2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:09 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 7:59 pm
Εχει λογικη παντως να ερθει 7 ξενος με ενα εκατομμυριο?Αν υπηρχαν αυτα τα λεφτα δεν θα τα διναν στον παπαπετρου?
Και οτι βγηκε αυτο με τον nbaer που βαραει 15ρες μια ωρα μετα αποταν ανοικοινωθηκε ο χεζονια περιεργο το λες..
Αυτο που ειπε ο τριγκας οτι οι βασικοι εχουν αποκτηθει και μενει μια συμπληρωματικη κινηση βγαζει το περισσοτερο νοημα σε μενα αλλα για να δουμε αν οντως φερουν κανα πυροβολο απο νβα θα εχει ενδιαφερον.
Θα πω την γνώμη μου και ας φάω κράξιμο. Δεν ήθελαν τον Παπαπετρου στην ομάδα. Κακός σουτέρ τριών πόντων και το παίζει δύσκολος αν του πεις να μπει και λίγο στο 4 να βοηθήσει. Απτην άλλη και ο Παπαπετρου δεν πολύ ήθελε Παναθηναϊκό, μετά απο αυτά τα δυο τραγικά χρόνια, ήθελε να πάει κάπου άλλου, και το άλλου ήταν στον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης όλων των εποχών μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός απο κοινού. Αυτό εχω εισπράξει μέχρι τώρα.

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει έναν πολύ καλό ξένο, θα φανεί ότι είμαι κοντά στην αλήθεια, αν πάρει ξένο των 500Κ τότε έφυγε για τα λεφτά. Κοντός ψαλμός!

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:10 pm

Hipster έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:02 pm
shaq7 έγραψε:
Εχει λογικη παντως να ερθει 7 ξενος με ενα εκατομμυριο?Αν υπηρχαν αυτα τα λεφτα δεν θα τα διναν στον παπαπετρου?
Και οτι βγηκε αυτο με τον nbaer που βαραει 15ρες μια ωρα μετα αποταν ανοικοινωθηκε ο χεζονια περιεργο το λες..
Αυτο που ειπε ο τριγκας οτι οι βασικοι εχουν αποκτηθει και μενει μια συμπληρωματικη κινηση βγαζει το περισσοτερο νοημα σε μενα αλλα για να δουμε αν οντως φερουν κανα πυροβολο απο νβα θα εχει ενδιαφερον.
Παντως ο Γ. Καλαιτζακης στα 4 θρυλικα παιχνιδια με Οκλαχομα στο τελος της σεζον ειχε 17,5 Μ.Ο :wink:
Σ αυτα που επαιζε μια εξαδα απο G League δηλαδη :)
Λες αυτός να είναι ο παίχτης απο ΝΒΑ που έχει Μ.Ο 15 πόντων ; :roofl:

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -ypografes

Αυτόν τον ήθελα στην ομάδα πάντως

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:17 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:10 pm
Hipster έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:02 pm

Παντως ο Γ. Καλαιτζακης στα 4 θρυλικα παιχνιδια με Οκλαχομα στο τελος της σεζον ειχε 17,5 Μ.Ο :wink:
Σ αυτα που επαιζε μια εξαδα απο G League δηλαδη :)
Λες αυτός να είναι ο παίχτης απο ΝΒΑ που έχει Μ.Ο 15 πόντων ; :roofl:

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -ypografes

Αυτόν τον ήθελα στην ομάδα πάντως
Ουτε που το ξερω το παληκαρι. Μην κοιτας 42 παιχνιδια, εκανε τανκινκ φετος το Ορλαντο. Μαζευε ηττες δλδ για να παρει κανα καλο πικ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:25 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 7:34 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 7:26 pm
Βγηκε για σημερα το δελτιου τυπου?
Μην αγχεσαι, το έβγαλα νωρίτερα εγώ :shot:
να φανταστω εξυπνη μπομπα που μονο εμεις ειχαμε ματουκλα και τον κλεισαμε ενω ολοι οι υπολοιποι κοιμοντουσαν? :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:27 pm

