Εθνική Νέων Ανδρών (U20)
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3541
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είχα δει εθνική από τότε με Κόνιαρη ρογκα και τέτοιους , με έχει εκπλήξει σε ποσο χειρότερο επίπεδο είναι αποτι περίμενα .. Μαρεσει που συζητάμε για αυτά τα παιδάκια να παίζουν σε Παο Ολυ 20 λεπτά στην Α1 .. κάτι πρέπει να αλλάξουν για να παίρνουν χρόνο αυτά τα παιδιά ίσως να γίνει κάποιο τέτοιο πρωτάθλημα δεν ξέρω με υ21. Εμένα πάντως μου κέντρισε το ενδιαφέρον εκείνος ο Μπαζίνας βενζινάς δεν ξέρω τι έγραφε η φανέλα .. πως και αυτός δεν έχει ακουστεί ξανά ; Δεν έχει μάνατζερ ; 

0
O νικολαϊδης είναι πολύ καλός σήμερα και ο Τανούλης επίσης. Τον Μαντζούκα γιατί συνεχίζει να τον βάζει στο 3 ο Γιατράς;
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οταν αποφασισαν να παρουν το επιθετικο παιχνιδι απο τον Μαντζουκα και να το δωσουν στα χερια του Τανουλη και με το διδυμο Οικονομοπουλου, Νικολαιδη να αλλαζουν τις ισσοροπιες μεσα σε 5-6 λεπτα ειδαμε μια καλη ομαδα.
Καλος στο δευτερο ο Μαντζουκας σε βοηθητικο ρολο.
Τανουλης ο καλυτερος , Οικονομοπουλος και Νικολαιδης αυτοι που πραγματικα αλλαξαν τις ισσοροπιες.
Ελπιζω πως καταλαβε ο Γιατρας πως η ομαδα χρειαζεται ενα γκαρντ, που δεν ντριπλαρει χωρις λογο, πασαρει σωστα, παιζει χωρις εγωισμο και εχει πολυ υψηλο μπασκετικο IQ (Τον Οικονομοπουλο λεω).
Καλες οι πριμαντονες, αλλα τετοιο παιχτες φτιαχνουν τις καλες ομαδες.
Καλοι και οι Καλογερος και ο Τσαμης οσο επαιξε σε ρολο παιχτων που δερνουν στην αμυνα.
Καλος στο δευτερο ο Μαντζουκας σε βοηθητικο ρολο.
Τανουλης ο καλυτερος , Οικονομοπουλος και Νικολαιδης αυτοι που πραγματικα αλλαξαν τις ισσοροπιες.
Ελπιζω πως καταλαβε ο Γιατρας πως η ομαδα χρειαζεται ενα γκαρντ, που δεν ντριπλαρει χωρις λογο, πασαρει σωστα, παιζει χωρις εγωισμο και εχει πολυ υψηλο μπασκετικο IQ (Τον Οικονομοπουλο λεω).
Καλες οι πριμαντονες, αλλα τετοιο παιχτες φτιαχνουν τις καλες ομαδες.
Καλοι και οι Καλογερος και ο Τσαμης οσο επαιξε σε ρολο παιχτων που δερνουν στην αμυνα.

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει ακουστει, στον Προμηθεα παιζει, απλα δεν πολυασχολεισε (και ανδρικο)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 4:23 pmΔεν είχα δει εθνική από τότε με Κόνιαρη ρογκα και τέτοιους , με έχει εκπλήξει σε ποσο χειρότερο επίπεδο είναι αποτι περίμενα .. Μαρεσει που συζητάμε για αυτά τα παιδάκια να παίζουν σε Παο Ολυ 20 λεπτά στην Α1 .. κάτι πρέπει να αλλάξουν για να παίρνουν χρόνο αυτά τα παιδιά ίσως να γίνει κάποιο τέτοιο πρωτάθλημα δεν ξέρω με υ21. Εμένα πάντως μου κέντρισε το ενδιαφέρον εκείνος ο Μπαζίνας βενζινάς δεν ξέρω τι έγραφε η φανέλα .. πως και αυτός δεν έχει ακουστεί ξανά ; Δεν έχει μάνατζερ ;![]()

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Δευ Ιούλ 18, 2022 5:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξερεις ποσο συμφωνω

