Επιμενεις να λες πως δεν βγαινουν ταλεντα και να κανεις κριτικη, ενω δεν εχεις καμια εικονα για την παραγωγικη διαδικασια παρα μονο για το αποτελεσμα της. Επειδη ειναι αργα και εχω γραψει ηδη δυο σεντονια σημερα αντιστρεφω το ερωτημα και σε ρωταω σε τι βοηθαει στην αναπτυξη του Ελληνικου μπασκετ οι 6 ή ακομα και 7 που θελουν καποιοι. Και γιατι δεν βοηθησε εδω και 20+ χρονια που υπαρχουν οι 4+2 και μετα οι 6 στο ελληνικο επαγγελματικο πρωταθλημα (το οποιο ειναι το πιο συντομο αστειο, αλλα δεν ειναι το θεμα μας τωρα )shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 23, 2022 3:35 amΕγω δεν εχω καταλαβει,τωρα που εχουμε 6 ξενους μονο και πλεον το επιπεδο των ελληνων παικτων παει να πιασει πατο ποιος φταιει γιαυτο?οι 6 ξενοι?Γιατι βλεπω να λετε οτι αν μειωθουν οι ξενοι οτι θα αρχισουν να ξαναβγαινουν ταλεντα..
Την γενια σπανουλη παπαλουκα διαμαντιδη ζηση φωτση πριντεζη κτλ ποσοι ξενοι παιζαν? Ας βαλουνε 5 ξενους στην δωδεκαδα ωστε να μενουν 7 θεσεις ελευθερες για τους τσαλμπουρηδες των ομαδων να διαπρεψουν και μην τυχον και πανε να ξεκινησουν απο τα παιδικα που δεν μαθαινει κανενα να σουταρει η να σκαει την μπαλα αλλα πως να παιζει ζωνη και να κερδιζει με καθε κοστος.
Ασε το αν βγαινουν ταλεντα και αν δεν βγαινουν γιατι και απαντησε μου, ποτε βγαιναν περισσοτερα ταλεντα στην Ελλαδα, οταν ηταν 6 οι ξενοι ή πριν;
Και το βασικο ερωτημα που μαλλον κανενας δεν θελει να απαντησει απο τους περισσοτερους οπαδους των δυο μεγαλων. Το ελληνικο μπασκετ ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος ή οι εθνικες ομαδες και ολες οι ομαδες των κατηγοριων απο Α2 μεχρι και τα τοπικα που παιζουν οι ελληνες παιχτες;
Απλη ερωτηση ειναι και δεν απανταει κανενας. Και αν ειναι οι δυο μεγαλοι, με ποια λογικη;
Περιμενω μια ορθολογικη απαντηση σ αυτο επιτελους. Ειναι ελληνικο μπασκετ το μπασκετ χωρις ελληνες παιχτες και γιατι;
Αν δωθει τιμια θα μπορουμε να κανουμε την κουβεντα σε αλλη βαση. Θα σε ενοχλουσε αν ο Ολυμπιακος που υποστηριζεις ειχε το μπατζετ να κανει μια ομαδα με 12 παιχταραδες καλυτερους απο ολους του ελληνες που υπαρχουν στο Ελληνικο μπασκετ.
Μισιτς, Λαρκιν, Ντε Κολο, Τζεημς, Κλαιμπερν, Μιροτιτς, Βεσελι, Πολοναρα, Ταβαρες,Μιλουτινοφ, Γκομπερ και Ντονσιτς ξερω γω. Πες μου ειλικρινα θα σε χαλαγε να ειναι αυτη η ομαδα σου αν ειχανε οι Αφοι τα φραγκα; Και αν σε χαλαει που ειναι ολοι ξενοι και υπερβαλω, μεχρι ποσοι θα επρεπε να ταν για να βελτιωθει η εικονα του Ελληνικου μπασκετ; Απλα ερωτηματα ειναι και περιμενω απλες απαντησεις.
Και τελικα σε ενδιαφερει το επιπεδο των Ελληνων παιχτων πραγματικα και το πως σουταρουν και ντριπλαρουν ή απλα να κερδιζει η ομαδα σου και ας παιζουν και Αρειανοι , οχι της Θεσ/νικης

Προσεξε, αν απαντησεις πως σε ενδιαφερει, μετα θα σε ρωτησω την προταση σου πως θα γινει αυτο.

Να το αναθεσουμε στους αρμοδιους οπως ειπε και ενας αλλος φιλος νωριτερα, ενω οι αρμοδιοι ειναι αυτοι που εφτασαν εδω την καταταση;