2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 10, 2020 12:55 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2020 12:11 pm

Κατά τα άλλα συμφωνώ κι εγώ για τη χαμηλή ποιότητα των Ελλήνων που από την άλλη όμως χρειάζονται για να δώσουν και μια ταυτότητα. Επιπλέον θα έχουμε (το πιθανότερο, πιστεύω) και την Α1 που θα χρειαστούν και λόγω κανονισμών και για πάρει ανάσες ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Σλούκας.
Ο Λαρεντζάκης θα ήταν μια χαρά κίνηση αν δεν υπήρχε ο Κόνιαρης κι ο Αγραβάνης έχει πράγματα να δώσει ως 5ος6ος ψηλός, αλλά με προβληματίζει ο χαρακτήρας κι η εν γένει νοοτροπία του. Μακάρι να πάρει ένα σοβαρό 4-5αρι που να καλύπτει το έλλειμμα αθλητικότητας στο 4 και το αντίστοιχο ζήτημα λίγων παραστάσεων/ποιότητας στο 5 αν τελικά ισχύει του Μάρτιν.
Να δεις που περισσότερο συμφωνούμε παρά διαφωνούμε. :D
Αυτό λέω κι εγώ, να μην είχες τον Κόνιαρη να συζητούσαμε για τον Λαρεντζάκη. Να δεχτώ και ότι ο Αγραβάνης είναι καλός για 5ος-6ος στην γραμμή ψηλών, αλλά σε αυτήν την ηλικία είναι αυτές οι φιλοδοξίες του;

Δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχουμε πάντως διαφορετικές συνθέσεις σε Α1 και Ευρωλίγκα, εν μέρει.
Κόνιαρης, Νικολαϊδης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφκι, Χριστίδης, Βεζένκοφ συν όποιους άλλους ξένους ή Έλληνες από την πρώτη ομάδα.

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2020 1:58 pm

Conan1982 έγραψε:

Αυτό λέω κι εγώ, να μην είχες τον Κόνιαρη να συζητούσαμε για τον Λαρεντζάκη. Να δεχτώ και ότι ο Αγραβάνης είναι καλός για 5ος-6ος στην γραμμή ψηλών, αλλά σε αυτήν την ηλικία είναι αυτές οι φιλοδοξίες του;

Δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχουμε πάντως διαφορετικές συνθέσεις σε Α1 και Ευρωλίγκα, εν μέρει.
Κόνιαρης, Νικολαϊδης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφκι, Χριστίδης, Βεζένκοφ συν όποιους άλλους ξένους ή Έλληνες από την πρώτη ομάδα.
Ναι, συμφωνούμε. :smile:

Μιας και αναφέρεις τον Ποκουσέφκσι. Τι θα γίνει με αυτόν του χρόνου; Θα έχει περάσει 1.5 χρόνος περίπου από τότε που ο Μπλατ τον συμπεριέλαβε σε αποστολή Ευρωλίγκας ( στο Κάουνας, αν θυμάμαι καλά). Κανονικά τώρα θα έπρεπε να συμπληρώνει το 3. Μιλώντας και για το 3, διατηρώ κι εγώ πολλές επιφυλάξεις για την κατάσταση που θα γυρίσει ο Β.Χ. Χίλιες φορές να διαψευστώ και γιατί έχουμε να κάνουμε με θέμα υγείας αλλά και για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ κατ' επέκταση.
Εγώ τόσο μπασκετικό ταλέντο δεν έχω δει μετά τον Παππά. Οπ, τι το θέλα και το είπα αυτό, τώρα,ε; :oops:

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Απρ 10, 2020 3:46 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2020 1:58 pm
Conan1982 έγραψε:

Ναι, συμφωνούμε. :smile:

Μιας και αναφέρεις τον Ποκουσέφκσι. Τι θα γίνει με αυτόν του χρόνου; Θα έχει περάσει 1.5 χρόνος περίπου από τότε που ο Μπλατ τον συμπεριέλαβε σε αποστολή Ευρωλίγκας ( στο Κάουνας, αν θυμάμαι καλά). Κανονικά τώρα θα έπρεπε να συμπληρώνει το 3. Μιλώντας και για το 3, διατηρώ κι εγώ πολλές επιφυλάξεις για την κατάσταση που θα γυρίσει ο Β.Χ. Χίλιες φορές να διαψευστώ και γιατί έχουμε να κάνουμε με θέμα υγείας αλλά και για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ κατ' επέκταση.
Εγώ τόσο μπασκετικό ταλέντο δεν έχω δει μετά τον Παππά. Οπ, τι το θέλα και το είπα αυτό, τώρα,ε; :oops:
Με αυτό το σώμα που έχει ψιλοαμφιβάλλω ότι θα είναι έστω συμπλήρωμα. Ακούγεται πως θα γίνει και ντραφτ πάντως, οπότε μπορεί να πάει και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ούτως ή άλλως, να τον δουλέψουν σωματικά που υστερεί. Εδώ δε θα έχει την ειδική αντιμετώπιση που χρειάζεται.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2020 5:39 pm

RipCity έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2020 3:46 pm

Με αυτό το σώμα που έχει ψιλοαμφιβάλλω ότι θα είναι έστω συμπλήρωμα. Ακούγεται πως θα γίνει και ντραφτ πάντως, οπότε μπορεί να πάει και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ούτως ή άλλως, να τον δουλέψουν σωματικά που υστερεί. Εδώ δε θα έχει την ειδική αντιμετώπιση που χρειάζεται.
Ακόμα τόσο λεπτός είναι; Έχω να τον δω σε φώτο/βίντεο από τότε που έπαιξε στην πρώτη μας ομάδα.
Έναν χρόνο δεν πήρε καθόλου κι αυτός; Εγώ δεν είμαι υπέρ των δραστικών αλλαγών - ιδίως στο μπάσκετ- αλλά με σταθερό πρόγραμμα θα μπορούσε να βάλει περί τα 5 μυϊκά κιλά σε ένα 12μηνο.
Για ντραφτ το ακούμε καιρό, αλλά έχει μείνει λίγο στάσιμος ή μου φαίνεται; Κατά καιρούς τσέκαρα τα στατιστικά της β΄ομάδας που κατέβασαν φέτος με τις μ@@@ες τους και δεν τον είδα να κάνει τίποτε το φοβερό πέραν εξαιρέσεων.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Απρ 10, 2020 6:31 pm

Είναι μικρός ακόμα, με τόσο ύψος δεν είναι παράλογο που είναι έτσι. Όπως και φυσιολογικό είναι να δυσκολευτεί απέναντι σε ενήλικες, στην Α1 θα είναι μια χαρά τεστ να του δωθεί χρόνος, και ντραφτ να γίνει δεν είναι απαραίτητο να τον πάρουν αμέσως.
Πραγματικά δεν νομίζω να μας λείπει η τεχνογνωσία για να γυμναστεί κάποιος και να αποκτήσει μυϊκό όγκο, απλώς λόγω ύψους και ηλικίας πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα.

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2020 7:07 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2020 6:31 pm
Είναι μικρός ακόμα, με τόσο ύψος δεν είναι παράλογο που είναι έτσι. Όπως και φυσιολογικό είναι να δυσκολευτεί απέναντι σε ενήλικες, στην Α1 θα είναι μια χαρά τεστ να του δωθεί χρόνος, και ντραφτ να γίνει δεν είναι απαραίτητο να τον πάρουν αμέσως.
Πραγματικά δεν νομίζω να μας λείπει η τεχνογνωσία για να γυμναστεί κάποιος και να αποκτήσει μυϊκό όγκο, απλώς λόγω ύψους και ηλικίας πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα.
Έτσι είναι κι επαναλαμβάνω ότι θέλει προσοχή το πως θα πάρει όγκο/δύναμη. Από την άλλη το να έχει μείνει ο ίδιος παικτικά και σωματικά για ΄έναν με ενάμιση χρόνο στην ηλικία που είναι, είναι θεματάκι. Τον μνημονεύουμε 2 χρόνια τώρα και πήγε ήδη 19. Ο Ντόνσιτς έπαιζε βασικός στη Ρεαλ στα 17 του κι απο τα 16 του έπαιρνε χρόνο. Ο Γκαρούμπα στα 17 του επίσης παίρνει πολλά λεπτά και παίζει από τα 16 του. ΣΕ βαθιά ρόστερ όλα αυτά.
Μην μιλήσουμε τώρα για σωματότυπους κλπ ή για το πως μπορεί να πάρει μυϊκά κιλά.
Τα γνωρίζω μιας και είμαι στο αντικείμενο. Αλλά να μιλήσουμε για νοοτροπία στην Ελλάδα, περί ταλέντων.
Το παιδί σα να αργεί μου φαίνεται. Ένας χρόνος στασιμότητας στην ηλικία αυτή είναι σαν 5 χρόνια στασιμότητας στα 22-33. ;)

