Οι αλλαγες του Γιατρα ηταν και σημερα τραγικες. Παιχνιδι στο 33-16 οταν εβγαλε τον Τανουλη με 3 φαουλ, εφτασε στο καλαθι με αντιπαλο μαλλον την χειροτερη ομαδα που εχει αντιμετωπισει και απο την Πορτογαλια ακομα πιστευω.
Να επισημανω πως στο 61-59 βγαζει τον Βησσαριου και βαζει τον Οικονομοπουλο (6:24) στην πενταδα Κολοβερο, Οικονομοπουλο , Νετζηπ, Μαντζουκα, Τανουλη και τον βγαζει στο (1:02) με σκορ 77-67 4 ποντους, 2 ασιστ, 1 κλεψιμο στα 5 κρισιμα λεπτα που καθαρισαν το παιχνιδι.
Τανουλης παλι εξαιρετικος ειδικα στην αρχη που ιεχε 16 απο τους 33 ποντους. Αν δεν ειχε φορτωθει θα ειχε τελειωσει νωριτερα το παιχνιδι.
Πολυ καλος σημερα ο Νετζηπ ειδικα επιθετικα.
Ο Μαντζουκας βρηκε την ευκαιρια να ανεβασει την επιθετικη συγκομιδη με την ελλειψη του Τανουλη (2 ποντους μεχρι τοτε) και με καποια ευστοχα μακρινα σποτ σουτακια.
Τραγικος για αλλη μια φορα στην αμυνα και οκ παραμενει κομβικος παιχτης για αυτη την ομαδα, αλλα 40 λεπτα;
Μπαζινας , Καλογηρος, Τσαμης καθολου; Τι παιχτηκε;
Αυτοι φταινε για την (σιγουρα) αποτυχια της ομαδας που δεν αξιζε θεση κατω απο την 8η ειναι η γνωμη μου;
Και επειδη οσοι διαβαζουν τις μπασκετικες μου παρολες εδω μεσα, ξερουν πως ειμαι φαν του ομαδικου μπασκετ, των αρχων, των ομαδων με ρολους και της σοβαροτητας θα γραψω ενα νουμερο για να καταλαβει οποιος μπορει να καταλαβει ή θελει τελος παντων.
Ο Οικονομοπουλος που επιμενω και δεν εχω ουτε γνωριμια, ουτε κανα ερωτα

για το παιδι και ουτε πως ειπα ποτε πως ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο,
σε 4 παιχνιδια (δεν μπηκε ουτε λεπτο στο πρωτο) εχει +/- 13,3 με δευτερο τον Τανουλη 7,2 και ολους τους αλλους κατω απο 3 (Μαντζουκας 2,2) και ειναι πεμπτος και στο Eff μετα απο τους 4 σταρς Μαντζουκα, Τανουλη, Νετζηπ, Νικολαιδη και πλεον σε χρονο συμμετοχης.
Ξαναλεω ενας παιχτης που ο Κοουτς Γ στα φιλικα αλλα μεχρι και το δευτερο παιχνιδι θεωρουσε 12ο παιχτη.
Εγω τετοιους παιχτες θελω στην ομαδα μου και οχι Νικολαιδηδες και Μαντζουκες.