2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sdna.gr/mpasket/984875_ekle ... trioys?amp
Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Άντριους να αποτελέσει τον έβδομο ξένο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν με αυτό το μοντέλο στον σχεδιασμό τους. Σε ό,τι αφορά τη θέση που θα πάρει, αναμένεται να καλύψει το «κενό» στο back up του «2», πίσω από τον Μάριους Γκριγκόνις. Με άλλα λόγια, ο Άντριους, που είναι καλός δημιουργός και απειλεί με συνέπεια πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, προορίζεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντάριλ Μέικον, μόλις επικυρωθεί και επίσημα η συμφωνία.
Δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου αυτά που λέω.

Απλά δεν κάθομαι να ψάχνω που τα εχω διαβάσει ή ακούσει αυτά που γράφω. Έγκυρο στα θέματα Παναθηναϊκού θεωρώ πετριδη και sdna. Γράφω αυτά που ακούω και διαβάζω απο εκει
0
Δεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου προς θεού. Απλώς το πορτοκαλί σιτε δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη, δεν το παρακαλουθώ κιόλας. Δύσκολο πάντως να έδωσαν 500 χιλ για παίκτη που θα παίξει μόνο ευρωλίγκα. Το μέλλον θα δείξει .Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 6:12 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/984875_ekle ... trioys?amp
Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Άντριους να αποτελέσει τον έβδομο ξένο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν με αυτό το μοντέλο στον σχεδιασμό τους. Σε ό,τι αφορά τη θέση που θα πάρει, αναμένεται να καλύψει το «κενό» στο back up του «2», πίσω από τον Μάριους Γκριγκόνις. Με άλλα λόγια, ο Άντριους, που είναι καλός δημιουργός και απειλεί με συνέπεια πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, προορίζεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντάριλ Μέικον, μόλις επικυρωθεί και επίσημα η συμφωνία.
Απλά δεν κάθομαι να ψάχνω που τα εχω διαβάσει ή ακούσει αυτά που γράφω. Έγκυρο στα θέματα Παναθηναϊκού θεωρώ πετριδη και sdna. Γράφω αυτά που ακούω και διαβάζω απο εκει
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα του μπασκετικου παναθηναικου ειναι εγκυρο.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 6:22 pmΔεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου προς θεού. Απλώς το πορτοκαλί σιτε δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη, δεν το παρακαλουθώ κιόλας. Δύσκολο πάντως να έδωσαν 500 χιλ για παίκτη που θα παίξει μόνο ευρωλίγκα. Το μέλλον θα δείξει .Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 6:12 pm
Ο Αντριους δεν πηρε 500, πηρε μαξ 350 χιλ δολλαρια
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοντά στο μυρριο για δυο χρόνια μπορεί να είναι και 400-450 το χρόνοtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 6:22 pmΔεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου προς θεού. Απλώς το πορτοκαλί σιτε δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη, δεν το παρακαλουθώ κιόλας. Δύσκολο πάντως να έδωσαν 500 χιλ για παίκτη που θα παίξει μόνο ευρωλίγκα. Το μέλλον θα δείξει .Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 6:12 pm
0
- pan24
- Reactions: 2425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς δεν ξέρει από τώρα ποιος θα είναι ο 7ος ξένος.
Στην θεωρία οκ μπορεί να αποκτήθηκε για 7ος αλλα πρώτον αυτό δεν σημαίνει ότι ο 6ος θα είναι παικταράς και δεύτερον ότι δεν ξέρουμε πως θα μας βγει ο Άντριους και όλοι οι υπόλοιποι.
Μπορεί να μην κάνει Χριστούγεννα ή μπορεί στους τελικούς να αφήσει εκτός ρόστερ τον Γουόλτερς πχ.
Στην θεωρία οκ μπορεί να αποκτήθηκε για 7ος αλλα πρώτον αυτό δεν σημαίνει ότι ο 6ος θα είναι παικταράς και δεύτερον ότι δεν ξέρουμε πως θα μας βγει ο Άντριους και όλοι οι υπόλοιποι.
Μπορεί να μην κάνει Χριστούγεννα ή μπορεί στους τελικούς να αφήσει εκτός ρόστερ τον Γουόλτερς πχ.
0
