2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:59 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:43 pm
lefpan έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:39 pm

Ο Ρογκαβόπουλος στη θέση 3 είναι ανώτερος και επιθετικά και αμυντικά από αυτούς που λες.
ο ρογκαβοπουλος ειναι επιθετικα καλυτερος στο 3 απο τον μακισικ τον σασα και τον πιτερς?ουτε η μαμα του δεν θα το ελεγε αυτο :D Σαν κωνοι να καθονται σασα και πιτερς και απλα να τους πετανε την μπαλα να σουταρουν καλυτεροι ειναι απο τον ρογκα..
Φίλε μου, συγγνώμη, αλλά προφανώς δεν τον ξέρεις τον παίκτη.
Αν τον είχε η Ρεάλ, θα έπαιζε από τα 19 του, και τώρα στα 21 του θα ήταν κανονικό μέλος της ομάδας.
Εμάς εδώ, βέβαια, μας βρωμάνε οι Έλληνες παίκτες ή (στην καλύτερη) τους θέλουμε ψημένους στα 25 τους, για να τους βάζουμε και πάλι στον πάγκο, αλά Λαρετζάκης.
Οι μικροί πρέπει να ψήνονται στις μεγάλες ομάδες (στα τοπικά πρωταθλήματα κυρίως) και όχι παίζοντας μέχρι τα 25-26 στη Λάρισα (π.χ. δεν έχω τίποτα με την ομάδα, το κάθε άλλο), και μετά να κουνάνε πετσέτες.

Τέλος πάντων, δεν συνεχίζω άλλο.
Όμως, το λέω από τώρα, όταν θα καταστραφεί ολόκληρη η χρονιά μας επειδή δεν θα έχουμε άλλο τριάρι, μην ακούσω κανέναν να γκρινιάξει, από όσους βολεύονται με Μακίσικ, Σάσα, Πίτερς ή Λάρε ν' ανεβοκατεβαίνουν στη θέση.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 17, 2022 5:03 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:48 pm
Εγω τον εχω δει απο την εθνικη πιτσιρικι..και μαλιστα μαρεσει σαν παικτης γιατι εχει και την αυτοπεποιθηση,στο ροστερ βεβαια θα τον ηθελα μονο σαν συμπληρωματικο ελληνα οπως τον τανουλη πχ,αν τον λεγαν ρογκαβαιτις δεν θα περναγε ουτε απεξω απο το σεφ οπως και δεν τον εχει ζητησει καμια ομαδα του εξωτερικου.. Δεν ειναι επιπεδου ευρωλιγκας σιγουρα αυτην την στιγμη .
Να σε δω τι θα λες, όταν του χρόνου θα πάει στο ΝΒΑ.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 17, 2022 5:07 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:44 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:27 pm