πριν φυγει ο παπαπετρου τα δελτια τυπου ειχαν για 2αρι τον λιθουανο
οταν εφυγε τον εκαναν 3αρι στην θεση του παπ
υπαρχει σχεδιο οχι αστεια

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:37 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:27 pm
πριν φυγει ο παπαπετρου τα δελτια τυπου ειχαν για 2αρι τον λιθουανο
οταν εφυγε τον εκαναν 3αρι στην θεση του παπ
υπαρχει σχεδιο οχι αστεια
Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάρουμε παίχτη σαν τον Μασιουλις. Να παίζει κυρίως στο 3 αλλά να κατεβαίνει και στο 4 για κάνα δεκάλεπτο. Ο Γκριγκονις μπορεί να κατέβει στο 3 για άλλο ένα δεκάλεπτο. Πάντα το έκανε. Όχι για παραπάνω. Τα έχουν πάει τόσο καλά στον σχεδιασμό, δεν πιστεύω ότι θα κάνουν τόσο μεγάλο λάθος τώρα. Θα δειξει

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιούλ 21, 2022 8:50 pm

shaq7 έγραψε:
Μπορει να μην ήταν οικονομικό το θέμα με Παπαπετρου και να έφταιγε οτι ο παιχτης ήθελε να πάει σε καλύτερη ομάδα ή να παίξει για τον Ζοτς.

0
kawasaki

sophomore
Reactions: 2

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:02 pm

Όλοι γράφετε ότι έχουν κλείσει οι βασικοί και ψάχνουμε αναπληρωματικό 3αρι που να βοηθά και στο 4.
Δηλαδή ποιοι είναι οι βασικοί?
1. Ένας από Walters ή Li. Δεν θα παίζουν και οι δύο μαζί (εκτός από μερικά λεπτά) γιατί δεν θα έχουμε φρεσκιες αλλαγές στον άσσο.
2. Grigonis
3.???
4. Williams
5. Παπαγιάννης

Ποιος είναι ο βασικός στο 3 που λέτε ότι τον έχουμε και ψάχνουμε αναπληρωματικό?

Εκτός και αν υπολογίζετε για βασικό 2αρι τον Andrious και τον Grigonis στο 3.
Δεν είναι σωστό αυτό γιατί θα αναλωθεί στο 3 αρκετά ο Grigonisαπο δυνατότερα κορμιά (δεν λέω θα παίξει κάποια λεπτά αλλά όχι βασικό 3αρι) και στο 2 ο Andrious ρε παιδιά δεν είναι για βασικός. Είναι για αναπληρωματικός του Grigonis που αυτή είναι η βασική του θέση.
Θέλουμε βασικότατος παίχτη στο 3 που να βοηθά και στο 4.
Και ιδανικά τον Αγραβάνη στο 4

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:05 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 4:35 pm
lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 3:55 pm

Όμως, μπορείς να μου πεις έναν σημερινό πρωτοκλασσάτο παίκτη που θα ήθελε να παίξει στην ΚΚ Σπλιτ, που έχει και μεγαλύτερο παλμαρέ από του Παναθηναϊκού;
Πώς έχει μεγαλύτερο παλμαρέ?
Παίζει και να είναι η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη όλων των εποχών. Η θρυλική Γιουγκοπλάστικα.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:08 pm

αρθρο του Basketnews για μεταγραφες ΠΑΟ

https://basketnews.com/news-175492-new- ... eview.html

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:09 pm

Παιδια να συμφωνησουμε στο εξης ? Δεν ειναι οικονομικο το θεμα αποδεσμευσης του παπαπετρου . γιατι δεν ειναι ? Γιατι αν ηταν θα εμενε ο παπαπετρου και θα εκοβαν μπατζετ απο αλλες θεσεις . Πχ στο backup center

Το διαζυγιο οπως ειπε και ενας παραπανω ηταν συνεναιτικο , δεν τραβαγε η ομαδα 2 χρονια τωρα με ηγετη παπαπετρου . παμε για κατι αλλο . Σωστα σκεφτηκαν ?
Για μενα οχι , αλλα οπως και να το κανεις ειναι μια αποψη .

