Δεν νομίζω πως διέλυσε τον προγραμματισμό αν εννοείς πως δεν το περίμεναν, αν δεν κάνω λάθος μέχρι να δουν τι θα κάνει ο Παπι είχαν κλείσει μόνο τα ποιντ γκαρντ και ο Γκριγκόνις, και μόλις έφυγε ο Παπ ανακοινώθηκαν 3 μεταγραφές σε 2 μέρες. Μπορεί και να μπερδεύω τις ημερομηνίες πάντως δεν παίρνω όρκοPanos Phys έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 7:15 pm+1
Υποθετω πως η ανατροπή με Παπαπετρου τους διέλυσε τον προγραμματισμό.
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Παπαπετρου, άμεσα ή έμμεσα, δυσκολεύει το σχεδιασμό της ομαδας για όλη τη χρονιά.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι όντως μετα την αποχώρηση του Παπι έγιναν οι περισσότερες ανακοινώσεις αλλα οι παιχτες αυτοι (Αντριους+Γουιλιαμς+Γκουνταιτις) είχαν κλείσει αρκετο καιρό πριν.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 8:32 pmΔεν νομίζω πως διέλυσε τον προγραμματισμό αν εννοείς πως δεν το περίμεναν, αν δεν κάνω λάθος μέχρι να δουν τι θα κάνει ο Παπι είχαν κλείσει μόνο τα ποιντ γκαρντ και ο Γκριγκόνις, και μόλις έφυγε ο Παπ ανακοινώθηκαν 3 μεταγραφές σε 2 μέρες. Μπορεί και να μπερδεύω τις ημερομηνίες πάντως δεν παίρνω όρκοPanos Phys έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 7:15 pm+1
Υποθετω πως η ανατροπή με Παπαπετρου τους διέλυσε τον προγραμματισμό.
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Παπαπετρου, άμεσα ή έμμεσα, δυσκολεύει το σχεδιασμό της ομαδας για όλη τη χρονιά.
1
1

- Quincy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση πως τους είχαν στο "περίμενε" και θα κινούνταν διαφορετικά αν έμενε ο Παπι.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 8:37 pmΝαι όντως μετα την αποχώρηση του Παπι έγιναν οι περισσότερες ανακοινώσεις αλλα οι παιχτες αυτοι (Αντριους+Γουιλιαμς+Γκουνταιτις) είχαν κλείσει αρκετο καιρό πριν.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 8:32 pm
Δεν νομίζω πως διέλυσε τον προγραμματισμό αν εννοείς πως δεν το περίμεναν, αν δεν κάνω λάθος μέχρι να δουν τι θα κάνει ο Παπι είχαν κλείσει μόνο τα ποιντ γκαρντ και ο Γκριγκόνις, και μόλις έφυγε ο Παπ ανακοινώθηκαν 3 μεταγραφές σε 2 μέρες. Μπορεί και να μπερδεύω τις ημερομηνίες πάντως δεν παίρνω όρκο
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ, άλλο ποτέ κλείνει μια μετεγγραφή, άλλο ποτέ ανακοινωνεται, και για επικοινωνιακους λόγους. Προς Θεού, δεν είναι μομφή για τον Παπαπετρου, απλώς πέρυσι περιμέναμε μέχρι την τελευταία ημέρα να λήξει το NBA out (και καλά έκανε, αφού αυτό είχε υπογράψει το παιδί) και φέτος αιφνιαδιαστηκαν όλοι (νομίζω, ακόμη και ο Παπαπετρου). Πάντως, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ανατρέπει τον όποιο αρχικό σχεδιασμό είχε γίνει. Αν την ημέρα που υπέγραφε ο κόουτς ήξερε ότι δε θα έχει Νεντοβιτς - Παπαπετρου και ήξερε και το μπάτζετ που έχει στα χέρια του, η αίσθηση μου είναι ότι θα είχε κινηθεί αλλιώς π.χ. ο Αντριους δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχε υπογράψει.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 8:37 pmΝαι όντως μετα την αποχώρηση του Παπι έγιναν οι περισσότερες ανακοινώσεις αλλα οι παιχτες αυτοι (Αντριους+Γουιλιαμς+Γκουνταιτις) είχαν κλείσει αρκετο καιρό πριν.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 8:32 pm
Δεν νομίζω πως διέλυσε τον προγραμματισμό αν εννοείς πως δεν το περίμεναν, αν δεν κάνω λάθος μέχρι να δουν τι θα κάνει ο Παπι είχαν κλείσει μόνο τα ποιντ γκαρντ και ο Γκριγκόνις, και μόλις έφυγε ο Παπ ανακοινώθηκαν 3 μεταγραφές σε 2 μέρες. Μπορεί και να μπερδεύω τις ημερομηνίες πάντως δεν παίρνω όρκο
0
Respect Yourself
Από αυτή την απάντηση γίνεται σαφές ότι και στο μυαλό των φιλάθλων του ΠΑΟ προτεραιότητα έχει το ματσαρισμα με τον ΟΣΦΠ για το ελληνικό πρωτάθλημα παρά η ευρολιγκα, όπου σίγουρα υπάρχουν τριάρια με ποστ. Ας πούμε τον Παπαπέτρου ποιος θα τον μαρκάρει; Η τον λουσιτς; Τον καλινιτς; Τον κλαιμπερν;
Οι αιώνιοι και οι δύο κάνουν λάθος με τον Αγραβάνη. Και στους 2 θα έλυνε τα χερια
1
1

