2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 20, 2022 5:14 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 5:09 pm
Hipster έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 1:37 pm

Ειλικρινα πιστευω πως Τσαλμπουρης, Καββαδας, ξερω γω Γοντικας, Κακαλαμανακης, Χριστιδης που πηγε ΠΑΟΚ πλεον ή και ενας εφηβος δεν θα εχει καμια διαφορα. Απλα θα ειναι για την προπονηση. Ακομα και 12 αδα αν εμπαιναν θα επαιζαν 2 τελευταια λεπτα σε ενα παιχνιδι των +30 (αν υπαρξει :) ) η 10 δευτερα στο τελος περιοδου να κανουν ενα φαουλ. Ξενος 3-4 και Αντεντο ή ξενο 4-5 και κανα Ρογκαβοπουλο. Δεν βαζουμε ειπαμε τον Αγραβανη στην εξισωση , ετσι; :roofl:
χαχαχαχαχα όχι μωρέ ας μην τον βάλουμε για τώρα, ας περιμένουμε να ωριμάσουν οι συνθήκες :roofl:

Οκ το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά αν δεν κάτσει του Αντεντο και δεν θέλει Ρόγκα, αν δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να πάρεις έναν από αυτούς και έχεις στο μυαλό σου πως ίσως σε περίπτωση τραυματισμού χρειαστεί να πάρει (λίγο) ουσιαστικό χρόνο, ποιον διαλέγεις; Θα μου πεις το απάντησες λέγοντας πως απλά θα έπαιρνες ξένο :roofl:

Δεκτό.

Έτσι και αλλιώς βγήκε τώρα (θα το είδες και λογικά όπως σε έχω κόψει θα σου αρέσει :roofl: ) πως συζητάνε για 7 ξένους (6 σε κάθε αγώνα αλλά χωρίς αλλαγές στον 7ο).
Μεταξυ Καββαδα και ξενου; Φυσικα και ξενο, δεν υπαρχει θεμα.
Ναι το ειδα για τους 7. Πιστευω καταλαβαινεις πως ο Παναθηναικος το τρεχει το αιτημα, καλαταλαβαινεις πως μονο Ολυμπιακο και Παναθηναικο μπορει να συμφερει και τελος καταλαβαινεις πως ο Ολυμπιακος θα ειναι κοντρα για να μην δυναμωσει ο Παναθηναικος στην Ελλαδα. Τιποτα απ αυτα τα 3 δεν ειναι για το καλο του Ελληνικου μπασκετ αλλα για το συμφερον τον μεγαλων και μονο :) διαφωνεις;

1
1 Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Τετ Ιούλ 20, 2022 6:08 pm

Πάντως για τη συζήτηση που γινόταν περί Τανούλη, τώρα στο U20 φαίνεται έτοιμος και πιστεύω ότι έχει ψηλό ταβάνι.

manhac

senior
Reactions: 232

Τετ Ιούλ 20, 2022 6:17 pm

sardanapalos έγραψε:
Πάντως για τη συζήτηση που γινόταν περί Τανούλη, τώρα στο U20 φαίνεται έτοιμος.
Πες μου ότι δεν το εννοείς? Δεν μπορεί να κυριαρχήσει σε επίπεδο u20. Να μείνει μακριά από τους δύο για να φτάσει το ταβάνι του.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Τετ Ιούλ 20, 2022 7:08 pm

sardanapalos έγραψε:
Πάντως για τη συζήτηση που γινόταν περί Τανούλη, τώρα στο U20 φαίνεται έτοιμος και πιστεύω ότι έχει ψηλό ταβάνι.
Μπορεί να κάνει καλή καριέρα αλλά μακριά από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ

1
1 Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Τετ Ιούλ 20, 2022 7:43 pm

manhac έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 6:17 pm
sardanapalos έγραψε:
Πάντως για τη συζήτηση που γινόταν περί Τανούλη, τώρα στο U20 φαίνεται έτοιμος.
Πες μου ότι δεν το εννοείς? Δεν μπορεί να κυριαρχήσει σε επίπεδο u20. Να μείνει μακριά από τους δύο για να φτάσει το ταβάνι του.
Δεν χρειάζεται να κυριαρχεί για να έχει ρόλο στην Α1 (ή ομάδες εξωτερικού αντίστοιχης δυναμικότητας).
tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 7:08 pm
sardanapalos έγραψε:
Μπορεί να κάνει καλή καριέρα αλλά μακριά από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ
Ναι, η αλήθεια είναι κι εγώ φοβάμαι σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα τον έτρωγε ο πάγκος. Ίσως σε καμιά ομάδα στην ABA ή στο Τουρκικό πρωτάθλημα να είχε την καλύτερη ευκαιρία για ανάπτυξη.

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 20, 2022 8:10 pm

Hipster έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 5:14 pm
AlexD έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 5:09 pm

Μεταξυ Καββαδα και ξενου; Φυσικα και ξενο, δεν υπαρχει θεμα.
Ναι το ειδα για τους 7. Πιστευω καταλαβαινεις πως ο Παναθηναικος το τρεχει το αιτημα, καλαταλαβαινεις πως μονο Ολυμπιακο και Παναθηναικο μπορει να συμφερει και τελος καταλαβαινεις πως ο Ολυμπιακος θα ειναι κοντρα για να μην δυναμωσει ο Παναθηναικος στην Ελλαδα. Τιποτα απ αυτα τα 3 δεν ειναι για το καλο του Ελληνικου μπασκετ αλλα για το συμφερον τον μεγαλων και μονο :) διαφωνεις;
Όχι βέβαια, γιατί να διαφωνήσω; Και τα επιχειρήματα περί να βοηθήσουμε τις ομάδες μας στην Ευρώπη τα βρίσκω τελείως άστοχα.
Έστω και κατά τύχη ή μάλλον για τους λάθος λόγους πάντως χαίρομαι που μάλλον δεν θα γίνει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιούλ 20, 2022 10:24 pm

Αντε, το γλυτωσατε το ενα το παλτουδακι :)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6694
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 20, 2022 10:30 pm

Αντε να κλεισει ο κουμπο να τελειωνουμε,ειδικα αμα περασει αυτο με τους 7 ξενους θα μπορουμε να φερουμε και εναν μετα οπου χρειαστει (λογικα στο 3).

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τετ Ιούλ 20, 2022 10:36 pm

Αυτο το "να κρατησουμε τη θεση για μετα" δε το καταλαβαινω ρε παιδια .Γιατι να πας να μπλεκεις αργοτερα μεσουσης της σεζον οπου πιο πιθανο ειναι να βρεις "εισι" παρα "μακισικ".Αν μπορεις να το κανεις τωρα το κανεις τωρα.Δε ξερω μπορει να ειναι κολλημα δικο μου και να κανω λαθος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιούλ 20, 2022 11:15 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 20, 2022 10:30 pm
Αντε να κλεισει ο κουμπο να τελειωνουμε,ειδικα αμα περασει αυτο με τους 7 ξενους θα μπορουμε να φερουμε και εναν μετα οπου χρειαστει (λογικα στο 3).
Δεν νομιζω πως ο Ολυμπιακος θελει να περασει. Βασικα ουτε αλλη ομαδα. Μονο ο Παναθηναικος καιγεται.
Ειδικα εσεις αν ειναι να παρετε θα παρετε τωρα 7ο για Ευρωπη. Μην ξεχνας πως περσυ πηγατε με 5 μεχρι τις γιορτες σχεδον (στην ουσια κα μετα με 5 πηγατε) :)

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:02 am

pisto-linas έγραψε:
Αυτο το "να κρατησουμε τη θεση για μετα" δε το καταλαβαινω ρε παιδια .Γιατι να πας να μπλεκεις αργοτερα μεσουσης της σεζον οπου πιο πιθανο ειναι να βρεις "εισι" παρα "μακισικ".Αν μπορεις να το κανεις τωρα το κανεις τωρα.Δε ξερω μπορει να ειναι κολλημα δικο μου και να κανω λαθος.
νομίζω ότι η λογική του Σκακιστή - η οποία του βγήκε πέρυσι - είναι να έχει τόσους όσους παίκτες, ώστε να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και με προοπτική να παίξουν αν είναι καλοί.