Θεωρω δεδομενο οτι θα αποκτηθει ενας εκ των μητογλου/αγραβανη , για μενα πρεπει και οι 2 και μενει ενας forward να αποκτηθει .

Εκει λογικα ειχαν σκοπο να φερουν λαχειο με λιγα χρηματα , αλλα μετα το κραξιμο και τη γκρινια φαινεται οτι πανε για κατι καλυτερο . Μενει να το δουμε

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:14 pm

taurus13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 6:44 pm
Είχαμε Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μήτογλου και αντί να φτιάξουμε τότε μια ορθολογική ομάδα προσπαθούμε να το κάνουμε τώρα που μείναμε με έναν Ευρωλιγκάτο Έλληνα... Δε λέω να μη το κάνουμε, αλλά πόσο κρίμα που δεν έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Πάντως εγώ θα έκλεινα το Μήτογλου χθες με κλειστό 4ετές και ας μην παίξει καθόλου του χρόνου και ας τον πλήρωνα μέχρι τότε να προπονείται. Του χρόνου άμα χαιρετήσει κανας Παπαγιάννης καληνύχτα. Καλαϊτζάκηδες, Μαντζούκας, Μποχωρίδης, Σαμαντούροφ, Χουγκάζ είναι για άλλη διοργάνωση.
Και αμά φάει 3 χρόνια αποκλεισμό θα τον πληρώνουν 3 χρόνια να κάθετε;

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1551

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:23 pm

lefpan έγραψε:
Παίζει και να είναι η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη όλων των εποχών. Η θρυλική Γιουγκοπλάστικα.
Η Γιουγκοπλάστικα έχει 3 Ευρωλίγκες, ο Παναθηναϊκός έχει 6, και άλλες ομάδες έχουν ακόμα περισσότερες.
Για την ακρίβεια, με την εξαίρεση εκείνης της πενταετίας, η Σπλιτ δεν είναι καν στις 3-4 μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του (ενωμένου) γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, από θέμα διάρκειας κλπ. Ατυχές νομίζω παράδειγμα :)

Μπήκα και εγώ στη λογική να ψάξω παίκτη με τα χαρακτηριστικά του "ρεπορτάζ" και κατέληξα στον... Ιλιάσοβα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει κάτι άλλο εκτός από "4" βέβαια, αλλά έχει στην καλύτερή του σεζόν 14.8 πόντους στο ΝΒΑ. Κατά τα λοιπά, κλεισμένα 35 και την σεζόν 2021-2022 δεν έπαιξε πουθενά. Αν έχει κάποιος άλλος κάποιο καλύτερο guess ας το πει :-? Ο Σάριτς που έγραψε ο φίλος j-kidd13 νομίζω έχει συμβόλαιο που τρέχει, συν του ότι ξαναεγχειρίστηκε πρόσφατα, οπότε μάλλον πάει για νέα σεζόν οφφ.

Ο Αγραβάνης θα μπορούσε να βοηθήσει αγωνιστικά, αλλά με τον τρόπο του έχει κόψει γέφυρες με τον Παναθηναϊκό (και με τον Ολυμπιακό). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργήσει ένα επιπλέον θέμα γκρίνιας και φαγωμάρας ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή.
Για τον Παπαπέτρου, θα υπάρχουν και λόγοι που δεν γράφονται θεωρώ. Η ζωή συνεχίζεται και για τους δύο, θα το δείξει η ιστορία αν κάποιος από τους δύο έκανε σε κάτι κάποιο "ιστορικό" λάθος. Αν αληθεύει πάντως κάτι που άκουσα και θεωρεί ο Παπαπέτρου ότι θα πάει να κάνει το ίδιο στον Ομπράντοβιτς, θα έχει πολύ πλάκα :drunk:

William Howard νομίζω θα κούμπωνε καλά στον Παναθηναϊκό, χωρίς τα μπαμ-μπουμ του ΝΒΑ, αλλά έκλεισε στην... Μπανταλόνα :-?

Πιστεύω πάντως πως θα έρθει και ο έτερος Καλαϊτζάκης αργά ή γρήγορα.