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Απρ 10, 2020 7:47 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2020 7:07 pm

Μην μιλήσουμε τώρα για σωματότυπους κλπ ή για το πως μπορεί να πάρει μυϊκά κιλά.
Τα γνωρίζω μιας και είμαι στο αντικείμενο. Αλλά να μιλήσουμε για νοοτροπία στην Ελλάδα, περί ταλέντων.
Το παιδί σα να αργεί μου φαίνεται. Ένας χρόνος στασιμότητας στην ηλικία αυτή είναι σαν 5 χρόνια στασιμότητας στα 22-33. ;)
Εγώ δεν είμαι του χώρου, συμφωνώ μεν για την νοοτροπία αλλά σκεπτόμενος λογικά πιο πολύ τις ευθύνες τις ρίχνω στους προπονητές-γυμναστές. Ξέρει ένα παιδί πως να γυμναστεί σωστά; Τι ασκήσεις να κάνει για να βελτιώσει το σώμα και την τεχνική του; Του έχουν δώσει κάποιο πρόγραμμα και δεν το ακολουθεί; Και δεν μιλάω μόνο για το Ποκουσέφκι.
Είχα παρακολουθήσει την συνέντευξη του Καλαϊτζάκη στο basketballguru σαν υπεύθυνος ακαδημιών του Παναθηναϊκού.
Έλεγε ότι στατιστικά απ' όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού το πιθανότερο είναι κανένα ή 1-2 να παίξουν μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν ξέρω, έχει δίκιο μεν, αλλά εμένα μου φαίνεται και λίγο μοιρολατρικό, δεν μπορούν να βρεθούν τα παιδιά εκείνα που συγκεντρώνουν κάποιες προϋποθέσεις και να δουλευτούν;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 10, 2020 9:07 pm

Ο ποκουσεφκι εχει εκτομορφικο σωμα,δηλαδη δεν βαζει ευκολα κιλα ,οχι σαν τον μιλου πχ που λιγο να μην κανει προπονηση εχει βαλει 10κιλα για πλακα..Ειναι και 2,15 το παιδι ποσο ειναι,παιζει να πρεπει να τρωει 10χιλ θερμιδες την μερα για να βαλει μυς.. Αν δεν παει στο ΝΒΑ να κανει οτι και ο αντετοκουμπο που πηρε 23κιλα μυικο ιστο μεσα σε λιγα χρονια (ειχε ξεκινησει και απο καλυτερη βαση βεβαια) δυσκολα θα κανει καριερα..
Σε μας και να μεινει αν δεν παρει ογκο δεν μπορει να παιξει,
αν του κανει κανα γερο σκριν ο χασαν μαρτιν στην προπονηση παιζει να τον ψαχνουμε τον πιτσιρικα :D

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Απρ 10, 2020 11:23 pm

Δεν είναι θέμα τεχνογνωσίας, αλλά resources. Θέλει να συγκεντρωθεί μια ομάδα ειδικών πάνω του αποκλειστικά. Δε νομίζω πως αυτό γίνεται εδώ ή ότι μπορεί να γινει στον απαραίτητο βαθμό. Το παλικαρι ειναι τόσο λεπτό που μοιάζει σα να έχει πρόβλημα. Ίσως φυσιολογικό λόγω ύψους που παίρνει ακόμα, αλλά επίσης σημαίνει πως δεν είναι μια απλή περίπτωση τύπου βγάζουμε προγραμματακι και θα φτιάξει.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 11, 2020 12:46 am