- Quincy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι φίλαθλος του ΠΑΟ, είναι απλώς η λογική εξήγηση. Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά και μια θέση πρέπει να μείνει κάπως κενή, αφήνουν αυτήν που είναι λιγότερο δυνατός ο αιώνιος. Τι να κάνουν; Να αφήσουν την ομάδα χωρίς μπακ απ 4; Να πανε με 8 ξενους; Προφανώς τα σκέφτηκαν όλα αυτά για να καταλήξουν εκείDedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 9:28 pm
Από αυτή την απάντηση γίνεται σαφές ότι και στο μυαλό των φιλάθλων του ΠΑΟ προτεραιότητα έχει το ματσαρισμα με τον ΟΣΦΠ για το ελληνικό πρωτάθλημα παρά η ευρολιγκα, όπου σίγουρα υπάρχουν τριάρια με ποστ. Ας πούμε τον Παπαπέτρου ποιος θα τον μαρκάρει; Η τον λουσιτς; Τον καλινιτς; Τον κλαιμπερν;
Οι αιώνιοι και οι δύο κάνουν λάθος με τον Αγραβάνη. Και στους 2 θα έλυνε τα χερια
0
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
- pan24
- Reactions: 2544
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσο και αν ήταν αντιδημοφιλής, αν θες ένα μπακάπ 4αρι που παίζει και 5-10' στο 3 αν χρειαστεί, ο Οκάρο είναι καλύτερος και από Γκιφάι και από Κουζμίνσκας και από Ντεσόν που ακούγονται.
Εκτός αν το θέμα είναι τα 700 που έπαιρνε σε σχέση με τα 500-600 που θα πάρει κάποιος από όσους ακούγονται.
Πάντως αν ισχύουν αυτά τα ονόματα είμαι περίεργος τι να έγινε με τον Πασκάλ. Πήγαμε και του κάναμε πρόταση με αυτά τα λεφτά;
Εκτός αν το θέμα είναι τα 700 που έπαιρνε σε σχέση με τα 500-600 που θα πάρει κάποιος από όσους ακούγονται.
Πάντως αν ισχύουν αυτά τα ονόματα είμαι περίεργος τι να έγινε με τον Πασκάλ. Πήγαμε και του κάναμε πρόταση με αυτά τα λεφτά;
1
1

