2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι καλό fit, imho. SF και go to scorer, λείπουν και τα δυο από τον Παναθηναικό. Αλλά αξίζει να τον περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη; Μόνο αν έχει κλείσει το ρόστερ και το παλέψουν σαν κάτι έξτρα που θα ανεβάσει το ταβάνι της ομάδας. Αλλά κι αυτό με ρίσκο, μόνο ο Παπαγιάννης έμεινε από πέρυσι + νέος προπονητής να φέρεις παίκτη που δεν θα έχει κάνει προετοιμασία αλλά θα θέλει 15 σουτ ανα παιχνίδι; Η Μονακό είναι η εξαίρεση σε τέτοιες περιπτώσεις (που κι αυτή πάτωνε μέχρι να αναλάβει ο Ομπράντοβιτς)
0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Γιατί πρέπει να τον περιμένουμε μέχρι Νοέμβρη? Είναι τραυματίας?Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 1:15 amΕίναι καλό fit, imho. SF και go to scorer, λείπουν και τα δυο από τον Παναθηναικό. Αλλά αξίζει να τον περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη; Μόνο αν έχει κλείσει το ρόστερ και το παλέψουν σαν κάτι έξτρα που θα ανεβάσει το ταβάνι της ομάδας. Αλλά κι αυτό με ρίσκο, μόνο ο Παπαγιάννης έμεινε από πέρυσι + νέος προπονητής να φέρεις παίκτη που δεν θα έχει κάνει προετοιμασία αλλά θα θέλει 15 σουτ ανα παιχνίδι; Η Μονακό είναι η εξαίρεση σε τέτοιες περιπτώσεις (που κι αυτή πάτωνε μέχρι να αναλάβει ο Ομπράντοβιτς)
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί τότε ξεκινάει η σεζόν του ΝΒΑ. Ο Μπέικον υπέγραψε πέρυσι μέσα Αυγουστου με τους Νικς, έκανε την προετοιμασία/try outs κλπ και τελικά τον έκοψαν στα μέσα του Οκτώβρη. H Monaco τον ανακοίνωσε 26 ΟκτωβρίουJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 2:01 amΓιατί πρέπει να τον περιμένουμε μέχρι Νοέμβρη? Είναι τραυματίας?Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 1:15 am
Είναι καλό fit, imho. SF και go to scorer, λείπουν και τα δυο από τον Παναθηναικό. Αλλά αξίζει να τον περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη; Μόνο αν έχει κλείσει το ρόστερ και το παλέψουν σαν κάτι έξτρα που θα ανεβάσει το ταβάνι της ομάδας. Αλλά κι αυτό με ρίσκο, μόνο ο Παπαγιάννης έμεινε από πέρυσι + νέος προπονητής να φέρεις παίκτη που δεν θα έχει κάνει προετοιμασία αλλά θα θέλει 15 σουτ ανα παιχνίδι; Η Μονακό είναι η εξαίρεση σε τέτοιες περιπτώσεις (που κι αυτή πάτωνε μέχρι να αναλάβει ο Ομπράντοβιτς)
1
1

- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανα 2 way στην καλυτερη.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 12:54 amO Bacon μάλλον είναι από αυτούς που βλέπουν την Ευρώπη σαν χωριό και δεν καταδέχονται πολλά πολλά. Ωστόσο στον ΠΑΟ πρώτο βιολί θα είναι, άνετα θα μπορεί να παίρνει τα σουτ που θέλει. Το θέμα είναι τα χρήματα βέβαια, σκασίλα του αν θα παίζει σε ομάδα Φ4 ή 8αδας ή 15ης, αρκεί να πληρώνεται καλά και να γράφει νούμερα για να βρει συμβόλαιο στην Αμερική. Δεν πιστεύω πως μπορεί να του δώσει το μεγάλο συμβόλαιο ο ΠΑΟ, 400χιλ πήρε στην Μονακό ενώ είχε αρχίσει η σεζόν και χωρίς εμπειρία, τώρα αν βγει στην αγορά μπορεί να βρει κοντά στο εκκατομυριο.
Και στο ΝΒΑ μην το έχετε σίγουρο πως θα βρει ομάδα, δεν είναι καλός στο 3ποντο, δεν είναι ούτε καθαρό 3 ούτε 2, δεν βλέπει συμπαίκτες. Με μεγαλύτερο πλεονέκτημα το midrange είναι δύσκολα τα πράγματα για γκαρντ έτσι όπως παίζεται πλέον το μπάσκετ
1
1

το ότι ο bacon δεν έχει το τρίποντο όσο το mid range δε με χαλάει. ίσα, ίσα, θα προτιμούσα τη σταθερότητα στο σκοράρισμα.