αν πάρουμε τριάρι ο ΜακΚίσικ θα παίζει μόνο στο 2 12-15' μάξιμουμ και ο Λάρε μόνο ελληνικό πρωτάθλημα και garbage time στην Ευρωλίγκα.

κι εγώ προσωπικά θα ήθελα αναπληρωματικό τριάρι κι ας είναι και ο Ρογκαβόπουλος, αλλά προφανώς ο κόουτς το βλέπει διαφορετικά.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 21, 2022 2:15 am

austerity_blues έγραψε:
pisto-linas έγραψε:
νομίζω ότι η λογική του Σκακιστή - η οποία του βγήκε πέρυσι - είναι να έχει τόσους όσους παίκτες, ώστε να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και με προοπτική να παίξουν αν είναι καλοί.

αν πάρουμε τριάρι ο ΜακΚίσικ θα παίζει μόνο στο 2 12-15' μάξιμουμ και ο Λάρε μόνο ελληνικό πρωτάθλημα και garbage time στην Ευρωλίγκα.

κι εγώ προσωπικά θα ήθελα αναπληρωματικό τριάρι κι ας είναι και ο Ρογκαβόπουλος, αλλά προφανώς ο κόουτς το βλέπει διαφορετικά.
Ο Λαρετζακης δεν ειναι για πολυ παρα πανω στην Γιουρολιγκα, αλλα φυσικα ο Ρογκαβοπουλος μαλλον ειναι για λιγοτερο. Οποτε , μια η αλλη.
Ο Μακισικ φυσικα ειναι 2 αρι και οχι 3, οποτε δεν θα χασει τιποτα απο τον χρονο του με την προσθηκη ενος δευτερου ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ SF!!! :wink:
Στην ουσια ο Λαρεντζακης θα περασει 11 με 12 στην "ιεραρχια" της 12 αδας μαζι με Αντεντο αν τον παρετε και Λουντζη. Οπου ηταν και περσυ δηλαδη τους τελευταιους 2-3 μηνες μιλωντας για Γιουρολιγκ και θα παραμεινει δευτερο SG στο ελληνικο πρωταθλημα. Καμια τρομερη αλλαγη δηλαδη. :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1847
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:55 am

αν παρουμε Ελληνα ψηλό να φέρουμε αυτόν για 3αρι...

φτηνος θα είναι

https://www.basketball-reference.com/pl ... glo02.html

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:48 pm

Hipster έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 2:15 am
austerity_blues έγραψε:

Ο Λαρετζακης δεν ειναι για πολυ παρα πανω στην Γιουρολιγκα, αλλα φυσικα ο Ρογκαβοπουλος μαλλον ειναι για λιγοτερο. Οποτε , μια η αλλη.
Ο Μακισικ φυσικα ειναι 2 αρι και οχι 3, οποτε δεν θα χασει τιποτα απο τον χρονο του με την προσθηκη ενος δευτερου ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ SF!!! :wink:
Στην ουσια ο Λαρεντζακης θα περασει 11 με 12 στην "ιεραρχια" της 12 αδας μαζι με Αντεντο αν τον παρετε και Λουντζη. Οπου ηταν και περσυ δηλαδη τους τελευταιους 2-3 μηνες μιλωντας για Γιουρολιγκ και θα παραμεινει δευτερο SG στο ελληνικο πρωταθλημα. Καμια τρομερη αλλαγη δηλαδη. :)
μωρέ εγώ μαζί σου, θα ήθελα πολύ ένα κανονικό sf απλά ο κόουτς το βλέπει διαφορετικά και δε μπορούμε να του πούμε και τίποτα.

thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:55 pm

Οφείλω να δώσω τα εύσημα στον φίλο lefpan που κατά τ άλλα δεν σταυρώνει τίποτα :D
διότι έμεινε ο σασα και το είχε πει.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”