Απο ΝΒΑ προτιμώ να πάρουμε. Εμπιστεύομαι Ραντονιτς καθώς αυτός έφερε για παράδειγμα τον Ντερικ Γουίλιαμς πρώτη φορά Ευρώπη, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ή ας φέρει Ευρωπαίο απο ΝΒΑ.Panos Phys έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 17, 2022 1:27 amΕλεύθερος, 3-4 με ευρωπαϊκή εμπειρία. Υπάρχει κάποιος άλλος? Αλλιώς πας σε Αμερικανό κομμένο.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Για Παπαπετρου δεν πιστεύω ότι είναι χρηματικό το θέμα, άσχετα με το τι λέει ο Βετάκης. Στο μυαλό μου τρία σενάρια είναι πιθανά.
Πρώτο. Ο Παπαπετρου ήθελε να δουλέψει με Ζοτς, όπως έκανε κάποτε ο Σλούκας και άλλαξε επίπεδο. Για μένα είναι το πιθανότερο σενάριο, καθώς χτες ο Κουβοπουλος είπε ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει, ενώ ο ίδιος ο Παπαπετρου στην ανακοίνωση του έγραψε στο τέλος εις το επανιδείν, που σημαίνει ότι θα ξαναγυρίσει.
Δεύτερο. Ο Ραντονιτς τον ήθελε για τεσσάρι. Ο παίχτης ήθελε να παίξει τριάρι, και δεν τα βρήκαν, και τον αφήσαμε να φύγει.
Τριτο ο Ραντονιτς ήθελε άλλον παίχτη και ο Παπαπετρου είχε ξενερώσει με την ομάδα.
Πρώτο. Ο Παπαπετρου ήθελε να δουλέψει με Ζοτς, όπως έκανε κάποτε ο Σλούκας και άλλαξε επίπεδο. Για μένα είναι το πιθανότερο σενάριο, καθώς χτες ο Κουβοπουλος είπε ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει, ενώ ο ίδιος ο Παπαπετρου στην ανακοίνωση του έγραψε στο τέλος εις το επανιδείν, που σημαίνει ότι θα ξαναγυρίσει.
Δεύτερο. Ο Ραντονιτς τον ήθελε για τεσσάρι. Ο παίχτης ήθελε να παίξει τριάρι, και δεν τα βρήκαν, και τον αφήσαμε να φύγει.
Τριτο ο Ραντονιτς ήθελε άλλον παίχτη και ο Παπαπετρου είχε ξενερώσει με την ομάδα.
0
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα και ο παπαππετρου είχε αλλα το θέμα είναι ότι η μπασκονια δεν βλέπω να χτίζει τιποτα σπουδαίο ουτε βλέψεις έχει αρα με την λιθουανοκη αρμαδα που ετοιμαζόμαστε να κατεβάσουμε θεωρώ εφικτό να ασκήσουν πίεση στην πλευρά του παικτηPhys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:23 amΠαιχταρα είναι. Δεν έχει συμβόλαιο;Tl45200445 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:21 amRokas giedraitis μου φαίνεται μια αρκετά καλή περιπτωση
0
- panathinaikos1234
- Reactions: 4
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ήθελα να αναφερθώ σε δυο παίκτες,ένας που γίνεται πολύς λόγος από εδώ για να τον κάνουμε μεταγραφή και μια μεταγραφή μας…..πρώτον λοιπόν γίνεται πολύς λόγος για να πάρουμε Αγραβάνη….. ούτε θέλω να σκέφτομαι ότι θα κάνουμε τέτοια κίνηση, το παιδί δεν κάνει για Ευρωλίγκα και έχει δείξει ότι έχει πολύ δύσκολο χαρακτήρα ,
Και δεύτερον τι άποψη έχετε για Αντριους;εγώ δεν τον ήξερα , αλλά από βίντεο που είδα τον είδα παιχταρα, γερό παιδί αν και κοντός , γερα πατήματα μπαίνει σε όλες τις φάσεις θεωρώ ότι δεν θα είναι απλά 7ος ξένος…..πολύ καλή μεταγραφή…
Και δεύτερον τι άποψη έχετε για Αντριους;εγώ δεν τον ήξερα , αλλά από βίντεο που είδα τον είδα παιχταρα, γερό παιδί αν και κοντός , γερα πατήματα μπαίνει σε όλες τις φάσεις θεωρώ ότι δεν θα είναι απλά 7ος ξένος…..πολύ καλή μεταγραφή…
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι και είμαι πολύ υπέρ των Λιθουανών γενικά, αλλά ο Κερεχετα να αφήσει παίχτη χωρίς χρήματα είναι απο απίθανο έως αδύνατο.Tl45200445 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:25 amΚαλα και ο παπαππετρου είχε αλλα το θέμα είναι ότι η μπασκονια δεν βλέπω να χτίζει τιποτα σπουδαίο ουτε βλέψεις έχει αρα με την λιθουανοκη αρμαδα που ετοιμαζόμαστε να κατεβάσουμε θεωρώ εφικτό να ασκήσουν πίεση στην πλευρά του παικτη
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Αν θεωρησω πως εκλεισε ο Γκουνταιτις, ο φετινος ΠΑΟ εχει μονον ενα προβλημα που τον ενοχλει για την πληρη επαναφορα στα πανω ταβανια: Το οτι στην Α1 θα πρεπει να εχει μονον 6 ξενους... Ελπιζω ο κανονισμος να αλλαξει. Αλλα και να μην αλλαξει, μονον στους τελικους χρειαζεται να ειναι η ομαδα πληρης.
Η επαναφορα του ΠΑΟ δεν θα ειναι στην Α1 αλλα στην Ευρωλιγκα. Τα αλλα ερχονται μονα τους και κατα τη γνωμη μου ειναι δευτερευουσης σημασιας. Τοσα χρονια ο ΠΑΟ περιοριζοταν απο το ταβανι του αντιπαλου με αποκορυφωμα τις τελευταιες χρονιες που το μονο που τον ενοιαζε ειναι το πρωταθλημα ελλαδος. Ετσι χαμηλωσε πολυ την ποιοτητα του.
Ευτυχως ολα αυτα αλλαζουν ΑΜΕΣΑ με την προσληψη ενος κατα πως φαινεται ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ προπονητη και χωρις να σοιχισουν μια περιουσια.
ΥΓ: Ο Γκεντραιτις φαινεται εξαιρετικη περιπτωση πραγματι... Απλα χρειαζεται και ενα τεσσαρι ακομα. Εκει πιστευω μπορει να εχουμε μια εκπληξη εκ των εσω... Υπαρχουν τεσσαρια απλα πρεπει να κανουν ενα μεγαλο στεπ απ. Το καλυτερο τεσσαρι που υπαρχει και σε μερικα χρονια θα ειναι NBA ειναι ο Σαμαντουροφ αλλα η θεση που παιζει αμφιβαλλω αν μπορει ακομη να σταθει λογω δυναμης, κι ας εχει και το ταλεντο ενος πχ Ντονσιτς στην καλυτερη. Δεν θα ειναι καθολου ασχημη ιδεα για αρχη να του δωθουν ευκαιριες πολλες στην Α1 οπου δεν θα παιζει ο πιθανος εξτρα ξενος τεσσαρι...
Η επαναφορα του ΠΑΟ δεν θα ειναι στην Α1 αλλα στην Ευρωλιγκα. Τα αλλα ερχονται μονα τους και κατα τη γνωμη μου ειναι δευτερευουσης σημασιας. Τοσα χρονια ο ΠΑΟ περιοριζοταν απο το ταβανι του αντιπαλου με αποκορυφωμα τις τελευταιες χρονιες που το μονο που τον ενοιαζε ειναι το πρωταθλημα ελλαδος. Ετσι χαμηλωσε πολυ την ποιοτητα του.
Ευτυχως ολα αυτα αλλαζουν ΑΜΕΣΑ με την προσληψη ενος κατα πως φαινεται ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ προπονητη και χωρις να σοιχισουν μια περιουσια.
ΥΓ: Ο Γκεντραιτις φαινεται εξαιρετικη περιπτωση πραγματι... Απλα χρειαζεται και ενα τεσσαρι ακομα. Εκει πιστευω μπορει να εχουμε μια εκπληξη εκ των εσω... Υπαρχουν τεσσαρια απλα πρεπει να κανουν ενα μεγαλο στεπ απ. Το καλυτερο τεσσαρι που υπαρχει και σε μερικα χρονια θα ειναι NBA ειναι ο Σαμαντουροφ αλλα η θεση που παιζει αμφιβαλλω αν μπορει ακομη να σταθει λογω δυναμης, κι ας εχει και το ταλεντο ενος πχ Ντονσιτς στην καλυτερη. Δεν θα ειναι καθολου ασχημη ιδεα για αρχη να του δωθουν ευκαιριες πολλες στην Α1 οπου δεν θα παιζει ο πιθανος εξτρα ξενος τεσσαρι...
1
1

- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γκεντράιτις παιχτάρα εννοείται, αλλά δεν νομίζω πως ψάχνουμε τέτοιον παίκτη πλέον. Κατ' αρχάς έχουμε Γκριγκόνις που έχει πολύ παρόμοιο επίθετο και που θα παίρνει αρκετό χρόνο και στο 3 που λογικά το 'χει, συν λίγο Καλαιτζάκη, συν λίγο Μαντζούκα και να έρχεται ένα 3-4άρι και να κλείνει το ρόστερ λογικά. Εκτός αν έρθει και ο δεύτερος Καλαιτζάκης που όμως μετά μαζευόμαστε πολλοί εκεί κάτω και δεν νομίζω να θέλει να ρθει για 14ος παίκτης. Εξαρτάται βέβαια και τι προτάσεις έχει. Κοινώς για μαξ 2 κινήσεις μας βλέπω ακόμα.
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ζητάω συγνώμη για το off topic.
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/ar ... s-7811327/
Καλορίζικη πρόεδρε, θα καίει πολύ όμως.
Το ανταλλάσω με το Fiesta μου.
Κι εγώ ανά είχα να διαλέξω δε θα έπαιρνα δεύτερο 4αρι, το εργαλείο θα διάλεγα!
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/ar ... s-7811327/
Καλορίζικη πρόεδρε, θα καίει πολύ όμως.
Το ανταλλάσω με το Fiesta μου.

Κι εγώ ανά είχα να διαλέξω δε θα έπαιρνα δεύτερο 4αρι, το εργαλείο θα διάλεγα!

0
Respect Yourself
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οχι αλλα χαλαει εμαςEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 17, 2022 2:48 pm.Τους χαλάει τους αφούς Καλαϊτζάκη να παίζει 10-13 λεπτά έκαστος Ευρωλιγκα στο 3 χωρίς ευθύνη οργάνωσης κλπ;;;;;;

0
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν θα υπαρξει προβλημα με τους 7 ξενους αφου η τελικη επιλογη ποιοι θα παιξουν στους τελικους με οσφπ θα γινει μαιο του 23,μεχρι τοτε σιγουρα καποιος θα εχει τραυματιστει καποιος δεν θα μπορει κτλ εκτος αν ειμαστε στην ευχαριστη θεση να εχουν βγει καλοι και οι 6 ξενοι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο βεβαια αλλα στατιστικα απιθανο
0