Ε λες κοτσανες τωρα ρε Τρεισι.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 2:40 pm
Τον εβγαλες εντελως αχρηστο, λες και παιζει καμια α2 ξερω γω. Νταξει οκει τον εδιωξαν οι Γουοριορς, η καλυτερη ομαδα που εχει εμφανιστει ποτε (σε επιασα εδω) δεν τον εδιωξε το Λαυριο. Πανευκολα μαρκαρει τα 4αρια εδω γιατι ειναι πολυ δυνατος. Σε συγκριση με Σασα, ο Σασα ειναι νανος στην δυναμη και φυσικα στη δυναμη ειναι απο τους καλυτερους στο 4.
Ουτε κακη ντριμπλα εχει, χτυπαει στα close out και στο σουτ καλος ειναι αλλα streaky. Στο 3 με τα περισσοτερα 3αρια δεν εχει θεμα, αλλα με πιο ελαφριους οπως ο Γκριγκονις ναι θα εχει θεματακια. Αλλα ουτε αργος ειναι για το 3 ουτε κοντος για το 4. Εγω οπως ειπα στο 3 σε ψηλο σχημα οταν ξεκινανε τα ημιχρονα θα τον βαζουν και θα εχει τον ρολο ειτε να παει χαμηλα να τελειωνει φασεις, ειτε να περιμενει σε μια γωνια να σουταρει. Στο 4 θα χτυπαει και σε close out.
Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι ειναι 4αρι ουσιαστικα. Αν και θεωρω οτι μπορει για 8-10 λεπτα να δωσει και στο 3. Απο Οτζελεγε καλυτερος ειναι, απλως ο Οτζελεγε ειναι πιο πολυ 3 και μας ταιριαζει περισσοτερο.
Εγω με Πασκαλ θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως δινει πραγματικα σε στοιχεια που εχουμε θεμα (δυναμη-σκληραδα-glue guy-σουτακι κλπ κλπ).

Εγραψες αυτα ακριβως που εγραψα. Πως μπορει ανετα τον Βεζενκοφ και ολα τα 4 αρια στην Ευρωπη.Πως θα εχει προβλημα με γρηγορα 3αρια, πως ταιριαζει ο Οτζελεγιε πιο πολυ σαν 3,
Ναι η καλυτερη ομαδα εβερ θα το δεχθω αλλα μαζι με Σαν Αντονιο Παρκερ, Τζινομπιλι, Ντανκαν κλπ και αντε λιγο Μπουλς με Τζορνταν .

ΥΓ οι Ουοριορς εδιωξαν και τον Γιασικεβιτσιους και οχι στο τοπ τους. Δεν επαθε και τιποτα το παιδι