Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να σχολιασω τη φετινη προσπαθεια...
Γενικα ειμαι ικανοποιημενος καθως στο τελος της περσινης σεζον ημουν απο αυτους που περιμεναν Σερελη προπονητη και ομαδα που θα παλευει παλι να μην βγει τελευταια.
Στην πορεια βεβαια αρχισαν να ακουγονται πραματα οπως επιστροφη Καλαθη, Χεζονια κλπ και οι προσδοκιες ανεβηκαν.
Τελικως (που ειναι η ανω κατω τελεια σε ελληνικο πληκτρολογιο ξερει κανεις?)
Επιτελους μια χρονια με δυο κανονικους ασσους και δυο κανονικα πενταρια. Δεν θυμαμαι καν την τελευταια χρονια που το ειχαμε αυτο.
Ολοι οσοι ηρθαν (ξενοι) ειναι παικτες με εμπειρια στην Ευρωλιγκα και οχι στοιχηματα που δεν ξερεις τι μπορουν να κανουν. Πιθανη εξαιρεση ο Αντριους, αν και εγω ειμαι στο στρατοπεδο που δεν αρεσε ο Μεικον, οποτε και παλι ικανοποιημενος ειμαι.
Αρνητικο φυσικα το ποσο ιδανικα θα κολλαγε ο Παπαπετρου στο υπαρχον ροστερ. Τι μας λειπει? Ενα καλο τριαρι που θα μπορουσε να παιξει και 4 και ιδανικα Ελληνας ωστε να μη χρειαστουμε 7ο ξενο. χμμμ... Σοβαρα τωρα? Τον αφησαν να φυγει? Ελλειψη χρηματων μυριζει εδω και ολα τα αλλα ακουγονται δικαιολογιες. Ευχαριστουμε πολυ Ιωαννη που εμεινες μαζι μας στα δυσκολα και μακαρι να περασεις ωραια και να γινεις ακομα καλυτερος στην Παρτιζαν. Πολλα φιλια στον Ομπραντοβιτς.
Η ομαδα παλι εσοδα-εξοδα ειναι. Απλως τα εσοδα ειναι περισσοτερα λογω ΟΑΚΑ. Ο ΔΠΓ δε θα στερηθει τιποτα και δικαιωμα του. Ας ειναι αξιοπρεπης και σωστος, ας κοψει τα καραγκιοζιλικια και ας μην ξαναβαλει τιποτα απο την τσεπη του.
Λενε οτι ψαχνουμε 2ο 4αρι καθως το 3 καλυπτεται απο Γκριγκονις, Καλαιτζακη και Ματζουκα. Σωστο ακουγεται καθως πισω απο το Γουιλλιαμς υπαρχει μονο ο Χουγκαζ που μαλλον παει δανεικος (κι αυτο σωστο). Μακαρι ο Ματζουκας να παιξει αρκετα και καλα.
Ο Χεζονια λεει αφηνει τη Ρεαλ και ψαχνει ΝΒΑ. Θα ηταν υπεροχο να ερχοταν αλλα εδω δεν ειχαν λεφτα για Παπαπετρου θα εχουν λεφτα για Χεζονια? Βεβαια ντουμ σπιρο σπερο και μεχρι να ανακοινωθει καπου εμεις θα τον ονειρευομαστε στα (δικα μας) πρασινα. Και ας μην ανησυχει ο φιλος απο πανω, μεγαλα παιδια ειμαστε, εχουμε φαει και χειροτερες απογοητευσεις σε αυτη τη ζωη, θα αντεξουμε.