Παίδες πάω πάσο, σαν να έχετε δίκιο τώρα που κάθησα να τον παρατηρήσω λίγο καλύτερα. Σαν να βιάστηκα να τα ρίξω στην ομάδα.
Εννοείται πάντως (φαντάζομαι ότι θα συμφωνούμε οι περισσότεροι σε αυτό) ότι την εντελώς λάθος νοοτροπία περί ταλέντου στα 20 μην πω και στα 23 κλπ την έχουμε για τα καλά ως χώρα και μόλις ακούσουμε για αθλητή κάτω των 20 ούτε που να το σκεφτούμε να τον ρίξουμε στην πρώτη ομάδα.
Ο Πόκου μάλλον είναι ιδιαίτερη περίπτωση κι ενδεχομένως εκεί να εντοπίζεται το κυρίως πρόβλημα. Το να γυμναστεί σωστά πάντως και να έχει την απαραίτητη διατροφή θα πρέπει να κοιταχτεί τους προσεχείς μήνες μες την ομάδα, μήπως μας βγει στη μέση της χρονιάς ως έξτρα παίκτης στην Α1. Δεν γίνεται ολόκληρος Ολυμπιακός να μην μπορεί να βγάλει ένα πρόγραμμα για τον μικρό.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4018
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Απρ 11, 2020 2:22 am

Πάντως ιστορικά θυμάμαι μόνο τον Danilovic να έβαλε όγκο για να είναι σε ένα καλό επόπεδο για το ΝΒΑ. Ακόμα και ο Bogdanovic σε όγκο έχει ένα θεματάκι. Ο Bjelica επίσης λίγα πράγματα. Ο Jokic ήταν ανέκαθεν chubby :P :D . Γενικά πιστέυω ότι οι Σέρβοι δεν το πολυέχουν/πολυθέλουν να βάζουν πολλά μυικά κιλά στο σώμα τους. Για αυτό ίσως να χάθηκαν κάποια ταλέντα στην πορεία. Φυσικά και υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει πως το να είσαι ντελικάτος δε σημαίνει ότι θα είσαι και κακός παίκτης. Ίσως ο Pokusevski να γίνει καλύτερος παίκτης σαν λεπτεπίλεπτος, ίσως και όχι. Το πρόβλημα είναι ότι φέτος αφού η χρονιά έγινε σ:@#$:α θα έπρεπε να παίζει. Αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Το ερώτημα είναι όμως άλλο: Είναι ο παίκτης που ακούγεται ή είναι κανά υπερεκτιμημένο ταλέντο;

Υ.Γ. Τα δυο παραδείγματα Forwards που ήταν σωματικά ασχηματιστοι και όμως έκαναν καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο είναι οι Fucka(Σλοβένος μεν) και Bodiroga. Το αντιπαράδειγμα Σέρβου που έβαλε κιλά και έχασε στοιχεία από το παιχνίδι του ήταν ο Zarko.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Απρ 11, 2020 2:12 pm

Yπαρχει αραγε μιση πιθανοτητα ο Χασαν να προοριζεται ως τριτο 5αρι , ο Χαπ να παει αλλη μια χρονια δανεικος και να ερθει καποιος καλυτερος στο 5; Η Αληθεια ειναι οτι ο Ελλις ακομη δεν κανει για βασικο 5αρι ουτε νομιζω και ο Χασαν. Οκ συμφωνω να μην δωσουμε τοσα λεφτα οσα ζηταει ο μιλου για το 5, η εναλλακτικη ομως ειναι να πας με Χασαν; 'Η του υψους ή του βαθους ;

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 11, 2020 3:18 pm

Ο Χαπ πολυ δυσκολο να μεινει,εχει 200χιλ μπαι αουτ και μπορει να παρει ιταλικο διαβατηριο λενε οποτε λογικα μας χαιρεταει..Εμενα με ανησυχησαν κατι αρθρα απο μελαγιες και λεουση χτες (ειναι γραφειο τυπου αυτοι) οτι ο σλουκας ειναι δυσκολος και δεν θα υπαρχουν διαθεσιμα γκαρντ στην αγορα και τετοια..μαλιστα εβαλε και πολ αν θελουμε σλουκα η ξενο του 1,4εκ η να μοιραστουν τα χρηματα σε 2 παιχτες..