Είχαμε Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μήτογλου και αντί να φτιάξουμε τότε μια ορθολογική ομάδα προσπαθούμε να το κάνουμε τώρα που μείναμε με έναν Ευρωλιγκάτο Έλληνα... Δε λέω να μη το κάνουμε, αλλά πόσο κρίμα που δεν έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Πάντως εγώ θα έκλεινα το Μήτογλου χθες με κλειστό 4ετές και ας μην παίξει καθόλου του χρόνου και ας τον πλήρωνα μέχρι τότε να προπονείται. Του χρόνου άμα χαιρετήσει κανας Παπαγιάννης καληνύχτα. Καλαϊτζάκηδες, Μαντζούκας, Μποχωρίδης, Σαμαντούροφ, Χουγκάζ είναι για άλλη διοργάνωση.
0
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα και ο Γκριγκονις πχ κανα 800 με 850 το πολυ θα παρει, αλλα αμα πιασουμε ενα ενα τα ποσα ..... Πρεπει να στηριξουμε το αφηγημα του SDNA και του αφεντικου για κανονικοτητα, πως θα γινει;
0
Πόθεν έχει προκύψει ότι η κανονικότητα αφορά την κατασπατάληση χρημάτων;Εκτός και αν θεωρούμε κανονικό τον Παναθηναϊκό μόνο των δεκαετιών '90 και '00.
Συγκεκριμένα πάντως στην ανακοίνωση επιστροφής του ο dpg έγραψε ότι θα επαναφέρει την κανονικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα,κάτω μάλιστα απτην παράγραφο για αλλαγή διοίκησης στην Ευρωλίγκα.Εγω καταλαβαίνω ότι αφορά τα διοικητικά κέντρα των αποφάσεων ,αν κάποιος έχει διαφορετική πληροφόρηση εκτός της βασικότερος πηγής που είναι ο μεγαλομέτοχος,εδώ είμαστε να μας την αναφερει.
Κανονικός Παναθηναϊκός επί ημερών Δ.Γιαννακοπουλου είναι αυτός που χτυπάει παίχτες Ευρωλίγκας,διεκδικεί πρωταθλήματα και προκρίσεις ,έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων και βεβαίως αλλάζει αγωνιστικό πλάνο ανάλογα με το πώς θα ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης.Μεχρι στιγμής το καλοκαίρι είναι κανονικοτατο, η γραπτή δήλωση του dpg θα ελεγχθεί οριστικά για την αυθεντικότητα της κατά τη διάρκεια της σεζον.
Συγκεκριμένα πάντως στην ανακοίνωση επιστροφής του ο dpg έγραψε ότι θα επαναφέρει την κανονικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα,κάτω μάλιστα απτην παράγραφο για αλλαγή διοίκησης στην Ευρωλίγκα.Εγω καταλαβαίνω ότι αφορά τα διοικητικά κέντρα των αποφάσεων ,αν κάποιος έχει διαφορετική πληροφόρηση εκτός της βασικότερος πηγής που είναι ο μεγαλομέτοχος,εδώ είμαστε να μας την αναφερει.
Κανονικός Παναθηναϊκός επί ημερών Δ.Γιαννακοπουλου είναι αυτός που χτυπάει παίχτες Ευρωλίγκας,διεκδικεί πρωταθλήματα και προκρίσεις ,έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων και βεβαίως αλλάζει αγωνιστικό πλάνο ανάλογα με το πώς θα ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης.Μεχρι στιγμής το καλοκαίρι είναι κανονικοτατο, η γραπτή δήλωση του dpg θα ελεγχθεί οριστικά για την αυθεντικότητα της κατά τη διάρκεια της σεζον.
0
- shaq7
- Reactions: 5643
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει λογικη παντως να ερθει 7 ξενος με ενα εκατομμυριο?Αν υπηρχαν αυτα τα λεφτα δεν θα τα διναν στον παπαπετρου?
Και οτι βγηκε αυτο με τον nbaer που βαραει 15ρες μια ωρα μετα αποταν ανοικοινωθηκε ο χεζονια περιεργο το λες..
Αυτο που ειπε ο τριγκας οτι οι βασικοι εχουν αποκτηθει και μενει μια συμπληρωματικη κινηση βγαζει το περισσοτερο νοημα σε μενα αλλα για να δουμε αν οντως φερουν κανα πυροβολο απο νβα θα εχει ενδιαφερον.
Και οτι βγηκε αυτο με τον nbaer που βαραει 15ρες μια ωρα μετα αποταν ανοικοινωθηκε ο χεζονια περιεργο το λες..
Αυτο που ειπε ο τριγκας οτι οι βασικοι εχουν αποκτηθει και μενει μια συμπληρωματικη κινηση βγαζει το περισσοτερο νοημα σε μενα αλλα για να δουμε αν οντως φερουν κανα πυροβολο απο νβα θα εχει ενδιαφερον.
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως ο Γ. Καλαιτζακης στα 4 θρυλικα παιχνιδια με Οκλαχομα στο τελος της σεζον ειχε 17,5 Μ.Οshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 7:59 pmΕχει λογικη παντως να ερθει 7 ξενος με ενα εκατομμυριο?Αν υπηρχαν αυτα τα λεφτα δεν θα τα διναν στον παπαπετρου?

Σ αυτα που επαιζε μια εξαδα απο G League δηλαδη

0