριφθεί.Και είχαν όντως έτοιμη την εναλλακτική αφού μετά την απόρριψη από Νικ,σε μια εβδομαδα έκλεισαν 4 παίχτες!
Ο Ιωάννης υποθέτω πως εξέφρασε δυσαρέσκεια είτε για το ότι λεφτά που του χρωστωνται προορίζονταν για αλλού,είτε ότι χωρίς Καλάθη η προοπτική της ομάδας θα είναι κοντύτερη.Καπως έτσι ζυμώθηκε η λύση του "ο καθένας όπως νιώθει καλύτερα" και χώρισαν πολιτισμένα.Και πολιτισμένα σημαίνει και με τις αμοιβαίες (οικονομικές) παραχωρήσεις.
Τα "προδότης" και τις υπερβολές δε τις συμμεριζομαι.Ουτε μέτριος παίχτης ήταν ο Παπαπέτρου.Πολυ καλός παίχτης ήταν κι έγινε ακόμα καλύτερος,αλλά έπεσε στη χειρότερη περίοδο της τριαντακοταετιας.Παιχτης που βάζει 40 πόντους σε ματς Ευρωλίγκας έχει πολύ υψηλές δυνατότητες κι ας μην τις παρουσιάζει σε κάθε ματς.Τη σεζόν Βοβορά πήγε να το παίξει άσος και έβλεπες πόσο φοβερά είχε δουλέψει το καλοκαίρι(έπαιζε pick n roll!) και πόσο καλά μπορούσε να πασάρει.Φυσικα και δε γινόταν να το κάνει με συνεπεια και κακώς του ζητήθηκε.
Για να τα λεμε όμως και όλα πάντα είχε κάτι από Ολυμπιακό που έφερνε μαζί του 0χ στον τρόπο που διαμαρτυρόταν.Δεν είχαμε συνηθίσει οι Παναθηναϊκοί ούτε σε αυτό ούτε στο κάπως μπλαζε υφακι του.
Στο καλό να πάει ο άνθρωπος και θα τον υποστηρίζω.
0
-
- Reactions: 227
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
O Walkup ρε παιδιά είχε κλείσει μαζί με Φαλ πολύ πριν έλθει ο Πρίφτης στον Παναθηναικο κατά τις 12 Ιουλίου αν δεν απατωμαι.Το κορυφαίο του Πρίφτη ήταν ότι πίστευε ότι ο Περυ είναι καλύτερος από Wolters και ο δεύτερος έκανε σούπερ χρόνια lol
Πάμε για 3αρι με τρίποντο λογικά και δυνατό 5αρι.Σε μια φάση σκέφτηκα Barthel αλλά ο τύπος είναι μονο100 κιλά .ο Lavaurgne είναι στα 115-120.
Πρέπει να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στον Λαρεντζάκη ,στον McKissic και στο δεύτερο 5αρι του....βασικά στην δεύτερη πενταδα.Στα 4αρια να ελπίζουμε να μην μας πάρουν παραμαζωμα lol
Πάντως δεν μας χάλασε....4 μεταγραφές σε μια εβδομάδα lol
Μυρίζονται "αμπαλο" Λάμπειρι σαν 8ο να έρχεται για παρέα σε Λοβερν lol
Πάμε για 3αρι με τρίποντο λογικά και δυνατό 5αρι.Σε μια φάση σκέφτηκα Barthel αλλά ο τύπος είναι μονο100 κιλά .ο Lavaurgne είναι στα 115-120.
Πρέπει να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στον Λαρεντζάκη ,στον McKissic και στο δεύτερο 5αρι του....βασικά στην δεύτερη πενταδα.Στα 4αρια να ελπίζουμε να μην μας πάρουν παραμαζωμα lol
Πάντως δεν μας χάλασε....4 μεταγραφές σε μια εβδομάδα lol
Μυρίζονται "αμπαλο" Λάμπειρι σαν 8ο να έρχεται για παρέα σε Λοβερν lol
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, γενικά στη Σερβία έχουν ξεφύγει λίγο. Ο πρόεδρο του Ερυθρού μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε και τσουκαλίστικες εκφράσεις για την Παρτιζάν, ο πρόεδρος της οποίας επίσης παραδέχτηκε ότι μόνο στην εφορία χρωστάνε 5,5 εκ τα οποία θα εξοφλήσουν δίνοντας στο κράτος... αγροτεμάχιαHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:53 pmhttps://www.eurohoops.net/el/euroleague ... ntoulitsa/yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:48 pm
O πρόεδρος του Ερυθρού είπε σε συνέντευξη ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πλήρωνες στην ομάδα, και στον Καλινιτς και στο Ραντονιτς. Επιπλέον, ακόμη και τώρα ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Ερυθρό. Και τέλος, δε βλέπω καμία σιγουριά στον Ερυθρό Αστέρα: χάνει παίκτες, είναι απλήρωτοι και η Παρτιζαν δυναμώνει τόσο που θα χάνει τους εγχώριους τίτλους ο Αστέρας , ίσως και για χρόνια. Τέλος ναι, σίγουρα πήρε περισσότερα στον Παναθηναικο
![]()
![]()
Ωραιος ο Προεδρας.![]()
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -eu55-ekat
Κι έχει και δηλώσεις κατά του Ερυθρού για το δικό του διακανονισμό, ο πρόεδρος του οποίου αποκάλεσε την Παρτιζάν "ΑΤΜ του κράτους" και άλλα τέτοια.