από την άλλη έχω κουραστεί να βλέπω παίχτες της μίας χρονιάς. συν πως αν (όντως) υπάρχουν πειθαρχικά θέματα, bacon και πεδουλάκης, μυρίζει μπαρούτι η δουλειά. νομίζω πως ο σύλλογος χρειάζεται λίγη ηρεμία στη φάση που είμαστε
από την άλλη έχω κουραστεί να βλέπω παίχτες της μίας χρονιάς. συν πως αν (όντως) υπάρχουν πειθαρχικά θέματα, bacon και πεδουλάκης, μυρίζει μπαρούτι η δουλειά. νομίζω πως ο σύλλογος χρειάζεται λίγη ηρεμία στη φάση που είμαστε
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με αφορμή τον Πασκαλ, φαίνεται πια ο σχεδιασμός των Πεδουλακη - Ραντονιτς.
Ετοιμάζουν ξεκάθαρα για τη θέση 3 τον Μαντζουκα (διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, βέβαια προφανώς ξέρουν περισσότερα άπο εμένα). Επίσης, θα έχει ενεργό ρόλο (κάι όχι συμπληρωματικο) και ο Π. Καλαιτζακης.
Ψάχνουν λοιπόν καθαροτατο 4αρι.
Έχουμε λοιπόν:
1,2: Γουόλτερς, Λι, Αντριους, (Γ. Καλαιτζακης), Μποχωριδης.
3: Γκριγκονις, Π. Καλαιτζακης, Μαντζουκας.
4: Ουίλιαμς, (Χουγκαζ?)
5: Παπαγιαννης, Γκουνταιτις.
Ετοιμάζουν ξεκάθαρα για τη θέση 3 τον Μαντζουκα (διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, βέβαια προφανώς ξέρουν περισσότερα άπο εμένα). Επίσης, θα έχει ενεργό ρόλο (κάι όχι συμπληρωματικο) και ο Π. Καλαιτζακης.
Έχουμε λοιπόν:
0
Respect Yourself
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Να σου πω την αλήθεια πάντα και μόνο ως 3 αρι τον έβλεπα τον Μαντζούκα. Τώρα μην περιμένεις άλλο και όχι καθαρό 4αρι. 4-3 καθαρό. Θα πάρουμε λέει Ντεσον. Η μόνη χειρότερη επιλογή θα ήταν ο Μπεντιλ.Panos Phys έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 10:11 amΜε αφορμή τον Πασκαλ, φαίνεται πια ο σχεδιασμός των Πεδουλακη - Ραντονιτς.
Έχουμε λοιπόν:
0
- Panos Phys
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά δεν είμαι υπέρ των επιστροφων, αλλά έτσι όπως έχει πάει η κατάσταση, δε θα με χαλούσε, για να έχει συμπληρωματικο ρόλο. Δε θα πάω στο αεροδρόμιο, αλλά δεν το θεωρώ και εφιάλτη...Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 10:08 amhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ia/4313651
Εφιάλτης
0
Respect Yourself
- Panos Phys
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ που φτάσαμε προφανώς θεωρείτε τίμιος ο Ντεσον, αυτό που με μπερδεύει βέβαια είναι οτι τον θυμάμαι να είναι τρύπα στην άμυνα..Ισως να έχουν πληροφόρηση για θετική εξέλιξη με Μητογλου και για αυτό να πηγαίνουν σε μια τόσο μέτρια λύση. Τέλος πάντων αν κλείσει και αυτός εγώ δεν βλέπω ιδιαίτερη αύξηση στο μπάτζετ μιας και πάμε για σεζόν με φουλ εισιτήρια, μόνο πιο ορθολογικό και άμεσο σχεδιασμό βλέπω...
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρείται τίμιος ο Ντεσον και είναι οκ επιλογή μόνο στην περίπτωση που θα έχουμε Μητογλου απο Σεπτέμβριο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ανεπαρκής
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 05561.html
Εδώ λέει και για Γκιφαι..
Το κλείνω το μαγαζί και πάω για μπάνια.
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 05561.html
Εδώ λέει και για Γκιφαι..
Το κλείνω το μαγαζί και πάω για μπάνια.
1
1