Αυτο! αν τραυματιστει ο παπ ο ρογκαβοπουλος θα μας σωσει ..εκει θα ψαξει παικτη ευρωλιγκατο..Αλλα αν ο παπ ειναι ντουρος δυνατος ολη την χρονια που ετσι και αλλιως η προιστορια αυτο δηλωνει δεν χωραει αλλος παικτης στο 3..εκτος και κοψεις χρονο απο τους αλλους και την κανεις την ομαδα ...χαος.
'Εχω μια μεγάλη απορία:
Όσοι δεν γουστάρετε τον Ρογκαβόπουλο (όχι για λόγους χαρακτήρα, αλλά αγωνιστικά), τον έχετε δει τον τύπο να παίζει;
Ή επειδή τον λένε Ρογκαβόπουλο δεν σας κάνει, ενώ αν λεγόταν Ρογκαβάιτις ή Ρόγκαβιτς ή ακόμα και Ρογκαβίνι, θα πετάγατε τη σκούφια σας;
Δεν σημαίνει επειδή θεωρούμε ότι δεν έχει θέση σε ευρωλιγκάτη ομάδα ότι δεν τον συμπαθούμε κιόλας. Και εγώ τον συμπαθώ ως παίκτη και περίμενα ότι στον Προμηθέα θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει πουθενά μπάσκετ, για μένα θα πρέπει ο ρόγκα να πάει σε ομάδα που θα του δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να παίξει μπάσκετ το παιδί και να δείξει τις ικανότητές του και μετά ας κάνει το βήμα παραπάνω κι αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες της ηλικίας του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 17, 2022 5:22 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 5:03 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:48 pm
Εγω τον εχω δει απο την εθνικη πιτσιρικι..και μαλιστα μαρεσει σαν παικτης γιατι εχει και την αυτοπεποιθηση,στο ροστερ βεβαια θα τον ηθελα μονο σαν συμπληρωματικο ελληνα οπως τον τανουλη πχ,αν τον λεγαν ρογκαβαιτις δεν θα περναγε ουτε απεξω απο το σεφ οπως και δεν τον εχει ζητησει καμια ομαδα του εξωτερικου.. Δεν ειναι επιπεδου ευρωλιγκας σιγουρα αυτην την στιγμη .
Να σε δω τι θα λες, όταν του χρόνου θα πάει στο ΝΒΑ.
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μιλαμε για τον ιδιο παικτη..ο ρογκαβοπουλος των 6π 24% τριποντο θα παει ΝΒΑ?Για να μην τον αδικω τις μισες χρονιες σουταρει με 24% τις αλλες με 35%..Δεν εχει ξεχωρισει στο γιουροκαπ και στην Α1,δεν ασχολουνται μαζι του παο και οσφπ που ψαχνουν ελληνες με το κυαλι αλλα θα παει ΝΒΑ..οκ αν γινει αυτο θα το θυμαμαι να σου βγαλω το καπελο που ειδες καλυτερα απο μπαρτζω και ολους τους σκαουτερς της ευρωπης.

Εντωμεταξυ φαινεται σαν να εχω κατι με το παιδι ενω ειπα οτι εγω θα του εδινα κιολας ευκαιρια στον ολυμπιακο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Κυρ Ιούλ 17, 2022 5:23 pm

Ας παίξει πρώτα στην Α1 και μετά ας πάει το παιδί και στο ΝΒΑ, όλοι θα χαρούμε, ας μη φουσκώνουμε τα μυαλά των νέων παικτών.
Το πρόβλημα είναι ότι οι νέοι παίκτες δεν παίζουν ούτε στην Α1, ούτε καν στην Α2. Και εδώ στο φόρουμ έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές. (Ο ΗIPSTER το γράφει συνέχεια). Προφανώς και θέλουμε έλληνες παίκτες να παίζουν στις ομάδες μας, δεν μπορείς όμως ένα ταλέντο που δεν έχει παίξει πουθενά να τον βάλεις κατευθείαν στην ευρωλίγκα, θα τον κάψεις, πολλά τα παραδείγματα. Οι νέοι παίκτες ας πάνε πρώτα σε μικρομεεσαίες ομάδες τις Α1 να παίξουν παίρνοντας σοβαρό χρόνο κι όχι garbage time και μετά να κάνουν το παραπάνω βήμα. Ο κολοβέρος φέτος πήρε χρόνο και έπαιξε μια χαρά φέτος στον Ιωνικό. Στην ευρωλίγκα μόνο οι ισπανοί και η βιλερμπάν βάζουν νέους πάικτες να παίζουν κανένας άλλος

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιούλ 17, 2022 7:40 pm

pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 2:18 pm
Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 2:13 pm

Πανερατοι και οι δυο :)
Οτι ειναι και ο κωστας δλδ απλα εχει ελληνικο διαβατηριο.Αυτη τη στιγμη πιστευω ο μπεντιλ ειναι καλυτερος απο τον κωστα ανετα.Και στο κατω κατω 5ος ψηλος θα ειναι δεν εχουμε και το μπατζετ της αρμανι αλλωστε.
ΟΚ πανερι και οι 3.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 17, 2022 7:45 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:39 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:20 pm