Παντως ακομα ειναι απο τα πιο ελπιδοφορα γκαρντ στην ηλικια του. Περα απο τα μυαλο, νοοτροπια, ομαδικοτητα που εγραψα, εχει καλο σουτ χωρις να ειναι σουτερ και τρομερα τελειωματα με επαφη (and one καργα) . Στην Παιδων με Μαντζουκα, Μπαζινα, ηταν ο καλυτερος παιχτης σαν πλει μεικερ. Στον Ολυμπιακο δεν τον εβαζαν (βλακωδως για μενα) στην θεση, αλλα στο 2. Δεν θυμαμε ποιος ηταν προπονητης σ αυτη την εθνικη που χρησιμοποιησε και τον Γκικα σαν αμυντικο εξολοθρευτη τοτε. Σοφη κινηση.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Δευ Ιούλ 18, 2022 5:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα συμπλήρωνα ,ότι το αποφάσισαν ότι Κολοβερος και Νικολαιδης μαζί δεν. Απλά δεν.
Και γενικά ο Κολοβερος... Το ύψος του και η δύναμη του είναι μεγάλο πρόβλημα
Μου έδωσαν την εντύπωση οι προπονητές ότι κρατούσαν ισορροπίες ως τώρα, και σήμερα απλά έκαναν ότι χρειαζόταν για να κερδισουν.
Τη μέρα που ο Καλόγηρος θα βάλει τρίποντο , τα κανάλια θα διακόψουν το πρόγραμμα...και ήταν όλα πολύ καλές επιλογές...αλλά και πολύ καλή άμυνα.
Μου έδωσαν την εντύπωση οι προπονητές ότι κρατούσαν ισορροπίες ως τώρα, και σήμερα απλά έκαναν ότι χρειαζόταν για να κερδισουν.
Τη μέρα που ο Καλόγηρος θα βάλει τρίποντο , τα κανάλια θα διακόψουν το πρόγραμμα...και ήταν όλα πολύ καλές επιλογές...αλλά και πολύ καλή άμυνα.
0
Για τον Ιωσήφ (Κολοβέρο), γενικά θα συμφωνήσω για την εικόνα του στο τουρνουά αλλά επειδή ξέρω πόσο δυνατός είναι και συμπαγής, τείνω να πιστέψω οτι η ειδικά η χρονιά στη Νίκαια πρέπει να τον έχει μπερδέψει και κουράσει. Τραγικό εν τω μεταξύ το κράτημα της μπάλλας στο σουτ του, ούτε μποντιμπιλντερας, κάτι έχει πάει λάθος.....
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνω ο Κολοβερος ειναι μια χαρα πλει μεικερ, αλλα σε ομαδες που ταιριαζουν με το παιχνιδι του. Γι αυτο και επαιξε με ρολο βασικου στην Α1 που δεν μπορεσε ο Νικολαιδης.Dedalos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 5:28 pmΘα συμπλήρωνα ,ότι το αποφάσισαν ότι Κολοβερος και Νικολαιδης μαζί δεν. Απλά δεν.
Δεν κολλανε ολοι οι παιχτες με ολες τις ομαδες.
Κολοβερος και Νικολαιδης ποτε μαζι, αλλα με διδυμα με Μπαζινα και Οικονομοπουλο μπορουν να ειναι καλοι και να προσφερουν. Ο Κολοβερος χθες ηταν καλος σε μια γενικα κακη ομαδικη εμφανιση αν και γενικα κανει μαλλον μετριο προς κακο τουρνουα.
Ο Καλογηρος αυτος ηταν απο μικρος. Αθλητικος με μετρια τεχνικη αλλα καλος στο ξυλο. Δεν ειναι και Αλφ Πιλαβιος που εχουμε δει στην θεση του στην Νεων οχι πολυ παλια

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Δευ Ιούλ 18, 2022 5:41 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα ρε συ, παντα ειχε θεμα με τον μηχανισμο στο σουτ του. Δεν ειναι καινουργιο.polykos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 5:35 pmΓια τον Ιωσήφ (Κολοβέρο), γενικά θα συμφωνήσω για την εικόνα του στο τουρνουά αλλά επειδή ξέρω πόσο δυνατός είναι και συμπαγής, τείνω να πιστέψω οτι η ειδικά η χρονιά στη Νίκαια πρέπει να τον έχει μπερδέψει και κουράσει. Τραγικό εν τω μεταξύ το κράτημα της μπάλλας στο σουτ του, ούτε μποντιμπιλντερας, κάτι έχει πάει λάθος.....
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχει ακουστει για τους αιωνιους?? εγω τανουλη νετζηπογλου εχω ακουσει μονο..Βεβαια αποτι ειδα ο νικολαιδης ισως ειναι και ο πιο ετοιμος απολους και ο ολυμπιακος τον στελνει δανεικο οπως και τους αλλους πιτσιρικαδες που εχει, αρα τσαμπα τους συζηταμε..και να τους παρουμε δανεικοι θα πανε..Hipster έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 5:25 pmΕχει ακουστει, στον Προμηθεα παιζει, απλα δεν πολυασχολεισε (και ανδρικο)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 4:23 pmΔεν είχα δει εθνική από τότε με Κόνιαρη ρογκα και τέτοιους , με έχει εκπλήξει σε ποσο χειρότερο επίπεδο είναι αποτι περίμενα .. Μαρεσει που συζητάμε για αυτά τα παιδάκια να παίζουν σε Παο Ολυ 20 λεπτά στην Α1 .. κάτι πρέπει να αλλάξουν για να παίρνουν χρόνο αυτά τα παιδιά ίσως να γίνει κάποιο τέτοιο πρωτάθλημα δεν ξέρω με υ21. Εμένα πάντως μου κέντρισε το ενδιαφέρον εκείνος ο Μπαζίνας βενζινάς δεν ξέρω τι έγραφε η φανέλα .. πως και αυτός δεν έχει ακουστεί ξανά ; Δεν έχει μάνατζερ ;![]()
![]()
0