2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συν οτι Μωραιτης ανανεωσε για 4, ο Μουρατος πηγε Προμηθεα (δεν ειναι και επιπεδου Γιουρολιγκα) και ο Φλιωνης δεν ειναι καλυτερος απο Μποχωριδη που δεν ειναι καν ασος.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 10:30 pmΌλα λάθος, θες δυο καθαρούς ασους, Λι και Αντριους μια χαρα παίζουν μαζί. Επιπλέον, δεν παίζει σαν σενάριο να διώξεις παιχτη που ανακοινωσες πριν λίγες βδομάδα, μιλάμε για ανθρώπους επαγγελματιες και οχι MyGM στο 2Κ.green panos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 10:27 pmΠιστευω οτι η ομαδα εχει τρια θεματα.
1. Εχει μονο δυο πενταρια και αν παθει κατι ο ενας, υπαρχει προβλημα.Η λυση στο θεμα αυτο ειναι να αποκτησουμε δευτερο 4αρι που να ανεβαινει και στο 5.(Εγω ηθελα Κορνελι η Βοιτμαν)Η κινηση με τον Πασκαλ ειναι ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.Καμμια σχεση με 3αρι.Θα παιζει μονο 4-5.
2.Η ομαδα θελει 3αρι κανονικο.Παιρνει ενα 3αρι και ειναι κομπλε
3.Το διδυμο Παρις -Λι και Αντριους δεν ταιριαζει καθολου.Δεν μπορεις να παιζεις με 1.83 και 1.88 ταυτοχρονα.Διωχνεις τον Παρις Λι και ο Αντριους σαν combo που ειναι αναλαμβανει το back up του ασσου.Και για να εχεις πιο καλη δημιουργια ,στη θεση Μποχωριδη και Γιωργου Καλαιτζακη φερνεις Μωραιτη,Φλιωνη η Μουρατο.Ετσι εχεις 7 ξενους με πληροτητα σε καθε θεση.Γνωμη μου παιδια...
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και πλατη παιζει, αλλα κατσε να αποφασισει ο ανθρωπας γιατι δεν τον βλεπω και να ειναι το ονειρο ζωης του η Ελλαδα.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 11:02 pmΤι 3αρι ρε παιδιά;;;;!!!!!Αυτός είναι γομαρακι!!!!! Lol Μια χαρά στο 4..... και 5 ως τρίτος.Μπορει να μην έχει πολύ καλό σουτ αλλά μπαίνει στην ρακέτα πολύ δυνατά.Δεν τον βλέπω όμως να παίζει με πλατη.
0
- berry
- Reactions: 2279
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι φαίνεται αρκετά πιθανό
Ο Ντονοβαν θα ξέρει
Να τον ρωτήσουν οι τουιτεραδες του φόρουμ (και αν αυτός θα πάει Νιξ να πάρουμε κεφάλια επιτελους)
Μπορεί και να απαντήσει άμα τσαντίστηκε που δεν του απανταγε ο Έρικ
Πάρτε τον μπας και φοβηθούν οι δικοί μας και πάρουν τριάρι
Ενδιαφέρουσα μεταγραφή πάντως
Εγώ ως γνωστός ΝΒΑμεταγραφολαγνος γουστάρω πάντως
Ο Ντονοβαν θα ξέρει
Να τον ρωτήσουν οι τουιτεραδες του φόρουμ (και αν αυτός θα πάει Νιξ να πάρουμε κεφάλια επιτελους)
Πάρτε τον μπας και φοβηθούν οι δικοί μας και πάρουν τριάρι

2
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι να έρθει και να πάρετε και 3αρι. Όσο πιο δυνατοί γίνεστε άλλο τόσο γινόμαστε και εμεις. Όταν πέσατε κατηγορία καταλήξαμε με Περι. Απτην άλλη αν δεν έχεις και λίγο άγχος πριν το παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια δεν έχει νοστιμάδα. Η αλήθεια είναι ήθελα έναν μπέικον να πάρετε. Άσχετα με αυτά που γράφονται με τον χαρακτήρα τουberry έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 11:59 pmΝαι φαίνεται αρκετά πιθανό
Ο Ντονοβαν θα ξέρει
Πάρτε τον μπας και φοβηθούν οι δικοί μας και πάρουν τριάρι![]()
0
-
- Reactions: 2598
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομίζω πως ο Ραντονιτς θα ναι ευτυχισμένος αν του βγουν ολοι οι ξένοι και το επόμενο καλοκαίρι χρειαστεί να κάνει μόνο μια αλλαγή, ενός εκ των 4αριων του (Derick ή Paschall) με καποιο διαθέσιμο 3/4αρι που θα αποτελει καλύτερο fit, ευχής έργον!! Αντε και μια δεύτερη αλλαγή του Andrews αν δεν βγάλει ματια με εναν πιο "παιγμένο".
Και ο αλλος του στοχος (περα απο 8αδα και πρωτάθλημα) θα ναι σίγουρα το να καθιερώσει τον Καλαιτζακη και τον Ματζουκα ως ευρωλιγκατους ρολιστες. Αν το πετύχει αυτο εγω θα μαι καλυμμένος ακομα κι αν δεν μπουμε 8αδα φετος.
Και ο αλλος του στοχος (περα απο 8αδα και πρωτάθλημα) θα ναι σίγουρα το να καθιερώσει τον Καλαιτζακη και τον Ματζουκα ως ευρωλιγκατους ρολιστες. Αν το πετύχει αυτο εγω θα μαι καλυμμένος ακομα κι αν δεν μπουμε 8αδα φετος.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε αν ειχε και παιχνιδι με πλατη θα εβρισε συμβολαιο στην αμερικη με πανω απο 10 εκατEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 11:02 pmΤι 3αρι ρε παιδιά;;;;!!!!!Αυτός είναι γομαρακι!!!!! Lol Μια χαρά στο 4..... και 5 ως τρίτος.Μπορει να μην έχει πολύ καλό σουτ αλλά μπαίνει στην ρακέτα πολύ δυνατά.Δεν τον βλέπω όμως να παίζει με πλατη.

0