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:31 pm

benchwarmer έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:23 pm
lefpan έγραψε:
Η Γιουγκοπλάστικα έχει 3 Ευρωλίγκες, ο Παναθηναϊκός έχει 6, και άλλες ομάδες έχουν ακόμα περισσότερες.
Για την ακρίβεια, με την εξαίρεση εκείνης της πενταετίας, η Σπλιτ δεν είναι καν στις 3-4 μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του (ενωμένου) γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, από θέμα διάρκειας κλπ. Ατυχές νομίζω παράδειγμα :)

Μπήκα και εγώ στη λογική να ψάξω παίκτη με τα χαρακτηριστικά του "ρεπορτάζ" και κατέληξα στον... Ιλιάσοβα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει κάτι άλλο εκτός από "4" βέβαια, αλλά έχει στην καλύτερή του σεζόν 14.8 πόντους στο ΝΒΑ. Κατά τα λοιπά, κλεισμένα 35 και την σεζόν 2021-2022 δεν έπαιξε πουθενά. Αν έχει κάποιος άλλος κάποιο καλύτερο guess ας το πει :-? Ο Σάριτς που έγραψε ο φίλος j-kidd13 νομίζω έχει συμβόλαιο που τρέχει, συν του ότι ξαναεγχειρίστηκε πρόσφατα, οπότε μάλλον πάει για νέα σεζόν οφφ.

Ο Αγραβάνης θα μπορούσε να βοηθήσει αγωνιστικά, αλλά με τον τρόπο του έχει κόψει γέφυρες με τον Παναθηναϊκό (και με τον Ολυμπιακό). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργήσει ένα επιπλέον θέμα γκρίνιας και φαγωμάρας ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή.
Για τον Παπαπέτρου, θα υπάρχουν και λόγοι που δεν γράφονται θεωρώ. Η ζωή συνεχίζεται και για τους δύο, θα το δείξει η ιστορία αν κάποιος από τους δύο έκανε σε κάτι κάποιο "ιστορικό" λάθος. Αν αληθεύει πάντως κάτι που άκουσα και θεωρεί ο Παπαπέτρου ότι θα πάει να κάνει το ίδιο στον Ομπράντοβιτς, θα έχει πολύ πλάκα :drunk:

William Howard νομίζω θα κούμπωνε καλά στον Παναθηναϊκό, χωρίς τα μπαμ-μπουμ του ΝΒΑ, αλλά έκλεισε στην... Μπανταλόνα :-?

Πιστεύω πάντως πως θα έρθει και ο έτερος Καλαϊτζάκης αργά ή γρήγορα.
Απο περιέργεια η ιστορία που άκουσες για τον Παπαπετρου, έχει να κάνει με αρχηγικές τάσεις του στυλ δεν παίζει ο Μαντζουκας, για να παίξει ο κασελακης που δεν έχει μέλλον και δεν φάει την υστεροφημία του, και ότι δεν ήθελε Χεζονια στην ομάδα για να μην τον καπελώσει; Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπα;

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1551

Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:37 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:31 pm
Απο περιέργεια η ιστορία που άκουσες για τον Παπαπετρου, έχει να κάνει με αρχηγικές τάσεις του στυλ δεν παίζει ο Μαντζουκας, για να παίξει ο κασελακης που δεν έχει μέλλον και δεν φάει την υστεροφημία του, και ότι δεν ήθελε Χεζονια στην ομάδα για να μην τον καπελώσει; Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπα;
Του στυλ ότι με το πού ήρθε ο Ράντονιτς, η πρώτη επικοινωνία μεταξύ των δύο (του αρχηγού και του νέου προπονητή δηλαδή) έγινε μέσω του... μάνατζερ του Παπαπέτρου, ο οποίος και ήθελε να μάθει (κατ' εντολή Παπαπέτρου φαντάζομαι) το... πώς θα τον χρησιμοποιεί ο προπονητής, σε ποια θέση, πόση ώρα κλπ. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, μην το πάρετε και τοις μετρητοίς, είναι απλώς κάτι που άκουσα. Απλά δεν μου φαίνεται παράξενο, ούτε με βάση το παρελθόν του Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό, ούτε και με το "κοινή συναινέσει" διαζύγιο αμέσως μετά :peace:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”