Ο μελαγιες ''ΥΓ 2: Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες εγνωσμένης αξίας και ποιότητας, με εμπειρία από Euroleague στην αγορά. Αντιθέτως υπάρχουν αρκετά «διαμαντάκια» σε BCL, VTB και Γερμανία.''
''Αν δεν πάρει τον Σλούκα δεν μπορώ να σκεφτώ γκαρντ της ίδιας εμβέλειας. Για παράδειγμα πέρυσι ήταν ελεύθερος ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, φέτος όχι.
Δεν ξέρω με ακρίβεια την free agency της Euroleague αλλά φοβάμαι πως θα έρθει σε δύσκολη θέση η ομάδα αν δεν επέλθει συμφωνία με τον Έλληνα γκαρντ.''
Και περσι παντως που ηταν ο ροντριγκεθ μετα τον τεοντοσιτς και τον σλουκα πηραμε τον τσερι..Δεν θα ξαναντεξω τετοια συμφορα :D

Θα λεγα οτι τα βγαζουν απο το κεφαλι τους αλλα αν ισχυει οτι θα παμε με χασαν-ελις που κανενας τους δεν μπορει να λογιζεται ως πρωτος (μαζι κοστιζουν οσο περιπου το μισο συμβολαιο που επαιρνε ο μιλου) + λαρε ενω λενε ολοι οι ρεπορτερ οτι δεν παιζει να ανεβουμε α1, με βαζουν σε σκεψεις..

Ας ελπισουμε οι αφοι να εμαθαν το μαθημα τους και να δωσουν αξιολογο μπατζετ στον μπαρτζω..

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Απρ 11, 2020 3:49 pm

O χαπ μαλλον παει για ανταλλαγη. Δεν νομιζω να τον θελει ο μπαρτζω. Προσωπικα το εχω δεδομενο οτι θα παρουμε και αλλον στο 5 διοτι ετσι οπως ειμαστε δε βγαινει. Τωρα θα ειναι καθαρος center θα ειναι 4-5 θα δειξει. Παλι ομως στα ιδια χρηματα θα ειναι. Παντως για τον μαρτιν σε αρθρα τον θεωρουν ως καθαρος pnr παικτη, γρηγορο με αλμα. Να δουμε αν ο reppoint guard εχει δικιο διοτι λεει ακριβως τα αντιθετα Οτι και αν παρουν βεβαια, δε θα ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες για να ειναι ξεκαθαρο ποιον θεωρουμε πρωτο και δευτερο center.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 11, 2020 3:54 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2020 3:18 pm
Ο Χαπ πολυ δυσκολο να μεινει,εχει 200χιλ μπαι αουτ και μπορει να παρει ιταλικο διαβατηριο λενε οποτε λογικα μας χαιρεταει..Εμενα με ανησυχησαν κατι αρθρα απο μελαγιες και λεουση χτες (ειναι γραφειο τυπου αυτοι) οτι ο σλουκας ειναι δυσκολος και δεν θα υπαρχουν διαθεσιμα γκαρντ στην αγορα και τετοια..μαλιστα εβαλε και πολ αν θελουμε σλουκα η ξενο του 1,4εκ η να μοιραστουν τα χρηματα σε 2 παιχτες..

Ο μελαγιες ''ΥΓ 2: Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες εγνωσμένης αξίας και ποιότητας, με εμπειρία από Euroleague στην αγορά. Αντιθέτως υπάρχουν αρκετά «διαμαντάκια» σε BCL, VTB και Γερμανία.''
''Αν δεν πάρει τον Σλούκα δεν μπορώ να σκεφτώ γκαρντ της ίδιας εμβέλειας. Για παράδειγμα πέρυσι ήταν ελεύθερος ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, φέτος όχι.
Δεν ξέρω με ακρίβεια την free agency της Euroleague αλλά φοβάμαι πως θα έρθει σε δύσκολη θέση η ομάδα αν δεν επέλθει συμφωνία με τον Έλληνα γκαρντ.''
Και περσι παντως που ηταν ο ροντριγκεθ μετα τον τεοντοσιτς και τον σλουκα πηραμε τον τσερι..Δεν θα ξαναντεξω τετοια συμφορα :D

Θα λεγα οτι τα βγαζουν απο το κεφαλι τους αλλα αν ισχυει οτι θα παμε με χασαν-ελις που κανενας τους δεν μπορει να λογιζεται ως πρωτος (μαζι κοστιζουν οσο περιπου το μισο συμβολαιο που επαιρνε ο μιλου) + λαρε ενω λενε ολοι οι ρεπορτερ οτι δεν παιζει να ανεβουμε α1, με βαζουν σε σκεψεις..