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τι πρόβλημα υπάρχει αν πάρουμε 8 ξενους? Θέλω να πω, τι διαφορά έχει να έχουμε έναν ξένο εκτος Α1 και τι δυο? Ούτως ή άλλως οι περισσότερες ευρωλιγκατες 8-9 ξενους έχουν. Αφού θελουμε και 3αρι και 4αρι αποτι φαίνεται, 3/4αρι αρκετά καλό που θα καλύπτει και τις δυο θέσεις μαλλον δεν υπάρχει διαθέσιμο πλέον. Οποτε τι μένει? Να πεις θα πάρουμε έναν Έλληνα κι εναν ξενο και πάλι δεν λύνεις κάτι.. Αγραβάνη απο οτι λενε δεν τον θέλουν και Ρογκαβοπουλος ή Γ. Καλαιτζάκης δεν λύνουν το θέμα στο 3. Εκτός αν θέλουν να πληρώσουν κανα buy out στο Περιστέρι και να φέρουν πίσω τον Κασελακη...
Ειδάλλως παμε για 2 ξένους, με Αντριους και μπακαπ 4αρι να μενουν εκτος Α1, όπου αναγκαστικά θα παίρνουν πολυ χρόνο οι δικοί μας.
Ειδάλλως παμε για 2 ξένους, με Αντριους και μπακαπ 4αρι να μενουν εκτος Α1, όπου αναγκαστικά θα παίρνουν πολυ χρόνο οι δικοί μας.
0
-
- Reactions: 227
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι μεταγραφές ήταν "δουλεμενες" καιρό πριν την αποχώρηση Παπαπετρου.Στην αρχή περιμέναμε τον Καλάθη και μόλις φάγαμε το άκυρο πήγαμε σε plan b.Ακομα και ο Gudaitis πιο πριν συζητιόταν .
Όλοι οι κοντοί που ήλθαν έχουν σουτ.Ο Grigonis ακουγόταν από μέρες Καλαθιαδας .
Η αποχώρηση Κασελακη προδίδει ότι δεν περίμενε η διοίκηση ότι τελικά θα έφευγε ο Ιωάννης.
Μην πνιγόμαστε με ένα ποτήρι νερό.Μια χαρά 2 "άσσους" έχουμε ,2 2αρια ,πάμε για 2 4αρια και έχουμε 2 5αρια.Στο 3 θα δούμε τι θα κάνουμε....
Η κίνηση Πασκάλ δείχνει ότι ψάχνουμε 4-5αρο που ακουμπά σε έκτακτη περίσταση στο 3.
Μάλλον παπατζες ήταν τα περί Κουζμισκας.Θα διάβασαν Εξασφαιρο και το έγραψαν χωρίς να το ψάξουν καν lol
Ο Οκαρο ήταν ανύπαρκτος μέσα στην ρακέτα και για αυτό έφυγε.
Τελικά μάλλον μας ταίριαζε ο Σμιτς αλλά αργήσαμε......lol
Όλοι οι κοντοί που ήλθαν έχουν σουτ.Ο Grigonis ακουγόταν από μέρες Καλαθιαδας .
Η αποχώρηση Κασελακη προδίδει ότι δεν περίμενε η διοίκηση ότι τελικά θα έφευγε ο Ιωάννης.
Μην πνιγόμαστε με ένα ποτήρι νερό.Μια χαρά 2 "άσσους" έχουμε ,2 2αρια ,πάμε για 2 4αρια και έχουμε 2 5αρια.Στο 3 θα δούμε τι θα κάνουμε....
Η κίνηση Πασκάλ δείχνει ότι ψάχνουμε 4-5αρο που ακουμπά σε έκτακτη περίσταση στο 3.
Μάλλον παπατζες ήταν τα περί Κουζμισκας.Θα διάβασαν Εξασφαιρο και το έγραψαν χωρίς να το ψάξουν καν lol
Ο Οκαρο ήταν ανύπαρκτος μέσα στην ρακέτα και για αυτό έφυγε.
Τελικά μάλλον μας ταίριαζε ο Σμιτς αλλά αργήσαμε......lol
1
1

Στον Ολυμπιακό δεν χρειαζόμαστε κανέναν Αγραβανη. Έχουμε Βεζενκοφ Πίτερς στο 4 που να παίξει ο Αγραβάνης. Δεν βλέπω πως ο Παο θα ματσαρει τον Ολυμπιακό. Στο 4 θα κατέβει Α1 μόνο με Γουίλιαμς που δεν παίζει καλή άμυνα και Βεζενκοφ και Πίτερς έχουν φονικό σουτ. Πίσω του ο χουγκαζ με τον μαντζουκα. Στο 2 κατεβαίνει με τον Άντριους μόνο με αλλαγή του τον Καλαϊτζάκη και τον Γκριγκονις από 2αρι που είναι θα παίρνει σχεδόν όλο το χρόνο στο 3. Σε σχέση με πέρσι γέμισε τις θέσεις 1-5 και άφησε γυμνές το 2-3-4.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 9:28 pm
1
1

-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντιδημοφιλης δεν νομίζω να ήταν - μάλλον αμπαλος σε εκνευριστικό βαθμό. Τα 700 που πήρε ήταν γιατί μας έπιασε κορόιδα. Συμφωνώ ότι οι 3 που αναφέρεις είναι δευτεροτριτες επιλογές αλλά τουλάχιστον μπάσκετ ξέρουν.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 9:48 pmΌσο και αν ήταν αντιδημοφιλής, αν θες ένα μπακάπ 4αρι που παίζει και 5-10' στο 3 αν χρειαστεί, ο Οκάρο είναι καλύτερος και από Γκιφάι και από Κουζμίνσκας και από Ντεσόν που ακούγονται.
Εύλογη η απορία για την πρόταση στον Πάσκαλ, βέβαια.
0