2
2

καλά αυτό με τα χωράφια το διάβασα κι εγώ. Πόσο έχουν πάει πια τα χωράφιαyorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 10:36 pmΚαλά, γενικά στη Σερβία έχουν ξεφύγει λίγο. Ο πρόεδρο του Ερυθρού μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε και τσουκαλίστικες εκφράσεις για την Παρτιζάν, ο πρόεδρος της οποίας επίσης παραδέχτηκε ότι μόνο στην εφορία χρωστάνε 5,5 εκ τα οποία θα εξοφλήσουν δίνοντας στο κράτος... αγροτεμάχιαHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 8:53 pm
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... ntoulitsa/
![]()
![]()
Ωραιος ο Προεδρας.![]()
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -eu55-ekat
Κι έχει και δηλώσεις κατά του Ερυθρού για το δικό του διακανονισμό, ο πρόεδρος του οποίου αποκάλεσε την Παρτιζάν "ΑΤΜ του κράτους" και άλλα τέτοια.![]()

0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς παρανοησες το ποστ μου αλλά δεν τρέχει τίποτα. Επιπλέον το ύφος στις δύο τελευταίες προτάσεις σου δεν αφηνει περιθώρια διαλόγου. Σε χαιρετώ.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 9:07 pmΝαι βρε τζανε μου, αλλα εγω δεν την πεφτω στον παιχτη, εσυ την επεσες στον Παπαπετρου.
Αμα κατηγορεις το κανεις με καποια στοιχεια. Εγω δεν κατηγορησα για κατι τον Παπαγιαννη.
Εγω υπερσπιζομαι τους παιχτες και εσεις την ομαδα σας. Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε την διαφορα επιτελους;
1
1

-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα:
1) Ουόλτερς-Λη
2) Γκριγκόνις-Αντριους-Μποχωριδης
2-3) Π. Καλαϊτζάκης
3) Μαντζούκας
4) Γουλιαμς
5) Παπαγιαννης-Γκουνταιτις
Οπότε ο 7ος (και τελευταίος) ξένος θα είναι:
- 3άρι που ανεβαίνει και στο 4. Σε αυτή την περίπτωση ο έτερος Καλαϊτζάκης δειχνει να μην χωρά στο ευρωπαϊκό ρόστερ, ενώ ταμαμ θα ήταν ο Μήτογλου. Εάν όχι ο Ντίνος, περισσότερο πιθανός μου κάνει ως 12ος ο Χουγκαζ (καθαρά λόγω θέσης)
Ή
- 4αρι που να κατεβαίνει και στο 3. Σε αυτό το σενάριο ο Γ. Καλαϊτζάκης θα μπορούσε να παίξει ως εναλλακτική, αν και δεν θα μου έκανε εντύπωση και μια κίνηση για κάτι άλλο (π.χ. Ρογκαβοπουλο).
1) Ουόλτερς-Λη
2) Γκριγκόνις-Αντριους-Μποχωριδης
2-3) Π. Καλαϊτζάκης
3) Μαντζούκας
4) Γουλιαμς
5) Παπαγιαννης-Γκουνταιτις
Οπότε ο 7ος (και τελευταίος) ξένος θα είναι:
- 3άρι που ανεβαίνει και στο 4. Σε αυτή την περίπτωση ο έτερος Καλαϊτζάκης δειχνει να μην χωρά στο ευρωπαϊκό ρόστερ, ενώ ταμαμ θα ήταν ο Μήτογλου. Εάν όχι ο Ντίνος, περισσότερο πιθανός μου κάνει ως 12ος ο Χουγκαζ (καθαρά λόγω θέσης)
Ή
- 4αρι που να κατεβαίνει και στο 3. Σε αυτό το σενάριο ο Γ. Καλαϊτζάκης θα μπορούσε να παίξει ως εναλλακτική, αν και δεν θα μου έκανε εντύπωση και μια κίνηση για κάτι άλλο (π.χ. Ρογκαβοπουλο).
0
- panathinaikos1234
- Reactions: 4
- Προειδοποιήσεις:
0