Τον ιδιο σχεδιασμο ειχε περσι ο μπαρτζω και πηγε φ4 παντως..Δεν μπορεις να πεις το ιδιο για το 5 γιατι εκει δεν υπαρχει κανενας αλλος να παιξει την θεση απο αυτους τους 2.Αναγκαστικα ακομα και για θεματα ξεκουρασης πρεπει να υπαρχει ενας 3τος. Ο μπαρτζω ειναι της φιλοσοφιας ολοι να παιζουν και να προσφερουν και του μικρου ροστερ.
Και εγω πιστευω οτι στο 3 ουτε ο σασα ουτε ο πιτερς μπορουν να σταθουν καλα αλλα ολα δειχνουν οτι ο μπαρτζω δεν θελει αλλον παικτη.

Βεβαια απο τον ρογκαβοπουλο που λες η τον φουφουτο προτιμω να παιζουν εκει ο μακισικ και ο πιτερς με τον σασα
Ο Ρογκαβόπουλος στη θέση 3 είναι ανώτερος και επιθετικά και αμυντικά από αυτούς που λες.
Για αυτο κοντα ενα μηνα ελευθερος δεν εχει ακουστει τιποτα. Ετοιμαζει μεγαλη μεταγραφη για Βενεζουελα μαζι με Βασιλειαδη.
Ο χονδρος ο Χαραλαμποπουλος παντως συμβολαιο ξαναβρηκε στην Ιταλια. :P

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Κυρ Ιούλ 17, 2022 7:47 pm

Hipster έγραψε:
pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 2:18 pm

Οτι ειναι και ο κωστας δλδ απλα εχει ελληνικο διαβατηριο.Αυτη τη στιγμη πιστευω ο μπεντιλ ειναι καλυτερος απο τον κωστα ανετα.Και στο κατω κατω 5ος ψηλος θα ειναι δεν εχουμε και το μπατζετ της αρμανι αλλωστε.
ΟΚ πανερι και οι 3.
Σεβαστο.Μακαρι να μπορουσα να δωσω τα τριπλασια για 5ο αλλα δε γινεται :P
Που ειναι οι εποχαρες με πελεκανο 13ο παικτη να καθαριζει 800κ :drunk:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 17, 2022 7:50 pm

pisto-linas έγραψε:
Hipster έγραψε:

ΟΚ πανερι και οι 3.
Αλλο θεμα αυτο. Αλλα αμα ειναι να παρεις Μπεντιλ και Λαμπειρι να κουνανεε την πετσετα σαν τον Εισι (δεν λεω πως φτανε οι παιχτες) καλυτερα να την κουναει ο Ρογκαβοπουλος με τον Αντεντοκουμπο. Και ο Αντεντο θα μπει και 2-3 λεπτα για μια αμυνα ή ενα πικ εν ρολ πχ. Ο Ρογκαβοπουλος μεχρι τα χριστουγεννα θα ζητησει να φυγει ελευθερος που δεν παιζει :)

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Κυρ Ιούλ 17, 2022 7:54 pm

Hipster έγραψε:
pisto-linas έγραψε:

Αλλο θεμα αυτο. Αλλα αμα ειναι να παρεις Μπεντιλ και Λαμπειρι να κουνανεε την πετσετα σαν τον Εισι (δεν λεω πως φτανε οι παιχτες) καλυτερα να την κουναει ο Ρογκαβοπουλος με τον Αντεντοκουμπο. Και ο Αντεντο θα μπει και 2-3 λεπτα για μια αμυνα ή ενα πικ εν ρολ πχ. Ο Ρογκαβοπουλος μεχρι τα χριστουγεννα θα ζητησει να φυγει ελευθερος που δεν παιζει :)
Εγω προσωπικα δε πιστευω οτι θα κουνανε πετσετες αφου μιλαμε για ολη τη διαρκεια της χρονιας αλλα τελως παντων ο καθενας την αποψη του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:22 pm

pisto-linas έγραψε:
Hipster έγραψε:

Εγω προσωπικα δε πιστευω οτι θα κουνανε πετσετες αφου μιλαμε για ολη τη διαρκεια της χρονιας αλλα τελως παντων ο καθενας την αποψη του.
Εννοειτε ο καθενας την αποψη του, αλλα πες μου αυτο. Με Βεζενκοφ -Πιτερς και Μπολομποι- Φαλ ποσο χρονο νομιζεις πως θα παιζουν χωρις τραυματισμο καποιων απο τους 4 και ποσο θα τους αρεσει λες αυτο; Του Λιβιο ας πουμε δεν του πολυαρεσε και ας ηταν σε πενταδα με βετερανο δευτερο τεσσαρι και σεντερ που θα ελλειψε και 10 παιχνιδα ολη την χρονια; Και δεν συζηταω πως ο Λιβιο ηταν καλυτερος και απο τους δυο, αλλωστε αυτος βρηκε αμεσως συμβολαιο. Πριν καν να μεινει ελευθερος.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:37 pm

Hipster έγραψε:
pisto-linas έγραψε:

Εννοειτε ο καθενας την αποψη του, αλλα πες μου αυτο. Με Βεζενκοφ -Πιτερς και Μπολομποι- Φαλ ποσο χρονο νομιζεις πως θα παιζουν χωρις τραυματισμο καποιων απο τους 4 και ποσο θα τους αρεσει λες αυτο; Του Λιβιο ας πουμε δεν του πολυαρεσε και ας ηταν σε πενταδα με βετερανο δευτερο τεσσαρι και σεντερ που θα ελλειψε και 10 παιχνιδα ολη την χρονια; Και δεν συζηταω πως ο Λιβιο ηταν καλυτερος και απο τους δυο, αλλωστε αυτος βρηκε αμεσως συμβολαιο. Πριν καν να μεινει ελευθερος.
Ειμαι υπερμαχος των deep rosters.Αυτο που εγινε περισυ με το λιβιο να ειναι dnp σε πολλα παιχνιδια (που btw για εμενα με το ζορι στεκοτανε 5αρι ευρωλιγκα αλλα οκ) απο τη στιγμη που ο πριντ ηταν ξεκαθαρο πια οτι δε μπορουσε δε μου αρεσε απο τον κοουτς.Και φανηκε οτι δε του αρεσε ο λιβιο.Συν τον ανυπαρκτο εισι.
Θελω να εχεις παικτες που ανα πασα στιγμη να προσφερουν.Επισης προφανως και θα εξηγησεις στον χ μπεντιλ το ρολο του και αυτος θα κρινει αν θελει να ερθει.Ειναι θεμα του κοουτς οι ρολοι και η χημεια σε μια ομαδα και ποσο χρονο θα δωσει στο καθενα ,ξαναλεω δε πρεπει να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη.O ολυμπιακος επισης ειναι μια ομαδα που παιει ολη τη χρονια στα κοκκινα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Πιστευω να βγαλεις ακρη απο αυτο τον αχταρμα. :roofl: :D

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:52 pm

pisto-linas έγραψε:
Hipster έγραψε:

Ειμαι υπερμαχος των deep rosters.Αυτο που εγινε περισυ με το λιβιο να ειναι dnp σε πολλα παιχνιδια (που btw για εμενα με το ζορι στεκοτανε 5αρι ευρωλιγκα αλλα οκ) απο τη στιγμη που ο πριντ ηταν ξεκαθαρο πια οτι δε μπορουσε δε μου αρεσε απο τον κοουτς.Και φανηκε οτι δε του αρεσε ο λιβιο.Συν τον ανυπαρκτο εισι.
Θελω να εχεις παικτες που ανα πασα στιγμη να προσφερουν.Επισης προφανως και θα εξηγησεις στον χ μπεντιλ το ρολο του και αυτος θα κρινει αν θελει να ερθει.Ειναι θεμα του κοουτς οι ρολοι και η χημεια σε μια ομαδα και ποσο χρονο θα δωσει στο καθενα ,ξαναλεω δε πρεπει να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη.O ολυμπιακος επισης ειναι μια ομαδα που παιει ολη τη χρονια στα κοκκινα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Ναι ρε συ εβγαλα. Απλα ο Μπαρτζωκας δεν ειναι υπερμαχος τον μεγαλων ροστερ, θα το εχεις καταλαβει :)
Και επιμενω πως αν η ομαδα σας εχει μια αναγκη σε μια θεση ειναι το 3. Ας παρει λοποιν ενα 7 ξενο στο 3 και με Αντεντοκουμπο αν τα βρουν στα λεφτα στους ψηλους θα ειναι μια χαρα. Με τον Αγραβανη μπασκετικα θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα θα ηταν μια βομβα πιθανον για τα αποδυτηρια. Υπαρχουν δυο λυσεις ελληνκιες στις θεσεις των ψηλων και θα πατε να παρετε ξενο και θα αφησετε την ομαδα σας ακαλυπτη στο 3;
Τεσπα, περα απο τα βαθια και ρηχα ροστερ, απο παλια τσακωνομαι εδω μεσα :roofl: η πλειοψηφια των ομαδων με 10-11 παιχτες το πολυ παιζουν και αμα εχουν τραυματσιμο που θα κρατησει καιρο, απλα συμπληρωνουμν με εξτρα μεταγραφη. Ροστερ με 14 πρωτοκαλασατους σαν την Ρεαλ τα κανει η Ρεαλ γιατι ειναι Ρεαλ και οχι Ολυμπιακος. Και δεν το λεω υποτιμητικα, αλλα ειναι αλλο μεγεθος ονοματος η Ρεαλ πως να το κανουμε; :dribble:

1
1 Εικόνα
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:04 pm

Προτάθηκε κι ο Ndour , σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, για 5ος ψηλός.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:08 pm

Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:52 pm
pisto-linas έγραψε:

Ναι ρε συ εβγαλα. Απλα ο Μπαρτζωκας δεν ειναι υπερμαχος τον μεγαλων ροστερ, θα το εχεις καταλαβει :)
Και επιμενω πως αν η ομαδα σας εχει μια αναγκη σε μια θεση ειναι το 3. Ας παρει λοποιν ενα 7 ξενο στο 3 και με Αντεντοκουμπο αν τα βρουν στα λεφτα στους ψηλους θα ειναι μια χαρα. Με τον Αγραβανη μπασκετικα θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα θα ηταν μια βομβα πιθανον για τα αποδυτηρια. Υπαρχουν δυο λυσεις ελληνκιες στις θεσεις των ψηλων και θα πατε να παρετε ξενο και θα αφησετε την ομαδα σας ακαλυπτη στο 3;
Τεσπα, περα απο τα βαθια και ρηχα ροστερ, απο παλια τσακωνομαι εδω μεσα :roofl: η πλειοψηφια των ομαδων με 10-11 παιχτες το πολυ παιζουν και αμα εχουν τραυματσιμο που θα κρατησει καιρο, απλα συμπληρωνουμν με εξτρα μεταγραφη. Ροστερ με 14 πρωτοκαλασατους σαν την Ρεαλ τα κανει η Ρεαλ γιατι ειναι Ρεαλ και οχι Ολυμπιακος. Και δεν το λεω υποτιμητικα, αλλα ειναι αλλο μεγεθος ονοματος η Ρεαλ πως να το κανουμε; :dribble:
Μαζί σου στο 3 για μεταγραφή αλλά δε προκύπτει από πουθενά ότι θέλει παίκτη πρέπει να παίζει ο Γιαννούλης βλέπεις.Επισης από ότι λένε θα παίζει εκεί ο Πίτερς που δε το καταλαβαίνω αλλά τεσπά.
Ναι το έχω καταλάβει για τα μικρά ρόστερ του μπι
αυτά είναι περισσότερο δικές μου επιθυμίες δε νομίζω να με ακούσει ευλαβικά.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε σε εποχή φ4 τα ίδια ευρωπαϊκά έχουμε με τη Ρεάλ αλλά ναι ιστορικά εννοείται ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος :wink:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”