Ας ελπισουμε οι αφοι να εμαθαν το μαθημα τους και να δωσουν αξιολογο μπατζετ στον μπαρτζω..

Τον Μελάγιες να μην τον παίρνουμε τοις μετρητοίς. Ο άνθρωπος ούτε ποιοι μένουν ελεύθεροι από την Ευρωλίγκα, δεν ξέρει. Εντάξει τώρα. Τον Πάνγκος ας πούμε δεν τον ξέρει;

Από κει και πέρα υπάρχουν παίκτες από Αμερική. Ο Κόουτς έχει ψωνίσει Ρόμπινσον και Μίκι από ΝΒΑ, να θυμίσω.
Υπάρχει κι η Κίνα, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάμε για 2 καλούς αντί για έναν πολύ καλό, αν δεν κάτσει του ΣΛούκα ή κάποιου αντίστουχου και τα λεφτά για το αστέρι να πάνε στο 2 ή στο 4.

papp7 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2020 2:12 pm

Yπαρχει αραγε μιση πιθανοτητα ο Χασαν να προοριζεται ως τριτο 5αρι , ο Χαπ να παει αλλη μια χρονια δανεικος και να ερθει καποιος καλυτερος στο 5; Η Αληθεια ειναι οτι ο Ελλις ακομη δεν κανει για βασικο 5αρι ουτε νομιζω και ο Χασαν. Οκ συμφωνω να μην δωσουμε τοσα λεφτα οσα ζηταει ο μιλου για το 5, η εναλλακτικη ομως ειναι να πας με Χασαν; 'Η του υψους ή του βαθους ;
Παίδες να το ξεχάσουμε το τρίτο 5αρι. Δεν είναι άλλωστε και πολύ δόκιμο. Λογικά θα πάμε για 4-5ρι. Κι αν πάμε για τρίτο 5ρι δεν θα είναι ούτε ο Μάρτιν ούτε ο Χαπ (που δεν τον κόβω να έρχεται).

Ο Μάρτιν δεν έρχεται ως αντικαταστάτης του Μίλου, τέτοιος με τα λεφτά μας και το μπάσκετ Μπαρτζώ, είναι λίγο χλωμό να έρθει. Αυτό που θα γίνει θα είναι να έχουμε 2 σέντερ που θα μοιράζονται τον χρόνο κι ανάλογα με μέρα/αντίπαλο, ο ένας θα παίρνει παραπάνω χρόνο.
Αν έρθει γερό 4-5ρι με σουτ και ποιότητα (κίνηση ματ θα ήταν ο Σίνγκλετον- πέραν του Γκιλ προφανώς) θα δούμε ωραία σχήματα. ;)

*Edit: Μπούρδες λέω για Σίνγκλετον, έχει 1+1 και με τέτοια χρονιά σιγά μην τον αφήσει ο Αταμάν-ος.
Τον σκέφτηκα (κι αυτόν) ως έναν από τους παίκτες που λάνσαρε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια ο κόουτς ( μαζί με Λοτζέσκι, Ντάνστον, Μπρόκχοφ, Γκιλ, Μ. Τόμας. Δεν βάζω στη λίστα τους Ντιλέινι, Χάντερ, Κλαβέρ, Ράντολφ, Μίκι, Ρόμπινσον γιατί είτε τους ξέραμε από το ΝΒΑ, είτε είχαν ήδη παίξει στην Ευρωλίγκα. Θα μου πει κανείς και τον Σίνγκλετον τον ξέραμε. Το θέμα είναι ως τι τον ξέραμε ;)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Απρ 11, 2020 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”